ben konustum sneın yumoslarla canım yoldalarmıs gelıolarmıs sen merak etmesoracaktım ama buseferde kızdırırım öbür ay daha çok bekletir diye sesimi çıkartamadım korkumdaniyi bişeymiş canım every öyle dedi bakalım önce yumurta olsunda boşu boşuna ilaç içmesem bari :44:
ıster erkek faktoru olsun ıster bayanhaklısın canım Allahım yardım etsin bize inşAllah .herşey mümkün yeterki Rabbimn gönlü olsun...
ben hiç o açıdan düşünmemiştim canım bak ama yinede bekletmesin Rabbim bizi inşAllah.sizde erkek faktörü bizde kadın faktörü yüzünden yüzdelerimiz düşük.Rabbim yar ve yardımcımız olsun.
cevap için sagol canım bende araştırdım evet oruç bozuluyorr sagol canım
selam canlarımmmmmm
artık evimdeyimmm dün akşam bi girip baktım ama
öyle yorgun ve uykusuzdumki muhabbete dahil olamadım.
şenaycım yazdıklarını brz okudum da
şu kısım çok dikkatimi çekti çnkü aynısı bendede oluyor
hatta size sorucaktım bu naıl olur diy
ateşim akşamları ölçüyorum 36,4 falan bu benim adet ateşim yani gece buysa sabah 36 fln çıkması lazım
ama gece böyle çıkan ates sabah 36,8 e fln fırlıyo ben anlamadım bu işi yav
acaba memleket değişimi mi çarptı bizi kızzzzz
bu arada goğüs agrısı önceden yoksa ve şuan varsa bu süper bi haber şenaycm
heran halay çekebiliriz !
fundacım adetn gelmiş gözün aydın yeni döngün hayırlı olsun canım
every cim adet geliyo fln deme lütfen bu aydan ümitliyiz ne olursa olsun
belkide 2 yumurtan var bak bu çok büyük bi şans
karanfilimmm sen nasılsın??
ve işte bu da benim tablom
merak içerisinde bekliyorum sonunu.
yrn kısmetse yaptırıcam progesteron testiini.
işin garibi 2-3 aydır bu kdr bile yükselmiyodu ateşim.
bi dengesizlik var cidden ve eger yumurtam yoksa gerçekten bu tablo çok şaşırtacak beni.
sanırım tüm bildiklerimi gözden geçirmem gerekecek
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
iyi akşamlar kızlarrr :))
ben konustum sneın yumoslarla canım yoldalarmıs gelıolarmıs sen merak etme
ıster erkek faktoru olsun ıster bayan
her ıkısıde zor malesef bunu kabul etmek lazım.sonucta ne erkeksız oluo bu ıs ne bayansız...
napalım geldı basımıza cekcez be yavrum. tevekkul edıp ne yapmamız gerekıosa yapcas ıste.
allah yardımcımız olsun ıns.
kızlar ben kaçar öpüyorum hepiniz dr a gitcez şimdi gelince yazarım neler söylüycek..
iyi akşamlar canım
bugün formundasın canım hadi inşallah gelirler
sen nerdesin biz nezaman buluşuyoz bakalım
geldım datlum ben ızmırdeyım artık.
ayhh uzun surunce bu gezmeler evımı cok da ozluorum
ne zaman bulusalım canım? aksammı gunduzmu?oruc tutuyomusun? ben yarın baslıcam nasıpse
13 ay korunmadık.7 ay progestan içtim adetim düzene girsin diye.çok şükür düzene girdi.2 ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum.malesef gelmedi bebeğim.ilişki günlerini hesapladım ama boşaymış.doktor klomen sonrası 2 ay dinlenme verdi.ama ben rahat durmadım ve hsg çektireyim bari dedim.belki de sıkıntım tüplerimdedir dedim.bu ay oruçlar nedeniyle uykum bölük pörçük oluyo diye ateş ölçmeyi bırakmıştım.vel ahsılıkelam ben bugün hsg çektirdim ve sonuçlar kötü.sol tüp kapalı.sağ tüpte oldukça az açık.normal yolla gebelik şansı oldukça düşük dedi.hyırlısı olsun benim için dua edin lütfen.sırada laporoskopim var.o da olmazsa tüp bebekmiş((
selam canlarımmmmmm
artık evimdeyimmm dün akşam bi girip baktım ama
öyle yorgun ve uykusuzdumki muhabbete dahil olamadım.
şenaycım yazdıklarını brz okudum da
şu kısım çok dikkatimi çekti çnkü aynısı bendede oluyor
hatta size sorucaktım bu naıl olur diy
ateşim akşamları ölçüyorum 36,4 falan bu benim adet ateşim yani gece buysa sabah 36 fln çıkması lazım
ama gece böyle çıkan ates sabah 36,8 e fln fırlıyo ben anlamadım bu işi yav
acaba memleket değişimi mi çarptı bizi kızzzzz
bu arada goğüs agrısı önceden yoksa ve şuan varsa bu süper bi haber şenaycm
heran halay çekebiliriz !
fundacım adetn gelmiş gözün aydın yeni döngün hayırlı olsun canım
every cim adet geliyo fln deme lütfen bu aydan ümitliyiz ne olursa olsun
belkide 2 yumurtan var bak bu çok büyük bi şans
karanfilimmm sen nasılsın??
ve işte bu da benim tablom
merak içerisinde bekliyorum sonunu.
yrn kısmetse yaptırıcam progesteron testiini.
işin garibi 2-3 aydır bu kdr bile yükselmiyodu ateşim.
bi dengesizlik var cidden ve eger yumurtam yoksa gerçekten bu tablo çok şaşırtacak beni.
sanırım tüm bildiklerimi gözden geçirmem gerekecek
383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com
Kizlar o kadar 37 uste atesden sonra bu sabah hemen 36.4 e dusdu ve 1saat sonra adet oldum..simdi size sorum, ben yumurtlama takibi icin ne yzamandan sonra basliyiyayimmm ates olcmeyee? aranizdaa yeniyim haa ona gore
nasılsınız bakiyim
bende bugün 2 saat sonra dr gitcem yumurtaa varmı ne tarafta diye ilk defa olcak bu iş
,bide dün itibariyle maydonoz süt buharı işlemini 3 günlük uyguladım inşAllah faydası olmuştur çalışması ve kapanmaması için.bide spermle yumurtayı dölleyip rahme taşıması için
kızlar bana dua edin nolur çok ihtiyacım var ...şu mübarek ramazan yüzü suyu hürmetine Rabbim dualarımızı kabul eder inşAllah ,eşimn morali fena bozuldu %4 şansı duyduktan sonra hiç ümidim kalmadı dedi banaperişan durumdayıuz moral olarak Rabbim bizi ve herkesi muradına erdir aminnnnn...
13 ay korunmadık.7 ay progestan içtim adetim düzene girsin diye.çok şükür düzene girdi.2 ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum.malesef gelmedi bebeğim.ilişki günlerini hesapladım ama boşaymış.doktor klomen sonrası 2 ay dinlenme verdi.ama ben rahat durmadım ve hsg çektireyim bari dedim.belki de sıkıntım tüplerimdedir dedim.bu ay oruçlar nedeniyle uykum bölük pörçük oluyo diye ateş ölçmeyi bırakmıştım.vel ahsılıkelam ben bugün hsg çektirdim ve sonuçlar kötü.sol tüp kapalı.sağ tüpte oldukça az açık.normal yolla gebelik şansı oldukça düşük dedi.hyırlısı olsun benim için dua edin lütfen.sırada laporoskopim var.o da olmazsa tüp bebekmiş((
ayyy cok kiskandim ilk defa mi bulusacaksiniz :) ben de istiyorum yaaaa:)ne keyifli olurrakşam buluşalım dicemmm kociş ne olcakgündüzde çok sıcak o yüzden akşamüstümü olsa acep oruç daha tutamıyom adetten .. nerde buluşsak bide yasemin kafe felanmı yapsak
evet evet bebis gelecek tutunacak annesine insallah bu ilaclasoracaktım ama buseferde kızdırırım öbür ay daha çok bekletir diye sesimi çıkartamadım korkumdaniyi bişeymiş canım every öyle dedi bakalım önce yumurta olsunda boşu boşuna ilaç içmesem bari :44:
cok eglenceli olur yapalim bence de yaaaaayyyy,evet ya ben meraklıyım galiba,1azda sabırsızım,ama sizleri çok seviyorum yaaaa.tatlım,bebeyimize doğru şu kadar yazıyor,gittikce artıyor,yani bebek yapmak için bu kadardır çalışıyoruz baaabında(ferhundenin kocası demişken)...bence de resimler bizleri anlatıyor,ben bir tek shanayın resmini beyenmiyorum(shanay kesicek beni),bigün her kes burda olduğunda 1-1mizi nasıl tanıdığımızı paylaşalım bence,eylenceli olur...
ayyy cok kiskandim ilk defa mi bulusacaksiniz :) ben de istiyorum yaaaa:)ne keyifli olurr
evet evet bebis gelecek tutunacak annesine insallah bu ilacla
yumurtanin umarim olusur ama doktorun bir bildigi var ki vermis herhalde yumurta olusumunu da saglar ve kolayca catlar
cok eglenceli olur yapalim bence de yaaaa
selam..nasilsinnn guzelimm ? ismin cok pozitif yaa..insallah her sey will be great olur....eee sen ne alemdesin ? benim kirmizlar geldi, ates olcmeye basladim artik..bana yardim edecenizz hepiniz..boynunuza koydum bi kerecikkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?