Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

canım daha erkennnnnn sıkma canını bak geç gelişir belki
yada belki bnm gibi oldun sende erken çatladın olabilir bak
moralini bozma sen yumoşlarını da üzme

evet erkenmiş daha 4 gün sonra tekrar gidecem inş.yumoşum vardır yaa ben hiç yumoş göremdim yaa ama moralımı yüksek tutuyorumm :))

evet erkenmiş daha 4 gün sonra tekrar gidecem inş.yumoşum vardır yaa ben hiç yumoş göremdim yaa ama moralımı yüksek tutuyorumm :))

evet sende onu seziyorum canim sana masallah, cidden hep umutlusun
ve yumurtan oldugu anda hamile kalacagina inaniyorum ben umarim bu ay olusur gec olacaktir ve bir dahaki gittiginde doktorun gorur

canım evllik yıldönümünüz kutlu olsun eşinle nice senelere inş.seneye bebeğinle kutlarsın allah sana sabır versın canım hep böyle güçlü oll

ne güzel ilaç işe yaramış maşallah şimdi gelsin bebeiş :)

evet sende onu seziyorum canim sana masallah, cidden hep umutlusun
ve yumurtan oldugu anda hamile kalacagina inaniyorum ben umarim bu ay olusur gec olacaktir ve bir dahaki gittiginde doktorun gorur

sagol canım bazen banada geliyorlar ama çabuk toparlıyorum kendımı evet sankı benim yumurtam olsa o ay hamıle kalcakmısısm gibi geliyorr hayırlısı 4gün sonraa inş.yumoşum olurr sen d emoralını yüksek tut cnaım benımm eşinide sıkmaa herşeyde var bir hayırrr

benim de guclu olmam lazim ama su anki psikolojimle oyle olmam mumkun degil
canim cok sIkkIn
adet oncesi aglama krizlerim ve esim gelince cok cekecek benden bugun :)
adet olunca bende çıldıyorum cnm o ayrı normal yanii ama sonrasında sanki bi şarj aleti beni moralle dolduruyor..
canım evllik yıldönümünüz kutlu olsun eşinle nice senelere inş.seneye bebeğinle kutlarsın allah sana sabır versın canım hep böyle güçlü oll
amin cnm hepimizin buna ihtiyacı var güçlü olmaK şart...sende bnm gibi pkolusun ve çok zor yaşamayan bilemez bunu..ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN...
ne güzel ilaç işe yaramış maşallah şimdi gelsin bebeiş :)

sanırım cnm bakalım bu ay olmazsada önümüzdeki ay aşılama var ve bu kez iğnelerle ve artı olarak şeker ilacıda olacak eşimede biraz sperm hareketi için kür yaparsam umut vaadediyor

doğru canım çok haklısın pko zor ama allah yardım ediyor bizlere en azında nasıl tedavı uygulanıyor bunları biliyoruzz eşine keçiboynuzu yedir bdiede ileri hareketli %0 dı en son ama bişey yemedi eşim inat.bizim doktorlarda aşıalam dedi ama bende aşılama yapılcak yumurta olmadı o ay öylede kaldı

oyle oli
adet olmadan onceki gun ve oldugum gun kabus oluyor
ama sonra sireleniyorum yeni dongu
sonra yeni umut :)
sen beni gör hele adet olnca bildiğinn isssyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaeeeeeeeennnnnnnnn
en azından umudumuz var every bu bile harika o umudu yaşayamayanlar ve artık bekleyişini noktalandıranlar var yinede hamd olsun halimize demi guzu

böyle kocaları dövecek karıları aslında bu işin inadımı olurrr sonuç bir melek olacaksa bu yolda herşey yapılır...
olur tatlımm sonuçta rezerv varsa pkoluda olsak yumurtluyoruz hemde çok çok

sen beni gör hele adet olnca bildiğinn isssyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaeeeeeeeennnnnnnnn
en azından umudumuz var every bu bile harika o umudu yaşayamayanlar ve artık bekleyişini noktalandıranlar var yinede hamd olsun halimize demi guzu

tabiki cok sukur
her ay goruyorsunuz dpolarda
bu ay hamileysem diyip sabirla gunumu bekliyorum
ve hep hamile olma ihtimalini dusunuyorum
esim bile dedi dun sana kalsa sen her ay hamilesin diye
onu dusunmek de guzel

böyle kocaları dövecek karıları aslında bu işin inadımı olurrr sonuç bir melek olacaksa bu yolda herşey yapılır...
olur tatlımm sonuçta rezerv varsa pkoluda olsak yumurtluyoruz hemde çok çok

evet haklısın dövmek lazım eşim pek öenmsemiyorr açıkcası ama eylül gibi inş.aşılam için tevıye başlıycaz inş.gerek kalmaz :))

kızlar ovulasyon testini bugün yapmaya başladım ama 2 çizgi silikte olsa çıktı adetli biteli bugün ikinci gün sizce normal mi yoksa ilişkide bulunalım bu gece aslında ben 2 çizgiyi hiç beklemiyodum çünkü adetim biteli 2 gün oldu çizgi kopkoyu değil ama belli nabayım

bildiğim kadarıyla o testlerde siliğin bi hükmü yok pozitif olması için koyu olması lazım

oliiiiiiiiiimmmm nice mutlu senelere eşinle huzurlu mutlu inşallah
seneye kucağınızda bebeğinizle girin 5.yılınıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…