Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
anaaaam efesude
sende aksam yeemegı sofra fln dedın
ben bı daha koptum
ıstıkamet mutfakkkkk

hadı bende kactım madem kızlar
sonrada yatarım
ne faydalı dımı ye yat

opuyorum sıızı kocamannnnn
ıyı uykularrrr veeee afıyet olsun

kizlar gunaydin

bana yardim edin dunden beri korkuyorum
benim vajinaya dogru agri vuruyor ara ara
vajinanin icinde degil bacaklarimdan yukari dogru bir anda zonklama oluyor anlik ve geciyo
bugun gecer dedim ama bugun de oluyor
dun aksamdan beri
bu neden olur acaba

günaydın kızlar.size güzel haber verip kendimi de sizi de sevindirmeyi çok isterdim,ama sbh 6da test yaptım negatif oldu,sinirlendim çok inceleyemeden uyudum.saat 10da kalkdığımda şöğle işığa tutunca görünen silik bir çizgi gördüm,ama biliyorum bu hiç önemli diyil zaten tüm testlerde bu oluyor.ateşim düşmedi,şimdi tablomu koyucam,ama sanırım göğüs ağrılarım ya azaldı,ya da öğle çok diyildi anlayamadım,sabah kalkdığımda belim ve karnım adet olucakmış gibi ağrıdı ama bir şey olmadı.belim de fena halde ağrıyor,bir az daha şiddetlendi.anlıycağınız hamile diyilim.2güne falan da adet gelir her halde
3d90ed Ovulation charts on FertilityFriend.com :44::44::44:

günaydın herkese insallah güzel bir gün olur.
benim yumoş günlerim başlıyor bu hafta.

every canım ağrın içtiğin ilaçlardan olmasın.
sonuçta o bölgeyle ilgili.

senayyy canım allahtan umut kesilmez.
ol dedimi olur.onun yanında yok iye birşey yok.
seninde yumş günlerin başlıyo.hiçbirşey düşünme.
devam hayata.

günaydın nur. ateş iyi gidiyor.bilirim son günler
stresli ve heyecanlı oluyor. belki ağrılr bebek haberciside
olabilir. hem testi yapmak için adet gününde ateşin düşmezse
yap. hakkında hayırlısı olsun.

Gunaydin Kizlar

nuradamla ben atesine bakiyorum ve su an iyi gidiyor
su durumda adet gelir demiyorum
2 gun icind ehersey belli olacak
teste takilma sen

okkesahadi iyi calismalar benim de bu ara yumos gunleri olmasi gerek ya bilmiyorum cok korkuyorum tecrubesi olan varsa ogreneyim diye yazdim... bilmiyorum ki ilac genel anlamda enfeksiyon, bakteri, mikroplara karsi..

Günaydınn kızlaaarrrrr işler çok yoğun bugün yandım ben yandım :18::18:

haklısın 2güne her şey belli olur.teste de takmadan edemiyorum,kimyasal geçirdiyimde hemen silik çizgi belirmişdi,dpo12de.haaaaa şimdi sağ kasığıma bıçak gibi batmalar oldu,ve hala da devam ediyor.ya ne olur hamile olmuş olayım...

tatlım şimdi gördüm mesajını,kendini sıcak tutsana tatlım,belki de soğuk falan oldu,yani şimdi türkçe anlatamıyorum,ama rusçası vaspaleniya,belki de ondan oldu.kendini sacak tut,bitki çayı falan iç.belki geçer kuzum.

sayende yeni birsey ogrendim
воспаление яичников diyorsun sen rusca okuyor musun bilmiyorum ama vaspaleniya dedigin turkcede 'ooforit'hastaligi diye geciyormus. bende yeni duydum yumurtalik iltihabi gibi birsey. iltihap degil belki ama ustmus olabilirim. aslinda haklisin benim kasiklar da agriyor ve yagmur yagdigi zaman cok usutmustum bir de evde de bu ara terlikleri atip yalinayak dolastigim oldu bir de incecik sort badi, sanirim ondan olabilir mantikli geldi canim teskekur ederim.zaten simdi karnimi sardim yesil cay iciyorum sicak cok iyi geliyor bana

geçmiş olsun canım..
üşü-tmüş olabilirsin gerçekten de benim de aynı şey alakasız olcak ama kafamda oluyor ani bir zonklama acıma sanki o an bayılcak gibi oluyorum korkuyorum.. kötü şeyler de aklıma getirmek istemiyorum.

canım ben de kaçırtmışım özelden ya da buraya yazabilir misin değerlerinizi özelden olsa daha iyi olur bugün içinde girmezsem haftaya bakarım.

evet tatlım,işte o,yumurtalıklarını üşütmüşsün kuzum.türkçesini ilk defa duydum.azerice de nasıl bilmiyorum ama biz de öğle diyoruz vaspaleniya.evet kendini sıcak tut geçicek tatlım.everycim senin kaç yaşın var?

ecrin olabilir canim ama 3 gunluk olcum sart
cunku dusebiliyor bazen degisebiliyor
ama umarim catlamissindir bugun
sana dusen degerlendirmek

karanfilce
ben de ruzgardan etkilenince basimda zonklama oluyor aslinda
sol tarafta ayni sekilde vajinada olan tarzda ani sanci zonklama
belki dedigin gbii usutmeyle ilgili

ecrin olabilir canim ama 3 gunluk olcum sart
cunku dusebiliyor bazen degisebiliyor
ama umarim catlamissindir bugun
sana dusen degerlendirmek

karanfilce
ben de ruzgardan etkilenince basimda zonklama oluyor aslinda
sol tarafta ayni sekilde vajinada olan tarzda ani sanci zonklama
belki dedigin gbii usutmeyle ilgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…