Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yareeenn hosgeldın kuzummm
annemdeym hala kocam yrn aksam gelcek ıns
evıme gecerm yrn belkı
hala telden baglanıyorum anlıcagınnnn

ben de öyle düşünmüştüm de işte söyleyemedim
ben adete dört gün kala kanda bhcg yaptırdım
meraktan değil ilaç verecekti doktor onun için kocaman 0,01 çıkmıştı
düşün artık 1,20 baya iyi geldi bana
ya da bana göre

yareeenn hosgeldın kuzummm
annemdeym hala kocam yrn aksam gelcek ıns
evıme gecerm yrn belkı
hala telden baglanıyorum anlıcagınnnn

ah cnm benım kıyamam oh bu akşamda bızımsın anlaşılan he ay bu akşam bayagı yoğun normalde bölemı dun akşammı azınlıktaydık aman azınlıktık ama pek aktıftık o ayrı

cnm benım parmak kontorlumu ay ben korkarım ya eger parmak sokup boşluk gelıyosa gebesın demekmış ama bişey gelırse adet olcaksın demekmış öle hatırlıyorum

Çok kolay kız,gerçi şükür senin ihtiyacın yok artık.şimdi ayak üstte yaptığımda parmağımı tam sokunca geliyor,ama yatarak yaptığımda gelmiyor.çok iyrençleşdim ama ne yapayım merak ediyom ben..

yok tatlım ya çok kolay.söğlemesi ayıp içine o kadar şey girince ne yapıon kız sen

BUNU YOKHA YAZDIM YAAAA

kızzzz o baska bu baskaa ne bılımm
tırnak var bılmemne hem ıncecık
ayyyy pıs pıs konustrma benı smdı
parmak cok ıcımı gıcıkladı suanda bakkk :))))))))

ay benımde bı kere öle oldu adet 11 gun gectı fena hasta oldum dr kan testı ıstedı ay resmen kocaman 0 cıkmıştı duşun seneınkı gıbı 0.01 bile değildı ne agrıma gırmıştı o kadar gecıktım kan testı yapınca kut adet oldum

kızzzz o baska bu baskaa ne bılımm
tırnak var bılmemne hem ıncecık
ayyyy pıs pıs konustrma benı smdı
parmak cok ıcımı gıcıkladı suanda bakkk :))))))))

kız yok benim tırnağım yok onun için kolay oldu.ince olması daha güzel ya.....acıtmıyor

cnm test falan yaptınmı ayyyy bıde iğne testı var bılıyonmu onu plastık kaba işiyosun sonra ıçıne iğne atıyosun dıkış ıgnesı sonra folyo ıle kapatıp 8 saat karanlık yerde bekletıyosun saabah kuflendıyse ıgne gebesın kuşum

çok koyuyo ya
bi de o ay bir umutluyum bir umutluyum sormayın
zönk oldum

kız yok benim tırnağım yok onun için kolay oldu.ince olması daha güzel ya.....acıtmıyor

ne konuşuyorsunuz kız siz
abooooooooooo

ayyyy onu hiç duymadım ya,folyo kağızım yok yoksa kesin yapardım yani.ff ye göre daha dpo 10dayım,dün yaptım negatifdi,bi de 10nu yapıcam,tabi yarın sabr ede bilirsem,bi de adet gelmezse...

yok canim ya adet gununden itibaren baslar
yarin baslar mesela senin insallah canim
bir de yerlesme kanamasi zaten cgu kiside olmuyor onu hic bekleme
ayy inşallah canım yaa bugün ateşim hep 37 ye yakın çıktı ama şu an elimde ateşten başka hiiç bişey yok..
insan başkasına olsa yorum yaparken daha mantıklı düşünüyor mesela deryanın hamile olduğunu bilmiştim ve nerdeyse emindim ama kendimden dpo14 de bu ateş hayal olmasına rağmen hala hiç çok beklentili olamıyorum. deryanın test yapmadan neden beklediğini şimdi çok iyi anlıyorum.

ben de dün ateş ölçtükten sonra manyak gibi uyuyamadım ya bugün 3 saate yakın uyumuşum.. uyanınca ateş ölçtüm 36,9 çıktı ama yarın kaç çıkcak acaba çok merak ediyorum..

çok koyuyo ya
bi de o ay bir umutluyum bir umutluyum sormayın
zönk oldum

ne konuşuyorsunuz kız siz
abooooooooooo

aman hele ben oncekı ay kımyasal gebelık yaşamısım bıde adet 11 gun gemış bide hıc eksıksız gun aşırı calışmısım koca sıfır barı 3 5 olsaydıda avuturdum kendımı

ben de ayni fikirdeyim
adete 7 gun kala belki 8 gundu aslinda emin degilim 0.09 cikti cok uzulmustum
annem bana 0.01 cikiyor genelde demisti hep umit verdi bana ben 0 diye ciddiye almadim ama yukseldi deger
ama bu seferkinde 0,00 cikti resmen
yani 5 e kadar negatif yanlis bilmiyorsam ama 1,20 belki umit verebilir

ayyyy onu hiç duymadım ya,folyo kağızım yok yoksa kesin yapardım yani.ff ye göre daha dpo 10dayım,dün yaptım negatifdi,bi de 10nu yapıcam,tabi yarın sabr ede bilirsem,bi de adet gelmezse...

bende 9 da yaptım cıkmadı 10 da yapmadım 11 de yaptım ay o gundu aateşım bayagı duşmuştu ay benım tablom aslında umutsuz vakaydı kı sorma bulabılırse koyayım

Toplam 13 kullanıcı konuyu okuyor. (12 üye ve 1 ziyaretçi)

karanfilce, rezene, rabit, nuradamla, yokh+, yaren2007, everythingwillbegreat+, zeynepgocmen, nartanesiii, ykilic84, olimbera, LoBeLYa

hey yavrum heyyy

anaaaaaaam o da neymıssss kızzzz
hahahahahaa
nası gerı kalmısım bunlardan ben
ya cok sacma bu etkıler oluyosa bıle beta hcg ıdrara karıstıgı ıcın
onun gucuyle oluyoddur ıdrar degısınce yanı
e ztn o raddeye geldysen testte de cıkar dımı
akıl var mantık var sacmalıyoz ıste

bı ara az ısemedım karbonatlara ıyı carpılmadım

everyym kiz ben seni hamilesin diye tebrik etmistim. hayirdir?:26::26::26:

ilginçmiş bu ya denesem mi bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…