- 8 Nisan 2011
- 12.310
- 3.420
- 248
:76::76::76::76::76::76::76:
sağlıklı olsun daaaataze anne hoşgeldin..
ayyy cinsiyetini öğrenmeye de az kaldı bana oğlan gibi geliyoo
sağlıklı olsun daaaa
hoşbulum canım bu arada
ne cabuk geciyor zaman cinsiyete az kalmissuper yaaaa
cok duygulandım
bızde erısebılecekmıyız acaba bu mutluluga...
canım bu arada funda solemıs sana ama
bız buluscas onunla bgn sen ılcedeyım demıssın nerdesın kı sen?
cok uzak da degılsen belkı bı hafta sonu fundayla atlar sana gelırız
ovulasyon testlerin o silik çizgi çıkar çünkü lh herzaman vücutta bi miktar mevcuttur..önemli olan eşit iki çizgiyi hatta lhh çizgisinin daha koyu olduğu günü bulmak hadi kolay gelsin..bu erken yumurtlama imkanın yoksa bence 10 veya 12. günden başla derimkızlar ovulasyon testini bugün yapmaya başladım ama 2 çizgi silikte olsa çıktı adetli biteli bugün ikinci gün sizce normal mi yoksa ilişkide bulunalım bu gece aslında ben 2 çizgiyi hiç beklemiyodum çünkü adetim biteli 2 gün oldu çizgi kopkoyu değil ama belli nabayım
oliiiiiiiiiimmmm nice mutlu senelere eşinle huzurlu mutlu inşallah
seneye kucağınızda bebeğinizle girin 5.yılınıza
kuzummm benımmm etmem mi ben size duaaa.ovulasyon testlerin o silik çizgi çıkar çünkü lh herzaman vücutta bi miktar mevcuttur..önemli olan eşit iki çizgiyi hatta lhh çizgisinin daha koyu olduğu günü bulmak hadi kolay gelsin..bu erken yumurtlama imkanın yoksa bence 10 veya 12. günden başla derim
deryoşummmmmmmmmmmmmm kuzummm hep dua ediyorsun bizler için rabbim bize ettiklerini hep sana katsın inşallah..bebişin bebişlerin sağlıkla sıhhatle doğsun he bide kızın olsun isim konusu seni germesin boşuna
ya kızlar, ovu topiğine yazdım, kimsecikler yok...ovulasyon testi yaptım benim yumi iki gün önceydi, hem ov. test pozitif hem de doktor gördü ama bugün 2.çizgi silik..Bu durumda dllenme gerçekleşmemiş mi demek oluyor? çünkü hamile olunca yine ov.test pozitif çıkıyormuş
sağolun, silik çıkabileceğini biliyorum ama benimki iki gün önce koyuydu..yani gebelik olursa önce silikleşip sonra mı koyulaşıyor?
:))) çok teşekkür ederim...olmadığını kanıtlamasın, bir umut kalsın da2 gün önce koyu olup bugün silik çıkması yumurtanın çatladığını gösteriri döllenmenin olduğunu değil
gebelik başladığında yani bebek yerleştiğinde ki bu yumurtlamadan yaklaşık 7-10 gün sonradır hcg hormonu ile birlikte lh oranı da artar işte o zaman test tekrar koyu çıkar
yani şuan sizin dölenemnin olup olmadığını anlamanın bir yolu yok
biraz sabır
inşallah gelir bebeğiniz
:))) çok teşekkür ederim...olmadığını kanıtlamasın, bir umut kalsın daonca yerden onca şey okudum, kafam kazan oldu...
tatlım naber? napıosunuz ?
esının sonuclarını aldınız mı?
selamm...........
buluştunuz mu kızzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?