Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın anne adayları.
ff benim çizgiyi 12.günden altı
13.güne çekti. hayırlı olsun buda tablom.
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com

every canım annem her telefonda maydonoz
buharuna otur diyip duruyo
ben sana öyle hamile kaldım diyo.
aslında önemli olan kendini sıcak tutmak.bilemiyorum artık.

kızlar ateşimi yazıyorum
36.7
36.9
36.7
36.6
36.7
36.8 bugünkü ateşim hergün hepsini yazıyorım yprum yapcak arkadaşlar anlayabilsin düşüp çıktığını ondan

...benim akintlarim bitti bugun
dun sticky geldi bugun kuru donem
coktan bitti eggwhite falan
demek ki benim yumurta tum bu akintilar bittikten sonra catliyormusss:44:

demekkı kızlar eggwhıte uyarıcı olarak baya oncesınden gelıyor
calısmaya baslayın dıye
sonrada stıcky olsa bıle bırakmıcaz demekkı
ahh salak kafam

Kızlar EW zaten östrojen ile başlıyor. Önce östrojen ardından LH salgılanıyor LH en yüksek değerine ulaştığı zaman çatlama oluyor. O nedenle EW'ın yumurtlamadan önce geldiği doğru. İlişki için en uygun dönem bu nedenle yumurtlama öncesi. EW içinde spermler çok iyi yaşıyor. Every eğer yumurta geldiği zaman çok kuruysa o aralarda da vucut salgılarını arttıracak şeyler yiyip içmeni ve bol bol su içmeni öneririm. EW olmasa bile kuru da olmasa iyi olur :)

Yalnız erken bırakma işini anlaşılan hepimiz yapıyormuşuz. Yumurta geliyor diye çok yoruluyoruz sonra insan ara vermek istiyor haliyle. Ama gördük ki ateş önce yükselebilir ateş sonra da yükselebilir. Birden fazla yumurta olabilir. O nedenle bence adet bittikten sonra 3 güne bir, yumurtlama döneminde 2 güne bir, ardından yine 3 güne bir çalışma yapmak lazım. 10-12 gün böyle geçer artık. Üüf zor ama üşenenin çocuğu olmazmış

Evet canım okudum şimdi. Keçiboynuzu süper bir şey zaten. Et yemeyin diye kadınlarada söylüyorlar. Özellikle yumurtalık kistleri olanlara. Ama bizim etsiz yemeğimiz yok ki. Et olmadan yemek gibi gelmiyor.

Bizde proxeed almkatan vaz geçtik. 3 aylık 720 TL oluyor. 2 aşılama fiyatı neredeyse. İşe yarayıp yaramayacağı da meçhul. Ama çok güzel bir multivitamin kullanmaya başladık. L-karnitin de sperm morfolojisi için çok faydalıymış. Ben bunu daha önceden spor yaparken kas gelişimim hızlansın diye kullanıyordum. Çok da memnundum. Yurtdışından eşim için getirtiyorum şimdi. İkisini birden kullanacağız bakalım. Kendime de dr.öz'ün önerdiği bir antioksidan var onu getirticem. Bir de bunları deneyelim. İnşallah kaş yaparken göz çıkarmayız

Kızlar bu arada bu antioksidan acai. Ama Türkiye'de kilo verdiriyor diye ünlendi. Halbuki var olan en etkili antioksidanlardan biri. Malesef Türkiye'de meyvesi yetişmiyor o nedenle tablet olarak almak gerekiyor. Bir de yeşil çay bu konuda iyimiş. Hamile kalmaya çalışırken yeşil çayın bilinen bir yan etkisi var mı?

Son düzenleme:
cok dogru demissin
ben bu ates tabloma bakinca catladim diyordum her zaman
baksaniza catlamisim resmen denilcek gibi tabloda, oysaki en cok calismam gereken donem bu ara :)
hayret ya doktora gitmesem bunu bilemiycektim
dun 16 mm ise hangi gun catlarim acaba

allah yardımcımız olsun canım yaa bekledım 2,5 yıl ama nasıl bekledım bende bilmiyorum biraz daha beklersem zaten sinir hastası olcam o ayrıı neyse takmayalım bol bol dua edelım başka çaremiz yok eylülde tedavıye başlıycam bakalım kısmet artık

slm kızlar hepinize iyi azarlar fırsat buldum yazayım dedım dünden beri kahve lekelr gelmeye başladı adet oluyorr galıba ama hala sökülemedim bu akşam kesin olurum umutlar gelecek aya kaldı galıbaa hakkımızda hayırlı ve ben bu ay adaçayı içmek istiyorum adetımın 15 gününe kadar ve incirle ceviz yiyecem yumurtlamaya yardımcıymış allah yardımcımız olsunn

pazar günü herkes tembellik yapıyor sanırım bene yatayım ohalde
çünkü buralar yanıyoooor.

ateş tablom bugun ölçemedim geç uyandım çünküüü. dün akşam 1damla kahve akıntım oldum bugun bir pedi doldurcak kadar kahve siyahsı böylee yarına kadar adet olurum herhalde geçen ay 22 günde olmustum buay bugun 23,günüm adet olcam galıba hadı hayırlısı

34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com

ooooo benim de isler bitti bakayim dedim
dunya kadar sayfa olmustur diyrdum
herkes br yerlerde sanirim konusmamizsiniz
ecrin adet geecek mi bakam gelirse de hayirlisi olsun hakkinda

ben de cok yoruldum iyi gezdik kocisle
ev isleri falan da
simd dinleniyrm

daha ortalamanın altına düşmmemişsin ama
hayırlısı canım.

eşim bu ay çok hevesli bebiş konusunda
ateşin ansıl gidiyor diyo.yumoş günlerini atlattıkmı diyo
bu akşam yaramazlık yapsak bir şey olurmu diyo.
beni iyiyce moda soktu.

kızlar acil cevap istiyorum benim yarın doğum günüm adet tarihimde salı günü az önce kayınpederim yarın kutlamak için pasta almış ve ben onlara bu güzel haberi vermek istiyorum sizce çıkp test alıp yapayım mı çıkar mı yoksa hiç gaza gelmeyip adet tarihimin geçmesini bekleyim mi çabuk yazarsanız iyi olur eşim işte hava kararmadan nöbetçi eczane bulmam lazım

saçma oldu galba neyse buraya yazmamın nedeni sağolsun ateşim takip eden arkadaşalar vardı çabuk cevep yazıyorlardı bunda da hızlı alıırm diye yazdım

kimse yok topikte canım yoksa yazarlardı arkadaşlar..

test günün yarın ise testte çıkma ihtimali var gebeliğin..

pozitif çıkarsa güzel bir müjde olurdu..ancak negatif çıkarsa moralin bozuk girebilirsin doğum gününe..karar senin cnm ben olsam adetimi beklerdimama..

testlerden korkuyorum artık..

bu arada doğum günün kutlu olsun inşallah bebişin seninledir...

tamam caım sağol teşekkür ederim test günüm salı günü canımçıkmazsa diye korkuyorumda ne bileyim yarın hebm benim ailem hem eşimin ailesi beraber osırada söylesem güzel olur diye düşündüm hegetif çıkınca oldukça üzücü oluyor en iyisi ben adetimin geçmesini bekleyim inş hepimiz hamile kalırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…