Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar şu tuvalet meseleniz hamişlikden olmasın sakın....ne olur ondan olsun...ve siz şaşa kalasınız...

aman kuzum oruçuz diye içiyoz suyu içiyoz suyu.
böbrek mi dayanır buna. ben çok su içtiğimde
kalkarım tuvalete.ama insallah dediğin gibidir

oyle mi diyorsun
ben gece soguk sut de ictim en son yatti yataga 36,3 ondan olmustur diye dusundum sonra
uyuyana kadar ara ara olctum hep 36,3
agladim hafiften de adet gelecek diye
ama her uyanmamda yuksekti ayni senin dedigin gibi
sabah normal saatte de oyle
sonra yine uyudum ve her uyandigimda 36,5 olunca bilemedim
eger dusmus olsaydi 9da uyandiginda bence dusuk bir ates seni beklerdi
ben oyle dusundum umarim hamilesindir
test yapican mi bekliycen mi? ben dusunuyordum ama vazgectim zaman gecsin daha ates netlessin

aman kuzum oruçuz diye içiyoz suyu içiyoz suyu.
böbrek mi dayanır buna. ben çok su içtiğimde
kalkarım tuvalete.ama insallah dediğin gibidir

evet nuradamla
bobrekler susuz kalir diye korkuyorum oruc tutucam diye ictim suyu ictim suyu ama oyle boyle degil sise sise :)
eee biliyordum basima gelecegi de sabaha kadar kalktim durdum
en son 5te olctugumde 36,6ydi sanirim cok sevindim ama ne kadar dogru dk basi kalktim cunku, sonra normal saat 7de olctum
yani aslinda 2 saatlik olcum sonucu 36,5 ufff neyse ya kafam karisiyor dusundukce

kızlar,dün akşam kasığımda böyle çok acıdı,sanki karnımda bir şişkinlik vardı,afedersiniz sanki arkama şiş batırıyorlardı,karnım da acaip ağrıyordu,gaz da vardı.yumurtlamadan ola bilirmi acaba...ya da acaip üşüttüm aşağılarımı...

hımm baksen gece hava bir serindi bir serindi
üzerim örtük olduğu halde üşümüştüm.
acep ondanmıdır ki. test yapmaya hevesliydim ama
yapmıcam tatlım.büyük gün cuma günü. 2gün daha hevesleneyim.

bana üşütmüşsün gibi geldi.
ben üşüttüğüm zaman böyle olur.
gece hava sıcakta olsa kasık bölgesi birşeyle ört.

ben de usuyorum
ayaklarim buz gibi kalin corap giyiyorum :)
evet ben de cumayi bekliyim bakalim ates nasil gidiyor

kızlar ateşinizi neden bu kadar çook ölçüyorsunuz,siz demedini mi bana ard-arda ölçtüyümüzde bile fark ediyorşlütfen sadece bir kez aynı saatte,1kere ölçün,böyle piskolojinizi bozmayın canlarım...

ayy kızlar size takldım kaldım.
evimi toparlayayım. karnımdada kıpırtılar var
adet geliyormuş gibi ama neyse

kızlar günaydın şu ateş tablosunu yapmak için olan sitenin adı neydi birde kızlar inş hamilesinizdir gününde mi adet oluyorsunuz eğer öyleyse bugünü atlatırsanız yarın test yaparsınız bizede müjdeli haberleri verirsiniz benimde dün adetim bitti bu akşam kısmetse çalışmalara başlıyoz ben sadece yumurtlama günlerini dikkate almıyorum yarından itibarende ovulasyon testlerini yapmaya başlıcam inş bu sefer olur bu arada kızlar hamişseniz eğer bizi bırakmak yok size ihtiyacımız var

hamileysem dogurana kadar ve sonrasinda da burdayim ben burda yasadim paylastim herseyi hamile kalip gitmek olur mu

fertilityfriend.com sitenin adi

ben atesimi ölcmedigim icin yazamiyorum ama girdigimde arada bir okuyorum sizleri burda görünce
güzel haberlerinizi 4gözle bekliyorum.
heleki every, eck, okkesa, yokh.... suan aklima gelmiyor isimler.
Rabbim bu mübarek Ramazan ayin hürmetine Insaallah dualarinizi kabul eder.

selam kızlar ben ateşimi sahurda ölçüyorum. umarım doğrudur. akşam 11'de yatıp gece 3 te kalkıyorum. 4 saat uykudan sonra ölçmüş oluyorum. zaten hep sabit çıkıyo. bugün ilk kez 36.7 den 36.9 a çıktı ben de sevindim. dpo 8 deyim.

o sekilde de olabilir sonucta oyle olcmeye baslamissin
ama sabah bazal ates daha net sonuc veriyor sanirim.
sahur yaptiktan sonra sabah uyaninca olcsen daha iyi olur ama herhalde zaman olarak uygun olmuyor
neyse kendi aralarinda degerlendirirsin ve yukselmis olmasi iyi birsey
umarim hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…