Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
şenayyy kocan geldimi kız biz evde beklemedeyiz bakalım bizim kocişler ne yapıcak

şenayyy kocan geldimi kız biz evde beklemedeyiz bakalım bizim kocişler ne yapıcak

datlum kocam yoldaymıs 7.30 gb nurda ıns.bugun gunu bırlık seyahate cıktı o bergama-soma falan oralara gıttı.
bu arada bnm koca tok gelıomus ya musterısı ısrar etmıs yemek yedırmıs. cok kızdım ama napıım hayatım ya dedı kocıs
sız yıyıp mı gelceksınız?

Son düzenleme:

kız bizde yediydik bugün 4 buçukta geldik eve ee bari yiyelim dedik.. bi sen mi kaldın şimdi

kız bizde yediydik bugün 4 buçukta geldik eve ee bari yiyelim dedik.. bi sen mi kaldın şimdi
anaaaam bı ben mı ac acına beklıorum sımdıı
hemmen doyurayım o zaman karnımı bendee
bu arada yasemın genlede kalabalık olur. ılk gıden masa kapsın emı?
ohhh ne güzel size iyi eğlenceler
saolasın canım
bı gun ıns hep beraber yasarız bu guzel toplantıyı

Son düzenleme:

inşallah canımmmmmm
karnımız burnumuzda

every ve ökkeşa çok üzüldüm hele ökkeşaya çok şaşırdım o lekelenme neydi peki?
bundan sonra hiç bişey aramamak lazımmış kızlar belirti olarak..inşAllah tez zamanda sağlıkla hamile haberleriniz verirsiniz:26:

shnayy ve funda ne güzel buluşuyosunuz umarım güzel bi arkadaşlık doğar bu buluşmadan karanfil olayına çok güldüm

yokh canım sende daha ateş düşmeden geliyorum demişsin ne bileyim ben bu aydan umutluydum ya bari birimiz hamileyim desek en azından moral olur yaaa

bence de kizlar
hamile ciksin bu ay moral olsun bizlere

benim karnim cok agriyor bobrekleri mi usuttum bilmiyorum kivraniyorum iyca battaniyeye sardim karnimi baya kotuyum

shnaay fundurtan cok keyifli olucak eminim ne heyecanl ya ilk defa goruseceksiniz:)

fundacım
eşine ve sana güzel sohbetiniz için çok teşekkür ederiz.

kızlaaar benle esım cok keyıflı bol dedıkodulu bı aksam gecırdık funda ve esıyle. gonul hep bırlıkte boyle bır gece tertıplemek ıstıyor.
fundayla anlastık seneye bu zamanlar karsıyaka sahılde bu aksam mılyon tane kısının yaptıgı gıbı bızde bebek arabalarıyla gezces. sonra yorulcas bız oturup bebeklerı kocalara verces
nasıl amaa

şenayımın yoğun isteği üzerine koyuyorum hemen fotoları
bilin bakalım hangimiz hangimiziz

canımm biz teşekkür ederiz çok güzel bi akşamdı zamanın nasıl geçtiğini anlamadım.. nerdeyse gece yarısı olucakmış
bu arada kızlar hepinizi anmışızdır kulaklarınız çınladımı

evet yaa az kaldı sahur yapacaktık

dedıgın gıbı cıdden adını anmadık kımsecıkler kalmadı galıba.
hepinizin lafı muhakkak gectı kızlar. kulagı kızaran varsa ıyı andık ama hepınızı bılesınız

gözündende hiçbişey kaçmıyor canım ayy okadar insanın içinde tersten çekindik fotoyu önümüzdeki kadın bakıp duruyo ne oluyor diye çok komikti

kııız cimcimeeee
ne zilliliğimi gördüüün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…