Allah razı olsun canım iyi niyetin için,tabiki cevap verebilirsin:)
benm şimdi 17 mm miş.vede bugün 18.günümdeyim ama şöyle bişey oldu bu ay ilk sadece azıcık leke geldi eğer onu sayarsak 18.gün yok saymazsak 17. gün deyim saymalımıyım sence:)
bilgilerin için teşekkürler canım şimdidenayrıca bana çatlatma iğnesi vermedi çatlar dimi inşAllah kendiliğinden.havuç yiyorum 4 gündür bir kase ,maydonoz süt buharıda yaptım 3 gün dün bitti.umarım faydasını görürüm bu ay
kızlar, iki gündür ovulasyon testi positif çıkıyor ama ateşte tık yok, dün 0.1 derece düşmüştü, bugün 0.2 derece yükselmiş :44: nedir yani bu şimdi?..var mı böyle bişi başına gelen? yarın sabah erkenden doktor randevumuz var, bakalım neler diyecek...heyecanlıyım çok
kizlarrr ben evlilik yilimi duzeltdim ama kontrol panelde etkinliye tikliyorum olmuyor, hic bir etkinliyin yok diyor yaa..everythinwilbegreat daa gitdi, bari siz bakinn yaaaaa
sağol canım, benim bu ay çok hafif bir de sancı var kasıklarımda, daha önce hiç olmamıştı. Erken davranıp kendi başıma iş mi karıştırdım acaba? yarın bi de doktordan azarı yersem tam olacakbnmde son 2 aydır falan ole oluo canım
muhtemelen yarın ve ondan sonrakı gunler de ya bırden yada azar azar artıp ff cızgıyı dune cekecektır cnm
baharımmmmmmhellooooooo
selam fıstıkkk nasılsınnnnn
bacım napııım ya ıdare edıos ıste sen napıon
napim bebeğim bunalıma girdim şarkı dinlerken.
ama çıkmaya çalışıyorummm
arada geliyorlar yaaaaaaaa
ne bunalımı bebgım yaa
kov onları koooovv
PROGESTERON TESTİ bildiğim kadarıyla çatladıktan bir hafta sonra bakılıyo
21.gün genel olarak söyleniyo yani 14.gün çatladığımız baz alıp 14+7 21.gün oluyo
o hormon çatladıktan bir haftasonra en yüksek seviyede olurmuş
hoş geldin evine insallah tatil bebeişi gelir.
tablona göre yumoş var ve çatlamışsın. test sonucun iyi çıkar
bundan emin ol.
kızlarrrr biraz önce yoğun bir akıntıyla
karışık kahverengi lekelenmem oldu.hlada az az devam eiyo
adetime daha 5 gün var. ne düşneceğimi şaşırdım.
iyimi kötümü
diyeee.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok mutluyum inşAllah sonuda güzel olur bu yumurtanın sol tarafta1 tane yumurta var büyümüş 17 milimmiş
çok mutlu oldum biliyorsunuz benm sağda tüp yok içimi azıcık mutluluk kapladı inşAllah sonundada bebiş olur sağlıkla Rabbim duy sesimi bana yardım et Allahım
kızlarrrr ne olur dua edin bana bu ay soldan gelen yumurtamdan sağlıklı bebiş haberi alayım
ayrıca bir sorum var şimdi bu yumurta takibini ilk defa oldum ne zaman çatlar bu yumurta dr dediki bu hafta sonu cuma cumartesi falan iyi değerlendir sizinde bilgilerinizi almak istiyorum
EFESUDEEEEEEE
bıtanem bebegımmmmm
canım cok cok cok sevındımmmmm
dua etmıstım sana bgn senle konustuktan sonra
ayhh su serpıldı ıcıme.
gozun aydın canım
canım sımdı halvetten hemen sonra poponun altına yastık koyup hemen sola yatıosun emı?
tam emin değilim canım ya 17.yada 18.gündeym( lekelenmeyle beraber)tatlisomm 17ci gundeysenn en az 19 cu gune catlamasi lazim, doktor ne zamana cagirdi ? buyurse guzelce elbetde catlar kendliyinden. sadece catlama ignesini garanti olarak veriyorlar , bi defa bende 16 mm cikmisdi, 2gun incir yedim sadece, 18 mm olmusdu hemen..bence incirde yiye bilirsin.....insallah gelir bebis bu ay..doktor ne zamana gel dedi kacinci gun adetin ?
canımmmmmmmmmmmmm
ayy nası mutlu oldummm
biliyodum güzel haberle geleceğiniiiiiiiiiiiiiii
ilişkiden sonra yastıgı koyup hep sol tarafına yat emi
o tarafa gitsin hep spermler.
günde ort 2 mm büyürmüş tatlım
bugün 17 ise 19 yarın 21 öbürgün.
20-22 gibi çatlar demişti banada doktorum herkesşn farklı
ama en erken 20 olduğunu biliyoruz yani en erken çarş flln çatlayabilir.
sen yarından itibaren ilişkiyi sıkı tut emi
hadi inş gelsin mucizen
tam emin değilim canım ya 17.yada 18.gündeym( lekelenmeyle beraber)
yani bugünden başlayıp son 5 gün önemli benm için sanırım..
dr çağırmadı cnm benm dr direk öteki ay tüp bebek diyo çatlatma iğneside vermedi inşAllah kendiliğinden çatlar...bende havuç yiyorum sürekli günde 1 kase ,ananas suyu içiyorum günde 1 bardak, badem yiyorum ,süt ve su tüketmeye çalışıyorum bide hurma yiyorum.inşAllah faydası olur
ay inşAllah sağlıkla gelsin mucizem dimi .içine doğmuş iyi haberle gelceğim bak. canım zaten ben artık hep sol tarafa yatıyorum :)sadece yastık koymadım onuda koyuyum da tam olsun :)bugünden itibaren yastıklı yatarım artık bide zaten bu günleri boş geçirmemeliymişiz
yokh canm ben şimdilk 4 gündür havuç yiyorum devam ediyorum hala bu hafta bitimine kadar,bide badem yiyorum bide hurma yiyorum sürekli .bide ananas suyu içiyorum (tutunmayamı ne yardımcı oluyomuş) ,bide maydonoz süt buharı yaptım 3 gün üstüste.bide bolbol su içmeye çalışıyorum ,ne bileyim süt müt ne bulursam faydalı yiyorum içiyorum 4 gündür
kendiliğinden çatlar inşAllah..
seninde sonuçların iyi çıkar inşAllah canım sende kalbini ferah tut...
aminnn inşAllah gerçi eşim fazla kendini kaptırma dedi bana amaohhhhhhh süperrrr
ne güzel besleniyosun
allahın izniyle bunlar vesilen olsun canım
bebeğin gelsinnnnnnn bizde halayımızı çekelim güzelce şöyle
çatlar çatlar senin öyle bi sorunun yok sonuçta.
havuç ztn çatlamaya yardımcı öyle biliyorum.
sen halvetleri her gün yap önümüzdeki 5-6 gün.
eşinin sperm sonuçlarıda iyi artık sonuçta ara vermeye gerek yok.
inş cnm bende güzel haberlerle dönerim.
hayırlısı olsun hakkımızda.
zaten ne geliyosa başımıza bu araştırmacı kimliğimzden geliyobu arada ben geçen gün ateş ve yumurtlama olayını araştırırken
bi sitede şöyle bişi okudum
çatlamadan sonra hani progesteron salgılanıyo ya o yüzden artıyo ya ateşimiz
luteal fazın 2. yarısında ateşte yine belirgin bi artış olursa bu hamişlik olabilirmiş
çnkü normalde ztn olan progesteron bebek oluşumuyla birlikte daha fazla salgılanacağı için ateşte artıyomuş.
güzel bi ayrıntı bilgi darcıgımıza aman bunuda ekleyelim kusur kalmayalım :)))))
gunaydinben geldim ama geri donuyorum uykuya
boluk uykularimin sonucunda atesim bu sekilde:
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
surekli wc icin uyandim ve 36,6 36,7 seklindeydi ama gercek saatimde malesef dustu
ve de adet sancim beni karsiladi, gecen gogu siskinlgimle beraber.. ne yapalim luteal fazin ikinci yarisi bu kadar guzel olan ates ama sonuc sanirim her zamankinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?