Insan istemiyorum desede kizdiginda nasi bi duyguysa her gun yeni heyecanbugun de yapmak mi lazim. Dun kavgadan baristik diyebyaptik bugun ne yapsam
aynen aynendün bende esip gürlüyordum ama ılişki için yanaşırsa da yok demem diyordum.oda dötün dötün yanaştı zaten.bir gün önce bıktım diye homurdanan adam dün nasıl istekli bugünde olursa güzel olur gibi olmazsa da sıkıntı değil bence.kocalarımız sıkıntılı anam bana kalsa ben kendim içinde bugün gene olsun isterim ama olmaz.
Yaaa harikasınızben anladım ki kızlar yumurtlama yaklaştıkça koca canlıları bizden daha çok strese giriyor dün biz de kavga gürültü bağrış çağrış oturdum bi saatte ağladım hırsımı aldım ondan sonra da aldım karşıma konuştum konuştum konuştum adam mum gibi oldu
hayır istemiyorsan istemiyorum de yokkk ben çokkk istiyorum istiyorsan yardımcı ol destek ol
sonra paşa paşa geldi özür diledi ben de amacıma ulaştım
hayır da her ay aynı tantana ne gerek var ben gün öncesi söylüyorum bak bugünlerde bana lazımsın dışarı yada arkadaş yok diye daha napimmm
valla benimkinin üzerine güzelliklede gitsem ters tepiyor canım.onun canı istemezse ben affedersin bi taraflarımıda yırtsam yok.işte önceki gün üsteledim tartıştık genede denedi ama ilişkinin ortasında bıraktık çünkü gönülsüzdü.hayırlısı bekleyeceğim artıkBugünde sen görevi üstlen dünden birşey anlanadım bugün rovanşını yapalım dersinben arada yapıyom işe yarıyor. çocuk laromız gelene kadar heryolu deneyeceğiz artık. Bazen ben yaptıklarıma inanamıyorum.
kavga edince dönüşleri muhteşem oluyorYaaa harikasınızkadının fendi işte güzellikle boyun eğmezlerse böyle ayaklarımıza kapanırlar
canım ben 10 gün test yapıyordum tertemiz tek çizgi çıkıyordu yani etkisi gitmiş oluyordu.bazılarında 8.günde etkisini kaybettiği oluyor.kişiye göre değişiyor birazKızlaaar daha önce çatlatma iğnesi kullanan var mı? Kaç günde iğnenin etkisi geçer sizce? Sorunda bi araştırdım da 11 gün diyen de var, 15 gün diyen de var
Allah Allaaaah bende niye bu kadar geç geçiyor acabacanım ben 10 gün test yapıyordum tertemiz tek çizgi çıkıyordu yani etkisi gitmiş oluyordu.bazılarında 8.günde etkisini kaybettiği oluyor.kişiye göre değişiyor biraz
belki minnak bişey gelmiştir ondan silik devam ediyordurAllah Allaaaah bende niye bu kadar geç geçiyor acabadün 10.günümdü çoook silik çıktı, bugün kesin silinmiştir diyordum ki sabah hemen yine gölge çizgi belirdi Cuma günü kan mı verenden ne
Hahahaaynen aynendün bende esip gürlüyordum ama ılişki için yanaşırsa da yok demem diyordum.oda dötün dötün yanaştı zaten.bir gün önce bıktım diye homurdanan adam dün nasıl istekli bugünde olursa güzel olur gibi olmazsa da sıkıntı değil bence.kocalarımız sıkıntılı anam bana kalsa ben kendim içinde bugün gene olsun isterim ama olmaz.
Valla miBence catlama olmamis gibi canim atesin düşük oldugu gunleri degerlendirmende fayda var
Canim ben gece ay asilama yaptirdim ve merakimdan testi catlatma ignesinin ertesi gunu yaptim kopkoyu hemen cikti. 5. Gunu yaptigimda cok silik bir cizgi cikti. 7. Gunu hicbisey cikmadi. Bunyrye gore degisirmi bilmem ama bende boykeydiKızlaaar daha önce çatlatma iğnesi kullanan var mı? Kaç günde iğnenin etkisi geçer sizce? Sorunda bi araştırdım da 11 gün diyen de var, 15 gün diyen de var
bu ay maşallah bizim kocalar formunda.dediğin gibi her ay aynı tantana.bi bağrış çağrış olmazsa rahat etmiyorlar...işte biz hatayı malum günleri hatırlatmakta yapıyoruz canım.hiç akıllarına sokmayıp normal yanaşsak belki hiç sesleri çıkmayacak ama işte bende aynıyım.ipimi sağlam kazığa bağlayım diye hep hatırlatıyorum günleri.sonuç malum,kavga bağrış çağrış
tabi tabi aynen.bizimkini bi gör dün.yattık ben hiç oralı değilim.bildiğin 1 saat havadan sudan günlük konulardan sohbet ettik.ama ben bekliyorum
Bende oyle kafamda kirk tilki gecio ama hic orali degilim.tabi tabi aynen.bizimkini bi gör dün.yattık ben hiç oralı değilim.bildiğin 1 saat havadan sudan günlük konulardan sohbet ettik.ama ben bekliyorumsonra çok kısık bi sesle iyi geceler Allah rahatlık versin dedi.bende direk sana da dedim gözümü kapattım.bi sırt üstü yattı tavana baktı kafayı bana hızlıca çevirip bugün yapsak mı ki dedi
Ay inşallah canım yaabelki minnak bişey gelmiştir ondan silik devam ediyordurcumaya kadar zaten ateşte belli eder belki ama senin ateşte son dakikaya kadar atraksiyon yaşatmıştı geçen ay
Ah sorma canım ben iğneden itibaren olmasa da muhtemel yumurtlamadan itibaren her gün test yapıyorumCanim ben gece ay asilama yaptirdim ve merakimdan testi catlatma ignesinin ertesi gunu yaptim kopkoyu hemen cikti. 5. Gunu yaptigimda cok silik bir cizgi cikti. 7. Gunu hicbisey cikmadi. Bunyrye gore degisirmi bilmem ama bende boykeydi
Losyon gibi beyaz mi canim benden oyle geldigi zaman creamy isaretliyorumValla misuan inanilmaz bi akinti var ama sut gibi yapiskan deil neyi isaretlicem
Tatlim valla silik de olsa var mesela bende hic cikmamisti 10. Gün. Simdi testlrre baktimda. Etkisi gecmistir insallah Allahima gun gectikce koyulasirAy inşallah canım yaaateş Ramazan’da tamamen sapıttı gibime geliyor, hiç sağlıklı ölçüm olmuyor muhtemelen o yüzden bol atraksiyona hazır ol yine
Ah sorma canım ben iğneden itibaren olmasa da muhtemel yumurtlamadan itibaren her gün test yapıyorumetkisi ne zaman geçer diye meraktan bak hatta testlerim en alttaki yazısız olanı 13.00gibi yaptım. Nasılsa oruçluyum sucu da almıyorum diye gün içinde ikinciyi yaptım, sabahkinden emin olmak için yarın şoförlüsüne gibi duruyor dimi
Bende creamy yaptim losyon gibi aynen. Bakalim bu aksami degerlendiricez gibiLosyon gibi beyaz mi canim benden oyle geldigi zaman creamy isaretliyorum
Bence koyulasacak gibi en son yaptigin bi önceki teste göre birazcik daha pembis ayyy cok heyecanli yarinki nasil cikacak acabaAy inşallah canım yaaateş Ramazan’da tamamen sapıttı gibime geliyor, hiç sağlıklı ölçüm olmuyor muhtemelen o yüzden bol atraksiyona hazır ol yine
Ah sorma canım ben iğneden itibaren olmasa da muhtemel yumurtlamadan itibaren her gün test yapıyorumetkisi ne zaman geçer diye meraktan bak hatta testlerim en alttaki yazısız olanı 13.00gibi yaptım. Nasılsa oruçluyum sucu da almıyorum diye gün içinde ikinciyi yaptım, sabahkinden emin olmak için yarın şoförlüsüne gibi duruyor dimi
Hadi insallahBende creamy yaptim losyon gibi aynen. Bakalim bu aksami degerlendiricez gibi
Tatlim valla silik de olsa var mesela bende hic cikmamisti 10. Gün. Simdi testlrre baktimda. Etkisi gecmistir insallah Allahima gun gectikce koyulasir
Dettt heyecanlanmiciiiiim, kafam kadar kocaman pembe çizgi görene kadar yok heyecan neyim yokBence koyulasacak gibi en son yaptigin bi önceki teste göre birazcik daha pembis ayyy cok heyecanli yarinki nasil cikacak acaba
Dettt heyecanlanmiciiiiim, kafam kadar kocaman pembe çizgi görene kadar yok heyecan neyim yoksanki hala etkisi geçmemiş de yarın tamamen silinecek gibi de geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?