Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
arkadaşlar çok düzenli olmamakla birlikte silkus 27 ben ateşimi sabah kalktığımda ölçüyordum tablom şöyle

regl 6.günü 36,1
regl 7.günü 36,2
8.günü 36,4
9.günü 36,5 ovulasyon testi silik
10.günü 36,6 ovulasyon testi silik ama düne göre biraz daha belirgin

sizce normal mi durum nasıl??

yardımlarınız için teşekkürler

teşekkür ederim canım. umarım sen de hamilesindir bu ay.

kızlar akşam ateşle yumurtlama olduğunu nasıl anlarım diye arştırma yaptım bu sonuç çıktı doğrumu anlamışım ateşim eğer normalden 2 derece gibi düşer o zaman yarın yumurtlama olduğunu anlarım ateşin düştüğü günün ertesi günüde yükselirse ordan anlarız doğru mu anlamışm
birde siteye üye oluyorum galba msn birşey gelmiyor olmıcak yani ben normal liste koysam olur mu

bu ayda adet olursam 1 ay sahaları terk edeceğim.
zorunlu olarak zatan anne ve kayınvalide ziyaretleri derken bayramdan sonra evime gelicem

olur tatlım. ve edindiğin bilgiler doğru canım.

bekleme süren hayırlı olsun canım. 17.gün çatlamış görünüyorsun.
ama sen ateş yükseldi diye tedbiri elden bırakma
2 gün daha çalış.
saol cnm umarım hayırlı olur..

ff dpo çizmeye başlamadan çalışmalara ara verilmez hatta dpo saymaya başladıktan sonra bazen düşüşler oluyor o günleri bile boş bırakmamak lazım...özelliklede pkolular çalışmayı bırakmamalı...

tatlım bence 16çı gün çatlamışsın,ama hele bir yarın olsun,onu da ölç sonra dakik olur.

su an net birsey soyleyemeyiz
atesini olcmeye devam etmelisin
atesin yukselmeli ve sonrasinda en az 3 gun yuksek kalmali ki yumurtlamissin diyelim
ama nasilsa ovulasyon testi de yapiyorsun ve koyulasmaya baslamis o zaman yakindir ovulasyon
ve verimli gunlerdesin degerlendir yeter

çok sağol canım devam edicem tabiki inşallah bu ay Rabbim yüzümüzü güldürür merak ettiğim şey ateşimin artması havalrın sıcak olması ve bu benim sıcaklamamdan etkilenirmi normalde yumurtlamadan hemen önce düşmesi gerekiyor değil mi

ahh canım beni bir görsen ne yerdeyim
ne gökte. rüyalarıma kadar giriyor.
heyecandan ne yapacağımı bilmiyorum.
doru düzgün uyuyamıyorum aslında.
ayyy :18:

ben rüyalarımda hiç bişe görmüyorum herşeyi görüyorum bebek hiç görmüyom.. ümidimi kaybetcem yaa
ateş yarın belli olcak sanırım senin canım..

every ateşin şimdilik çok güzel ama bence ovulasyonu 20. gün gibi düşün daha garanti olsun..
every bi de ikiz olurmuş.. seni ikizlerle uğraşırken düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…