Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
baya uzunmus canim bir geldi tam geldi
dikkat et kendine bari kan yapan seyler tuket ki yogun da oldu mu kansiz kalma

uzuldum canim ronya vardi o da bir sene yumurtlamamis ama simdi bebegi kucaginda
hic belli olmaz uzme kendini

sagol canım ronyayı biliyorum çok yardımcı olmustu bana sagolsun hakkımızda hayırlısı önümüzdeki ay soğan suyu içcem ve bal tarçın çöerkotu kürü yapcam kısmet artıkk

tatlım,ben ateşini aynı zamanında ölçmediyin için bir şey diyemiycem,yarını bekle,eme sen yine de çalış kız...

banada öyle geldi ne bileyim 2kez ölçtüm arabada 36,1 sonra iş yerine geldiğimde ölçtüm 36,4 36,5 çıktı akşama netleşir herşey inş testle ve inşallah o gün bugündür diye umut ediyorum

bugun güne hiç iyi başlamadık malesef ama ben kendımı biliyordum valla olmadığını anladım bu 3,kullanışım oldu hiçbirind eyumurtlayamadım anca iğneleer paklar beni (

olsun tatlım,görüyomusun bir çaresi varmış demekki,ilaç olsun,iyne olsun yeterki Allah kimseye çaresiz dert vermesin güzelim...

banada öyle geldi ne bileyim 2kez ölçtüm arabada 36,1 sonra iş yerine geldiğimde ölçtüm 36,4 36,5 çıktı akşama netleşir herşey inş testle ve inşallah o gün bugündür diye umut ediyorum

canım benim ateşini ard-arda ölçtüyünde bile fark ediyor,onun için ölçme artık,dengeni bozma.akşam testini yap,belli olur işin iç yüzü...

kızlar,benim eggvhite dün artış yaşadı,ve göğüs ağrılarım da başladı,tablomu koyuyorum,bakın,umudum sabaha sabah ateşim yüksek çıkarsa 14gün çatladım demektir,ve ben o gün çok güzel çalışma yaptım,altıma yastık falan koyarak.inşalllah yarın ateşim 0.1kadar yükselir....
3d90ed Ovulation charts on FertilityFriend.com

canım ne diyeyim kötü haberler geldimi
üst üste geliyor.belki geç yumutlican
olamaz mı.

hayırlısı canım ya.eski günlerimi özledim. bende pat diye hamile kalanlardandım
iki dış geblikte beni mahvetti. sağlık olsun.

bende bilemiyorum. okadar bellidiki çok
ümiitlenmştim. desteğin için teşekkürler.

yeni döngün hayırlı olsun canım

sağol canım ya . insallah yumoşun gelir.

olsun tatlım,görüyomusun bir çaresi varmış demekki,ilaç olsun,iyne olsun yeterki Allah kimseye çaresiz dert vermesin güzelim...

sagol canım sagoll allah kolaylık versin bizee pko topiğndeki arkadaşım üzülme bende de yumurtlama olmamaıştı ama takıp ettirmeye devam ettim adetimin 18.günü 18 mm olmuş yumurtası bana 4 gün sonra tekrar git diyorrr bilmiyorum belkı 4gün sonra tekrar giderimm hayırlısı artık

sagol canım ronyayı biliyorum çok yardımcı olmustu bana sagolsun hakkımızda hayırlısı önümüzdeki ay soğan suyu içcem ve bal tarçın çöerkotu kürü yapcam kısmet artıkk
kurleri karistirmamak lazim ama
birini yapmalisin

benim de sabahki ates 36,1di ama simdiki ates 36,6
gun icindeki degisiyor cok onmli degil

o ne resmi kızzz öyle niyee öyle bir resim koydunn ateşinin düşmesinede züldüm çokk

psikolojim bozuk

canım ne diyeyim kötü haberler geldimi
üst üste geliyor.belki geç yumutlican
olamaz mı.

sağol canım ya . insallah yumoşun gelir.

valla bende anlamadım pko topiğindeki arkadaımda başta yokmus adetının 18günü 18 mm olmuss bana 4gün sonra tekrar git dedi ama karar veremedi gdierim belki bakalım ateş ne göstercek :26::26:

arkadaşlar merhaba!
bir süredir sizleri takip ediyorum.. ilk olarak bu konuda hepimize başarılar ve hayırlı hamilelikler diliyorum..
sormak istediğim bir şey var.. yumurtlama günümden beri ateşim 37.4-37.2 arasında gidip geliyor.. ve bugün yumurtlamadan sonraki 14. günüm..
eğer hamile değilsem 1-2 gün içinde regl olmam gerekiyor.. ancak meraktan çatlıyorum.. test yapmaya da cesaretim yok..
acaba hamile değilsek ateşimiz ne zman düşüyor? bu konuda bilginiz var mı?
sevgiler!

adet sabahi dusebilir
ya da bir gun iki gun onceden dusmeye baslayabilir
kisiden kisiye degisiyor
hosgeldin

günaydın canım klomenin mi etkisi var 12 gün çok yaaa ben buay serophene kullanmıstım dün kontrole gittim yok yumurtlayamamısım yinee ((

canım ben klomen kullandıydım bi değişik olarak yani :44: klomeni kullandığım ay adetim zamanında geldi.. sonraki ay bişey kullanmadım işte ama adet 60 günde geldi (oda doktorun verdiği iğne sayesinde) şimdide bitmek bilmiyor :18: canım yumurtan olmamasına üzüldüm.. işte bizim lanet hastalığımız pko yumurtamız olmuyoki doğru dürüst sinir oluyorum

baya uzunmus canim bir geldi tam geldi
dikkat et kendine bari kan yapan seyler tuket ki yogun da oldu mu kansiz kalma

uzuldum canim ronya vardi o da bir sene yumurtlamamis ama simdi bebegi kucaginda
hic belli olmaz uzme kendini

evet korkuyom şimdide hiç bitmicek gibi :18: nedir benim bu çekim abuk subuk şeylerle uğraşıyom. nevardı sanki benimde her ay normal yumurtam olsa sonrada ateşim düştüğünde adetim gelse felan.. yani halinize yinede şükredin kızlar en azından zamanında adet oluyosunuz ve en önemliside yumurtluyorsunuz.. bizim gibi yumoş oldumu olmadımı üzüntüsü yaşamıyorsunuz bide

tatlım bence bu gün de bekle,eyer kesmezse bir doktorunu ara derim güzelim...

arıcam canım hatta bugün akşam üstü arıcam.. bide haftasonu geliyor burda olmayız yine bari sorayım nedir bu durum diye :44: şimdi yine gel dedimi gitti paracıklar yok yere

tatlım adetin kaç gün süüyor. mesala benim 28 gün
sürüyor ve 28. günüm ateşim pat birden
düşüp adet oluyorum.eğer seninde 28 gün sürüyorsa açıkçası
ateşin süper ve hamileymişsin gibi geldi bana.

hoş geldin tatlım,güzel dileklerin için teşekkürler.önce sen bir söyle bakem,ne zaman ölçüyon ateşini?her gen aynı saatte mi ölçüyon?biliyosun mutlaka sabah 6-8arası,yataktan kalkmadan ölçülmeli,eyer öyle ölçtüysen bu çok güzel bir ateş,bu gün de tam 14gününmüş,test yapsan keşke,mesela benim ki hiç bu kadar yüksek olmaz,ve tam adet günü düşer,diger arkadaşlarda adetten 2-3gün falan önce düşüyor,yani kadına göre deyişiyor...

analdım canım evet pkoya alışmak lazım ne güzel kımı pko olduğunu bılmeden bile hamıle kalabılıyorrr keşke bende öyle olsaydım

benimde düşmüyor mesela yüksek ateşle adet oluyorum (nadirde olsa bu durumda olanlarda var).. kişiden kişiye değişiyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…