demekkı kızlar eggwhıte uyarıcı olarak baya oncesınden gelıyor
calısmaya baslayın dıye
sonrada stıcky olsa bıle bırakmıcaz demekkı
ahh salak kafam
yokh ovulasyon test sne kullaniyor muydun canim
ben dusunmeye basladim onumuzdeki ay icin
Kizlar Selam :119:
Ben doktordan geldim. Oncelikle size sunu soyliycem, ben gecen de esime dedm, yoruldum artik akisina birakalim korunma korunmama muhabbet yapmayalim. sen nasil davranmak istersen oyle davran ve bana caktirma, ccuk mocuk deme, olursa olsun dedim! neyse dun catladigimi dusunuyordum ve esim benim sozlerimden etkilenmis olmali ki korunmadi iliski sonrasi ve ben de sasirdim :) ama benim akilsiz kafam bu durumdan etkilenip oleyyy dedi ve yine bebek bebek tutturmalarina basladi! neyse atesimi de olctum ve benim bugun atese gore yumurtam catlamis..
esin kullaniyor mu dedi bana doktor ben de hayir deyince icsin dediArkadaşlar selam. Doktor eşime proxeed verdi. Ama çok pahalı bir şeymiş bu. Kullanıp fayda gören oldu mu? Ne kadara aldınız?
Ya canım süper bilgiler. Ben de daha bugün folbiol almıştım. Eşime dedim beraber içelim mi rusyada erkeklere bunu öneriyorlarmış diye o da tamam dedi. Ve ateş olayını da anlattım. Artık durmadan 10 gün düzenli ilişkiye devam :) Yalnız benim ateşin doğru olduğundan eminim çünkü ben çatladım diye doktora gittiğimde evet dün çatlamışsın demişti. Benim ateş ovulasyon testiyle de örtüşüyor. Ama her ay örtüşecek diye bir şey yok. Bazen ateş de test de 1-2 gün hatalı sonu. verebilir. O nedenle yumurtlamadan sonra devam edeceğim bundan böyle
herkes boyle tecrubelerini anlatinca birsey ogreniyoruzKizlar dun hoca bize proxeed kullaniyoruz deyince elinizde varsa kullanin dedi
Asil onemli olan diyet et sigara alkol yasak
İsirgan otu ve keciboynuzu tozunu omrun boyunca kullan bunlar tam erkek hormonlari icin varlar dedi
Nohut incir yesil sebze bol bol ye dedi
Yumurta takibi falan yapiomisun dedi bana
Ates olcme ve ovulasyon testleri kullaniyorum dedim super devam et dedi
Sayiyla ilgili bisey solemedi artmis oldugu halde en onemli dna dedi o duzgun olmadan hicbisey olmaz kadinlarin yumurtaliklari korunakli fakat erkeklerin spermi disari cikm alanina gelene kadar 11 metre var ve 5gunde geliyolar yerlerine dedi
O arada. Dis etkenlerden etkileniyolarmis bozuluyolarmis radyasyon vb seylerden
canım ben ılk zmnlar bı ay kullanmıstım
10 gunumde baslamstım yapmaya
sılık cızgı gordum hep hıs oyle net cızgı goremedım
16 gun bırakmstım sınırlenıp
bı faydasını goremedım yanı
uzun zamandır girmediğim nasıl da belli oldu.tabloyu eklemeyi unutmuşum hahahah
3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com
atesin normal seviyelerde su an
umarim dusmez ve yarin daha da artar heyecanli gunlerin cok az kalmis
umarim hamilesindir
yeniden hosgeldin
uzun zamandır girmediğim nasıl da belli oldu.tabloyu eklemeyi unutmuşum hahahah
3d3e79 Ovulation charts on FertilityFriend.com
hoşbuldum canım.şimdi wc den geldim.pembemsi akıntıyla karışık bi sıvı geldi peçeteye inşallah adet olmam yaaa.eğer adet olursa bu ay hsg nin yolları gözüküyo bana.çok korkuyom yaaaa
slm kızlar...
anladımki doktorlar herkeze proxeed plus veriyor bizede yazdı
fiyatı 130 civarı sanırım ama ben eşime alma dedim ben sana yedirceklerim içirceklerime odaklan dedim
Arkadaşlar selam. Doktor eşime proxeed verdi. Ama çok pahalı bir şeymiş bu. Kullanıp fayda gören oldu mu? Ne kadara aldınız?
Ya canım süper bilgiler. Ben de daha bugün folbiol almıştım. Eşime dedim beraber içelim mi rusyada erkeklere bunu öneriyorlarmış diye o da tamam dedi. Ve ateş olayını da anlattım. Artık durmadan 10 gün düzenli ilişkiye devam :) Yalnız benim ateşin doğru olduğundan eminim çünkü ben çatladım diye doktora gittiğimde evet dün çatlamışsın demişti. Benim ateş ovulasyon testiyle de örtüşüyor. Ama her ay örtüşecek diye bir şey yok. Bazen ateş de test de 1-2 gün hatalı sonu. verebilir. O nedenle yumurtlamadan sonra devam edeceğim bundan böyle
esin kullaniyor mu dedi bana doktor ben de hayir deyince icsin dedi
gunde 3 mg alsin dedi
yarin zorliycam basliycaz bakalim ama benimki inadin teki sinir ediyor
turk kahvesi yaptim az once icmedi doktum sinirle
uyudu simdi de zaten :) ama icmezse gece agzina tikarim haplari minikler zaten ustune de uyandirir su iciririm
herkes boyle tecrubelerini anlatinca birsey ogreniyoruz
ben de nohut yemiyor diye leblebi yedirmeye calisiyorum keciboynuzu da ancak balda yiyor.
demek radyasyondan etkileniraklima geldi esim cep telefnunu surekli pantalon cebinde tasir ama cogu erkek oyledir herhalde :44 nu dusundum simdi
slm kızlar...
anladımki doktorlar herkeze proxeed plus veriyor bizede yazdı
fiyatı 130 civarı sanırım ama ben eşime alma dedim ben sana yedirceklerim içirceklerime odaklan dedim
hoşbuldum canım.şimdi wc den geldim.pembemsi akıntıyla karışık bi sıvı geldi peçeteye inşallah adet olmam yaaa.eğer adet olursa bu ay hsg nin yolları gözüküyo bana.çok korkuyom yaaaa
akıntılarını doğru girmediğini düşünüyorum egwhite yumurtlama akıntısı dır yani bu akıntının bu kadar defalarca gelmesi pek mümkün değil akıntıları kaldırdığın zaman çizgini en erken 18. güne çekeceğini düşünüyorum idrarda şuanda negatif görmende normal ..
umarım gebesindir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?