Çok güzel canım Allah sağlıkla nasip etsin stres yapma bol dua etKızlar sonucum çıkmış 18.42 Doktorum progestan yazdı. Şuan artış iyi dedi. Ama yine de emin olmak için pazartesi tekrar kan vereceğim.( Malum kimyasal çok yaşayınca) Pazartesi günkü artış da iyi ise bir daha kan vermemi istemedi. "Şuan progestan kullanıyorsun. İğnelerini de kullanıyorsun artık başka yapacak bişey yok. Biz önlemimizi aldık. Gerisi takdir ilahi. Kendini boş yere strese sokma "dedi. Durumumu sorup, etiketlemeyi unuttuklarım varsa kusura bakmasın lütfen.
Veson @Rzg14 Khaleesi21 @Elcanki @MeIodi L LaleZar86 @Cemre Yaman @cibi35 @Frdglr @NARGIZA_DOVLET LeYLa_21 @gelecekelbetgelecek Tgbptn @Mother of pearl @8403BHC @papatyamrm @nukra @muallimez
Yarın 3.asilamaya başlıyorum kızlar hayırlısı Allah dan artık
Çok güzel canım Allah sağlıkla nasip etsin stres yapma bol dua et
Canım çok teşekkür ederim. Dua ediyorum hem kendime hem sizlere.Yarın 3.asilamaya başlıyorum kızlar hayırlısı Allah dan artık
tebrik ederim inşallah herşey yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın bebeğini çok sevindimKızlar sonucum çıkmış 18.42 Doktorum progestan yazdı. Şuan artış iyi dedi. Ama yine de emin olmak için pazartesi tekrar kan vereceğim.( Malum kimyasal çok yaşayınca) Pazartesi günkü artış da iyi ise bir daha kan vermemi istemedi. "Şuan progestan kullanıyorsun. İğnelerini de kullanıyorsun artık başka yapacak bişey yok. Biz önlemimizi aldık. Gerisi takdir ilahi. Kendini boş yere strese sokma "dedi. Durumumu sorup, etiketlemeyi unuttuklarım varsa kusura bakmasın lütfen.
Veson @Rzg14 Khaleesi21 @Elcanki @MeIodi L LaleZar86 @Cemre Yaman @cibi35 @Frdglr @NARGIZA_DOVLET LeYLa_21 @gelecekelbetgelecek Tgbptn @Mother of pearl @8403BHC @papatyamrm @nukra @muallimez
tebrik ederim inşallah herşey yolunda gider sağlıkla kucağına alırsın bebeğini çok sevindim
Zamansiz yolcu cnm gözün aydın inş herşey yolunda gider
Prolaktin seviyem yüksek çıktığı için dr bana bir hormon ilacı vermişti ama ben bunu kullanmak istemedim. Alternatif bir şeyler ararken kendimi aktarda buldum :) aktar da niye alıyorsunuz falan derken çocuk istediğimi söyledim. Adam bana içinde bir sürü bitkilerin, arı sütü polen balın olduğu bir macun ve hayıt tohumu ekstratı verdi. Bunları kullandıktan sonra yumurta takibine devam ettim. Muayenede doktor yanlış hatırlamıyorsam 16-17 mm yumurtan var, iki gün sonra tekrar gel bakalım demişti. 2 gün sonra gittiğimde o yumurta çatlamış peşine başka bir yumurta daha olgunlaşmıştı. İki gün sonra tekrar gittiğimde o 2. Yumurta da çatlamıştı. Zaten benim ateş tablolarımda da belli oluyor iki kere ovulasyon olduğu.Ahanda yakaladım seni.bacım ne yaptın ne yedin içtin bi anlat hele
Kontrole gittim kist yok dedi tekrar deneyelim dedi olur dedim raporu yazdı ilaçları yarın alicam 2.gun başla dedi perşembe kontrolMaşallah bu ne hız:))
Saol canım Teşekkürler inşAllah Allah razı olsunCanım çok teşekkür ederim. Dua ediyorum hem kendime hem sizlere.
Yeni tedavin hayırlı olsun. İnşallah bu sefer sağlıkla gelsin miniğin. Bol bol dua edeceğim sana da
hayırlısıKontrole gittim kist yok dedi tekrar deneyelim dedi olur dedim raporu yazdı ilaçları yarın alicam 2.gun başla dedi perşembe kontrol
Tebrik ederim canım.inş mutlu sona ulaşırsın bu sefer.Kızlar sonucum çıkmış 18.42 Doktorum progestan yazdı. Şuan artış iyi dedi. Ama yine de emin olmak için pazartesi tekrar kan vereceğim.( Malum kimyasal çok yaşayınca) Pazartesi günkü artış da iyi ise bir daha kan vermemi istemedi. "Şuan progestan kullanıyorsun. İğnelerini de kullanıyorsun artık başka yapacak bişey yok. Biz önlemimizi aldık. Gerisi takdir ilahi. Kendini boş yere strese sokma "dedi. Durumumu sorup, etiketlemeyi unuttuklarım varsa kusura bakmasın lütfen.
Hayırlı olsun canım tedavin.inş tutar bu seferYarın 3.asilamaya başlıyorum kızlar hayırlısı Allah dan artık
bu süper oldu valla çok teşekkür ederim o kadar araştırma yapıyorum bu kadar açıklayıcı bişey bulamadım
Amin gülüm.. Allah razı olsun canım benim..Yarın 10 ile 11 arası dualarınızı bekliyorum kızlar..Zamansiz yolcu tebrik ederim cnm Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin
Tgbptn tedavin hayırlı olsun inşallah bu sefer yüzün güler
LeYLa_21 bol kaliteli yumişlerin olsun hepsi bebiş olsunlar inşallah
Tedavin hayırlı olsun canım.. Inşallah hayırlı olur bu sefer.Kontrole gittim kist yok dedi tekrar deneyelim dedi olur dedim raporu yazdı ilaçları yarın alicam 2.gun başla dedi perşembe kontrol
Selam canim hayir ben degildim.benim cift yumurta ikizi bebisler clomen ve catlatma ignesiyle oldu.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah2 yumurta çatlatmak için klomene gerek yok cnm sanırım bünye ile alakalı hamile kalan bir arkadaşımız bir ayda iki yumurta çatlatıyordu ve çift yumurta çatlattığı bir ay hamile kaldı.aktardan bir karışım almıştı tam hatırlamıyorum ama M ile başlıyordu adı @MeLoDi miydimissdincer miydi @masmaviyim miydi Melissa81 mıydı bütün M leri saydım
Amin Canım saolHadi hayırlısı inşallah bu sefer sonu güzel olur
hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?