teşekkür ederim canım yorumun için
hiç 24 gün de adet görmedim genellikle 28.gün geliyor
ben de pek anlamadım yumurtlama için 9.GÜN erken değil mi :44:
Daha ilk defa ateş ölçüyorum bu ay:26:
O kadarcık olur kalp atışını duyunca dünyaya döneceksindir Daha da varmış randevuya oyala kendini :18:
sınavlara daldım zaten gözümde saatte 2 de eşim gelicek almaya bakalım of of akşam girebilirsem haber veririm yoksa sabah erkenden yazarım dua edin ne olur(
İnşallah ağzının duası olsun :) Ama ne bilim yine de umudum yok benim hala
Henüz gelen giden olmadı kırmızı :)
silik çizgiyi görüyosun ve hala umudun mu yokk hadi leyyynn hadi bakalımgit bi test al ve yap içimiz rahatlasın
Hahahhhh :) Sen beni güldürdün, Allahta seni güldürsün :)))
Bürodayım şu an ancak aşam eve giderken alabilirim :S
Bi kere kimyasal gebelikte geçirdim ya korkuyorum işte biraz
merhaba
tafında dediği gibi şu an için görünen 9. Gün
ama ateşinin seyrine göre bu değişebilirde sen çalışmalara devam et tehlikeye atma
9. Gün erken biraz evet, buna göre 23. Gün regl olman gerekiyor.
Ama duyduğum kadarıyla (hiç başıma gelmedi) regl döneminde bile yumurtlama olabiliyormuş
ateşini her gün aynı saatte ve aynı koşullarda ölçmeye devam et o zaman daha da netleşir
pardon , yarı otlu otsuz ne demek ???
bunu yeni gelen herkez soruyoovulasyon mikroskopu kullananların ogünkü sonucu oluyor.. yani otlu ise pozitif otsuz ise negatif yarı otlu ise geçiş dönemi demek..
sen en iyisi ateş topiğinde ovulasyon testi pozitif veya negatif şeklinde düzelt o otlularıherkesin kafası karışıyor hatta negatifleri hiç yazmasan da olur
aşkolsunn
Slm kızlar...
1.gün....36.3
2.gün....36.3
3.gün....36.2 regl bitti
4.gün....36.6
5.gün....36.4
6.gün....36.3
7.gün....36.3
8.gün....36.2 akıntı
9.gün....36.7 akıntı
10.gün...36.7 akıntı kasık batması
11.gün...36.3 uzayan akıntı
12.gün...36.2
13.gün...36.3
14.gün...36.4
15.gün...36.5
16.gün...35.6 kasık ağrısı bugünden emin değilim uyku sersemliğinden yanlış okumuş olblirim 36.5 olabil
17.gün...36.6
Kızlar yorumlayabilirmisiniz?Ben hala ameliyattan sonra yumurtlama oluyormu olmuyormu :26:diye öğrenmeye çalışıyorum.Çalışmalara önümüzdeki ay başlayabilecez..
9. ve 10. günlerde ateşin yükselmiş ama ondan sonra düşük:26: bu durumda net olarka yumurtlamışsın diyemeyeceğim yani ameliyattan sonra ilk adetinse eğer bu ateşini ölçmene gerek yok bence hormonlarının düzeni şaşmış olabilir. doktorun yumurtlarsın demiş miydi?:26:
Kızlar birde 21.gün yapılan progesteron testi yumurtlama hakkında net bilgi verir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?