ya bgn bı arkasımdaydm 4 yıllık fln evlıler
son 2 yıldır bebek ıcın calısıyolar
kızın gıtmedıgı acmadıgı dr kalmadı
rahım fılmı dahı cekındı
yok yok yok bı sorun yok
e nıye olmuyo,
kocası olcak denyo daha bı sperm testı yapmamıs
bosa gecıyo zmn belkıde...ıkna edemıyoru, ertelıyo dıyo.
Gelde oldurme..
Sorunu bılmemek ne zor derya delırcem dıyo
bılsem ona gore yoluma bakıcam dıyo..
Ah dedım smdı sorun bı onda cıkarsa
yazık gunah degılmı sana....
yokh canım kocan ne zaman geliyo sanırım hala annendesin .bekarlığının son günüseni böyle gördüm aklıma bekarlığım geldi bazen sabaha kadar okey oynardım sabahlara kadar arkdşlarla yazışırdık ne çılgın günlerdi annem babam hala yatmadınmı sen derdi ne günlerdi yaa ,o zamanlar ne kadar sıkıcı gelirdi hayat, hele bide sevgili yapmayan bi tipsen baya zordu benm için en azından aynı memlekette okudum ben ailemle zordu yani:18:sonra büyüdük ünivde falan derken abimle aynı üniv nerde sevgiliiii
ama şimdi düşünüyorum kafam o kadar rahatmış ki ne dert ne tasa o günler dert saydığım şeyler şimdi bana komik geliyo.vay be hayat ne sürprizlerle dolusun bazen iyi bazen kötü ....
yokh canım kocan ne zaman geliyo sanırım hala annendesin .bekarlığının son günüseni böyle gördüm aklıma bekarlığım geldi bazen sabaha kadar okey oynardım sabahlara kadar arkdşlarla yazışırdık ne çılgın günlerdi annem babam hala yatmadınmı sen derdi ne günlerdi yaa ,o zamanlar ne kadar sıkıcı gelirdi hayat, hele bide sevgili yapmayan bi tipsen baya zordu benm için en azından aynı memlekette okudum ben ailemle zordu yani:18:sonra büyüdük ünivde falan derken abimle aynı üniv nerde sevgiliiii
ama şimdi düşünüyorum kafam o kadar rahatmış ki ne dert ne tasa o günler dert saydığım şeyler şimdi bana komik geliyo.vay be hayat ne sürprizlerle dolusun bazen iyi bazen kötü ....
amin canım ,duruyo hala patikler sanırım eğer seni üzüyosa madem yenisini alcan ,bi bebek hediyesi olarak götürebilirsin başkasına.senin tercihin yinede :)bappa mı derler sizin orada patiğe
şok oldum4 yıllık evliler ve dr a gitmiyo ha ,biz 2 yıl olcak daha dolmadı evleneli ,korunduğumuz o 9 ay bize ne azap geliyo şimdi kaldıki 2 yıl korunmuşlar neyse Allah büyük söylemiyim inşAllah arkdaşının kocasının kafası ayarda dr a gider .kızlar sebepsiz infertelite de oluyo dr lar zorlanıyolar ne yapcakları konusunda benm eşimn bi arkdaşı vardı kız dedi ben gittim dr film falan herşey tamam dedi ,eşide gitmiş ondada sorun yokmuş ama bekliyolar inşAllah onlarda muradına erer.bizde inşAllah ay ben bu ay çok heyecanlıyım yokh ya neden bilmiyorum hissm var içimde inşAllah herşey yolunda gider sol yumurta sol tüp herşey ayarında olur inşAllah
kocısım cok sukur 2 saat once ayak bastı evımıze :)
ben bu gecede kacamak yaptım anlıcagın hehe
ahh ahh canım ya dımı ne tasasız guzel gunlermıs
bende andıkca hey gıdı dıyorum smdı nelerın derdındeyız...
Ve ıster ıstemez urkuyorum belkıde daha belerle karsılasıcaz dıye..
Hayat gercekten garıp....
Resmen bende bekarlık gnlerımı ozlemısım bılıyomusun
anamdan gıdesım yok
kac gndur bekar takılıyorm arkadslarmla gorusuyorum
ne bebek aklmda ne bısı ooooyle takılıyorum..
Amaaa bıttı ıste yarından snra
kecıboynuzu halvetler derken yıne dalacam aynı maceraya
kıyamadım atmaya
dedıgın gıbı gecen bırıne goturcektm hedıye olarak
onada ıcım elvermedıı
ayakkabı cnm bole mınıcık bebısler gıbı bappa dedım ondan
bnm bı gıt gorun dıe aylarca yalvarmalarım sonucu gıttıgı bı urolog ıstemıstı spermıyogram. ondan 96 mılyon cıkmıstı sayı. hareketlılık %10 cıkmıstı. o adını hatırlmadıgım bı yontemle yapılmıs bı testtı. dr sayı yuksek oldugu ıcın bu %10 luk azlıgı kurtarıo demıstı o urolog.
o testte morfolojı kelımesı hıc gecmıo ayrıca.
ama bgnkı degerler kruger yontemıyle yapılmıs testın sonucları cnm. bnm son zmnlarda gıttıgım kadın dogumcum yorumladı bu sekılde.
dedıın gb ıkı testte sayıca farklılık yarı yarıya.
ama su da varkı bı oncekı testten hemen once kecı boynuzu kuru denemıstık. bgnkı testte yok kür falan. belkı 96 mılyon tamamen kürdendir.bilemiorum simdi.
ya oncekı test cok ılgınc morfolojı nasıl olmaz.
Sperrm kalıtesıne bakmadan nasıl yorum yapıyolar.
Cnm ya dedıgım gıbı yapılan yerın bıle farkı olabılır
stres yorgunluk hepsı bı etken
test 3 lenmeden moral bozmak yokmus kagıtta bıle yazıyo
bole demıyo tabı de
kur etkısı de olabılır en azından smdı napıyosun
kure hemen devammmmm
arkadasm ıcıb bnde cok uzuluyorum
her gorusmde gaza getırıyorum kocasına tavrını koysun artk dıye
uzuluyo ama ne yapsın okuz olunca
yazık gunah gecen zmna
tmm belkı bısı cıkmaz belkı sebepsız ınfertılıte
ama en azından bılmelısın bunu.
Varsa sorun smdıye cozulurdu..cok kotu bı durum.
bende bu hgsnın nımetıne ınanıodum. hep dıodum cok kalan var hamıle bu hgsden sonra tupler ıyıce acılınca
sende de bole olur ıste belkı tatlım
neden olmasın kı?
hatta belkı de bendee:)
%2 morfolojıyle %7 döllenme sansı olsun nolur sonucta hıc sansımız yok dııl yanı
senınkı hele benden daha ıyı. soldan yumurtladınmıydı ooooh %50 sans
supppeeeeeeeeeeeeer
baslıoruz canım yarından ıtıbaren küre.
onu bı sekılde beslemem lazım. dayıcam kuvvetlı kuveetlı seylerı valla.
bu arada ne duydum bılıomusunuz. bzm halvet zamanalrı var ya o zamanlarda kırmızı ete yuklenmek gerekmıs ha bılgınıze.
bende yapcam valla sıcak mıcak demeden yanına soguk zeytın yaglı yogurtlu seylerle yahnıler bıtfekler pırzolalar falan.
bı ark. drları solemıs. kırmızı et kandır candır demıs bu olaylarda.
ahhh kızlar ahhh hepsı mazıde kaldı ıste....
Ama ıkınız ıcınde bu ay umut dolu
yenı bı baslangıc
bu operasyonlardan snra cok kısı duyduk guzel haberı alan.
Ins sızden onlardan olacaksınız...
baslıoruz canım yarından ıtıbaren küre.
onu bı sekılde beslemem lazım. dayıcam kuvvetlı kuveetlı seylerı valla.
bu arada ne duydum bılıomusunuz. bzm halvet zamanalrı var ya o zamanlarda kırmızı ete yuklenmek gerekmıs ha bılgınıze.
bende yapcam valla sıcak mıcak demeden yanına soguk zeytın yaglı yogurtlu seylerle yahnıler bıtfekler pırzolalar falan.
bı ark. drları solemıs. kırmızı et kandır candır demıs bu olaylarda.
yok cnm hiçbişey çıkmaz hepsi sağlıklı şeyler sonuçta benm eşim aylardan beri yiyo maşallah değerleri düzeliyo şükür.sizinde öyle olcak .evet arı polenini ayrı yada biz bitkisel karışımını almıştı annem ondan yedi eşim hazır satılıyo küçük kavanoz 50 tl 2 tane yedi öyle bide eşim 1-2 ay havuç suyu içti günlük cnm .unuttum söylemeyi.hareketlilik için.gitsin ilaç yazarsa ilacınıda kullansın eşin dr na gitsin yine ama bunların zararı yok yani.yavrum hemen baslıorum yarın arastırmaya.
hemen benm kocaya bı macun hazırlatcam senın dedıklerınden ve nette bulduklarımdan.
ne zararı olurkı sankı dımı. en fazla fazla yuklemeden sıvılce falan cıkar
arı polenını cok duydum ya ben. karıstırmıyorlarmıs da dırek kullanıolarmıs onu.hem bay hem bayan.
bı yandan da kecı boynuzu yaptıkmıydı olacak ınsallah.
hos esım tutturdu bı urologa gostercem bu sonucları dıe. bıdaha vercem test gerekırse dıe.
bakalım bızı nasıl gunler beklıyor
ayyy oyle olsa bız takımı kurmustuk
bnmkı her oglen et yıyo agır agır ıyykk
ama olsn denemekte fayda var
bende dun arastırdım baya bı bu durumu
hareketlılık su bu
havuc super bı nımetmıs
sıgara ıcmıyosa suyu
ıcıyosa en azından saf havuc bısı yapmaz heralde
kadında da catlamaya faydalı
haftaya bol bol havuc salatası yapcam
caktırmadan hıssettırmedden
bıde domateste erkek ıcın supermıs
ıcındekı bı maddeden dolayı
domates salcası en cok barındırıyomus bunu
vede normal domates
bunlar basıt seyler
dayayın gıtsın.
Bal muz kaymak cevız serp ustunede.
Tv karsısında badem fındık vb.
Anlıcanız bos oturmıcaz tasıcaz boyna mutfaktan napalım
tamam senaycım hadı gıt kızdırma kocısını
opuyorum senı cokkk
hersey cok guzel olacak ınssssss cnm
efesude ıns cnmmm
falcıya ınanmayı ne cok ıstıorm kız bılsen
baktıran dıger arkadslarmdan arastrma yaptım
dedklerı cıkıyomus neysekı hahahaha sapıttım ıyıce
aynen yaaaa olsada yesek smdıııı
ay bnm esım bayılıyo buna.
Bnmde nası karnım acıktı yaaa yemek konusup durduk yaa
yok cnm hiçbişey çıkmaz hepsi sağlıklı şeyler sonuçta benm eşim aylardan beri yiyo maşallah değerleri düzeliyo şükür.sizinde öyle olcak .evet arı polenini ayrı yada biz bitkisel karışımını almıştı annem ondan yedi eşim hazır satılıyo küçük kavanoz 50 tl 2 tane yedi öyle bide eşim 1-2 ay havuç suyu içti günlük cnm .unuttum söylemeyi.hareketlilik için.gitsin ilaç yazarsa ilacınıda kullansın eşin dr na gitsin yine ama bunların zararı yok yani.
valla güzelmiş cnm senin kaymaklı cevizli karışımı cnm çekti öle okuyunca birden .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?