şenayyy kocan geldimi kızbiz evde beklemedeyiz bakalım bizim kocişler ne yapıcak
aksam 8de buluscaz canım
kocişler de gelcek
onlarıda tanıstırıyoruz
datlum kocam yoldaymıs 7.30 gb nurda ıns.bugun gunu bırlık seyahate cıktı o bergama-soma falan oralara gıttı.
bu arada bnm koca tok gelıomus ya musterısı ısrar etmıs yemek yedırmıs. cok kızdım ama napıım hayatım ya dedı kocıs
sız yıyıp mı gelceksınız?
anaaaam bı ben mı ac acına beklıorum sımdııkız bizde yediydik bugün 4 buçukta geldik eve ee bari yiyelim dedik.. bi sen mi kaldın şimdi
saolasın canımohhh ne güzel size iyi eğlenceler
anaaaam bı ben mı ac acına beklıorum sımdıı
hemmen doyurayım o zaman karnımı bendee
bu arada yasemın genlede kalabalık olur. ılk gıden masa kapsın emı?
saolasın canım
bı gun ıns hep beraber yasarız bu guzel toplantıyı
şenayımın yoğun isteği üzerine koyuyorum hemen fotolarıEki Görüntüle 472992 Eki Görüntüle 472993
bilin bakalım hangimiz hangimiziz
fundacım
eşine ve sana güzel sohbetiniz için çok teşekkür ederiz.
kızlaaar benle esım cok keyıflı bol dedıkodulu bı aksam gecırdık funda ve esıyle. gonul hep bırlıkte boyle bır gece tertıplemek ıstıyor.
fundayla anlastık seneye bu zamanlar karsıyaka sahılde bu aksam mılyon tane kısının yaptıgı gıbı bızde bebek arabalarıyla gezces. sonra yorulcas bız oturup bebeklerı kocalara verces
nasıl amaa
şenayımın yoğun isteği üzerine koyuyorum hemen fotolarıEki Görüntüle 472992 Eki Görüntüle 472993
bilin bakalım hangimiz hangimiziz
canımm biz teşekkür ederiz çok güzel bi akşamdı zamanın nasıl geçtiğini anlamadım.. nerdeyse gece yarısı olucakmış
bu arada kızlar hepinizi anmışızdır kulaklarınız çınladımı
şenayım ben yatıyorumm öptümmmm iyi gecelerrrr
ayy ne güzel yaa bende bizim diğer topikten ve burayada gelen bebişimolsun arkadaşımla görüşmüştüm çok enteresan olmuştu.
ama ben sizleri tanıdım şimdi fundacım sen tombişim azcık demiştin.diğer zillide şenaydır
ayy ne güzel yaa bende bizim diğer topikten ve burayada gelen bebişimolsun arkadaşımla görüşmüştüm çok enteresan olmuştu.
ama ben sizleri tanıdım şimdi fundacım sen tombişim azcık demiştin.diğer zillide şenaydır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?