arıcam canım hatta bugün akşam üstü arıcam.. bide haftasonu geliyor burda olmayız yine bari sorayım nedir bu durum diye :44: şimdi yine gel dedimi gitti paracıklar yok yere
kızlar,benim eggvhite dün artış yaşadı,ve göğüs ağrılarım da başladı,tablomu koyuyorum,bakın,umudum sabaha sabah ateşim yüksek çıkarsa 14gün çatladım demektir,ve ben o gün çok güzel çalışma yaptım,altıma yastık falan koyarak.inşalllah yarın ateşim 0.1kadar yükselir....
3d90ed Ovulation charts on FertilityFriend.com
spermlere baktirmak sart
iki yumurta oluyor yine dollenmiyor
ama esimi ikna etmem de imkansiz gibi
en azindan onumuzeki 3 ay icinde imkansiz
ama baska caresi yok kesin bir sorun var cunku
nıe 3 ay ıcın ımkansız canım? esınle oylemı kararlastırdınız?spermlere baktirmak sart
anladım canım
nası dr kız o her seferınde paramı alıo?
kontrollerde nıe alıo kı para?
kac para muayenesı?
spermlere baktirmak sart
kızlar,benim eggvhite dün artış yaşadı,ve göğüs ağrılarım da başladı,tablomu koyuyorum,bakın,umudum sabaha sabah ateşim yüksek çıkarsa 14gün çatladım demektir,ve ben o gün çok güzel çalışma yaptım,altıma yastık falan koyarak.inşalllah yarın ateşim 0.1kadar yükselir....
3d90ed Ovulation charts on FertilityFriend.com
bencede tatlım ya eşine bir test yaptır.
ikna et. veya hemen şu keçi boynuzu kürüne başla hani
ne olur olmaz.
200 müydü neydi :44: valla bitek klomenden sonra yumurta takibinde para almamıştı.. onun dışında bizde sürekli bi maraz çıkıp gittiğimiz için para alıyo yani canım
bu arada şekerim anlatığın gibi gülle gelirsen 100 metreden tanırım senikocişte bende tombişiz sende bizi ordan tanırsın
valla baktırmak şart ama kocişler kendilerine toz kondurmuyor kibenimkide zar zor ikna oldu.. ama tabi daha gidip baktırmadı. haftaya zorla götürcem.. ben de kocişi şöyle hazırlıyorum.. sürekli hikaye anlatıyorum.. varya kk da şu kız vardı onun kocasında bu çıkmışş.. yok şunun kocasında da bu çıkmış deyip deyip kulağına su kaçırıyorum anlıcağın.. yani bunun herkesin başına gelebiliceğini tedbirli olmak gerektiğini anlatmaya çalışıyorum.. ama bunu direkt söylesem hiçbir işe yaramaz illa kumpas kuracam
ben de aynen ikisini de takip ettim en sağlam günlerde çalışmışız bakalım sonuç ne olacakvben bu ay hem ovulasyon testi hem ates kullandim,buna gore ates dusmeden iki gun once ve sonrasindaki uc gun verimli gorunuyor
hamilelik için ateşin düşmemesi şart dimi _?
adet sabahi dusebilir
ya da bir gun iki gun onceden dusmeye baslayabilir
kisiden kisiye degisiyor
hosgeldin
tatlım adetin kaç gün süüyor. mesala benim 28 gün
sürüyor ve 28. günüm ateşim pat birden
düşüp adet oluyorum.eğer seninde 28 gün sürüyorsa açıkçası
ateşin süper ve hamileymişsin gibi geldi bana.
hoş geldin tatlım,güzel dileklerin için teşekkürler.önce sen bir söyle bakem,ne zaman ölçüyon ateşini?her gen aynı saatte mi ölçüyon?biliyosun mutlaka sabah 6-8arası,yataktan kalkmadan ölçülmeli,eyer öyle ölçtüysen bu çok güzel bir ateş,bu gün de tam 14gününmüş,test yapsan keşke,mesela benim ki hiç bu kadar yüksek olmaz,ve tam adet günü düşer,diger arkadaşlarda adetten 2-3gün falan önce düşüyor,yani kadına göre deyişiyor...
benimde düşmüyor mesela yüksek ateşle adet oluyorum (nadirde olsa bu durumda olanlarda var).. kişiden kişiye değişiyor..
shnaay yok knustuk benimkinin hic niyeti yok
yakin zamanda zaten dusunmuyor
ama yarin adet olunca yaninda baya aglamayi dusunuyorum
ve yavas yavas ben de konusmak istiyorum
cunku biliyorum her gun iliski ve yumurtlamaya ragmen olmuyorsa este sorun olma ihtimali cok fazla
ustune es dunya kadar sigara iciyorsa
yok halletmem lazim benim bu durumu konusayim bugun esimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?