Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sağlıklı olsun daaaa
hoşbulum canım bu arada

cok duygulandım
bızde erısebılecekmıyız acaba bu mutluluga...

canım bu arada funda solemıs sana ama
bız buluscas onunla bgn sen ılcedeyım demıssın nerdesın kı sen?
cok uzak da degılsen belkı bı hafta sonu fundayla atlar sana gelırız

Son düzenleme:
ne cabuk geciyor zaman cinsiyete az kalmis super yaaaa

erişeceksiniz canım tabi ki bak ben ne kadar umutsuzken oldu

tanıdıklar olabilir canım o nedenle nerede olduğumu söylemesem daha iyi olur

ovulasyon testlerin o silik çizgi çıkar çünkü lh herzaman vücutta bi miktar mevcuttur..önemli olan eşit iki çizgiyi hatta lhh çizgisinin daha koyu olduğu günü bulmak hadi kolay gelsin..bu erken yumurtlama imkanın yoksa bence 10 veya 12. günden başla derim
oliiiiiiiiiimmmm nice mutlu senelere eşinle huzurlu mutlu inşallah
seneye kucağınızda bebeğinizle girin 5.yılınıza

deryoşummmmmmmmmmmmmm kuzummm hep dua ediyorsun bizler için rabbim bize ettiklerini hep sana katsın inşallah..bebişin bebişlerin sağlıkla sıhhatle doğsun he bide kızın olsun isim konusu seni germesin boşuna

ya kızlar, ovu topiğine yazdım, kimsecikler yok...ovulasyon testi yaptım benim yumi iki gün önceydi, hem ov. test pozitif hem de doktor gördü ama bugün 2.çizgi silik..Bu durumda dllenme gerçekleşmemiş mi demek oluyor? çünkü hamile olunca yine ov.test pozitif çıkıyormuş

Son düzenleme:
kuzummm benımmm etmem mi ben size duaaa.
Allahım tez zamanda size de bu duyguyu tattırsın benım de kucağımda sağlıkla göstersin inşallah
isim konusuna gelince evet benı germesin canım tek duam bu

canım lh her daim vardır vücutta ve bu nedenle silik çıkar
şuan için erken
sen adet günü yaparsan ve koyu çıkarsa tıpkı yumurtlama döneindeki gibi
o zaman evet bebek deriz
benım 2.çizgim ilkinden de koyuydu gebeliğimi öğrendiğimde

sağolun, silik çıkabileceğini biliyorum ama benimki iki gün önce koyuydu..yani gebelik olursa önce silikleşip sonra mı koyulaşıyor?

Son düzenleme:
sağolun, silik çıkabileceğini biliyorum ama benimki iki gün önce koyuydu..yani gebelik olursa önce silikleşip sonra mı koyulaşıyor?

2 gün önce koyu olup bugün silik çıkması yumurtanın çatladığını gösteriri döllenmenin olduğunu değil
gebelik başladığında yani bebek yerleştiğinde ki bu yumurtlamadan yaklaşık 7-10 gün sonradır hcg hormonu ile birlikte lh oranı da artar işte o zaman test tekrar koyu çıkar
yani şuan sizin dölenemnin olup olmadığını anlamanın bir yolu yok
biraz sabır
inşallah gelir bebeğiniz

:))) çok teşekkür ederim...olmadığını kanıtlamasın, bir umut kalsın da onca yerden onca şey okudum, kafam kazan oldu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…