everycim sahurdan sonra uyuyamadı azcık ishal olmuşum da
havalar sıcak ceryanda yatmak çok zevkliydi ama sonun böyle olacağı belliydi.
seni ve okkesayı merak ettim ama senin artık uyanmış olacağını tahmin edderek açtım pc yi.
hayırlısı olsun canım. üzülmemek elde değil.. bundan sonrası için bir mucize olur ümidiyle bekliycez artık..
bence senin 2 yumurtan vardı canım sanki daha emin oldum.
maalesef sizlere güzel haber veremiyeceğim sahurda ateşim sinyal
verneye başlamıştı ve sabah ateşim 36,3
ve adetim geldi .şimdi tablomu koyuyorum.
bu tabloda diğer gebeliklerimde
yaşadığım birgün süren yogun kaık ağrısı çektim.
adetime 5 gün kala acaba yerleşme kanaması olabilirmi
dediğim lyarım gün boyunca lekelenmem oldu.
yani şunu demek istiyorum.
kendinizde belirti aramayın.sadece lekenme olmadı dediğim ayda o da
geldi ama maalesef üzülmüyorum arkadaşlar gayet rahatım
3c4345 Ovulation charts on FertilityFriend.com
herkese bütün anne ve anne aday adaylarına günaydın... bugün sahura kadar yatmadığımız için işe biraccıkın geç kaldık ve telaşla ateş ölçümümü kalkar kalkmaz değil arabada yaptım şimdi lütfen bana fikir verin arkadalşar
regl 6.günü 36,1
regl 7.günü 36,2
8.günü 36,4 ovulasyon testi çok silik
9.günü 36,5 ovulasyon testi silik
10.günü 36,6 ovulasyon testi silik
11.gün yani bugün 36,1
ovulasyon testlerini akşam yapıyorum ateşimi 36,1 görünce çok heycanlandım ne dersiniz o gün bu gün mü _? yoksa hemen ölçmediğim için öle çıktı
günaydın kızlarrr
benim adet gelemediği gibi şimdide bitmek bilmiyor :18: eğer ilk lekelenme gününü sayarsam bugün 12. gün :18: çokta yoğun geliyor bayılcam kalcam biyerde diye korkuyorum.. ne klomenmiş be olmayan dengemi alt üst etti
ya kızlar,2kötü haberi birden aldık,ne bu ya,günüm sinirli açıldı,ben ikinizden de çok ümitliydim,hele okessa,peki o ne kanamaydı o zaman ya,çok sinirlendim hakketen,üstüne gördün mü diye düşünüyorum o da ateşin düşmüş.umarım everyninki yerleşme düşüşüdür,şimdi umudum buna kaldı.okessacım çok üzgünüm,yeni döngün hayırlı olsun kuzum...
baya uzunmus canim bir geldi tam geldigünaydın kızlarrr
benim adet gelemediği gibi şimdide bitmek bilmiyor :18: eğer ilk lekelenme gününü sayarsam bugün 12. gün :18: çokta yoğun geliyor bayılcam kalcam biyerde diye korkuyorum.. ne klomenmiş be olmayan dengemi alt üst etti
günaydın canım klomenin mi etkisi var 12 gün çok yaaa ben buay serophene kullanmıstım dün kontrole gittim yok yumurtlayamamısım yinee((
günaydın kızlarrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?