Cok eksimez bulanir arada ama eksime olmaz...
Ahaaaa;o zaman belki de tutmuştur...Benim de pek ekşimezdi;regl günüme yakın ekşidi,ağızda metalik tat oldu;dediğim gibi tansiyon ve kalp atımı yükseldi;e ateşim de herzamankinden yüksekti;yumurtlamadan sonra düşüş olmadı ve 2 gün sonraki test positif çıktı...Umarım hamilesindir
cadı bizde seni özledik nasılsın bebiş nasıl
atese tekrar bakayim ben o zaman???
Çiğdem selam;daha gebelik testi yapmadan 1-2 gün önce ağzımda o zamana kadar tadmadığım metalik bir tat oluşmuştu;bir de sanki tansiyonum yükselmiş gibi:18: başıma bir ütü konulmuş gibi olmuştum aynı sabah;ölçtüğümde hem nabzım hem tansiyonum yükselmişti ki;hayatta yükselmez olsa olsa düşerdi...memeler ise haddinden çook fazla acımıştı:44:;şekil değişikliğini şimdiden bekleme büyümekten başka belirtisi yok;o 5.aydan sonra falan olurmuş...Diğer belirtiler regl belirtisiyle tamamen aynı idi...idrar testindeki ikinci çizgi önce çoooooook silik;sonraki gün daha belirgin;bi sonrakindeyse en belirgindi ki;çoook silik olması bile %90 gebesin demektir;ben onları müzelik olsun diye hala saklıyorum ;hatıra işte ...sorunuz varsa buyrun
Roncacım senin durumda değişiklik yokmuş:85:amaaaan olursa olur de sen de yaaaw(içinden gelcek ama);benim de o zaman oldu ya...
kocanınkilerde ilerleme var mı? Kalite kontrolyaptırdınız mı?Olmazsa yolla ben buzdolabında bol şekerli deneyler yapiim onlarla
Sefkileeeer:86::86::86:
Merhaba Arkadaşlar :)
Prolactinim 498 sınırken 514 çıktı :S
Çok teşekkür ederim tebrikler başlamış hemen ama ben daha kan vermedim :)) Havayada girmedim değil hani
Allahım hepimizin hakkında hayırlısını versin
Tablom burada
327140 Ovulation Charts
Hojbulduuuksss...Aaaa Gebemi hoşgeldin :) Nasıl bebişimiz iyi bak emi annesi ona kendine de tabi
Bebiş olunca biraz anneler unutuluyo galiba :) Pazartesiyi bekliyorum bende kan tahlili için
Bu gün de yaptım silik çıktı yineO yüzden çok umutlanmak istemiyorum Hayırlısı tabi herşeyin
kuzum eşimin kalite kontrol tamam az bişey enfeksiyonu var o düzelsin aşılama yaptırcaz.
onun dışında değerler maşallah normal düzeye geldi.
canişkom malesefki bendeki pko geçmiyor yani doğal olarak yumurtlama olmuyor
neyse çok şükürki iğnelere cevap veriyor benim tembel yimirtalar:93:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?