benim ateş tablomu da yorumlarmısınız?
1.gün 36.4
2.gün 36.3
3.gün 36.2
4.gün 36.1
5.gün 36.2
6.gün 36.4
7.gün 36.4
8.gün 36.3
9.gün 36.4
10.gün 36.5
11.gün 36.1
12.gün 36.4 ovulasyon testinde çift çizgi
13.gün 36.6 ovulasyon testinde silik çizgi (çalışma )
14.gün 36.4
15.gün 36.6
16.gün 36.7
17.gün 36.5
18.gün 36.5
19.gün 36.7
20.gün 36.7
21.gün 36.7
22.gün 36.7
ateşim 17 . ve 18. gün 36.5 e neden düşmüş olabilir ?
ben hiç bir şey anlamıyorum bu ateş ölçmeden
yarı otlu, otsuz ne oluyor acaba
bir de yumurtladığımı ateşe göre nasıla anlıcam
daha yeni ölçmeye başladım adet dönemindeyim
önce dijital bi termometre alıcaksınben hiç bir şey anlamıyorum bu ateş ölçmeden
yarı otlu, otsuz ne oluyor acaba
bir de yumurtladığımı ateşe göre nasıla anlıcam
daha yeni ölçmeye başladım adet dönemindeyim
ateşin çok güzel maşallah sende birşeyler var gibi inşallah hakkında hayırlısı olsun
merhaba
bana da bu ateş ölçme ile ilgili bilgi verirmisiniz?? Grafiği nasıl hazırlıyoruz. benim bugün 4.günüm ve bu sabah ölçmeye başladım. bana bu konuda destek olurmusunuz??
kızlar hamıle lerin ateş topiği nerdeydi linkini bilen varsa burya kopyalayabilirmi
önce dijital bi termometre alıcaksın
her sabah saatini kuracaksın 06.00 ile 07.00 arasında bi saate ve o saatte yataktan kalkmadan fazla kıpırdamadan ısınıölçüceksin
hergün ateşin düşük çıkarken yumurtlama olduğu gün ateşin ortalamanın üstüne çıkıcak mesela 36,3 36,4 çıkarken 36,7 36,8 çıkacak ve orada sabitlenecek.. biz ateşinin yükselmesinin önceki günde yumurtladğını anlayaağız..
günaydın hanımlar
10 aralık sabahı bebeğim alındı kürtaj oldumkalbi durmuş öleli 1 hafta kadar olmuş kanamam gelince doktora gittim doktor kalbinin durduğunu bir an önce alınması gerektiğini söyledi apar topar kürtaja alındım aneztezi ile Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin benim hakkımda hayırlısı buymuş inşallah daha sağlıklısını hayırlı zamanda verir Allah yine de şükür halimize
tben canım nerde oldugunu bilmiyorum ama sayfanın yukarısında sag tarafta gelişmiş arama yazıyo ardan kolaylıkla bulabilirsin hamilelerin ateş tablolarını hadi inşallah bebek geliyo bence
tşk ler cnm sağolll
Tafcım,sen zaten çok güzel anlatmışsın,bize söz bile kalmamış,geçmiş olsun demekten başka bişey yok.vücudun hamileliği gördü en kısa zamanda ,hayırlısıyla bebğin gelecek inşallah,hiç dert etme.
tben sen yarın bir test denesene,ateşin maşallah çok iyi,inşallah yanıltmaz
günaydın hanımlar
10 aralık sabahı bebeğim alındı kürtaj oldum kalbi durmuş öleli 1 hafta kadar olmuş kanamam gelince doktora gittim doktor kalbinin durduğunu bir an önce alınması gerektiğini söyledi apar topar kürtaja alındım aneztezi ile Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin benim hakkımda hayırlısı buymuş inşallah daha sağlıklısını hayırlı zamanda verir Allah yine de şükür halimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?