Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
efesudecim
malesef umidi kesin benden
ates dipte yarin adet

ben de esimden kacmak icin yatak odasina yataga yatarim hemen karanliga
beklerim gelsin ozur dilesin diye
5 dk icinde gulerek kalkar gelir onun o halini gorunce ben de gulmeye baslarim neye kustugumu unuturum

ya da beklerim 10 dk falan gelmez
adam bilgisayarin basinda ya oyun oynar ya dizi acar izler
beklerim biraz daha sonra hizla kalkarim yatakta,n bilgisayari onunden bir hicimla alirim ve 'ben niye gidiyorum, sen git, bilgisayar benim' derim ya da internet kablosunu cekerim hizla

everycim sahurdan sonra uyuyamadı azcık ishal olmuşum da
havalar sıcak ceryanda yatmak çok zevkliydi ama sonun böyle olacağı belliydi.
seni ve okkesayı merak ettim ama senin artık uyanmış olacağını tahmin edderek açtım pc yi.
hayırlısı olsun canım. üzülmemek elde değil.. bundan sonrası için bir mucize olur ümidiyle bekliycez artık..
bence senin 2 yumurtan vardı canım sanki daha emin oldum.

gecmis olsun canim gunaydin seni erkenden gormek cok guzel ama umarim duzelirsin aksama kadar da zor olmasin senin icin
aksama patatesli birseyler yap bari
evet canim eger yarin sabah adet olursam iki yumurtam varmis deriz di mi
ben hala korkuyorum doktorum gordu 16 mm yumurta 19.gun ama herhalde catlamistr o da
ates boyle yukselmezdi yoksa catlamisimdir herhalde
ve eger doktor sorun olacagini dusunse bana soylerdi ya da en azindan kaliteli olmadigini gorse hap onerirdi ya da yumurta takibi diger ay icin
kafami kurcalamak istemiyorum artik ama gercekten kafayi yemek uzereyim avatarimdan da belli oldugu gibi
gelmiycek yok diyorum bazen sallamak istiyorum o da olmuyor
zebebek diyor ya nasil koruyorsun heyecanini hala diye cidden oyle ama heyecanim bitiyoruzgunum ne yapayim zonk diye 36,1 atesssss sabah sabah
geceden bekliyordum zaten de sabah o atesi gorunce uyumak ne mumkun
kalktim nevresimleri yikiyorum
zor olan isleri hamileyim diye yapmiyordum simdi haldur huldur yapiyorum nasilsa yok birsey diye

aaa tabi iki yumurtaysa bu ikinic yumurta dollendiyse ve bu da yerlesme dususuyse her zaman umit var ama umidi aramaktan yoruldum
o yuzden en guzeli yok diyip yarin sabah adet beklemek doktorum demisti zaten adet olacaksin diye 6 mm olmus diye

maalesef sizlere güzel haber veremiyeceğim sahurda ateşim sinyal
verneye başlamıştı ve sabah ateşim 36,3
ve adetim geldi .şimdi tablomu koyuyorum.
bu tabloda diğer gebeliklerimde
yaşadığım birgün süren yogun kaık ağrısı çektim.
adetime 5 gün kala acaba yerleşme kanaması olabilirmi
dediğim lyarım gün boyunca lekelenmem oldu.
yani şunu demek istiyorum.
kendinizde belirti aramayın.sadece lekenme olmadı dediğim ayda o da
geldi ama maalesef üzülmüyorum arkadaşlar gayet rahatım

3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com

bu ay sallamaya karar verdim
ateş ölçmeyeceğim
bu ayı bayram ilan ediyorum.
yazık eşimide çalıştıramam oruçlu akşam sahurdan sonra bayılıyor.
zaten. hadi bakem kızlar sizler bize güzel haberler verin.
karnımağrıyor. bi ağrı kesici içsem iyi olacak.

herkese bütün anne ve anne aday adaylarına günaydın... bugün sahura kadar yatmadığımız için işe biraccıkın geç kaldık ve telaşla ateş ölçümümü kalkar kalkmaz değil arabada yaptım şimdi lütfen bana fikir verin arkadalşar

regl 6.günü 36,1
regl 7.günü 36,2
8.günü 36,4 ovulasyon testi çok silik
9.günü 36,5 ovulasyon testi silik
10.günü 36,6 ovulasyon testi silik
11.gün yani bugün 36,1

ovulasyon testlerini akşam yapıyorum ateşimi 36,1 görünce çok heycanlandım ne dersiniz o gün bu gün mü _? yoksa hemen ölçmediğim için öle çıktı

herhalde uyandığımda hemen ölçmedim diye öyle oldu ama 2 kez ölçtüm arabada 36,1 şimdi ölçüyorum 36,4

son gun dusus yapti ateslerimiz
sneinki de benimki de
hayirlisi olsun demekten baska birsey yok canim
ben de sallamak istiyorum umarim basaririm
belirti zaten bos, patliycak gibiydi gogusler demek ki bu da dongunun bir parcasi ne diyelim
benimki de bu aksama ya da en gec yarin sabaha geliyor

sanki bugun gibi
ama testte de bu aksam pozitif gormen gerekiyor

atesin dusmesi iyi birsey yarin da firlarsa bugun catlamis olabilirsin

günaydın kızlarrr

benim adet gelemediği gibi şimdide bitmek bilmiyor :18: eğer ilk lekelenme gününü sayarsam bugün 12. gün :18: çokta yoğun geliyor bayılcam kalcam biyerde diye korkuyorum.. ne klomenmiş be olmayan dengemi alt üst etti

ya kızlar,2kötü haberi birden aldık,ne bu ya,günüm sinirli açıldı,ben ikinizden de çok ümitliydim,hele okessa,peki o ne kanamaydı o zaman ya,çok sinirlendim hakketen,üstüne gördün mü diye düşünüyorum o da ateşin düşmüş.umarım everyninki yerleşme düşüşüdür,şimdi umudum buna kaldı.okessacım çok üzgünüm,yeni döngün hayırlı olsun kuzum...

günaydın canım klomenin mi etkisi var 12 gün çok yaaa ben buay serophene kullanmıstım dün kontrole gittim yok yumurtlayamamısım yinee ((

tesekkur ederim canim ya
hepiniz bir olup destek veriyorsunuz
gonul isterdi ki guzel haberler verelim
ama malesef son gunun azizligi buyuk dusus
yok kiz ne yerlesmesi bildigin adte basladi basliycak duruyor

tatlım,ben ateşini aynı zamanında ölçmediyin için bir şey diyemiycem,yarını bekle,eme sen yine de çalış kız...

o ne resmi kızzz öyle niyee öyle bir resim koydunn ateşinin düşmesinede züldüm çokk

baya uzunmus canim bir geldi tam geldi
dikkat et kendine bari kan yapan seyler tuket ki yogun da oldu mu kansiz kalma

günaydın canım klomenin mi etkisi var 12 gün çok yaaa ben buay serophene kullanmıstım dün kontrole gittim yok yumurtlayamamısım yinee ((

uzuldum canim ronya vardi o da bir sene yumurtlamamis ama simdi bebegi kucaginda
hic belli olmaz uzme kendini

tatlım bence bu gün de bekle,eyer kesmezse bir doktorunu ara derim güzelim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…