Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben konustum sneın yumoslarla canım yoldalarmıs gelıolarmıs sen merak etme
ıster erkek faktoru olsun ıster bayan
her ıkısıde zor malesef bunu kabul etmek lazım.sonucta ne erkeksız oluo bu ıs ne bayansız...
napalım geldı basımıza cekcez be yavrum. tevekkul edıp ne yapmamız gerekıosa yapcas ıste.
allah yardımcımız olsun ıns.

cevap için sagol canım bende araştırdım evet oruç bozuluyorr sagol canım

cevap için sagol canım bende araştırdım evet oruç bozuluyorr sagol canım

bende anneme sordum annem azcık sohbet hocasıdırda bilir yani bu tür şeyleri ,senden duyduğumda üzüldüm acaba bozulmuyomu diyede "boş yere gitti oruç demiştim" sende doğrulamışssın beni şimdi sevindim

PROGESTERON TESTİ bildiğim kadarıyla çatladıktan bir hafta sonra bakılıyo
21.gün genel olarak söyleniyo yani 14.gün çatladığımız baz alıp 14+7 21.gün oluyo
o hormon çatladıktan bir haftasonra en yüksek seviyede olurmuş

ben annemın hıslerıne ınanılmaz guvenılrım. kadında cok tuhaf bı enerjı var. ozellıkle bnmle ılgılı herseyı hıssedıyor kadın. ve her hıssettıgı her tahmını cıkıyor.
ve bana bugun ole bısey soledıkıııı
o bana her ya dıyordu kı ben ınanıyorum sen 3. ayda hamıle kalcan yok ıste 5. ay hamıle kalcan falan
bgn dedıkı
ben sana 3. ay 5. ay dıordum ama (kalbını ısaret ederek) yuregım hep hop hop edıyordu ya bı sıkıntıları cıkarsa dıye
dedı. cunku esımın abısı de 2.5 yıldır evlı son 1.5 senedır ugrasıoarl 2 kere asılama fln yaptılar abı varıkosel amelıyat oldu falan derken abısınde varsa bnm esımdede bı sey cıkacagından suphelenıyormus megerse hep..

sımdı allahın ıznıyle annemde guzel seyler hıssedecek bnm de bebgım tez zamanda gelecek ınsallah dualarımızla

iyi akşamlar kızlarrr :))

iyi akşamlar canım

bugün formundasın canım hadi inşallah gelirler
sen nerdesin biz nezaman buluşuyoz bakalım

iyi akşamlar canım

bugün formundasın canım hadi inşallah gelirler
sen nerdesin biz nezaman buluşuyoz bakalım

geldım datlum ben ızmırdeyım artık.
ayhh uzun surunce bu gezmeler evımı cok da ozluorum
ne zaman bulusalım canım? aksammı gunduzmu?oruc tutuyomusun? ben yarın baslıcam nasıpse

geldım datlum ben ızmırdeyım artık.
ayhh uzun surunce bu gezmeler evımı cok da ozluorum
ne zaman bulusalım canım? aksammı gunduzmu?oruc tutuyomusun? ben yarın baslıcam nasıpse

akşam buluşalım dicemmm kociş ne olcak gündüzde çok sıcak o yüzden akşamüstümü olsa acep oruç daha tutamıyom adetten .. nerde buluşsak bide yasemin kafe felanmı yapsak

13 ay korunmadık.7 ay progestan içtim adetim düzene girsin diye.çok şükür düzene girdi.2 ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum.malesef gelmedi bebeğim.ilişki günlerini hesapladım ama boşaymış.doktor klomen sonrası 2 ay dinlenme verdi.ama ben rahat durmadım ve hsg çektireyim bari dedim.belki de sıkıntım tüplerimdedir dedim.bu ay oruçlar nedeniyle uykum bölük pörçük oluyo diye ateş ölçmeyi bırakmıştım.vel ahsılıkelam ben bugün hsg çektirdim ve sonuçlar kötü.sol tüp kapalı.sağ tüpte oldukça az açık.normal yolla gebelik şansı oldukça düşük dedi.hyırlısı olsun benim için dua edin lütfen.sırada laporoskopim var.o da olmazsa tüp bebekmiş ((

Gecmis olsun canim en azindan sorunun nerde oldugunu ogrenmissin bak ne guzel
İnsallah bebisin geldirde tupe falan gerek kalmaz

hoş geldin evine insallah tatil bebeişi gelir.
tablona göre yumoş var ve çatlamışsın. test sonucun iyi çıkar
bundan emin ol.

Kizlar o kadar 37 uste atesden sonra bu sabah hemen 36.4 e dusdu ve 1saat sonra adet oldum..simdi size sorum, ben yumurtlama takibi icin ne yzamandan sonra basliyiyayimmm ates olcmeyee? aranizdaa yeniyim haa ona gore

hemen hergün ölç sabah yataktan kalkmadan.

rabbim insallah en kısa zamanda gönderir bebişini.
allahtan umurtkesilmez neler duyuyoruz neler
rahmi olmayanların hamileleiğini bile duyduk.

ahh canımbenim geçmiş olsun.arkadaşımın abşasının 3 çocuğu var.
neyse rahatsızlanmış doktora gitmiş filim çekiliyor
doktor şok senin nasıl çocuğun olmuş
tüpleri kapalı biri azıcık açık.allah büyük.

akşam buluşalım dicemmm kociş ne olcak gündüzde çok sıcak o yüzden akşamüstümü olsa acep oruç daha tutamıyom adetten .. nerde buluşsak bide yasemin kafe felanmı yapsak
ayyy cok kiskandim ilk defa mi bulusacaksiniz :) ben de istiyorum yaaaa:)ne keyifli olurr
evet evet bebis gelecek tutunacak annesine insallah bu ilacla
yumurtanin umarim olusur ama doktorun bir bildigi var ki vermis herhalde yumurta olusumunu da saglar ve kolayca catlar

cok eglenceli olur yapalim bence de yaaaa

selam..nasilsinnn guzelimm ? ismin cok pozitif yaa..insallah her sey will be great olur....eee sen ne alemdesin ? benim kirmizlar geldi, ates olcmeye basladim artik..bana yardim edecenizz hepiniz..boynunuza koydum bi kerecikkkk

mmm bide bi sey sorucamm..ama tum karilara...ya birileri lutfen bana yardim etsin bu altda yaziliyor yaa kac yilik evlisin falan filan onu ben nasil yapiiiiimm ?

selam..nasilsinnn guzelimm ? ismin cok pozitif yaa..insallah her sey will be great olur....eee sen ne alemdesin ? benim kirmizlar geldi, ates olcmeye basladim artik..bana yardim edecenizz hepiniz..boynunuza koydum bi kerecikkkk

merhaba bir ara rusca bir sarki vardi hep dinledigim 'vse budet horosho' o ara kk ya uye olmustum nick olarak da o anda bu sarkiyi dinliyordum, sonra da bu nicki sectim

yeni dongun hayirli olsun
olsun agustos ayinda hamile kalirsin umarim
tabiki yardim edicez sen atesini duzenli olc bakalim her sabah ayni saatte, sabah erken, en az 3 saatlik bolunmemis uykuyla, dil altindan ve dijital ates olcerle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…