Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
demekkı kızlar eggwhıte uyarıcı olarak baya oncesınden gelıyor
calısmaya baslayın dıye
sonrada stıcky olsa bıle bırakmıcaz demekkı
ahh salak kafam

cok net hatirliyorum ben ilk zamanalr akintilar uzerine arastirirken soyle bir yazi okumustum
sticky akinti demek yumurtlamanin kisa bir zaman once gerceklestiginin ya da yakinlastginin gostergesidir
yani akinti yaniltici olabiliyor kizlar ya
dedigin gibi creamy gorene kadar devam dusundukce sasiriyorum ya
benim en verimli gunlerim 3 gun onumuzdeki
bense bugun catladik diye salardim kendimi doktora gitmesem gercekten
yalniz gelecek adeti cok merak ediyorum baya gec catliyorum bu durumda cooook gec mi gelicek diye dusunuyorum

yokh ovulasyon test sne kullaniyor muydun canim
ben dusunmeye basladim onumuzdeki ay icin

canım ben ılk zmnlar bı ay kullanmıstım
10 gunumde baslamstım yapmaya
sılık cızgı gordum hep hıs oyle net cızgı goremedım
16 gun bırakmstım sınırlenıp
bı faydasını goremedım yanı

Kizlar dun hoca bize proxeed kullaniyoruz deyince elinizde varsa kullanin dedi
Asil onemli olan diyet et sigara alkol yasak
İsirgan otu ve keciboynuzu tozunu omrun boyunca kullan bunlar tam erkek hormonlari icin varlar dedi
Nohut incir yesil sebze bol bol ye dedi
Yumurta takibi falan yapiomisun dedi bana
Ates olcme ve ovulasyon testleri kullaniyorum dedim super devam et dedi

Sayiyla ilgili bisey solemedi artmis oldugu halde en onemli dna dedi o duzgun olmadan hicbisey olmaz kadinlarin yumurtaliklari korunakli fakat erkeklerin spermi disari cikm alanina gelene kadar 11 metre var ve 5gunde geliyolar yerlerine dedi
O arada. Dis etkenlerden etkileniyolarmis bozuluyolarmis radyasyon vb seylerden

Arkadaşlar selam. Doktor eşime proxeed verdi. Ama çok pahalı bir şeymiş bu. Kullanıp fayda gören oldu mu? Ne kadara aldınız?

Ya canım süper bilgiler. Ben de daha bugün folbiol almıştım. Eşime dedim beraber içelim mi rusyada erkeklere bunu öneriyorlarmış diye o da tamam dedi. Ve ateş olayını da anlattım. Artık durmadan 10 gün düzenli ilişkiye devam :) Yalnız benim ateşin doğru olduğundan eminim çünkü ben çatladım diye doktora gittiğimde evet dün çatlamışsın demişti. Benim ateş ovulasyon testiyle de örtüşüyor. Ama her ay örtüşecek diye bir şey yok. Bazen ateş de test de 1-2 gün hatalı sonu. verebilir. O nedenle yumurtlamadan sonra devam edeceğim bundan böyle

Son düzenleme:
esin kullaniyor mu dedi bana doktor ben de hayir deyince icsin dedi
gunde 3 mg alsin dedi
yarin zorliycam basliycaz bakalim ama benimki inadin teki sinir ediyor
turk kahvesi yaptim az once icmedi doktum sinirle
uyudu simdi de zaten :) ama icmezse gece agzina tikarim haplari minikler zaten ustune de uyandirir su iciririm
herkes boyle tecrubelerini anlatinca birsey ogreniyoruz
ben de nohut yemiyor diye leblebi yedirmeye calisiyorum keciboynuzu da ancak balda yiyor.
demek radyasyondan etkilenir aklima geldi esim cep telefnunu surekli pantalon cebinde tasir ama cogu erkek oyledir herhalde :44nu dusundum simdi

canim aklima takildi
bu ara aklima hersye takiliyor ya sonu hayir olsun
ya valla korunsak benden mutlusu olmaycakti nerden cikti bu simdi
dunden onceye kadar ne mutluydum ya bebek dusunmuyordum simdi takinti basladi Allahim aklimi koru

sen dedin ya hangi taraftaysa o tarafa yat diye
bacaklari toplayip yana yatma iyi diye daha once de duymustum
kadin bana ekrani gosterdi ve ekranda sol taraftaydi yumurta :))
normalde ne taraf olur ki :)

slm kızlar...
anladımki doktorlar herkeze proxeed plus veriyor bizede yazdı
fiyatı 130 civarı sanırım ama ben eşime alma dedim ben sana yedirceklerim içirceklerime odaklan dedim

kızlar beni tanıyanlarınız vardır aranızda.ben bi ik ay ay önce gebe kalmadan gelmeyecem demiştim ve sözümü yedim galiba.kızlar sanırım engin bilgilerinize ihtiyacım var.2 aydır gebelikle alakalı yazı okumuyorum sadece ff ye girip ateşlerimi kaydediyorum.ama artık daha fazla dayanamayacam.

sizce durum nedir bi bakın yahuuuu.bugün ve 2 gün önce idrarda baktım ama negatifti.siz nedersiniz benim durumuma.

internetten alinti yapiyorum kizlar kolay hamile kalma tuyolari hakkinda:

'bana anlattıgına göre öncelikle beli çok sıcak tutmak gerekiyormuş.haftada 1 kez hakiki zeytin yağıyla bele masaj yaptırmanın yumurtlamaya faydası oluyormuş,sonra sogan kürünü her ay mutlaka adet gününden başlayıp 15 gün yap dedi.hemen peşinede incir kürü.adetin bittiği günden itibaren arada küvete( yoksa legene) dayanabileceğin kadar sıcak suyun içinde yarım saat yada 1 saat bekle dedi.( bunu benim annemde yapmış 3 yıl çocuğu olmamış,kaynanası kazana sıcak suyun içine oturtmuş ve o ay hamile kalmış abime)sonra başka tüyo olarak sütü kaynat buharınıda vajina kısmına buhar gelecek şekilde otur biraz dedi bununda çok faydası oluyormuş.benim aldığım tüyolar bunlar umarım faydası olur tüm bebek isteyenlere.bende yapacağım hele bi yaz gelsinde.belki kocakarı adetleri deriz inanmayız ama ben inanıyorum bunlara denemekte yarar var arkadaşlar'

'benim bir yakınım ve annemde maydanozu zeytinyapında hafif kavurup bir bezin içine sararak iç çamaşırlarına koymuşlar bebek olmasını sağlıyormuşiltihabı kurutuyormuş.'

'birde baharat tüketiminde zorluk yaşayan hanımlar ve eşleri için klasik gelecek size fakat tarihi geçmişi olan MESİR MACUNUNUDA şiddetle tavsiye ediyorum size komik gelebilir ama çevremde oldukça faydasını gören çiftler oldu.hem tadı bakımından güzel hemde 41 çeşit baharat eski zamanlarda çocuğu olmayanlarada deva ettiği rivayet olunuyor ki sizde bilirsiniz her derde deva olduğunu'

atesin normal seviyelerde su an
umarim dusmez ve yarin daha da artar heyecanli gunlerin cok az kalmis
umarim hamilesindir
yeniden hosgeldin

hoşbuldum canım.şimdi wc den geldim.pembemsi akıntıyla karışık bi sıvı geldi peçeteye inşallah adet olmam yaaa.eğer adet olursa bu ay hsg nin yolları gözüküyo bana.çok korkuyom yaaaa

uzun zamandır girmediğim nasıl da belli oldu.tabloyu eklemeyi unutmuşum hahahah

3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com

akıntılarını doğru girmediğini düşünüyorum egwhite yumurtlama akıntısı dır yani bu akıntının bu kadar defalarca gelmesi pek mümkün değil akıntıları kaldırdığın zaman çizgini en erken 18. güne çekeceğini düşünüyorum idrarda şuanda negatif görmende normal ..
umarım gebesindir..

hoşbuldum canım.şimdi wc den geldim.pembemsi akıntıyla karışık bi sıvı geldi peçeteye inşallah adet olmam yaaa.eğer adet olursa bu ay hsg nin yolları gözüküyo bana.çok korkuyom yaaaa

inş hamilesindir ama degilsende hsg den korkma.ben çok erteledim en sonunda bugün çektirdim.eğer çok korkuyorsan anestezili çektir...

slm kızlar...
fiyatı 130 civarı sanırım ama ben eşime alma dedim ben sana yedirceklerim içirceklerime odaklan dedim

Ben içindekilere baktım:

L-carnitine (fumarate) 1 g
Acetyl-L-carnitine 0.5 g
Fructose 1 g
Citric acid 50 mg
Selenium 50 mcg
Coenzyme Q10 20 mg
Vitamin C 90 mg
Zinc 10 mg
Folic acid 200 mcg
Vitamin B12 1.5 mcg

L-karnitin ve coenzim Q10 dışındakiler benim evde bulduğum bir multivitaminde var. Karnitin ve Q0'i de internetten buldum. Kargo dahil toplam 25 dolar. Hem de 3 ay yetecek kadar. Ben bunlardan alıp eşime bunları içireceğim. Miktarları proxeed'den birazcık daha az ama yinede etkili olur.

Bu arada vitamin almak isteyenler türkiyedeki fiyatının 10da birine swansonvitamins internet sayfasından alabilirler.

Son düzenleme:

canım biz proxeed i 5 aydır kullanıyoruz ama sonuç sıfır bana sorarsan kullanma 5027 sayfadaki yazımı okumadın sanırım
ve sana önerim 3 ay daha deneyip kaan hocaya git yakınmışsında süper şanslısın bak biz istanbullardan kalktık gittik kaan aydos araştır bence netten

buarada dün ankarada üniv.hastanede doktor eşine söle kesinlike telini uzerinde taşımasın dedi
benimki çantasında taşır ama sürekli telde konuşuyo bütün gün ne çare....

slm kızlar...

almayın canım bencede

canım gecen tablonda 32.gün gelmiş yarın gelcek gibi görünüo inşalah gelmez

inşallah gebeyimdir tabi ama bugün de ateşimde düşüş var.hayırlısı olsun.akıntı için de şunu söyleyebirim.acaba yanlış mı yapıyordum.her tuvalata gidişimde görmüyordum ama günde bikez görsem bile eggwhite yazdım.6-7 cm kadar uzayan bi akıntıydı.ama dediğim gibi sürekli oomuyodu.günde bi defa yada 2 defa.yanlış mı oldu acaba.girip düzeltsem mi.

bu da bugün ki tablom

3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…