Kaç saat fark var.ben de bazen gece kalkıyorum tam 3 saat olmuyor uyku bazen ama ateş de çok etkilenmiyor .erken ölçüm olunca ateş daha düşük çıkıyor.yakşaşık bir saatte 0,1 lik oynama oluyorBazı geceler sık tuvalete kalktığım için mecbur erken ölçtüm 6.30da wc'ye gitmek için uyandım o yüzden farklı saatte ölçmek zorunda kaldım en az 3 saatlik uyku olması gerekiyo diye yazıyo ya o yüzden sabahları hava aydınlandıktan sonra uykum bölük pörçük oluyo mecbur ilk uyandığım saatte ölçmek zorunda kalıyorum
öncekiler 7.30'da ölçüm, bu sabah ki 6.30'da ölçtüm hatta alarm bile kuruyorum düzenli ölçüm olsun diye ama çok sık uyandığım için nadir ölçüyorumKaç saat fark var.ben de bazen gece kalkıyorum tam 3 saat olmuyor uyku bazen ama ateş de çok etkilenmiyor .erken ölçüm olunca ateş daha düşük çıkıyor.yakşaşık bir saatte 0,1 lik oynama oluyor
İlaçların etkisidir belki.bazı bünyeler hassa oluyor.ilaç kullanmadığı halde ovu zamanı mide bulantısı yaşayanlar bile oluyor.tedavinin sonu güzel olsun inşallah
güzel haberlerle gel inşallah
Rabbim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin canım tebrik ederim :)Kızlar sonucum çıkmış 18.42 Doktorum progestan yazdı. Şuan artış iyi dedi. Ama yine de emin olmak için pazartesi tekrar kan vereceğim.( Malum kimyasal çok yaşayınca) Pazartesi günkü artış da iyi ise bir daha kan vermemi istemedi. "Şuan progestan kullanıyorsun. İğnelerini de kullanıyorsun artık başka yapacak bişey yok. Biz önlemimizi aldık. Gerisi takdir ilahi. Kendini boş yere strese sokma "dedi. Durumumu sorup, etiketlemeyi unuttuklarım varsa kusura bakmasın lütfen.
Veson R Rzg14 Khaleesi21 Elcanki MeIodi @Layeste @Cemre Yaman cibi35 F Frdglr N NARGIZA_DOVLET LeYLa_21 H Hayalimi_yasarken @Tugbanusta @Mother of pearl 8403BHC papatyamrm nukra M muallimez
Kızlar sonucum çıkmış 18.42 Doktorum progestan yazdı. Şuan artış iyi dedi. Ama yine de emin olmak için pazartesi tekrar kan vereceğim.( Malum kimyasal çok yaşayınca) Pazartesi günkü artış da iyi ise bir daha kan vermemi istemedi. "Şuan progestan kullanıyorsun. İğnelerini de kullanıyorsun artık başka yapacak bişey yok. Biz önlemimizi aldık. Gerisi takdir ilahi. Kendini boş yere strese sokma "dedi. Durumumu sorup, etiketlemeyi unuttuklarım varsa kusura bakmasın lütfen.
Veson R Rzg14 Khaleesi21 Elcanki MeIodi @Layeste @Cemre Yaman cibi35 F Frdglr N NARGIZA_DOVLET LeYLa_21 H Hayalimi_yasarken @Tugbanusta @Mother of pearl 8403BHC papatyamrm nukra M muallimez
Gözün aydın canım..darısı başımıza inşlahh.Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin cümlemize inşlahh..Kızlar sonucum çıkmış 18.42 Doktorum progestan yazdı. Şuan artış iyi dedi. Ama yine de emin olmak için pazartesi tekrar kan vereceğim.( Malum kimyasal çok yaşayınca) Pazartesi günkü artış da iyi ise bir daha kan vermemi istemedi. "Şuan progestan kullanıyorsun. İğnelerini de kullanıyorsun artık başka yapacak bişey yok. Biz önlemimizi aldık. Gerisi takdir ilahi. Kendini boş yere strese sokma "dedi. Durumumu sorup, etiketlemeyi unuttuklarım varsa kusura bakmasın lütfen.
Amin inşallah ablacımGözün aydın canım..darısı başımıza inşlahh.Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin cümlemize inşlahh..
Bana çatlamış da olabilir gibi geldi ama ateş değerleri eksik olduğu için net birşey demek güç emin olana kadar günaşırıya devam etmende fayda var cnmöncekiler 7.30'da ölçüm, bu sabah ki 6.30'da ölçtüm hatta alarm bile kuruyorum düzenli ölçüm olsun diye ama çok sık uyandığım için nadir ölçüyorum
Amin CNm rabbim gönlüne göre versin inşallahİnşallah kızlar biraz sabr biraz heyecan bekliyorum.. BAT 7 kasım Inşallah.. ahh ikiz yada tek sağlıklı bir yavru olsun gelsin de..2 yıldır bekliyorum..
Herkesin gönlüne göre ve tez zamanda olsun inşallah..
Süper haber CNm maşallah inşallah bu sefer herşey yolunda giderKızlar sonucum çıkmış 18.42 Doktorum progestan yazdı. Şuan artış iyi dedi. Ama yine de emin olmak için pazartesi tekrar kan vereceğim.( Malum kimyasal çok yaşayınca) Pazartesi günkü artış da iyi ise bir daha kan vermemi istemedi. "Şuan progestan kullanıyorsun. İğnelerini de kullanıyorsun artık başka yapacak bişey yok. Biz önlemimizi aldık. Gerisi takdir ilahi. Kendini boş yere strese sokma "dedi. Durumumu sorup, etiketlemeyi unuttuklarım varsa kusura bakmasın lütfen.
İnşallahSüper haber CNm maşallah inşallah bu sefer herşey yolunda gider
banada çatlamış gibi geliyo ağrılarım ve akıntı durumundan öyle hissediyorum belki de bugün çatlama olucak bilmiyorum sağ kasıkta bi baskı gerginlik var kalçama ve bacağımada vuruyo doktorumda 11 ve 18. günlere kadar değerlendir demişti ama belli de olmaz dediğin gibi en garantisi gün aşırı ilişkiye devam etmek artık gerisi hayırlısı. teşekkür ederimBana çatlamış da olabilir gibi geldi ama ateş değerleri eksik olduğu için net birşey demek güç emin olana kadar günaşırıya devam etmende fayda var cnm
Tebrik ederim canım çok sevindim darısı sağlıkla kucağına almak olsun inşallah :)Kızlar sonucum çıkmış 18.42 Doktorum progestan yazdı. Şuan artış iyi dedi. Ama yine de emin olmak için pazartesi tekrar kan vereceğim.( Malum kimyasal çok yaşayınca) Pazartesi günkü artış da iyi ise bir daha kan vermemi istemedi. "Şuan progestan kullanıyorsun. İğnelerini de kullanıyorsun artık başka yapacak bişey yok. Biz önlemimizi aldık. Gerisi takdir ilahi. Kendini boş yere strese sokma "dedi. Durumumu sorup, etiketlemeyi unuttuklarım varsa kusura bakmasın lütfen.
Oh oh masallah canim. Super. Hersey suan yapilmis sen de stres yapma sakin. Pazarsi insallah cokkkk daha iyi sonuc alacaksin.Kızlar sonucum çıkmış 18.42 Doktorum progestan yazdı. Şuan artış iyi dedi. Ama yine de emin olmak için pazartesi tekrar kan vereceğim.( Malum kimyasal çok yaşayınca) Pazartesi günkü artış da iyi ise bir daha kan vermemi istemedi. "Şuan progestan kullanıyorsun. İğnelerini de kullanıyorsun artık başka yapacak bişey yok. Biz önlemimizi aldık. Gerisi takdir ilahi. Kendini boş yere strese sokma "dedi. Durumumu sorup, etiketlemeyi unuttuklarım varsa kusura bakmasın lütfen.
Tebrik ederim canım çok sevindim darısı sağlıkla kucağına almak olsun inşallah :)
Çok saolun. İnşallahOh oh masallah canim. Super. Hersey suan yapilmis sen de stres yapma sakin. Pazarsi insallah cokkkk daha iyi sonuc alacaksin.
Süper, bak önlemlerin alınmış, beynine güzel şeyler getirmesi için söz dinlet. inş tekmelerini sayacak günlerin de gelsin ..dualarımdasınız, mucizen seninle olsun.Kızlar sonucum çıkmış 18.42 Doktorum progestan yazdı. Şuan artış iyi dedi. Ama yine de emin olmak için pazartesi tekrar kan vereceğim.( Malum kimyasal çok yaşayınca) Pazartesi günkü artış da iyi ise bir daha kan vermemi istemedi. "Şuan progestan kullanıyorsun. İğnelerini de kullanıyorsun artık başka yapacak bişey yok. Biz önlemimizi aldık. Gerisi takdir ilahi. Kendini boş yere strese sokma "dedi. Durumumu sorup, etiketlemeyi unuttuklarım varsa kusura bakmasın lütfen.
Çok teşekkür ederim.. Rabbim sizinde bebeğinizi sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin. İnşallah defiğin gibi tekme attığı o günleri de görürüzSüper, bak önlemlerin alınmış, beynine güzel şeyler getirmesi için söz dinlet. inş tekmelerini sayacak günlerin de gelsin ..dualarımdasınız, mucizen seninle olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?