• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sevgili tuanatay tablona bakınca yumurtlama olmadığı çok belli
ateş ölçümünü hep aynı saatte yapıyon demi
aynı saatte dil altında ölç
ayrıca canım ben ateş ölçme sayesinde pko olduğumu öğrendim
yani aylarca ölçtüm ve sonuç hep anlamsız ateş tablosu
ve malesef yumurtlamıyomuşum
bence doktora görün olumsuz bir durum varsa gecikmemiş olursun

bu ateş ölçümüne göre yumurtlayamamışsın sanırım:44: bir doktora görünsen gelişmiş yumurtan var mı acaba belki var da lh hormonun yükselemediği için çatlatamıyordur onu. belki yumurtan gelişemiyordur:26:
bir de benim düzelttiğim gibi alt alta yaz ölçümlerini daha kolay ve anlaşılır oluyor bu şekilde:29:

maalesef lh sorunu var zaten pko var yanı nebıleyım hayırlısı ya olan yumurtada kıstlerıme eklendı belkıde neyse tesekkur ederım yorum ıcın:(

saolun kızlar yorum ıcın bakalım ya ıns cıkar ısım tekrardan yarını 4 gözle bekliyorum ya normal adetım gecen ay 25 aralıktı ama 2 gun once oluyorum hep yanı 3 gun fılan var 3-5 gun arasında bakalım nolcak merakla beklıyorum sımdı okudum bır yerde beklenen adetten 1 2 gun once dusermıs sıcaklık :25::25:

sevgili tuanatay tablona bakınca yumurtlama olmadığı çok belli
ateş ölçümünü hep aynı saatte yapıyon demi
aynı saatte dil altında ölç
ayrıca canım ben ateş ölçme sayesinde pko olduğumu öğrendim
yani aylarca ölçtüm ve sonuç hep anlamsız ateş tablosu
ve malesef yumurtlamıyomuşum
bence doktora görün olumsuz bir durum varsa gecikmemiş olursun

canımcım aynı saatte ve dedıgn gıbı olcuyrm ama benım yumurtalarda tık yok.gıttım dr. Metfrmını ve vıtamınlerı verdı gonderdı 5.gunde klomene baslatcak ama yıne gelmıcek herhal benımkı.off pko offf

canımcım aynı saatte ve dedıgn gıbı olcuyrm ama benım yumurtalarda tık yok.gıttım dr. Metfrmını ve vıtamınlerı verdı gonderdı 5.gunde klomene baslatcak ama yıne gelmıcek herhal benımkı.off pko offf
arginmax women kullanmanı tavsiye ederim...

Günaydın kızlar. Bugün adetimi beklediğim gün. Yani 32. günüm. Akşama doğru ya da yarın da gelebilir. Çünkü geçen ay geç saatlerde olmuştum. Dün ateşimi ölçerken bir karışıklık olmuştu 05:00 te uyandığım için. Ben moralimi bozmamak için 07:00 çıkan sonucu yazmıştım chart'ıma. 36.6 yani. Bugün sabah 36.7 çıktı ateşim. Uyku problemi yaşamadım bugün. Ama geçen aylarda 36.7 ile adet olduğum olmuştu benim. Yani adetimin ilk 3 günü böyle devam etti sonra düştü. Kasım ayında olmuştu sanırım bu. O yüzden ateşime sevinemedim bu sabah. Adetim bugün yarın gelir sanıyorum. Bekleyip görelim bakalım. Dualarınızı esirgemezseniz sevinirim. Sevgiler.

Günaydın kızlar. Bugün adetimi beklediğim gün. Yani 32. günüm. Akşama doğru ya da yarın da gelebilir. Çünkü geçen ay geç saatlerde olmuştum. Dün ateşimi ölçerken bir karışıklık olmuştu 05:00 te uyandığım için. Ben moralimi bozmamak için 07:00 çıkan sonucu yazmıştım chart'ıma. 36.6 yani. Bugün sabah 36.7 çıktı ateşim. Uyku problemi yaşamadım bugün. Ama geçen aylarda 36.7 ile adet olduğum olmuştu benim. Yani adetimin ilk 3 günü böyle devam etti sonra düştü. Kasım ayında olmuştu sanırım bu. O yüzden ateşime sevinemedim bu sabah. Adetim bugün yarın gelir sanıyorum. Bekleyip görelim bakalım. Dualarınızı esirgemezseniz sevinirim. Sevgiler.

e hani ateş tablon koy da yine de görelim canım:29:

ayyy deme bana hiç pko diye
nefret ediyom lanet bişey bekle bekle yumurta yok :14:

henüz erken ama yine de yayınlayım dedim

ateş tablom...

1.gün=36.3

2.gün=36.1

3.gün=36.1

4.gün=36.3

5.gün=36.3

6.gün=36.4:6:

7.gün=36.4

8.gün=36.3:6:

9.gün=36.3

10.gün=36.3:6:

11.gün=36.4

selam kızlar
sevdebilge seninle dönemlerimiz birbirine yakın oluyo sanki sen kaç günde bir oluyon. tafçım seninde güzel haberlerini bekliyorum inşallah hayırlısı olur hepimiz için

$asd.webp

kullanayımda o neki?..
canım bu bir vitamin.GNC mağazalarında satılıyo ve polikistik overi olan kişiler için çok ideal bir vitaminmiş.ben 2.kutuyu bitirmeden hamile kaldım...sonuçta bu bir vitamin kullanmaktan zarar olmaz diye düşünüyorum.ronya'da kullanıyor.

canım bu bir vitamin.GNC mağazalarında satılıyo ve polikistik overi olan kişiler için çok ideal bir vitaminmiş.ben 2.kutuyu bitirmeden hamile kaldım...sonuçta bu bir vitamin kullanmaktan zarar olmaz diye düşünüyorum.ronya'da kullanıyor.

canım suan b12 ıle folık asıt kullanıorum ama vıtamın komasına gırmeyım sonra

canım suan b12 ıle folık asıt kullanıorum ama vıtamın komasına gırmeyım sonra
bu dediğimi kullanırsan onları kullanmana gerek kalmayacak zaten...bunun içinde yepsinden yeterince var...folik asit bile var..ama yine de sen bilirsin...benden sana sadece bir tavsiye

bu dediğimi kullanırsan onları kullanmana gerek kalmayacak zaten...bunun içinde yepsinden yeterince var...folik asit bile var..ama yine de sen bilirsin...benden sana sadece bir tavsiye

bıde benım reglm cok duzensız malum pko olayları onda etkı etmez dımı sonucta vıtamın sadece

selam kızlar
sevdebilge seninle dönemlerimiz birbirine yakın oluyo sanki sen kaç günde bir oluyon. tafçım seninde güzel haberlerini bekliyorum inşallah hayırlısı olur hepimiz için

Eki Görüntüle 129570

çizgiyi 20. güne çekse de yumurtan bence 22. günde çatlamış çünkü 22. günden sonra ateşin ortalamanın üstünde iyice artmış:26: bugün 29. gündesin yani yumurtlamadan sonra 7. gündesin hadi bakalım hakkında hayırlısı:29:

benim dün sağdaki yumurtam 13mm di akşam çok hafif ara ara kasık ağrım oldu bugün biraz daha arttı ağrım ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı yani acaba yarın çatlar mı yumurta yani yeterli boyuta ulaşır mıki sabah doktora gideceğim gel demişti yumurtamın boyutunu küçük bulduğu için bakalım doktor ne diyecek merak ettim açıkçası ben de bu ay korunmasak da bebek için uğraşmıyorum kürtajdan sonra yumurtlamam nasıl onu merak ettiğim için takip ediyorum kendimi:37:

çizgiyi 20. güne çekse de yumurtan bence 22. günde çatlamış çünkü 22. günden sonra ateşin ortalamanın üstünde iyice artmış:26: bugün 29. gündesin yani yumurtlamadan sonra 7. gündesin hadi bakalım hakkında hayırlısı:29:

benim dün sağdaki yumurtam 13mm di akşam çok hafif ara ara kasık ağrım oldu bugün biraz daha arttı ağrım ovulasyon testi yaptım ikinci çizgi çok silik çıktı yani acaba yarın çatlar mı yumurta yani yeterli boyuta ulaşır mıki sabah doktora gideceğim gel demişti yumurtamın boyutunu küçük bulduğu için bakalım doktor ne diyecek merak ettim açıkçası ben de bu ay korunmasak da bebek için uğraşmıyorum kürtajdan sonra yumurtlamam nasıl onu merak ettiğim için takip ediyorum kendimi:37:

canım yumurtan bir kaç gün içinde çatlar 16-22 mm arası çatlıyor
normal olarak 14 gün yumurtayan bir kadının günlük ortalama 1,5 mm büyüyormuş
seninde yakında çatlar inşallah

Back
X