Gunaydin kizlarBiraz kendimden bahsedeyim.
Bugunku olcumum saglikli degil emin olun, cunku yataga girdigimde 36,3tu ve tamamdir sabaha dusuyor obur gun adet dedim ve uzuldum.
dun gece de dunyanin suyunu ictim oruc tutucam bugun diye ve malum wc den hic cikamadim, her kalktigimda olctum yuksekti ama ne kadar dogru
neyse sabah atesim de cok sukur yuksekti ama ne kadar inandirici onu bilemeyiz cunku boluk porcuk uyku isteo yuzden sevinmiyorum, ustelik 34 gun bekleme karari almistim ben yani daha cok erken
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
insallah canim ne cok istiyorum oyle olmasinitatlım ateşin yülselmiş yine,ayyyyyhadi,hadi ne olur Allahım every hamile olmuş olsun....
canım inş.hamılesındır yaaa 34 .güne ne kalmıs sunun surasında :))
kızlar sayfalar yok galiba...
insallah canim ne cok istiyorum oyle olmasiniama atese cok guvenemiyorum cok uyandim yattim cunku tum gece
az kaldi ama ates oyle bir dibe vurur ki 34 gune dogru o zaman gorurum ben :)))) simdi sevinmem yanlis olur o yuzden
Gunaydin kizlarBiraz kendimden bahsedeyim.
Bugunku olcumum saglikli degil emin olun, cunku yataga girdigimde 36,3tu ve tamamdir sabaha dusuyor obur gun adet dedim ve uzuldum.
dun gece de dunyanin suyunu ictim oruc tutucam bugun diye ve malum wc den hic cikamadim, her kalktigimda olctum yuksekti ama ne kadar dogru
neyse sabah atesim de cok sukur yuksekti ama ne kadar inandirici onu bilemeyiz cunku boluk porcuk uyku isteo yuzden sevinmiyorum, ustelik 34 gun bekleme karari almistim ben yani daha cok erken
382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com
bilgin için teşekürler tatlım...
günaydın every. sorma tatlım şu ateşi.
aşam yattım saat 11,30 ateş 37,2 ben yanıyorum cayır cayır.
dş aldım ölçtüm yine aynı neysa saat başı tuvalet.lakrtım 36,6
ne oluyorya neysa sahur kalktım ölçtüm 36,5
dedim kesin adet geliyor erkenden. moral gece sıfır.
nerdeyse ağlıcam.aman dedim saat 4 bi güzel uyudum.
saat 06,30 civarı her zamanki ölçtüşüm saaat 36,7.uyudum saat 9
yine aynı iyi dedim. bakalım. gece düşünce sanırım kendimi adete hazırlamalıyım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?