Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
deryoşşş kız sana bugün yorum yapmıştım silinmiş şansını kaybettin oysa neler yazmıştım neler

canim hayirlisi olsun demekten baska caremiz yok, kimbilir belki yumurtlama doneminde bu ay biraz degisiklik olur ve esinin yaninda oldugu zamanlarda tutturursunuz
iyi tatiller sana canim

Tesekkurler canim
Eksik anlatmisim 1 ay ayri kalacagiz.
Ben annemlerdeyim esim istanbulda .
Neyse ben burada bir doktora gidip su kiste baktiracagim.
İnsaallah yok olup gitmistir.

günaydın kızlar dün akşam yazdığım yazı gitmişş

neyse kısaca anlatayım sizee akşam polikinliğe gittim saat 19:00 du muayne olamadan geri geldim neymiş efendim doktor 17:30 geliyormuss 18:00 kadar hasta kabukl ediyormuss.ben telefonda randevu alayım diye aradığıma bana doktor 17:30 geliyor 21:30 kadar burda ben randevu alabılırmıyım dedğimde randevu vermiyorum geliyorsunuz sıraya giriyorsunuz dedıniz dedim saat 19 :00 daha dedim onlarda bana 18:00 bitti nasıl yanı doktor yarım saat mı muayne edıyorr o zaman nıye 21:30 kadar burda doktor telefonda niye söylemiyorsunuz 18 kadar muayne diyee cingar çıkardım oruçlu ağzımlaa fazla bişeyde diyemedim ben rica ettim muayne olmam lazım dedim ama malesef muaynee etmiyor doktor dedi bende sinirlendim çarptım kapıyı çıktımmm. zaten zor toparlamıstım cesaretimi eve gelene kadar düşündüm neden hep bu aksılıkler benı buluyorr diyee.eve gidene kadar yolda 3tane hamıle çıktı karşıma biri doğurdu doğurcak nerdeyse allahım bende bu günleri göörebilecekmiyim banada bu duyguyu tatırcakmısın benım de sınavım bumu bana sabır ver diye diyee dua ede ede eve geldim doktor yarın polikinlikde olcak onun için muayne yarına kaldım adetımın 12günü olcak yarın

[table="width: 500, class: grid, align: left"]
[tr]
[td]İSİM[/td]
[td]BAT[/td]
[td]TABLO[/td]
[/tr]

[tr]
[td]sevgimeleğim[/td]
[td]25 temmuz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]everythingwillbegreat[/td]
[td]26 temmuz[/td]
[td]382aa4 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]okkesa[/td]
[td]27 temmuz[/td]
[td]3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]shnaay[/td]
[td]31 temmuz[/td]
[td]3c62e4 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]yokh[/td]
[td]1 ağustos[/td]
[td]383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ebru_1907[/td]
[td]1 ağustos[/td]
[td]3df72d Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]

[tr]
[td]efesude[/td]
[td]6 ağustos[/td]
[td]3b6cf0 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]ecrin87[/td]
[td]7 ağustos[/td]
[td]34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]olimbera[/td]
[td]8 ağustos[/td]
[td]381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]romaRoma[/td]
[td]8 ağustos[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]nuradamla[/td]
[td]9 ağustos[/td]
[td]3d90ed Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]

[tr]
[td]pervane88[/td]
[td]11 ağustos[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]22merve22[/td]
[td]16 ağustos[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]fundurtan[/td]
[td]18 ağustos[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td]karanfilce[/td]
[td]19 ağustos[/td]
[td]3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]nisbhr[/td]
[td]???[/td]
[td]375e51 Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]

[/tr]
[/tr]
[/url][/B][/td]
[tr]
[td]ecks[/td]
[td]???[/td]
[td]3e164c Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td]keepmeinformed[/td]
[td]???[/td]
[td]3e165a Ovulation charts on FertilityFriend.com[/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]

[/table]

Son düzenleme:
Gunaydin kizlar Biraz kendimden bahsedeyim.
Bugunku olcumum saglikli degil emin olun, cunku yataga girdigimde 36,3tu ve tamamdir sabaha dusuyor obur gun adet dedim ve uzuldum.
dun gece de dunyanin suyunu ictim oruc tutucam bugun diye ve malum wc den hic cikamadim, her kalktigimda olctum yuksekti ama ne kadar dogru
neyse sabah atesim de cok sukur yuksekti ama ne kadar inandirici onu bilemeyiz cunku boluk porcuk uyku iste o yuzden sevinmiyorum, ustelik 34 gun bekleme karari almistim ben yani daha cok erken

http://www.fertilityfriend.com/home/382aa4

Son düzenleme:
tatlım ateşin yülselmiş yine,ayyyyyhadi,hadi ne olur Allahım every hamile olmuş olsun....

canım inş.hamılesındır yaaa 34 .güne ne kalmıs sunun surasında :))

shnaay evet canim silindi bir suru yazi sayfalar gitti malesef
ecrin sakin ol canim tabiki gidip beklemek ve donmek zor olmustur ama bugun git ve guzel haberler gel insallah
rezene neyse canim dedigin gibi kistini yok etmeye calisirsin ve esinle gorustugunuzde de birbirinizi de ozlemis olursunuz sonra gelsin bebis
keep hadi gozun aydin ilk ve son tablon olsun catladin bence de ama yine de 3 gun daha bakalim ates yuksek gidiyor mu
yokh nasil cikti atesin?
bahar saol canim yine duzenlemissin tabloyuben bozuyorum sen duzeltiyorsun

kızlar ben bugun ateşimi ölçemedim çünkü geç kaldım ( buay ff den bana umut yok galıbaaa

tatlım ateşin yülselmiş yine,ayyyyyhadi,hadi ne olur Allahım every hamile olmuş olsun....
insallah canim ne cok istiyorum oyle olmasiniama atese cok guvenemiyorum cok uyandim yattim cunku tum gece
canım inş.hamılesındır yaaa 34 .güne ne kalmıs sunun surasında :))

az kaldi ama ates oyle bir dibe vurur ki 34 gune dogru o zaman gorurum ben :)))) simdi sevinmem yanlis olur o yuzden

insallah canim ne cok istiyorum oyle olmasiniama atese cok guvenemiyorum cok uyandim yattim cunku tum gece

az kaldi ama ates oyle bir dibe vurur ki 34 gune dogru o zaman gorurum ben :)))) simdi sevinmem yanlis olur o yuzden

sen kendını daha iyi bilirsin cnaım ne zamandır ateş ölçüyorsun sen :))

günaydın every. sorma tatlım şu ateşi.
aşam yattım saat 11,30 ateş 37,2 ben yanıyorum cayır cayır.
dş aldım ölçtüm yine aynı neysa saat başı tuvalet.lakrtım 36,6
ne oluyorya neysa sahur kalktım ölçtüm 36,5
dedim kesin adet geliyor erkenden. moral gece sıfır.
nerdeyse ağlıcam.aman dedim saat 4 bi güzel uyudum.
saat 06,30 civarı her zamanki ölçtüşüm saaat 36,7.uyudum saat 9
yine aynı iyi dedim. bakalım. gece düşünce sanırım kendimi adete hazırlamalıyım.

kızlar şu tuvalet meseleniz hamişlikden olmasın sakın....ne olur ondan olsun...ve siz şaşa kalasınız...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…