kızlar ben test yapsam çıkar mı???????
Günaydın kızlar
ben bugün ilk defa ölçtüm 36.5
nasıl normalmi anlamadım ben çünkü bugün adetimin 18. günü :97:
erken gebelik testi yaparsan gebelik varsa silik çizgi çıkabilir ama yarın sabah yap o zaman normalde yapmaman lazım çatlamadan sonra 12. Gün yapman lazım ama sabredemiyorsan yarın sabah yap 10. Gün olacak yarın çünküInşallah hakkında hayırlısı olur çok stres yapma olur mu
İnşallah.Sen ve bekleyişin yardımlarına da çok teşekkür ederim.Allah gönlünüze göre versin inşallahhh
ne demek cnm hepimiz birbirimize desteğiz hayırlı haberler ver bize inşallah gelmiş gibi bebiş ateşin iyi gidiyor çizgide çımış leke de gelmiş daha ne olsun hayırlısıyla sağlığıyla gelsin bebişin inşallah allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah
1.regl başlangıcı
2.
3.
4.
5.gün:36.0
6.gün:36.0
7.gün:36.1
8.gün:36.1
9.gün:36.3
10.gün:36.2 +
11.gün:36.0 +
12.gün:36.1 +
13.gün:36.3 (çok kasık ağrım oldu)+
14.gün:36.2 +
15.gün: 36.4
16.gün: 36.5
17.gün: 36.6
18gün: 36.6
19.gün: 36.5
20.gün: 36.6
21.gün: 36,7
22.gün: 36.7
23.gün:36.6
24.gün:36.4+
25.gün: 36.5 +
26.gün: 36.8
27.gün: 36.4
28.gün: 36.4
29.gün:36.4
günaydınnn artık bugün gelmesi lazım kırmızıların da yeni döngüye başlayayayım:81:
ama benim erken gebelik testim yok kiiiiiiii
herkesin değeri kendine göre olur anormal bir değer değil senin ki de ama tek ölçüm ile yorum yapılmaz hergün ölç ekle buraya normalde 28-29 günde bir oluyrosan adet bugün 18. günündeysen çoktan çatlamıştır yumurtan bu değer ve üstünde devam ederse ateşin güzel bir haber alırız
kızlar ben test yapsam çıkar mı???????
338ece Ovulation Charts
oldumu acaba
canım stres yapma emi inşallah bebişin gelmiştir bekle bence daha iğnenin etkisi geçmediyse silik çizgi çıkabilir o yüzden bekle acele etme olurmu strese de sokma kendiniinşallah gelmiştir bebişin çok içten diliyorum allah topicteki herkese ve isteyen herkese bebişlerini hemen yollasın inşallah sağlığıyla sıhhatiyle:97::97:
yapma biraz daha bekle
canım senin daha önce kırmızı çizgi vardı diye hatırlıyom
sonra neden mavi oldu senmi belirledin yumurtlama gününü
bekliyorum canım başka çarem yok
ff benim çizgiyi 17.güne çekmişti.ama benim çatlama 15.gün oldu doktora gittiğim için kesin yani. bende kendim çizdim.benim tabloda dpo yazmıyor o nerden oluyor biliyor musun ronyacım?
canım inşallah iyi haberlerle gelirsin.19.gün çatlamış gibi duruyor.inşallah öyledir canım
338ece Ovulation Charts
oldumu acaba
evet sonunda yapabildim kızlar yorum bekliyorum.gerçi bu aydan pek umudum yok çalışmalarda geç kaldım ama umut işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?