Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
30bc44 Ovulation Charts
günaydın hanımlar
dün akşam çalışma yapamadık bugün pek keyfim yok ateşim sabah istediğim gibi çıkmadı 36,3 çıktı ama 15 dk sonra ölçtüm 36,4 çıktı ben grafiğe şimdilik yüksek olanı yazdım bugün doktor randevum var baksın bakalım çatlamamış mı acaba ona göre çatlamamışsa ilk ateşimi yazarım çatlamışsa ikincisini. normalde ilk ölçülen yazılır bunu da belirteyim yanlış anlaşılmasın:97:

Son düzenleme:
tebrik ederim gamzeciğim hayırlı uğurlu olsun bebeğin inşallah:81:
Allah nazarlardan korusun maşallah kucağına alacağın günleri de görürsün inşallah hayırlısıyla

sağol canım inşallah hayırlısıyla bebişimizi kucaklarımıza alırız canım allah isteyen her kese versin inşallah

canım tebrik ederim allah tamanını erdirsin inş.

Günaydın. Ateşin kademeli yükselecek olabilir...Sanırım benim de öyle oluyor.

bblau bence dün çatladı yumurtan...gün aşırı çalışma olduysa zaten kaçmaz merak etme...dünde çatlasa bugünde çatlasa içini rahat tut kaçmamıştır...

canım hemen keyfini kaçırma...inşallah doktor kontrolünde güzel şeyler duyarsın...

bblau bence dün çatladı yumurtan...gün aşırı çalışma olduysa zaten kaçmaz merak etme...dünde çatlasa bugünde çatlasa içini rahat tut kaçmamıştır...

İnşallah canım...Geçen ay ovulasyon testi yada ateş takibi yapmadan sadece gün aşırı çalışmayla hamile kalmıştım. Biyokimyasal oldu. Ama adet gecikmem epey oldu, 10 günün sonunda düşük gerçekleşti. O yüzden gün aşırı çalışmanın faydasına inanıyorum ben de...

1.gün 23.01.2011........36.3
2.gün 24.01.2011........36.2
3.gün 25.01.2011........36.1
4.gün 26.01.2011........36.4

günaydın herkese tebrik ederim hamile arkadaşları darısı basımıza

gamzeeee çok sevindimmmm. Tebrik ederim. Allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin. Kaç aydır bebek istiyordunuz? Ve bu ay özel bir şey denedin mi? Hemen ayrıntıları alalım lütfen.

maşallah gamzecim hayırlı olsun sağlığıyla kucğına almayı nasip etsin Allah ve diğer tablosunu koyan arkadaş Allah kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza

gamzeeee çok sevindimmmm. Tebrik ederim. Allah hayırlısıyla kucağına almanı nasip etsin. Kaç aydır bebek istiyordunuz? Ve bu ay özel bir şey denedin mi? Hemen ayrıntıları alalım lütfen.

sağol canım ben 3-4 aydır deniyorum eşime keçiboynuzu kürü kendimde suğan suyu kürü yaptım 3 ay içtim arada adacayı ve incir yedim inşallah darısı isteyen herkeze canım ateş yöntemi ve ovulasyon benim calışma günümü belirledi

maşallah gamzecim hayırlı olsun sağlığıyla kucğına almayı nasip etsin Allah ve diğer tablosunu koyan arkadaş Allah kucağına almayı nasip etsin darısı başımıza

darısı isteyen her kese allahtan istemesini bilin kızlar ben gönülden inandım olmasada hayırlısı olsun dedim ve şimdi hamileyim inşallah sizlerde bu heyecanı yaşarsınız..

darısı isteyen her kese allahtan istemesini bilin kızlar ben gönülden inandım olmasada hayırlısı olsun dedim ve şimdi hamileyim inşallah sizlerde bu heyecanı yaşarsınız..

tşk canm bende gönülden inanıyorum ve dua ederken hayırlı evlat ver diyorum hayırlısıysa olacak birgün inanıyorum hayırlı zamanı varki bekliyoruz olmazsada üzülmemeye alıştım ben vardır bir hayır bizim bilmediğimiz inşallah sizler bu topicteyken bende hamileyim diyebilirim sizlerle paylaşabilirim duygularımı arada uğrayın bırakmayın bizi tamam mı

gamze hayırlı olsun sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum.

canım sen daha iyi bilisin ama bence 17. gün çatlamış yumurta o günlerde çalıştın mı

Oh ohhhh yeni bir hamilemiz olmuş Peşi gür olsun inşallah :)
Gamzeciğim tebrik ederim Allahım hayırlısıyla ve sağlığıyla kucağına almayı nasip etsin

canım hemen keyfini kaçırma...inşallah doktor kontrolünde güzel şeyler duyarsın...

canım sen daha iyi bilisin ama bence 17. gün çatlamış yumurta o günlerde çalıştın mı

ben de 17. gün çatladığını düşünmüştüm ama bu sabah ateşim ortalamanın üstnde çıkmadığı için moralim bozuldu doktordaydım öğledne önce ama kendi doktorum değil başka doktora gittim pıhtılaşma testleri yaptırmak için. gitmişken vajinal USG ile bakılsın yumurtam çatlamış mı çatlamamış mı diye ama doktor sağ tarafta yani olgunlaştırdığım yumurta tarafında 1,6 mm yumurtan var ya çatlamış yumurtan bu başka bir yumurta ya da o takip ettiğiniz yumurta çok gelişememiş 4 günde dedi anlamadığım bana 1,6 mm dedi ama USG kağıdında 1,63cm yazıyor yani doğru yeri okuduysam 16mm olmuş demek yumurtam :44: doktora özellikle milim mi diye sordum milim dedi:26: kendi doktorumla da 2 gün sonra randevum var bakalım o ne diyecek:97: bugün progesteronuma da bakıldı sonuçlar çıkmadı ama cuma günü de bakılacak kendi doktorumda

gamze81 tebrik ederim canım. darısı bizim başımıza inşallah ama ben bu ay umutsuzum artık çünkü sabah uyandığımda göğüs ve kasıklarım acayip ağrıyordu. benim regl olmadan 1 hafta önce belirtiler başlar. çalışmalara devam edilecek tabii ki . ama moral bozmadan :))

1.gün 02/01 36.2 (regl)
2.gün 03/01 36.0
2.gün 04/01 36.0
3.gün 05/01 36.0
4.gün 06/01 36.4
5.gün 07/01 36.3 (regl bitti)
6.gün 08/01 35.4
7.gün 09/01 36.6
8.gün 10/01 36.6
9.gün 11/01 36.5
10.gün 12/01 36.2
11.gün 13/01 36.5
12.gün 14/01 36.4
13.gün 15/01 36.3 *
14.gün 16/01 36.4
15.gün 17/01 36.2 *
16.gün 18/01 36.4
17.gün 19/01 35.6 *
18.gün 20/01 36.5 *
19.gün 21/01 36.5 *
20.gün 22/01 36.5
21.gün 23/01 36.7
22.gün 24/01 36.6
23.gün 25/01 36.7
24.gün 25/01 36.6

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…