Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

henüz yumurtlayamamışsın gibi görünüyor:26:

15. gün yumurtan çatlamış ateşin de olması gerektiği gibi gidiyor ama stres yok tamam mı

15. gün yumurtan çatlamış ateşin de olması gerektiği gibi gidiyor ama stres yok tamam mı

hiç aklımdan çıkmıyor yaa ne yapıcam sürekli günleri sayıyorum.ve sürekli bişeyler yiyorum.ayrıca kasıklarım çok ağrıyor kaç gündür.
aslında test yaptırmak istiyorum ama zar zor tutuyorum kendimi

sevdeciğim 19. gün çatlatmışsın yumurtayı:81: sanırım o günlerde çalışma olmamış bugün çalışın bari

Canım şehir dışındayım ben, kocişten uzağım. 15-16.gün birlikteydik. Artık tutarsa tutar, tutmazsa öbür aya kaldı bizim çalışmalar. Bu ay soğan kürü uyguluyorum, kistimden ve miyomumdan kurtulmak istiyorum. İnşallah şifa olur.

arkadaslar yorumlarınızı ısıya gore yapıyosunuz bılıyorum ama benım netten baktıgıma gore yumurtlama oncesı gun ısı duser ve sonra yavas yavas yukselır benımde 15 gun dustu o gun ılıskı oldu ve bırkac damla kan geldı sonra bır dustu bır cıktı bence yumurtladım cunku ıslaklıgımda cok oldu ama hayırlısı cok saolun yorumlarınız ıcın

evet canım kürtajdan sonra ilk regl olucak inş olurum hemen doktor bana ara yok dedi canım ama ben yumurtlıcammı acaba die ölçtüm bu ay zaten gebe kalmak istemiorum bi dinlensin vücudum bi gelse kırmızılar ay regl olmayı bu kadar çok isteyeceğimi tahmin bile edemezdim hee

slm canım :))

bana sorarsan başlama ben ölçtüm bi tuaf yani bidaki aya başla kafan karışmaz benim gibi genelde ilk ay korunun diolar ama sen yinede bi druna sor be canım

Merhaba
cnm sendemi çatlatma iğnesi ile deneme yaptın ???
iğneden kaç saat sonra ilişkin oldu ?? ne kadar var adetine
bende iğne oldum o yüzden soruyorum ve beklemedeyim

Merhaba
cnm sendemi çatlatma iğnesi ile deneme yaptın ???
iğneden kaç saat sonra ilişkin oldu ?? ne kadar var adetine
bende iğne oldum o yüzden soruyorum ve beklemedeyim

merhaba canım .evet bende çatlatma iğnesi oldum ilk defa.iğneden önceki gece ve iğneden sonra sabah oldu ilişki ama kontrole gittiğimde çatlamamıştı yumurta.iğneden 3 gün sonra çatladı.ayrıca doktor adetin 16.gününde progestan kullanmamı söyledi.
senin nasıl oldu.kontrole gittin mi çatlamışmı diye?

1şubatta çatladı benim yumurta 5-6 günüm falan kaldı.

iğneden 3 gün sonramı çatladı çok ilginçççç
bende yumurtam 18mm iken iğne vuruldum ve 32 saat sonra ilişki denedik
daha sonrada gitmedim zaten çağırmadıı ayrıca çalışıyorum süreklide çıkamam
bekliyorum bende canım adetine kaç gün var ??? bi belirtin varmı peki??

sadece kasık ağrısı var bende ateşimde ortalamanın üstünde gidiyor.
senin kaç günün kaldı?
bende 18mm iken vuruldum iğneyi ama 25 mm iken çatladı

sadece kasık ağrısı var bende ateşimde ortalamanın üstünde gidiyor.
senin kaç günün kaldı?
bende 18mm iken vuruldum iğneyi ama 25 mm iken çatladı

canım ben 18de vuruldum ertesi akşamda oldu
çatladı diye düşünüyorum offf ya
benim adetimm 17/02 seninki ne zaman ?

canım ben 18de vuruldum ertesi akşamda oldu
çatladı diye düşünüyorum offf ya
benim adetimm 17/02 seninki ne zaman ?

keşke gitseydin canım benimkide çağırmamıştı ben iğnenin raporunu yazdırmak için gitmiştim yanına .bakalımmı demiştim çatlamışmı diye o da tamam dedi o zaman gördük çatlamadığını.

herşeyin hayırlısı olsun canım.
benim adet 16 şubat

hayırlısı olsun hepimiz için
bekleyeceğiz canım zaten benim ilk iğnem
adetlerimizde yakın :)))
öğrenmek isterim seni istanbuldamısın ?? iğne neden vuruldun

kızlar nasılsınız herkes iyimi duruyu göremiyorum ben girmiyo galiba bi kaç gündür merak ettim haber alan varmı
bu arada çiğdemcim hoşgeldin yeniden aramıza katılan arkadaşlar sizde hoşgeldiniz bu ay ateş ölçmedim yumurtlama tarihimi kestiremiyorum ve kafam o yüzden rahat :)) ne zaman adet olacağımı bilmiyorum o yüzden stres yapamıyorum istesemde :) herkese bol bol bebişler diliyorum önce sağlık sonra sağlıklı sağlıklı bol bol bebişler versin rabbim herkese....

sevdecim olsun cnm olcacak oldumu 2 gün öncesi sonrası farketmiyo nasip cnm herşey tatilini yaptın kafan rahat stressiz bir ay tutarmı tutar stres olmasında gerisi gelir zaten

kızlar sizlere bir şey sorucam bu yumurtlama dönemi gelen uzayan akıntı sizlerde ne zaman geliyor
yumurtlama günümü yoksa bir kaç öncesindemi
ben uzayan akıntıyı 2 gün önce gördüm ancak doktora gittiğimde doktor yumurtlama olmamış ancak bir kaç içinde olur dedi.
ben evvelden yumurtanın çatladığı gün gelir diye biliyordum :111:

Haklısın canım, Rabbim izin verdikten sonra bir seferde de tutar. Yeter ki O (cc) "ol" desin. Hayırlısı inşallah. Nasibimizi bekliyoruz. :))

merhaba ronyacim benim akinti durumu 4 gun once baslamisti ve catlama gunune kadar hep vardi ama catlama gubu yoktu tablomu ekliyorum orda israetlemistim akinti gunlerimi ben akintilarimi watery( sulu olani isaretliyorum cunku cok az oluyor uzayn akinti daha cok sulu)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…