Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insan istemiyorum desede kizdiginda nasi bi duyguysa her gun yeni heyecan bugun de yapmak mi lazim. Dun kavgadan baristik diyebyaptik bugun ne yapsam
Yaaa harikasınız kadının fendi işte güzellikle boyun eğmezlerse böyle ayaklarımıza kapanırlar

valla benimkinin üzerine güzelliklede gitsem ters tepiyor canım.onun canı istemezse ben affedersin bi taraflarımıda yırtsam yok.işte önceki gün üsteledim tartıştık genede denedi ama ilişkinin ortasında bıraktık çünkü gönülsüzdü.hayırlısı bekleyeceğim artık

Kızlaaar daha önce çatlatma iğnesi kullanan var mı? Kaç günde iğnenin etkisi geçer sizce? Sorunda bi araştırdım da 11 gün diyen de var, 15 gün diyen de var
canım ben 10 gün test yapıyordum tertemiz tek çizgi çıkıyordu yani etkisi gitmiş oluyordu.bazılarında 8.günde etkisini kaybettiği oluyor.kişiye göre değişiyor biraz

canım ben 10 gün test yapıyordum tertemiz tek çizgi çıkıyordu yani etkisi gitmiş oluyordu.bazılarında 8.günde etkisini kaybettiği oluyor.kişiye göre değişiyor biraz
Allah Allaaaah bende niye bu kadar geç geçiyor acaba dün 10.günümdü çoook silik çıktı, bugün kesin silinmiştir diyordum ki sabah hemen yine gölge çizgi belirdi Cuma günü kan mı verenden ne

Allah Allaaaah bende niye bu kadar geç geçiyor acaba dün 10.günümdü çoook silik çıktı, bugün kesin silinmiştir diyordum ki sabah hemen yine gölge çizgi belirdi Cuma günü kan mı verenden ne
belki minnak bişey gelmiştir ondan silik devam ediyordur cumaya kadar zaten ateşte belli eder belki ama senin ateşte son dakikaya kadar atraksiyon yaşatmıştı geçen ay

Diyorum kendimw
Hahaha resmen saldiray gibiyiz benimkide aradi pek tatli konusuyo bakalim gece neler gostericek

Kızlaaar daha önce çatlatma iğnesi kullanan var mı? Kaç günde iğnenin etkisi geçer sizce? Sorunda bi araştırdım da 11 gün diyen de var, 15 gün diyen de var
Canim ben gece ay asilama yaptirdim ve merakimdan testi catlatma ignesinin ertesi gunu yaptim kopkoyu hemen cikti. 5. Gunu yaptigimda cok silik bir cizgi cikti. 7. Gunu hicbisey cikmadi. Bunyrye gore degisirmi bilmem ama bende boykeydi

dvtb kiar ama kavgadan sonra daha heyecanli oluyo ama

dvtb kiar ama kavgadan sonra daha heyecanli oluyo ama
tabi tabi aynen.bizimkini bi gör dün.yattık ben hiç oralı değilim.bildiğin 1 saat havadan sudan günlük konulardan sohbet ettik.ama ben bekliyorum sonra çok kısık bi sesle iyi geceler Allah rahatlık versin dedi.bende direk sana da dedim gözümü kapattım.bi sırt üstü yattı tavana baktı kafayı bana hızlıca çevirip bugün yapsak mı ki dedi

Bende oyle kafamda kirk tilki gecio ama hic orali degilim. pasa pasa yanasti

belki minnak bişey gelmiştir ondan silik devam ediyordur cumaya kadar zaten ateşte belli eder belki ama senin ateşte son dakikaya kadar atraksiyon yaşatmıştı geçen ay
Ay inşallah canım yaa ateş Ramazan’da tamamen sapıttı gibime geliyor, hiç sağlıklı ölçüm olmuyor muhtemelen o yüzden bol atraksiyona hazır ol yine
Canim ben gece ay asilama yaptirdim ve merakimdan testi catlatma ignesinin ertesi gunu yaptim kopkoyu hemen cikti. 5. Gunu yaptigimda cok silik bir cizgi cikti. 7. Gunu hicbisey cikmadi. Bunyrye gore degisirmi bilmem ama bende boykeydi
Ah sorma canım ben iğneden itibaren olmasa da muhtemel yumurtlamadan itibaren her gün test yapıyorum etkisi ne zaman geçer diye meraktan bak hatta testlerim en alttaki yazısız olanı 13.00gibi yaptım. Nasılsa oruçluyum sucu da almıyorum diye gün içinde ikinciyi yaptım, sabahkinden emin olmak için yarın şoförlüsüne gibi duruyor dimi

Eklentiler

• A6D5B167-CB46-404A-A2C6-C57CD82E1246.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 50
  • AA112CDF-0F04-40E4-A161-94BAB803ECBA.webp
    64,3 KB · Görüntüleme: 45
Tatlim valla silik de olsa var mesela bende hic cikmamisti 10. Gün. Simdi testlrre baktimda. Etkisi gecmistir insallah Allahima gun gectikce koyulasir

Bence koyulasacak gibi en son yaptigin bi önceki teste göre birazcik daha pembis ayyy cok heyecanli yarinki nasil cikacak acaba

Tatlim valla silik de olsa var mesela bende hic cikmamisti 10. Gün. Simdi testlrre baktimda. Etkisi gecmistir insallah Allahima gun gectikce koyulasir
Bence koyulasacak gibi en son yaptigin bi önceki teste göre birazcik daha pembis ayyy cok heyecanli yarinki nasil cikacak acaba
Dettt heyecanlanmiciiiiim, kafam kadar kocaman pembe çizgi görene kadar yok heyecan neyim yok sanki hala etkisi geçmemiş de yarın tamamen silinecek gibi de geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…