Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

tatlisomm 17ci gundeysenn en az 19 cu gune catlamasi lazim, doktor ne zamana cagirdi ? buyurse guzelce elbetde catlar kendliyinden. sadece catlama ignesini garanti olarak veriyorlar , bi defa bende 16 mm cikmisdi, 2gun incir yedim sadece, 18 mm olmusdu hemen..bence incirde yiye bilirsin.....insallah gelir bebis bu ay..doktor ne zamana gel dedi kacinci gun adetin ?

canım sımdı halvetten hemen sonra poponun altına yastık koyup hemen sola yatıosun emı?

kızlar, iki gündür ovulasyon testi positif çıkıyor ama ateşte tık yok, dün 0.1 derece düşmüştü, bugün 0.2 derece yükselmiş :44: nedir yani bu şimdi?..var mı böyle bişi başına gelen? yarın sabah erkenden doktor randevumuz var, bakalım neler diyecek...heyecanlıyım çok

kizlarrr ben evlilik yilimi duzeltdim ama kontrol panelde etkinliye tikliyorum olmuyor, hic bir etkinliyin yok diyor yaa..everythinwilbegreat daa gitdi, bari siz bakinn yaaaaa

bnmde son 2 aydır falan ole oluo canım
muhtemelen yarın ve ondan sonrakı gunler de ya bırden yada azar azar artıp ff cızgıyı dune cekecektır cnm

bnmde son 2 aydır falan ole oluo canım
muhtemelen yarın ve ondan sonrakı gunler de ya bırden yada azar azar artıp ff cızgıyı dune cekecektır cnm
sağol canım, benim bu ay çok hafif bir de sancı var kasıklarımda, daha önce hiç olmamıştı. Erken davranıp kendi başıma iş mi karıştırdım acaba? yarın bi de doktordan azarı yersem tam olacak

evet canım mantıgı oymuş sanırım
gerçi benim 14. gün çatlamadıgım bariz ama
neyse yarın yaptıracagım yin 21. gün olmuş olcak
inş düzgün bi sonuç çıkar

hoş geldin evine insallah tatil bebeişi gelir.
tablona göre yumoş var ve çatlamışsın. test sonucun iyi çıkar
bundan emin ol.

inşallah canım yumoş yok falan denince bizde iştah kaçtı
öyle aman aman da çalışmadık ama bakalım artık
en azından yumoş olmuş onu anlasam yetcek bana bebişten de geçtim

kızlarrrr biraz önce yoğun bir akıntıyla
karışık kahverengi lekelenmem oldu.hlada az az devam eiyo
adetime daha 5 gün var. ne düşneceğimi şaşırdım.
iyimi kötümü
diyeee.

allaaaah yerleşme lekesi olmasın o kızzz
daha varmş çnkü adet olamazzz
hadi inş güzel haber alacağız senden bu ay

canımmmmmmmmmmmmm
ayy nası mutlu oldummm
biliyodum güzel haberle geleceğiniiiiiiiiiiiiiii
ilişkiden sonra yastıgı koyup hep sol tarafına yat emi
o tarafa gitsin hep spermler.
günde ort 2 mm büyürmüş tatlım
bugün 17 ise 19 yarın 21 öbürgün.
20-22 gibi çatlar demişti banada doktorum herkesşn farklı
ama en erken 20 olduğunu biliyoruz yani en erken çarş flln çatlayabilir.
sen yarından itibaren ilişkiyi sıkı tut emi
hadi inş gelsin mucizen

ayyyy ancak geçmişi didikledim birazz ve geldim kızlar
bgn sahura kdr oturcam inş niyetim öyle
destur dün akşam yoldan geldik biliyosunz hala yorgunuz
bide üstüne bgn oruç sersem etti
ve kaynana fırsatı hiç kaçırmadı bugünden esir aldı iftar bahanesiyle.
bi dur dimi ramazan bi yeremi kaçıyo.
yok biz soluk almadan yamacına gidelim...
ööööffff
yarın bnm için çok yogun bigün olucak kızlarrrrrrrrr
bi sürü dr ziyareti inş yine berbat hikayelerle dönmem.
önce gidip progesteronu vericem işte.
sonra 1 de genetik laboraturarında randevum var
tüm sonçlarımız çıkmş ordaki genetik uzmanı degerlendircekmiş.
ordanda belim için farklı bi dra gidicem
akşama kdr doktorrrrr doktor doktooooooooorrrrrrrrrrrrrr
üstüne üstlük yrnda evlilik yıldönümümüzzzzz
inş güzel haberler alırımda bari zehir olmazzzzzzzzzzz

EFESUDEEEEEEE

bıtanem bebegımmmmm
canım cok cok cok sevındımmmmm
dua etmıstım sana bgn senle konustuktan sonra
ayhh su serpıldı ıcıme.
gozun aydın canım
canım sımdı halvetten hemen sonra poponun altına yastık koyup hemen sola yatıosun emı?

canım benm Allah gönlümüzdekini versin inşAllah ..bu arada biz ilk defa dr dan gülerek ayrıldık bu benm için çok güzel bi duyguydu.eşim biraz temkinli davrandı benm içim pırpır oldu biraz "eşim bence kendini fazla kaptırma dedi" eşimn morali çok bozuldu şu %4 şans kelimesini duyduktan sonra.Allahım yüzümüze güler inşAllah ne diyebilirim.
haklısın canım ben artık hep sola dönüyorum zaten yapcak bişey yok çünkü yastığıda bugünden itibaren koymalıyım bencede...

tam emin değilim canım ya 17.yada 18.gündeym( lekelenmeyle beraber)
yani bugünden başlayıp son 5 gün önemli benm için sanırım..
dr çağırmadı cnm benm dr direk öteki ay tüp bebek diyo çatlatma iğneside vermedi inşAllah kendiliğinden çatlar...bende havuç yiyorum sürekli günde 1 kase ,ananas suyu içiyorum günde 1 bardak, badem yiyorum ,süt ve su tüketmeye çalışıyorum bide hurma yiyorum.inşAllah faydası olur

ay inşAllah sağlıkla gelsin mucizem dimi .içine doğmuş iyi haberle gelceğim bak. canım zaten ben artık hep sol tarafa yatıyorum :)sadece yastık koymadım onuda koyuyum da tam olsun :)bugünden itibaren yastıklı yatarım artık bide zaten bu günleri boş geçirmemeliymişiz
yokh canm ben şimdilk 4 gündür havuç yiyorum devam ediyorum hala bu hafta bitimine kadar,bide badem yiyorum bide hurma yiyorum sürekli .bide ananas suyu içiyorum (tutunmayamı ne yardımcı oluyomuş) ,bide maydonoz süt buharı yaptım 3 gün üstüste.bide bolbol su içmeye çalışıyorum ,ne bileyim süt müt ne bulursam faydalı yiyorum içiyorum 4 gündür
kendiliğinden çatlar inşAllah..
seninde sonuçların iyi çıkar inşAllah canım sende kalbini ferah tut...

ohhhhhhh süperrrr
ne güzel besleniyosun
allahın izniyle bunlar vesilen olsun canım
bebeğin gelsinnnnnnn bizde halayımızı çekelim güzelce şöyle
çatlar çatlar senin öyle bi sorunun yok sonuçta.
havuç ztn çatlamaya yardımcı öyle biliyorum.
sen halvetleri her gün yap önümüzdeki 5-6 gün.
eşinin sperm sonuçlarıda iyi artık sonuçta ara vermeye gerek yok.
inş cnm bende güzel haberlerle dönerim.
hayırlısı olsun hakkımızda.

bu arada ben geçen gün ateş ve yumurtlama olayını araştırırken
bi sitede şöyle bişi okudum
çatlamadan sonra hani progesteron salgılanıyo ya o yüzden artıyo ya ateşimiz
luteal fazın 2. yarısında ateşte yine belirgin bi artış olursa bu hamişlik olabilirmiş
çnkü normalde ztn olan progesteron bebek oluşumuyla birlikte daha fazla salgılanacağı için ateşte artıyomuş.
güzel bi ayrıntı bilgi darcıgımıza aman bunuda ekleyelim kusur kalmayalım :)))))

gunaydin ben geldim ama geri donuyorum uykuya
boluk uykularimin sonucunda atesim bu sekilde:
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
surekli wc icin uyandim ve 36,6 36,7 seklindeydi ama gercek saatimde malesef dustu
ve de adet sancim beni karsiladi, gecen gogu siskinlgimle beraber.. ne yapalim luteal fazin ikinci yarisi bu kadar guzel olan ates ama sonuc sanirim her zamankinden

Son düzenleme:
aminnn inşAllah gerçi eşim fazla kendini kaptırma dedi bana ama ne bileyim Rabbim büyük bende haklı adam dedim bir yumurta gördüm sol tarafata bu kadar sevindim nerdeyse annemi arayıp söylüycem (hatta söylerdimde saat farından dolayı söyleyemedim uyandırmıyım kadını gece gece:) hamile olsam kim biler ne yaparım yarın söylerim ama

zaten ne geliyosa başımıza bu araştırmacı kimliğimzden geliyoama olsun buda iyiymiş yalnız canım beni bu luteal faz olayında aydınlatırsan sevinirim ben bilmiyorum bu fazı ...

günaydın canım ben daha yatıcam aynı gündeyim hala kendini bırakma canım henüz gelen giden yok yokhun dediği luteal fazın 2.yarısında ateş yüksekliği oldumu sende.ben pek anlamıyorum ama varsa hamiş demekmiş inşAllah kırmızılar yerine çift çizgiyi görürsün bu ay:26:

bilmiyorum efesude ama adet sancim vuruyor bu normal de, gogus sizlamam gecti ates de dustu simdi bile baktikca dusuk..
yarini bekliyorum heyecanla belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…