Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

şok oldum4 yıllık evliler ve dr a gitmiyo ha ,biz 2 yıl olcak daha dolmadı evleneli ,korunduğumuz o 9 ay bize ne azap geliyo şimdi kaldıki 2 yıl korunmuşlar neyse Allah büyük söylemiyim inşAllah arkdaşının kocasının kafası ayarda dr a gider .kızlar sebepsiz infertelite de oluyo dr lar zorlanıyolar ne yapcakları konusunda benm eşimn bi arkdaşı vardı kız dedi ben gittim dr film falan herşey tamam dedi ,eşide gitmiş ondada sorun yokmuş ama bekliyolar inşAllah onlarda muradına erer.bizde inşAllah ay ben bu ay çok heyecanlıyım yokh ya neden bilmiyorum hissm var içimde inşAllah herşey yolunda gider sol yumurta sol tüp herşey ayarında olur inşAllah

kocısım cok sukur 2 saat once ayak bastı evımıze :)
ben bu gecede kacamak yaptım anlıcagın hehe
ahh ahh canım ya dımı ne tasasız guzel gunlermıs
bende andıkca hey gıdı dıyorum smdı nelerın derdındeyız...
Ve ıster ıstemez urkuyorum belkıde daha belerle karsılasıcaz dıye..
Hayat gercekten garıp....
Resmen bende bekarlık gnlerımı ozlemısım bılıyomusun
anamdan gıdesım yok
kac gndur bekar takılıyorm arkadslarmla gorusuyorum
ne bebek aklmda ne bısı ooooyle takılıyorum..
Amaaa bıttı ıste yarından snra
kecıboynuzu halvetler derken yıne dalacam aynı maceraya

aah aah
bazen bende arıorum o gunlerımı.
cok dııl bı 4 sene oncesıne bakıorumda ne guzeldı hersey.
ozgurlugm vardı unvdede okuodum tek derdım derslerdı.
aılemden abı baskısından uzakta. cnm ne ıstıosa onu yaprdım.
hem babacıgımda vardı o zamanlar. annemın yanlızlıgı dıe bı derdım yoktu.
para da gelıodu haybeden ne guzel.
vay arkadas bıce sımdıye bak. yok ev kredısıymıs yok kaynana olayıymıs
bebekmıssss
oyy oyy
kıymet bılmek lazım kıymet

amin canım ,duruyo hala patikler sanırım eğer seni üzüyosa madem yenisini alcan ,bi bebek hediyesi olarak götürebilirsin başkasına.senin tercihin yinede :)bappa mı derler sizin orada patiğe

kıyamadım atmaya
dedıgın gıbı gecen bırıne goturcektm hedıye olarak
onada ıcım elvermedıı
ayakkabı cnm bole mınıcık bebısler gıbı bappa dedım ondan

bende bu hgsnın nımetıne ınanıodum. hep dıodum cok kalan var hamıle bu hgsden sonra tupler ıyıce acılınca
sende de bole olur ıste belkı tatlım
neden olmasın kı?
hatta belkı de bendee:)
%2 morfolojıyle %7 döllenme sansı olsun nolur sonucta hıc sansımız yok dııl yanı
senınkı hele benden daha ıyı. soldan yumurtladınmıydı ooooh %50 sans
supppeeeeeeeeeeeeer

dimi ya özleniyo ya ben bazen anımsıyorum o günleri bazı maceraları falan yüzümde garip bi gülümseme oluyoiyi canm gözün aydın kocişin gelmiş bekarlık bitti .neyse arada iyi gelmiştir sana :)annem derki hep kafanda kuruyosun oda yoluna geliyo diyo bana kızar hep düşünme stres etme diye...ama işte gel yap yapabilirsen ama ameliyattan sonra benm canımdan hiçbişey önemli değilmiş onu anladım .şimdi anlık sorunları unutuyorum kafamda tutmuyorum atmam gerek çünkü tekrar kist çıksın istemiyorum yada başka bir sorun inşAllah çıkmaz daha da.sende hep iyi düşün iyi gelsin yoluna
kıyamadım atmaya
dedıgın gıbı gecen bırıne goturcektm hedıye olarak
onada ıcım elvermedıı
ayakkabı cnm bole mınıcık bebısler gıbı bappa dedım ondan

o zaman yapcak bişey yok canım kalsın bi yerde belki birgün çocuğuna kızarsan ne kadar beklediğin aklına gelir ve öfken sevgiye dönüşür tekrar

ya oncekı test cok ılgınc morfolojı nasıl olmaz.
Sperrm kalıtesıne bakmadan nasıl yorum yapıyolar.
Cnm ya dedıgım gıbı yapılan yerın bıle farkı olabılır
stres yorgunluk hepsı bı etken
test 3 lenmeden moral bozmak yokmus kagıtta bıle yazıyo
bole demıyo tabı de
kur etkısı de olabılır en azından smdı napıyosun
kure hemen devammmmm

arkadasm ıcıb bnde cok uzuluyorum
her gorusmde gaza getırıyorum kocasına tavrını koysun artk dıye
uzuluyo ama ne yapsın okuz olunca
yazık gunah gecen zmna
tmm belkı bısı cıkmaz belkı sebepsız ınfertılıte
ama en azından bılmelısın bunu.
Varsa sorun smdıye cozulurdu..cok kotu bı durum.

baslıoruz canım yarından ıtıbaren küre.
onu bı sekılde beslemem lazım. dayıcam kuvvetlı kuveetlı seylerı valla.
bu arada ne duydum bılıomusunuz. bzm halvet zamanalrı var ya o zamanlarda kırmızı ete yuklenmek gerekmıs ha bılgınıze.
bende yapcam valla sıcak mıcak demeden yanına soguk zeytın yaglı yogurtlu seylerle yahnıler bıtfekler pırzolalar falan.
bı ark. drları solemıs. kırmızı et kandır candır demıs bu olaylarda.

neden olmasın tatlım imkansız değil sonuçta senin yollar açık (çift)otoban temiz yani eşinden de hızlılar ve kaliteliler gittimi ohhh misss inşAllah sadece keçiboynuzu tüketmeye dikkkat edin cnm macunlar falan var aktarcılarda cnm alın 1-2 kavanoz hiçbişey kalmaz cnm .inşAllah bende bekliyorum nerden olcak diye du bakalım hayırlısı olsun hakkımıza inşAllah cnm eğer sorunlar hallolduysa Rabbimde nasip ederse neden olmasın

ahhh kızlar ahhh hepsı mazıde kaldı ıste....

Ama ıkınız ıcınde bu ay umut dolu
yenı bı baslangıc
bu operasyonlardan snra cok kısı duyduk guzel haberı alan.
Ins sızden onlardan olacaksınız...

yavrum hemen baslıorum yarın arastırmaya.
hemen benm kocaya bı macun hazırlatcam senın dedıklerınden ve nette bulduklarımdan.
ne zararı olurkı sankı dımı. en fazla fazla yuklemeden sıvılce falan cıkar
arı polenını cok duydum ya ben. karıstırmıyorlarmıs da dırek kullanıolarmıs onu.hem bay hem bayan.
bı yandan da kecı boynuzu yaptıkmıydı olacak ınsallah.
hos esım tutturdu bı urologa gostercem bu sonucları dıe. bıdaha vercem test gerekırse dıe.
bakalım bızı nasıl gunler beklıyor

evet tatlım onu da benm eşim internetten araştırdı iyi geliyo dedi yiyo zaten :)inşAllah faydası görceksin .canım endişelenme eğer kadında bi sorun yoksa erkek çabuk toparlıyo inan bak 3-4 aya görceksin değerlerin nasıl düzeldiğini inşAllah son ra gelsin bebiş

ağzından bal damlıyo yokh :)sağol cnm inşAllah bakalım annemde öle sölüyo benm kalbim serin endişelenme diyo ama bakalım .aynı şans seninde var cnm falcıyı destekliyorum2-3 ayyyyyy sonra

vee benım koca seslenır...
zaten terelelli bugun bıraz
malum hassasız azcık.
ben onu kızdırmayayım bacılar.
tatlı muhabbetınıze doyum olmuyor.
ama kacmak ozrundayım
depolamıs oldugum moraller ıleee :)))
cok tesekkur ederım canım kk arkadaslarım.
cok opuoyorum sızı
allaha emanet olun.

ayyy oyle olsa bız takımı kurmustuk
bnmkı her oglen et yıyo agır agır ıyykk
ama olsn denemekte fayda var
bende dun arastırdım baya bı bu durumu
hareketlılık su bu
havuc super bı nımetmıs
sıgara ıcmıyosa suyu
ıcıyosa en azından saf havuc bısı yapmaz heralde
kadında da catlamaya faydalı
haftaya bol bol havuc salatası yapcam
caktırmadan hıssettırmedden
bıde domateste erkek ıcın supermıs
ıcındekı bı maddeden dolayı
domates salcası en cok barındırıyomus bunu
vede normal domates
bunlar basıt seyler
dayayın gıtsın.
Bal muz kaymak cevız serp ustunede.
Tv karsısında badem fındık vb.
Anlıcanız bos oturmıcaz tasıcaz boyna mutfaktan napalım

yok cnm hiçbişey çıkmaz hepsi sağlıklı şeyler sonuçta benm eşim aylardan beri yiyo maşallah değerleri düzeliyo şükür.sizinde öyle olcak .evet arı polenini ayrı yada biz bitkisel karışımını almıştı annem ondan yedi eşim hazır satılıyo küçük kavanoz 50 tl 2 tane yedi öyle bide eşim 1-2 ay havuç suyu içti günlük cnm .unuttum söylemeyi.hareketlilik için.gitsin ilaç yazarsa ilacınıda kullansın eşin dr na gitsin yine ama bunların zararı yok yani.

valla güzelmiş cnm senin kaymaklı cevizli karışımı cnm çekti öle okuyunca birden .

tamam senaycım hadı gıt kızdırma kocısını
opuyorum senı cokkk
hersey cok guzel olacak ınssssss cnm

efesude ıns cnmmm
falcıya ınanmayı ne cok ıstıorm kız bılsen
baktıran dıger arkadslarmdan arastrma yaptım
dedklerı cıkıyomus neysekı hahahaha sapıttım ıyıce

gülele güle şenaycığm kızdırma eve t benmkide gelir yarım saate sofra hazırlıycam bende yokh cnm sen napcan uykun yokmu daha.

falcı falan bahane de inşAllah olcak cnm kalbini temiz tut sen meraklanma gelcek bebişin .

yokh shnay gördüm seni hala buradasın kopamıyosun dimi bende öleyim gitcem bi türlü gidemedim ama gitmeliyim kociş gelcek hani sofra dicek hani yemek dicek bende kaçayım kızlar öpyüyorum sizi esenle kalın kızlar moraller yüksek olsun :)iyi günler sizlere iyi geceler daha doğrusu bende akşam yemeği için sofrayı kurcam öpyüyorum sizleri görürşmek üzere

aynen yaaaa olsada yesek smdıııı
ay bnm esım bayılıyo buna.
Bnmde nası karnım acıktı yaaa yemek konusup durduk yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…