Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İnşallah o hayırlı zaman çok yakındadır. İnsan her ay biraz daha yoruluyor. Umutla beklemeye devam edeceğim artık. Hayırlısı Allah'tan. Rabbim en güzel zamanda versin. Dediğine aklım yattı, ovulasyondan sonra ölçmesem iyi olur aslında. Adet yaklaştığında çok stres oluyorum. Hele 31.günde. Çünkü bugün düşüyor ve 32.gün adetim geliyor. Çok şükür düzenli adetim. İnşallah hayırlı bir sonucu en kısa zamanda alırım ben de. Senden de güzel haber alırız inşallah, sağlıkla büyüsün bebişin ve sağlıkla gelsin dünyaya inşallah. Seni, lightlife'ı, çiğdem'i gördükçe mutlu oluyorum. Umudum artıyor. Rabbim herkesin gönlünün muradını versin.

Yarın umarım 7'ye kadar uyuyabilirsem ateşimin düşüp düşmediğini daha iyi anlayabilirim. Ama artık pek ümidim kalmadı. Adetim gelecek gibi hissediyorum. Hayırlısı artık. İnşallah en yakın zamanda güzel haberler vermek duasıyla...

amin canım inşllah veririm hamilelik haberini sizlere 36.7 de sabit gidiyorum bakalım inşllah yükselmesede düşmez ateşim

hayırlısıyla sende duyacaksın miniğinin pıtpıtlarını merk etme allah sıkıntısız sorunsuz hamilelikler versin hamilelerimize kucagınıza almayı nasip etsin bizede saglıklı hamilelik nasip etsin

Hiç içini kötüye yorma Bol bol meyve ye süt ürünleri tüket emi :) Yorulma hep dinlen Sakın stres yapma Şimdi bizim bebekleri büyütmemiz gerekiyo :) Allahım topicteki herkese nasip etsin en kısa zamanda
Aslında isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın

umudunu hiç yitirme...ben 2 yıla yakındır istiyorum bu çocuğu...tüp bebek denemem bile var...ama olmadı işte...Allah ol demedi...demekki hayırlı zaman bugünmüş...

umudunu hiç yitirme...ben 2 yıla yakındır istiyorum bu çocuğu...tüp bebek denemem bile var...ama olmadı işte...Allah ol demedi...demekki hayırlı zaman bugünmüş...

Geçen ay adını tam bilmiyorum ama kimyasal mıdır nedir, yaşadığım şeyden sonra biraz üzülmüştüm sonra sen aklıma geldin, yanlış hatırlamıyorsam 6 kez yaşamışsın kim. gebeliği, şimdi öğrendim tüp bebek denemeni, demek ki vakti varmış. Allah'ıma sonsuz şükürler olsun. Senin adına inan çok sevindim. İnşallah sağlıkla kucağına aldığında yaşadığın o kötü günlerin hepsini unutacaksın. Bizler de inşallah bugünki bekleyişlerimizi unutacağız, Allah'ın izniyle bebeklerimize kavuştuğumuzda. Rabbim en güzelini nasip etsin herkese.

Canım benim, aklıma bir kurt girdiğinde çıkmıyor, uykum kaçıyor. Ama denerim tavsiyeni. Dua ederek uyumayı. Bazen "estağfirullah" çekerek uyuyorum. İşe yarıyor. Adetim yaklaştığında pek işe yaramasa da... Ben bu ay biraz fazla stresliyim. Gelecek ay memlekete gidebilirim, eşimden ayrı olacağım sanırım ovulasyon vaktinde. O haftasonu gelecek ama kaçırırız büyük ihtimalle. O yüzden bu ay olmazsa Mart'a kalıyor umutlarım. Sanki çok geçmiş gibi geliyor. Yani çok uzun zaman varmış gibi geliyor. O yüzden sabırsızlanıyorum biraz. Bu ay adetimi pek mutlu şekilde karşılayamayacağım. Geçen ay 4 tane farklı marka gebelik testinde 2.çizgiyi gördükten sonra adetim geldiğinde bile bugünki kadar üzgün değildim. Bugün daha adetim gelmedi ama daha üzgünüm. Hayırlısı artık. Dua etmekten ve beklemekten başka çare yok... bekleyiscim sen kaç günde bir adet oluyorsun? Kaç gün kaldı adetine? İnşallah senden güzel haberler alacağız gibi geliyor bana da. Hayırlısı inşallah. Dua ile...

canım ben 28.günde oluyorum 1 hafta var adetime inşallah hislerin dogru cıkar hamile kalırım sende hamile kalmışsındır inşallah hayırlısıyla inşallah akıntın ona işarettir

Günaydın kızlar
Ben şuna inanıyorum ki birşeyler için hiçbir zaman plan yapmamak lazım. Her şeyin kendiliğinden doğru bir zamanıvar ve allah ne zaman hayırlıysa o zaman veriyor yeterki biz hayırlısını isteyelim. O yüzden üzmeyin kendinizi.

Benim tablom da böyle şuan.adet döngüm bazen 37 güne kadar uzayabiliyor o yüzden 37yi beklemem gerek. Ne zaman olursa olsunda hayırlısı olsun öptüm herkesi

canım ben 28.günde oluyorum 1 hafta var adetime inşallah hislerin dogru cıkar hamile kalırım sende hamile kalmışsındır inşallah hayırlısıyla inşallah akıntın ona işarettir

Az kalmış. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin bu bekleyişi. İnşallah beklediğimiz ve istediğimiz sonuca sağlıkla en güzel zamanda kavuşuruz. :97:

hamile yada bebıslerının kapl atıslarını duyacakların haberlerını alınca cok mutlu oluyorum ıns darısı basımıza bekleyen herkese son 6 gunum bekledıgım adete gore tabıkı bakalım aatesımde 36.9 dan devam edıyor hayırlısı olsun ınsss

evet canım 6 kez kimyasal gebelik geçirdim...bunun acısı daha farklı...bir gün hamile olduğunu öğreniyorsun...ertesi gün hamile olmadığını...bu daha yıpratıcı...ancak yaşayan bilir...evet birde tüp bebek denememiz var...benden 6 yumurta toplayabildiler...düşünebiliyomusun bu 6 yumurtaya mikroenjeksiyon yapılıyor ve hiç biri döllenmiyor...oysa biz garanti gözüyle bakıyorduk...çünkü Allah onlara emir vermediği için yumurtalar döllenmediler...bak ne güzel demişsin...adetlerim çok düzenli diye...ne mutlu sana yumurtlayabiliyorsun ve düzenli adet olabiliyorsun...3-5 ay adet göremeyenler var...şükretmemiz gereken çok nokta var aslında...sadece bizden istenen biraz sabır...rabbim hepimizin sabrını arttırsın...güç kuvvet versin inşallah bizlere...bu günler geçecek inşallah...hepimiz için güzel günler başlayacak allahın izniyle...

hadi hayırlısı sen yine ayın 25ini bekle canım ama yumurtlama zamanının ğzerine 14 gün say adet gününü o zamana bekle herkesin böyledir tablolarımıza bi göz gezdir istersen tam yumurtlamadan 14 gün sonra adet olur herkes aslında senin bugündü günün bize ve tablona göre ama ateş in çok güzel maşallah sen yinede 25ini bekle bakalım inşallah hamilesindir ateşin yarında yüksek giderse test bile yapabilirsin

Az kalmış. Allah hayırlısıyla tamamına erdirsin bu bekleyişi. İnşallah beklediğimiz ve istediğimiz sonuca sağlıkla en güzel zamanda kavuşuruz. :97:

amin canım inşallah hepimizin bekleyişini hayırlısıyla tamamına erdirsin Allah tez vakitte inşallah :97::97:

arkadaşlar buyurun okuyun...ben okuyunca çok hoşuma gitmişti...gerçekten çok açıklayıcı ve bilgi verici bir yazı

30bc44 Ovulation Charts
sabah doktordaydım yumurtalarıma ve rahmime baktı. rahim kalınlığım iyiymiş boyutunu söylemedi ama yumurtam bu sefer sağdan olgunlaşmış ve 13mm olmuş küçük dedi:26: yani bu demek oluyorki 14. günyumurtam çatlamayacak. 2 gün sonra gel bir daha ölçeyim dedi yani 14. gün oluyor 2 gün sonra bakalım kaç mm olacak:44: bugün ovulasyon testi yapacaktım gerek kalmadı o boyuttaki yumurta için LH ım artmaz çünkü smear testi de yaptı hamile kalırsan yapamayız dedi korunmadığımı söyledim çok acelecisin dedi güldü birşey demedi bir de adetin 21. günü progesteron değerimi ölçecek ayrıca ben istediğim için de tiroid hormonuma bakılacak. bütün bu testleri ben haziran sonunda yaptırmıştım ama araya gebelik girdiği için tekrar edilsin istedim:97: progesteron testine gerek yokmuş aslında ama ben luteal faz eksikliği nasıl olur nasıl tespit ederiz filan dedim çünkü kürtajdan sonra 17-18-19 hatta 20. gün kasıklarım ağrıdı ve çok akıntım oldu o zaman yumurtladıysam 30. gün adet oldum bu luteal faz eksikliği olabilir mi dedim o zaman progesteron testini de istedi adetin 21. gün gel yapalım dedi:97:

gözün aydın çiğdemcim darısı ben ve durunun başına

oh oh maşallah maşallah çok güzeldir bebeğin hızlı hızlı atan minik kalbinin sesini duymak Allah kucağına sağlıkla alacağın günleri görmeyi de nasip eder inşallah
duruşah sana da cuma günü o güzel sesi duymayınasip etsin Allah inşallah hayırlısıyla:81:
lightlife cığım ne yaptı bebeğin kalp atışını duymamıştı henüz değil mi:44: doktor yumurtlama ile ilgili sabah dediki 20. günden sonra yumurtlama olunca o yumurtanın hayrı olmaz lightlifecığım o tezi çürütüyor ama bunu doktora söyleyemedim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…