mmm bide bi sey sorucamm..ama tum karilara...ya birileri lutfen bana yardim etsin bu altda yaziliyor yaa kac yilik evlisin falan filan onu ben nasil yapiiiiimm ?
kari kelimesi biraz kotu turkcedeazerice tum kadinlara, tum bayanlara anlaminda sanirim turkce kulaga pek hos gelmiyor
tickerfactory.com a girip orda olusturabilirsin
sonra kk da kontrol paneline girip orda eklentiler kismina olusturdugun tickerin linkini kopyaliyorsun oluyor.
yapmaya calis yardimci oluruz
kızlarrrr biraz önce yoğun bir akıntıyla
karışık kahverengi lekelenmem oldu.hlada az az devam eiyo
adetime daha 5 gün var. ne düşneceğimi şaşırdım.
iyimi kötümü
diyeee.
kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çok mutluyum inşAllah sonuda güzel olur bu yumurtanın sol tarafta1 tane yumurta var büyümüş 17 milimmiş
çok mutlu oldum biliyorsunuz benm sağda tüp yok içimi azıcık mutluluk kapladı inşAllah sonundada bebiş olur sağlıkla Rabbim duy sesimi bana yardım et Allahım
kızlarrrr ne olur dua edin bana bu ay soldan gelen yumurtamdan sağlıklı bebiş haberi alayım
ayrıca bir sorum var şimdi bu yumurta takibini ilk defa oldum ne zaman çatlar bu yumurta dr dediki bu hafta sonu cuma cumartesi falan iyi değerlendir sizinde bilgilerinizi almak istiyorum
hm ama ama ben turklerin sevdiyini sanirdim, cok sikca kullanirlar cunki..tamam o zaman kari mari yok...canimmm ben ordan bulamadim yaa evlilik tickerini..nasil olcakk ?
normalde adetten once kahverengi akintilarin oluyor muydu senin ?
eger olmuyorsa ve adete daha 5 gun varsa bu yerlesme kanamasi gibihadi insallah[/COLOR]
çok mutluyum inşAllah sonuda güzel olur bu yumurtanın sol tarafta1 tane yumurta var büyümüş 17 milimmiş
çok mutlu oldum biliyorsunuz benm sağda tüp yok içimi azıcık mutluluk kapladı inşAllah sonundada bebiş olur sağlıkla Rabbim duy sesimi bana yardım et Allahım
kızlarrrr ne olur dua edin bana bu ay soldan gelen yumurtamdan sağlıklı bebiş haberi alayım
ayrıca bir sorum var şimdi bu yumurta takibini ilk defa oldum ne zaman çatlar bu yumurta dr dediki bu hafta sonu cuma cumartesi falan iyi değerlendir sizinde bilgilerinizi almak istiyorum
size iyi sohbetler.
biraz uzanayım.allahım ne olur isteyen kullarına nasip et.
ökkeşa canım valla bence olumlu bişeyler var inşAllah olur bu ay kalbini ferah tutu ve tabiki iyiye yor bu durumu everynin dediği gibi daha önce böyle oluyomuydu adete yakın?kızlarrrr biraz önce yoğun bir akıntıyla
karışık kahverengi lekelenmem oldu.hlada az az devam eiyo
adetime daha 5 gün var. ne düşneceğimi şaşırdım.
iyimi kötümü
diyeee.
cok sevindim canim insallah dollenir bu yumurtan ve bebegin saglikla gelr
benim 16 mm yumurta varken bana doktor onumuzdeki 3 gun onemli demisti
ama seninki haftasonuna dogru demis
kimisinin baya buyuyunce catliyor en iyi doktorun bilir bence canim
ay inşAllah canım hayırlısıyla olur bu iş vede sağlıklısıyla:) valla bu perşembe cuma cumartesi önemli dedi genelde 25 mm olunca çatlar dedi kaç olunca çatlıyo every cnm bu yumurtalar?
ökkeşa canım valla bence olumlu bişeyler var inşAllah olur bu ay kalbini ferah tutu ve tabiki iyiye yor bu durumu everynin dediği gibi daha önce böyle oluyomuydu adete yakın?
bu arada benm de bu ay soldan gelcek yumurta sanırım dr solda gördüçok mutlu oldum inşAllah bu ay sağlıkla gelir bebişim senin bu ay kontrolun oldumu canımı soldamıydı yumurtan ?
ay inşAllah canım hayırlısıyla olur bu iş vede sağlıklısıyla:) valla bu perşembe cuma cumartesi önemli dedi genelde 25 mm olunca çatlar dedi kaç olunca çatlıyo every cnm bu yumurtalar?
canım Allah razı olsun dualarından eksik etme..ben umutlandım senden yana canım iyi dinnlen inşAllah bebeğin seninledir:)yok canım benim asla adet öncesi böyle bişey olmaz
adet günü adetim yoğun bişekilde pat diye gelir.
insallah senin dediğin gibidir.bebk habercisidir.
okadar çok dua ediyorum ki sizlerin gerçek isimlerinizi bilmesemde
sizleride unutmuyorum.
efesude canımmm çok çok sevindim.
insalah bayram hediyen bebek olur.bence gün aşırı deneyin derim.
yine siz bilirsiniz.
sen iliskiyi sIkI tut canim umarim gonlune gore olacak
hc bilmiyorum canim ya ben de ilk dea bu ay yumurta takibi yaptim hic anlamiyorum
ama herhalde boyut da degisiyordur kisiden kisiye kimisinki 26da falan kimisininki daha erken belki bilmiyorum karanfilce daha iyi anliyor
oleey yuuuuppiiiii...bebeyim cok sevindimm...cok mutlu oldum, oyle % la falan dusunmek yok, insallah gelicekk bu defaa bebiss..dua edelim hep bir agizdan bir kalpden..gelsinlerrr yavvvvrrularimizz
efesudemm ben cevap versem olurmu, ben cok takib yapdirdigim icin bilirim az cok..canim en az 18mm olmasi gerek catlmasi icin.gun icinde 2-3mm buyurler, yani yarinda sonraki gunlerde catlar belki..ama ben 18 mm oldugumda catlama ignesi verirdi doktor ne olur ne olmaz garanti olsun diye, ama 20mm olmusdu o zaman hic, zaten catlayacak dedi bu boyutda..boyle iste bebeyim. sen adetin kacinci gunundesin su an ??
evet evet yasemın olabılır canım.akşam buluşalım dicemmm kociş ne olcakgündüzde çok sıcak o yüzden akşamüstümü olsa acep oruç daha tutamıyom adetten .. nerde buluşsak bide yasemin kafe felanmı yapsak
bence hayırlsıı olmus canım13 ay korunmadık.7 ay progestan içtim adetim düzene girsin diye.çok şükür düzene girdi.2 ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum.malesef gelmedi bebeğim.ilişki günlerini hesapladım ama boşaymış.doktor klomen sonrası 2 ay dinlenme verdi.ama ben rahat durmadım ve hsg çektireyim bari dedim.belki de sıkıntım tüplerimdedir dedim.bu ay oruçlar nedeniyle uykum bölük pörçük oluyo diye ateş ölçmeyi bırakmıştım.vel ahsılıkelam ben bugün hsg çektirdim ve sonuçlar kötü.sol tüp kapalı.sağ tüpte oldukça az açık.normal yolla gebelik şansı oldukça düşük dedi.hyırlısı olsun benim için dua edin lütfen.sırada laporoskopim var.o da olmazsa tüp bebekmiş((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?