günaydın canım
canım senin reglin nie bu kadar az sürüyor
bilmem bi ilk oldugum zamanlar 2 gün sürüyordu sonra 6 gün oldu sonra 3 sonra 2 bende bilmiyorum neden böyle oluyor ama genellikle 2 gün en fazla 3 gün olur ama yogun olur demir eksikliğine bağlı kansızlık var bende ondan olabilir belki bilmiyorum ilaç kullandım normal değer 40-70 arası benim kan değerim 19 du ilaçlarımı kullandım 14 e düştü bıraktım bende ilacı şimdi beslenmeme dikkat ediyorum sadece
Günaydın kızlar.
Kızlar 2 gün yumurta beyazı akıntım oldu ve hatta bu sabah da biraz vardı. Yani ilk 14.gün akşam gördüm o akıntıyı ve halen biraz var. 12.gün akşam kasık ağrılarım başladı. 13.gün şiddetli bir şekilde devam etti. 14.gün azaldı. Şimdi de hafif hafif hissediyorum ama 13.günki gibi değil. Ama ateşim halen yükselmedi. Sizce Ovu. oldu mu? Ateşim çok garip bu ay. Akıntı ve kasık ağrılarına göre oldu da bitti maşallah.Ama ateşim neden sizce yükselmiyor?
bilmem bi ilk oldugum zamanlar 2 gün sürüyordu sonra 6 gün oldu sonra 3 sonra 2 bende bilmiyorum neden böyle oluyor ama genellikle 2 gün en fazla 3 gün olur ama yogun olur demir eksikliğine bağlı kansızlık var bende ondan olabilir belki bilmiyorum ilaç kullandım normal değer 40-70 arası benim kan değerim 19 du ilaçlarımı kullandım 14 e düştü bıraktım bende ilacı şimdi beslenmeme dikkat ediyorum sadece
henüz yumurtlamamış gibi görünüyor ama yarın ateşin yükselecekmiş gibi bir his var içimde ateşin ve belirtilerin gidişatı öyle yani:92: bu demek oluyorki bugün yumurtan çatladı veya çatlayacak tabi bu dediğim yarın ateşin yükselirse olur sen zaten çalışmanı yapmışsın sabah :81:
benim anlamsız ateşimle ilgili yorum yapabilecek birileri varmı :97:97::97:
2e2c5d Ovulation Charts
benim anlamsız ateşimle ilgili yorum yapabilecek birileri varmı :97:97::97:
2e2c5d Ovulation Charts
doktor çatlamış yok dediğine göre ateşine göre sanki 13. gün çatlamış gibi geldi bana çünkü ateşin 14. gün birden yükseliş göstermiş:26: peki ondan sonra neden düşmüş onu anlamadım bak işte:44: sen yumurta geliştirici birşeyler içiyor musun?merhaba kızlar benim tablomda bu bakarmısınız??????????????
2e6ba4 Ovulation Charts
12.gün doktora gittim.11,9 mm idi.
bugün tekrar çağırmıştı ,gittim , folikül yok.heralde çatladı sıvı var rahim açıklığıda çatladığını gösteriyor dedi.emin olmak için progesteron tahlili verdi haftaya yapılacak...
sizce ne zaman çatlamıştır????????????
herkese merhabalar...hamile arkadaşları tebrik ediyorum allah nazardan esirgesin...bi kaç gün aradan sonra gelebildim buraya..kendimi toparlamam ve moral depolamam gerekti..kızlar biz tüp bebeğe geçiyoruz direk..eşimin spermlerinde sorun çıktı biz de beklememeye karar verdik.c.tesi randevu alıp görüşmeye gidiyoruz..allah hayırlısını versin..
çok saol tafcığım..9 aydır bugün yarın diye beklemek beni çok yıpratmıştı..vardır her şeyde bi hayır dedik o yüzden dün doktorumuz hemen deyince hiç düşünmedik bileAllah yardımcınız olsun hakkınızda hayırlısı olsun meşakkatli bir sürece giriyorsunuz ama sonunu güzel olduğunu düşünmek bu işin zorluğunu geri plana itebilir
doktor çatlamış yok dediğine göre ateşine göre sanki 13. gün çatlamış gibi geldi bana çünkü ateşin 14. gün birden yükseliş göstermiş:26: peki ondan sonra neden düşmüş onu anlamadım bak işte:44: sen yumurta geliştirici birşeyler içiyor musun?
demir eksikliğini ihmal etme ilaç içince artacağına düştü ben de bıraktım demişsin demir ilacı ile kalsiyum yanyana yani birlikte alınınca demirin emilimini azaltırmış:26: ama doktorun bunu bilerek vermiştir. ihmal etme kansızlık ciddi birşey çünkü doktora söyle durumunu tekrar gözden geçirsin verdiği ilacı ve dozajını
inşallah canım...cumartesi yada pazar eklicem tatlım...durucum sen nezaman ekleyeceksin tablonu bakayım inşallah çiğdemden sonra sende hamiş haberi verirsinde malum oldu derim:)
ateşin azcık daha yükselse yumurtladın diyebiliriz belki ama yakındır gibi sanki:26: yarın öbürgün çatlar inşallahbenim ateşim de kürtajdan sonra 21 gün azcık yükseldi sonrasında düştü standart seyrinde devam ediyor yumurtlamadım galiba ama 20. akşam çok da kasık ağrısı ile beraber akıntım vardı:44: bu ay korunuyor olsamda merak ediyorum yumurtlayıp yumurtlayamadığımı ama öyle düzenli bir ölçüm de yapmadım gerçi:97:
Kızlar iyi akşamlarnasılsınız
1.gün 36.8
2.gün 36.5
3.gün 36.2
4.gün 35.9
5.gün 36.0
6.gün 36.1
7.gün 36,2
8.gün 36.6
9.gün 36.7
10.gün 36..3 36.7
11.gün 36.2
kızlar sizce ateşim nasıl yorumlarsanız sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?