Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok güzel canım Allah sağlıkla nasip etsin stres yapma bol dua et

tebrik ederim inşallah herşey yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın bebeğini çok sevindim

Ahanda yakaladım seni.bacım ne yaptın ne yedin içtin bi anlat hele
Prolaktin seviyem yüksek çıktığı için dr bana bir hormon ilacı vermişti ama ben bunu kullanmak istemedim. Alternatif bir şeyler ararken kendimi aktarda buldum :) aktar da niye alıyorsunuz falan derken çocuk istediğimi söyledim. Adam bana içinde bir sürü bitkilerin, arı sütü polen balın olduğu bir macun ve hayıt tohumu ekstratı verdi. Bunları kullandıktan sonra yumurta takibine devam ettim. Muayenede doktor yanlış hatırlamıyorsam 16-17 mm yumurtan var, iki gün sonra tekrar gel bakalım demişti. 2 gün sonra gittiğimde o yumurta çatlamış peşine başka bir yumurta daha olgunlaşmıştı. İki gün sonra tekrar gittiğimde o 2. Yumurta da çatlamıştı. Zaten benim ateş tablolarımda da belli oluyor iki kere ovulasyon olduğu.

Eklentiler

• IMG_1101.webp
    41,7 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_1102.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 57
Tebrik ederim canım.inş mutlu sona ulaşırsın bu sefer.

Yarın 3.asilamaya başlıyorum kızlar hayırlısı Allah dan artık
Hayırlı olsun canım tedavin.inş tutar bu sefer

Amin gülüm.. Allah razı olsun canım benim..Yarın 10 ile 11 arası dualarınızı bekliyorum kızlar..

Selam canim hayir ben degildim.benim cift yumurta ikizi bebisler clomen ve catlatma ignesiyle oldu.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…