Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim yaşadıklarının birebir aynısını yaşıyorum.her ay kafgaylayla oluyor. Anlatıyorum herşeye taman diyor o gün gelince kavgayla birlikte oluyoruz. Bende yaza kadar deneyeceğim olmadı iyi bir tüp bebek merkezi araştıracağım. Kendimizi yıprattığımızla kalıyoruz olacaksa zaten herşekilde olacaktır. Kusura bakmada ben bir düşüncemi senle paylaşmak istedim o dönemlerde yarı erotik filmler bulup izletmeyi düşünüyorum belki etkisi olur bu ay kötü geçti ama önümüzdeki yumurtlamaya artık. Üzme kendini inşallah herşey güzel olacak.

Kızlar çok sağolun Allah razi olsunn..
Rabbim size bunlari yasatmasin cok kolay hamilelik gecirtsin insallah
Bugün kontrolum vardi.. çok sukur suan iyi durumda

Meyveliturta19 geçmiş olsun canım. Allaha emanet olun

Ya bu kocalarin bu cocuklara garezi var valla.

Benimki de anamı ağlatmisti cocuk olana kadar.. kendimi sapık gibi hissettirmisti.
Çocuk olduktan sonra da kudurdu.
Şimdi yasak cinsellik ama biran önce doktorun izin vermesini bekliyor.

Tuhaflar valla.. inş. doktor doğuma kadar izin vermezde görür gününü.
Hala aklıma o günler geliyor gıcık oluyorum

Kızlar çok sağolun Allah razi olsunn..
Rabbim size bunlari yasatmasin cok kolay hamilelik gecirtsin insallah
Bugün kontrolum vardi.. çok sukur suan iyi durumda
inşallah yaşadığın son sıkıntı bu olur canım.bundan sonrası sıkıntısız keyifli bir hamilelik olur inşallah senin için

telefonla konuştuk gene özür diledi.gene beni sevdiğini sözlerini yanlış anladığımı söyledi.bu bi görev gibi olduğu için strese girdiğini isteksizliğinin sebebinin bu olduğunu benimle alakası olmadığı falan söyledi.sabah uyandığımda bile bu akşama çalışma var diye kalkıyorum gün boyu onu sıkıntı yapıyorum kendime diyor.bunda sonra daha anlayışlı olcam falan filan işte.bu konuşmayı hep yapıyoruz bakalım ne olacak.film falan seyretmeyi bende teklif ettim ama yok onada yanaşmıyor.hayırlısı artık

canım aslan pençesini nasıl kullandın?Faydasını gördün mü?
Ben akşam yemeklerinden 2 saat öncesi iciyordum canim günde 1 defa yumurtlamaya kadar ictim.bal tarcin cörekotu da yapmistim bu ay 17-18.gun yumurtlamayi gördüm. Gecen ay 24.gün yumurtlamistim faydasi oldugunu düşünüyorum.

Canım aynısını bende yaşadım.4 gün önce ovulasyonda cift cizgiyi görünce hemen aksam yanaştım. Yok dedi kesinlikle olmaz cok yorgunum boşuna uğraşma falan dedi. Yok ya dedim onun icin degil yorgunsan masaj yapayim diye dedim . Ha tamam o zaman dedi veeeee istedigimi aldim Ama test yaptim bugun kesinlikle olmali falan hic demedim . Ister istemez strese giriyorlar. Demem o ki hiç canını sıkma üzülme çaktırmadan yanaş

benimkine nasıl yanaşırsan yanaş aynı.bu ay bu kavgadan sonra yanaşsamda bebek için olduğunu bilecek.kendi yanaşırsa eyvallah.yoksa artık önümüzde ki aya.

Gerçekten onu da anlamaya çalış. Elinde değil ki. Biz kadınlar için cinsellik her şekil oluyor. Kendini üzme bunlara takarak kötü oluyorsun. İkimiz de aynı gündeyiz. İnşallah mucize olur hem bize hem bekleyen herkese hayırlısı ile versin rabbim.

Kızlar mrssoydas ın dediği gibi 2.5 3 saatlik ölçüm sağlıklı mi bende 4 de sahuru yapip yatiyorum 7 de tekrar kalkiyorum .
3 te kalktigimda 36.4 cikti ayni olcum yaptigim saatte 36.5 cikti bende onu girdim

kuzum elinde olmadığını biliyorum ama bana bunu yansıtma şekli hoş değil.neyse konuştuk hallettik şimdilik.telefonla konuştuğumuz halde arkasından bide mesaj attı dünü hiç yaşamadım sayalım seni üzmek en son isteyeceğim şey yazmış.baya bi özür diledi ama benim surat düzelmiyor hala mahkeme duvarı gibi akşam eve gidince suratı düzeltmem lazım.çünkü suçluluk duygusuyla bugün yanaşabilir.en azından bu ay için bi umudum olur

Anladım canım inşallah aklını başına toplarda yanaşır. Tam kritik günlerdesin iyi düşünelim iyi olsun
inşallah canım.aynen bu ara yumurtlama zamanım.soğan küründen mı ne her ay ağrım olurdu yumurtlama zamanı ama dün çok fazla oldu.resmen kıvrandım.ayağa kalkınca dik yürüyemez haldeydim.akıntıda fazlaydı.bugünde olursa bi umut olur

Düzelt canım köprüyü geçene kadar insallah bu ay hamile kalırsında acısını çıkarırsın

Ben söylemedim ona. geçen gün filmi ayarladım ogünde erken yatacağı tuttu ama yine hamle yapacam. Sen ne izleyeceğinizi söyleme film ayarla film gecesi yapalım de patlamış mısır falan denemekte fayda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…