Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
30bc44 Ovulation Charts

dünden beri kasıklarım hafif hafif ağırıyor rahatsız bir durum var bu sabah da ateşim düştü ama ortalamanın üstünde hala bakalım 14 günü tamamlasa da luteal fazım öyle gelse adet

Günaydın kızlar
ben bugün ilk defa ölçtüm 36.5
nasıl normalmi anlamadım ben çünkü bugün adetimin 18. günü :97:

herkesin değeri kendine göre olur anormal bir değer değil senin ki de ama tek ölçüm ile yorum yapılmaz hergün ölç ekle buraya normalde 28-29 günde bir oluyrosan adet bugün 18. günündeysen çoktan çatlamıştır yumurtan bu değer ve üstünde devam ederse ateşin güzel bir haber alırız

ama benim erken gebelik testim yok kiiiiiiii

canım senin ateş düşmüş ama ortlamanın altına düşmemiş ve sabitlenmiş var gibi bu tabloda birşeyler hadi hayırlısı bakalım müjdeli haberlerinizi bekliyorum

evet sonunda yapabildim kızlar yorum bekliyorum.gerçi bu aydan pek umudum yok çalışmalarda geç kaldım ama umut işte..

ama benim erken gebelik testim yok kiiiiiiii

canım stres yapma emi inşallah bebişin gelmiştir bekle bence daha iğnenin etkisi geçmediyse silik çizgi çıkabilir o yüzden bekle acele etme olurmu strese de sokma kendini inşallah gelmiştir bebişin çok içten diliyorum allah topicteki herkese ve isteyen herkese bebişlerini hemen yollasın inşallah sağlığıyla sıhhatiyle:97::97:

canım sağol cevabın için
haklısın tek değerle sonuca varılmaz ama merak işte :)))
ben adetimin 10. günü iğne vuruldum benim adet aralığım 25 gün
ateşimi takip edeceğim sağol

ay ne kadar inatçı bu bebekler yaaaaaaa bir türlü gelmek bilmiyorlar

bu ay iğne de olduğum için heralde ölüyorum meraktan,hiç aklımdan çıkmıyor. biliyorum erken ama dayanamıyorum

bugün iğnenin 12.günü ama çatlamanın 9. günü(benimki iğneden 3 gün sonra çatladı da )

neyse bekleyeyim bariiiiiiiiiii offffffffffffff :95::95:

yapma biraz daha bekle
canım senin daha önce kırmızı çizgi vardı diye hatırlıyom
sonra neden mavi oldu senmi belirledin yumurtlama gününü

bekliyorum canım başka çarem yok

ff benim çizgiyi 17.güne çekmişti.ama benim çatlama 15.gün oldu doktora gittiğim için kesin yani. bende kendim çizdim.benim tabloda dpo yazmıyor o nerden oluyor biliyor musun ronyacım?

canım bazı aylar dpo çıkmıyor
bazen vip üyeliği hakkı veriyor site
benimde bu ay normal tablo çıkıyor

ayın 7 si yumurtlama zamanım ayın 8 inde 36.7 di dün 37.0 bugün 37.3 gösteriyo.. daha yükselmez inşallah rekoramı gidiyo ne

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…