günaydın canım klomenin mi etkisi var 12 gün çok yaaa ben buay serophene kullanmıstım dün kontrole gittim yok yumurtlayamamısım yinee((
baya uzunmus canim bir geldi tam geldi
dikkat et kendine bari kan yapan seyler tuket ki yogun da oldu mu kansiz kalma
uzuldum canimronya vardi o da bir sene yumurtlamamis ama simdi bebegi kucaginda
hic belli olmaz uzme kendini
offff ya,cü darbe de senden geldi be güzelim...
tatlım,ben ateşini aynı zamanında ölçmediyin için bir şey diyemiycem,yarını bekle,eme sen yine de çalış kız...
bugun güne hiç iyi başlamadık malesef ama ben kendımı biliyordum valla olmadığını anladım bu 3,kullanışım oldu hiçbirind eyumurtlayamadım anca iğneleer paklar beni(
banada öyle geldi ne bileyim 2kez ölçtüm arabada 36,1 sonra iş yerine geldiğimde ölçtüm 36,4 36,5 çıktı akşama netleşir herşey inş testle ve inşallah o gün bugündür diye umut ediyorum
günaydın kızlarrr dün akşam doktora gittim bu ay serophene kullanmama rağmen yine yumurtlama olmamaışadetimin 11 günüydü dün bu ayda geçti ateşimde şöylee.beni anca iğneleer paklar herhaldee
34b965 Ovulation charts on FertilityFriend.com
son gun dusus yapti ateslerimiz
sneinki de benimki de
hayirlisi olsun demekten baska birsey yok canim
ben de sallamak istiyorum umarim basaririm
belirti zaten bos, patliycak gibiydi gogusler demek ki bu da dongunun bir parcasi ne diyelim
benimki de bu aksama ya da en gec yarin sabaha geliyor
ya kızlar,2kötü haberi birden aldık,ne bu ya,günüm sinirli açıldı,ben ikinizden de çok ümitliydim,hele okessa,peki o ne kanamaydı o zaman ya,çok sinirlendim hakketen,üstüne gördün mü diye düşünüyorum o da ateşin düşmüş.umarım everyninki yerleşme düşüşüdür,şimdi umudum buna kaldı.okessacım çok üzgünüm,yeni döngün hayırlı olsun kuzum...
yeni döngün hayırlı olsun canım
olsun tatlım,görüyomusun bir çaresi varmış demekki,ilaç olsun,iyne olsun yeterki Allah kimseye çaresiz dert vermesin güzelim...
kurleri karistirmamak lazim amasagol canım ronyayı biliyorum çok yardımcı olmustu bana sagolsun hakkımızda hayırlısı önümüzdeki ay soğan suyu içcem ve bal tarçın çöerkotu kürü yapcam kısmet artıkk
benim de sabahki ates 36,1di ama simdiki ates 36,6banada öyle geldi ne bileyim 2kez ölçtüm arabada 36,1 sonra iş yerine geldiğimde ölçtüm 36,4 36,5 çıktı akşama netleşir herşey inş testle ve inşallah o gün bugündür diye umut ediyorum
o ne resmi kızzz öyle niyee öyle bir resim koydunn ateşinin düşmesinede züldüm çokk
canım ne diyeyim kötü haberler geldimi
üst üste geliyor.belki geç yumutlican
olamaz mı.
sağol canım ya . insallah yumoşun gelir.
kurleri karistirmamak lazim ama
birini yapmalisin
yok canım karıştırmıycam zaten soğan kürü rahmi temizliyorrr .sonra adet oluyorsun adet oldukdan sonrada bal tarçını yapcam :))
psikolojim bozuk
arkadaşlar merhaba!
bir süredir sizleri takip ediyorum.. ilk olarak bu konuda hepimize başarılar ve hayırlı hamilelikler diliyorum..
sormak istediğim bir şey var.. yumurtlama günümden beri ateşim 37.4-37.2 arasında gidip geliyor.. ve bugün yumurtlamadan sonraki 14. günüm..
eğer hamile değilsem 1-2 gün içinde regl olmam gerekiyor.. ancak meraktan çatlıyorum.. test yapmaya da cesaretim yok..
acaba hamile değilsek ateşimiz ne zman düşüyor? bu konuda bilginiz var mı?
sevgiler!
günaydın canım klomenin mi etkisi var 12 gün çok yaaa ben buay serophene kullanmıstım dün kontrole gittim yok yumurtlayamamısım yinee((
baya uzunmus canim bir geldi tam geldi
dikkat et kendine bari kan yapan seyler tuket ki yogun da oldu mu kansiz kalma
uzuldum canimronya vardi o da bir sene yumurtlamamis ama simdi bebegi kucaginda
hic belli olmaz uzme kendini
tatlım bence bu gün de bekle,eyer kesmezse bir doktorunu ara derim güzelim...
arkadaşlar merhaba!
bir süredir sizleri takip ediyorum.. ilk olarak bu konuda hepimize başarılar ve hayırlı hamilelikler diliyorum..
sormak istediğim bir şey var.. yumurtlama günümden beri ateşim 37.4-37.2 arasında gidip geliyor.. ve bugün yumurtlamadan sonraki 14. günüm..
eğer hamile değilsem 1-2 gün içinde regl olmam gerekiyor.. ancak meraktan çatlıyorum.. test yapmaya da cesaretim yok..
sevgiler!
arkadaşlar merhaba!
sevgiler!
canım ben klomen kullandıydım bi değişik olarak yani :44: klomeni kullandığım ay adetim zamanında geldi.. sonraki ay bişey kullanmadım işte ama adet 60 günde geldi (oda doktorun verdiği iğne sayesinde) şimdide bitmek bilmiyor :18: canım yumurtan olmamasına üzüldüm.. işte bizim lanet hastalığımız pkoyumurtamız olmuyoki doğru dürüst sinir oluyorum
arkadaşlar merhaba!
sevgiler!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?