Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

aman cnm sorun bu olsun hem kafa dagıtırsın tatlım sende ya ınanakı ıy stres oluyo ınsan bıraz kendıne vakıt ayır dedıgın gıbı ay askerı dısıplın gıbı çalışma hesapları falan fılon ay bu arada simdiden afıyet olsun bende bı poğaca mayaladım inşalla burdan kopabılırsem şekılendırıp fırına atcam yada kabarmaktan taşacak hahha

kesınlıkle berbat bı stresss
ben artk mecburen erken ogrenmelıyım ama
dr a gıtcem cnkı ıgneye bslayabılrmısız
ooff bı hamıs olayımda snrasını dusunmuorm smdılık

nartanesı hosgeldın aramıza ıyısındır umarım

bende nedense bu aralar cogu kisiyi gebeligin hayirli olsun diye tebrik ettim. iclerinden bi taneside every di. sanirim benim önceki yazdigimi okumamis. hayirli olsun tebrik ederim every diye yazdim yani sanirim pot kirdim

sende beni tebrik et yarenim hadi ne oluuurr??? hayali bile güzel kiz

hee anladım şimdi ay cok gecmışe gıdıcem ama en son ben senıı bı dunya test yaptırma aaşmasında bırakmıştım nasıl cıktı sonuçlar ıgne pıhtılaşma ıcınmı

every kızzzz bnmde karnım ac smdı kalkıp tıkıncam
ama tost dedın ya nasıl cnm cektııı offff :)))

haha potlar kırıldıysa bıde hafıften alıklık varsa bu ay bekle gebelık cnm benım bılıyosun benım bi teshısım var hafıf bı alıklık sözkonusutysa var gebelık hahaa cnm bnım ya bu gıdışle sen bıze dırek doğum yaptım dıcen bizde ozaman kutlucaz hahahha

cok sukur iyiyim canim. sen nasilsin?? ates ölcüyormusun sen hala?? ben saldimda

bakma güldügüme aglamam gerekirken kendime sirin gözükmeye calisiyorum iste

hee anladım şimdi ay cok gecmışe gıdıcem ama en son ben senıı bı dunya test yaptırma aaşmasında bırakmıştım nasıl cıktı sonuçlar ıgne pıhtılaşma ıcınmı

hee yaptık ıste onları bı degerm yuksek cıktı
o deger pıhtılasmayı ve dusuk rıskını dusunduren bısımıs
homosısteın dıye bısı.
Buna dayanarak soyledı dr bunu
ama kesın sonuclarım haftaya cıkcak bakalım anlasılcak artık
genetıgımzmı bozuk kanım mı pıhtı gorcez

ay afıyet olsun ay hadı yemek mola verelım madem bende mutfakta benı bekleyen mayalanmış poğaca hamurunu olması gereken şekıle getıreyım yoksa taşacak etrafa bıtıcek

cok sukur iyiyim canim. sen nasilsin?? ates ölcüyormusun sen hala?? ben saldimda

bakma güldügüme aglamam gerekirken kendime sirin gözükmeye calisiyorum iste

sagol cnm ıyıyım bende
vallaa ben ıste her regl olusta ates olcmıcem deyıp
her yumurtlama oncesı elıne derceyı alanlardanım :)))
bı turlu bırakamadım su meretı..
Inssss bıgun blara ıhtıyacımız kalmıcakkkkkk

biz de şimdi yemek yedik eşim daha yeni geldi de..
kpss den kurtuldu ya sabahtan beri dışarlarda fink atıyoo

ya aslında bı yerden sevındım sebepsız kımyasal gebelık gecırıp beklemk cok daha kötu şimdi en azından alıncak bı önlem var sorun cözulur sende alırsın bebecıgını cunku şukurkı hamıle kalabılıyosun dımı ama

ayy Allahim ne güldüm kiz cok yasa sen emi. evet dogurmaya az kaldi doktorum nerde. pardon o baska türlüydü sanirim
yanlis hatirlamiyorsam sen benim bebegimin ebesiydin dimi?? simdi ebe hanim bende alinganlik birazda sinir canim tatli cekiyor ama sanirim dün hazirliksiz bir sekilde kirmizilara yakalandim ya ondandir
dedim bari bu ayda salayim gitsin. eee sonuc saldim patladi kirmizi olarak geri döndüü. öyle bi salmisimki bat günümü unutmusum. feci yakalandim offf

biz de şimdi yemek yedik eşim daha yeni geldi de..
kpss den kurtuldu ya sabahtan beri dışarlarda fink atıyoo

ayyy ne sınır bı durum dımı
bnmkıde oyle yaapar sınav gecnce bı rahatlık oh :)
bende yeemek ısıtıyorum smdı yıcem ınss
cnmda pek bısı ıstemıyo ama zorlıcam artk

yarencım evt haklısın
sorun bılınrse ıns onlemını alırızda
bı daha yasanmaz
bebıs gelır ve tutunur ıns
o gnlerı gorelım cok ıstıyorummm

kızlar az önce saydım ki biz 19 aydır bebek istiyoruz ve ben 14 aydır ateş ölçüyorum

anaaa sende alıklık değil alınganlık var o zman ay bak demıcektın bana ben şimdi başlarım dunden başlayıp senın yumurtlamayı symaya bıde batını bıdaha yanarsın ay ben bu buılgıyı unutup azcıkta sınırlıysen saygı cercevesınde nartanesı hanımla sohpete gırmelıyım ay bugun bende pek sinirlıydım he

ne zaman tebrik ettin gormedim canim
ama eger kasim ayinda tebrik ettiysen tamam :)
ama sonrasinda bir gelisme olmadi bende beklemelerdeydim iste
simdi de 3 ay mola
bakalim bebis ne zaman bizimle olacak

sorma ya ben daha yeni gidicem mutfaga dayanamiycam yoksa :))
biraz domestosla hasir nesir oldum gece gece istemeyerek tikandim esim de uyuyor onu da tikadim diye korkuyorum ((

Insaallah canim Insaallah.
yarene yazdigim gibi fazla salmakta iyi degilmis hani
bat gününü unutabiliyor insan Allah korusun

derya hayal ettim de senin bebeğin çok çılgın bişey olur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…