:) İyiyim şükürler olsun her gün gelip bakıyorum, takip ediyorum sizi :) Sen nasılsın? Ateşin istikrarlı gidiyo Son 8 gün mü? Hayırlısı inşallah
saol canım peki inanayımmı şimdi ben bu tabloya sence yumurtlamadım diye düşünüyodum artık
ewet ateşim cok yükselmedi sabitleniyo sonra 1 gün artıyo sabitleniyo öyle gidiyo genelde hep fırlardı 36.8 36.9 a bu ay 36.9 göremeyeceğim gibi sen nasılsın nasıl gidiyo hamişlik
günaydın arkadaşlar...herkese güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum...
İnşallah olacak güzel gidiyo :) Önemli olan 36,9 değil ki bekleyis ateşinin ortalama üstünde sabitlenmesi :) Havalar soğuk ateşinin düşük seyretmesi de normal
Biz iyiyiz sanırım :) Yarın doktora gidicez kalp atışları için Hayırlısı herşeyin böyle içimde bi tuhaflık var ama sanırım stres oldum yine :)
günaydın arkadaşlar...herkese güzel bir hafta geçirmenizi diliyorum...
kalp atışları ne zaman duyuluyor canım...yarın ne kadarlık olacak senin minikGünaydınnnn :) Hoşgeldin
Sana da birbirinden güzel haftalar diliyorum
stres yapma canım hayırlısıyla kalp atımınıda duyarsın o heyecandır allah saglıgıyla kucagınıza almayı nasip etsin
kalp atışları ne zaman duyuluyor canım...yarın ne kadarlık olacak senin minik
kalp atışları ne zaman duyuluyor canım...yarın ne kadarlık olacak senin minik
Ya onu çözemedim işte ama bu gün 54. günümüz :) Yarın inşallah kalp seslerini duyacağız :)
yarın dr un söyler ciğdemcim kacıncı haftada oldugunuzu 7+5 sanırım suanda 54.gündeysen masallah allah saglık versin sorunsuz hamilelik nasip etsin sanada duruyada light ve diğer hamişlerimizede bizede nasip etsin inşallah hayırlısıyla
Aminnn çok sağol Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın En kısa zamanda güzel haberlerinizi almak için dua ediyorum
her zaman dua ediyorum canım benim...inşallah tanıdığım tanımadığım herkes evlat sahibi olur...yarın dr un söyler ciğdemcim kacıncı haftada oldugunuzu 7+5 sanırım suanda 54.gündeysen masallah allah saglık versin sorunsuz hamilelik nasip etsin sanada duruyada light ve diğer hamişlerimizede bizede nasip etsin inşallah hayırlısıyla
her zaman dua ediyorum canım benim...inşallah tanıdığım tanımadığım herkes evlat sahibi olur...
evet söylediklerin güzel bişeylerin habercisi gibi...inşallah güzel haberlerini alırız sevdebilgeciğim
Günaydın kızlar. Hayırlı haftalar. Umarım bu hafta size güzel bir haber verebilirim. Sabahları göğüslerim ağrıyor. Hafif kasık ağrılarım var. Akıntım var. Umarım bunlar güzel, hayırlı belirtilerdir. Dua ile...
Günaydın kızlar. Hayırlı haftalar. Umarım bu hafta size güzel bir haber verebilirim. Sabahları göğüslerim ağrıyor. Hafif kasık ağrılarım var. Akıntım var. Umarım bunlar güzel, hayırlı belirtilerdir. Dua ile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?