Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlarrr...![]()
ışıklıkız gunaydın naber![]()
günaydınnnnn![]()
günaydın fıstık
ateşin artık sabit e kan değerleriyle de hamile olduğun kanıtlantı ve yumurtlamadan sonra 13. günün bugün eee bize yorum yapmak düşmez artık
![]()
medii günaydın naber dün yazmışsın zamanım yoktu cevaplayamadım ovulasyon testi yapıp durma kendineışıklıkız gunaydın naber![]()
tafcım aslında şu an panik halindeyim kendimi rahatlatmaya çalışıyorum..eşimin sperm testinin sonucunu alcaz bugün..doktor bana yumurtalıkların çok sağlıklı görünüyor deyince eşim biraz panik yaptı ya bişey çıkarsa diye..rabbim hayırlısını versin...çok anlamıyorum ama vücudun normal haline dönmeye başlıyor o zaman sevindirici bi durum bu değil migünaydın
keyifler yerinde bakıyorum da yılın bu son gününde:92:
kürtaj olduğum günü adetimin ilk günü olarak sayarsam bugün 22. günüm:97: dün akşam acayip akıntım oldu ve kasığım ve belim de üşütmüşüm gibi ağrıdı. İnşallah üşütmemişimdir diye yattım sabah uyanır uyanmaz ateşime baktım öncekilere göre yüksek çıktı galiba yumurtladımnormal şartlarda benim yumurtlamam hep 14. gün olurdu bu sefer kürtajdan dolayı 1 hafta kadar geç yumurtlayabilirsin demişti doktor inşallah yumurtlamışımdır o zaman adet olacağım günü de bilirim buna göre 14 ocak adet günüm oluyor
![]()
iyice heyecanlanmaya başladı:26:
ya ateşim düşerse![]()
Tamam tamam yapmıyorum heyecanheyecan yok heyecan yok
her sabah ateş ölçerken heyecanla uyanılır tabiki bu normal acab akaç çıkacak diyeama gün içerisinde stres yok tamam mı
![]()
Günaydınnnn
Güzel Topicimizin Güzel Hatunları :)
Yeni bir yıl, yeni ümitler, yeni başlangıçlar, yine yeni yeniden...
Gönlünüzden geçen bütün güzellikler sizinle olsun...
20 Aralık 1.gün 36.3
Günaydınlar. Mutlu yıllar herkeseeee. Yeni yılda hepimizin kucağı bebişlerle dolar inşallah.Rabbim yeni yılda taze mutluluklar versin hepimizeeee!:79:
günaydııınnn herkese...2011 inşallah hepimiz için güzel ve hayırlı bir yıl olur...:92:
slm kızlar testler için 4 tüp kanımı verdim geldim
herkeze yeni yılda sağlık, mutluluk, bol kazanç ve canı gönülden minicik bebeklerdiliyorum yeni yılımız hepimize hayırlı olsun kızlar
![]()