günaydın kızlar.size güzel haber verip kendimi de sizi de sevindirmeyi çok isterdim,ama sbh 6da test yaptım negatif oldu,sinirlendim çok inceleyemeden uyudum.saat 10da kalkdığımda şöğle işığa tutunca görünen silik bir çizgi gördüm,ama biliyorum bu hiç önemli diyil zaten tüm testlerde bu oluyor .ateşim düşmedi,şimdi tablomu koyucam,ama sanırım göğüs ağrılarım ya azaldı,ya da öğle çok diyildi anlayamadım,sabah kalkdığımda belim ve karnım adet olucakmış gibi ağrıdı ama bir şey olmadı.belim de fena halde ağrıyor,bir az daha şiddetlendi.anlıycağınız hamile diyilim.2güne falan da adet gelir her halde
3d90ed Ovulation charts on FertilityFriend.com :44::44::44:
Günaydınn kızlaaarrrrrişler çok yoğun bugün yandım ben yandım :18::18:
Gunaydin Kizlar
nuradamla ben atesine bakiyorum ve su an iyi gidiyor
su durumda adet gelir demiyorum
2 gun icind ehersey belli olacak
teste takilma sen
okkesahadi iyi calismalarbenim de bu ara yumos gunleri olmasi gerek ya bilmiyorum cok korkuyorum tecrubesi olan varsa ogreneyim diye yazdim... bilmiyorum ki ilac genel anlamda enfeksiyon, bakteri, mikroplara karsi..
kizlar gunaydin
bana yardim edin dunden beri korkuyorum
benim vajinaya dogru agri vuruyor ara ara
vajinanin icinde degil bacaklarimdan yukari dogru bir anda zonklama oluyor anlik ve geciyo
bugun gecer dedim ama bugun de oluyor
dun aksamdan beri
bu neden olur acaba
tatlım şimdi gördüm mesajını,kendini sıcak tutsana tatlım,belki de soğuk falan oldu,yani şimdi türkçe anlatamıyorum,ama rusçası vaspaleniya,belki de ondan oldu.kendini sacak tut,bitki çayı falan iç.belki geçer kuzum.
geçmiş olsun canım..kizlar gunaydin
bana yardim edin dunden beri korkuyorum
benim vajinaya dogru agri vuruyor ara ara
vajinanin icinde degil bacaklarimdan yukari dogru bir anda zonklama oluyor anlik ve geciyo
bugun gecer dedim ama bugun de oluyor
dun aksamdan beri
bu neden olur acaba
vee benım koca seslenır...
zaten terelelli bugun bıraz
malum hassasız azcık.
ben onu kızdırmayayım bacılar.
tatlı muhabbetınıze doyum olmuyor.
ama kacmak ozrundayım
depolamıs oldugum moraller ıleee :)))
cok tesekkur ederım canım kk arkadaslarım.
cok opuoyorum sızı
allaha emanet olun.
sayende yeni birsey ogrendim
воспаление яичников diyorsun sen rusca okuyor musun bilmiyorum ama vaspaleniya dedigin turkcede 'ooforit'hastaligi diye geciyormus. bende yeni duydumyumurtalik iltihabi gibi birsey. iltihap degil belki ama ustmus olabilirim. aslinda haklisin benim kasiklar da agriyor ve yagmur yagdigi zaman cok usutmustum bir de evde de bu ara terlikleri atip yalinayak dolastigim oldu bir de incecik sort badi, sanirim ondan olabilir mantikli geldi canim teskekur ederim.zaten simdi karnimi sardim yesil cay iciyorum sicak cok iyi geliyor bana
günaydın kızlar işte benim ateş tablom bugun bi tık yükselmiş
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlar işte benim ateş tablom bugun bi tık yükselmiş
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?