sagol cnaım allah razı olsun ben ilk defa yumurtladığımı gördüm ve şok oldumbildiğin yumurta yaaaa valla gebe kalamasamda bu ayy bu mutluluk bana yeter ben çok umutsuzdum çünkü beni anca iğneler paklar diyordum ama allahıma şükürler olsun gördüm yumurtladığımıı :))) içim biraz daha rahat şuan
ayyy canımm çok sevindimmmmbende orvitelle olmuştum.. 36 saat sonra ilişki vermişti.. aman iyi değerlendirin
ooff sorma canım kız olursa BADE diyoruzisim babamız begenmiyor canım habire değiştiriyor isimsiz yatıyoryavrum 1 aya kadar isim konusunu çözmeyi dusunuyorum yoksa kvalide tarafları olaya karısacaklar sinirlerim bozulcak :44:
sizin var mı erkek olursa kız olursa diyee dusndugunuz
amannnn da aman pek de alınganmışısız, herhalde hormonların etkisi kuzum....bence kızlar senin kadar vefalı hamiş arkadaşları oldukları için şanslılar,biz senle çok şey paylaşmadık ama kızlarla neler paylaşmışsınızdır...ben eminim,hiss ediyorum onlar seni çok seviyorlar...
sagol canım bana 36 saat demedi sadece sabah 9gibi iğneni vurun c.tesi ilişki dedi bende sabah 10da vuruldum iğneyi yanı c.tesi 21:00 de tam 36 saat olacak 21 den öncemi ilişki olması lazım acaba
o doktor nasıl göremedi o yumurtayı çok enteresan yaa:44:
Gunaydin Herkese
Ayyy ne keyiflendim sabah sabah ne guzel ya gorusmussunuz kaynatmissinizresmi arkadan cekmek de bomba olmus yaaa tam kk ya uygun yalniz ben de tanidim herkes gibi, tiyo vermisti funda daha once yuzlerinizi merak etsek de buyu bozulmadi boyle guzel olmus dediginiz gibi ama cok hos fikir gercekten bayildim ..
Ecrin ne guzel haber buuuuuuucoooook sevindim senin adina, insallah hamis kalirsin bu ay icine dogmus kiz ..
herkese guzel mutlu bir gun dilerim kizlar
valla bende şaşırdım canımm enteresan valla 1 günd eyumurtlamadım herhalde o doktoru sevmemeiştim zaten var ama çok küçük hiö söylemedi şu kadar bu kadar diyee bu doktorda var küçük küçük 2-3 mm dedi ama sol tarafda 20 mm diyince şok oldumhatta heemn sabah iğne olman lazım dedi 20 mm iğne için iyi dimi
yav çok emrivaki gibi olmazmı şimditopiğimize sohbete de beklerim. haziran topiğini "hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar" topiğine taşıdık.
yaww nedir bu pcodan çektiğimiz. sen ne kadar zamandır bebiş istiyosun
günaydın tatlım sanada ben dilerem güzel gün aybalam..Gunaydin Herkese
Ayyy ne keyiflendim sabah sabah ne guzel ya gorusmussunuz kaynatmissinizresmi arkadan cekmek de bomba olmus yaaa tam kk ya uygun yalniz ben de tanidim herkes gibi, tiyo vermisti funda daha once yuzlerinizi merak etsek de buyu bozulmadi boyle guzel olmus dediginiz gibi ama cok hos fikir gercekten bayildim ..
Ecrin ne guzel haber buuuuuuucoooook sevindim senin adina, insallah hamis kalirsin bu ay icine dogmus kiz ..
he valaa bide bi güzel açıklıyodun
kışın vücud kendini korur sıcaktır yazın aksine ateş düşer sıcaktan etkilenmez diye
bugün bende öyleyim kızzzzz sinirdennnnnn heraldee boyna gülesim var
slama meleyim,burdayam burda.nasılsın?adetten ne haber?kaç gün geçti tatlım?
valla bende şaşırdım canımm enteresan valla 1 günd eyumurtlamadım herhalde o doktoru sevmemeiştim zaten var ama çok küçük hiö söylemedi şu kadar bu kadar diyee bu doktorda var küçük küçük 2-3 mm dedi ama sol tarafda 20 mm diyince şok oldumhatta heemn sabah iğne olman lazım dedi 20 mm iğne için iyi dimi
inşAllah canımmm saol evet kızım geliyor teyzesii
sen erkek mi hissediyorsun bakim çizelgen mavi
yokh nasılsın bitanemmmmm
ee burası ateş ölçme topiği ya ondan sıcak kanlı olabiliriz
o doktor nasıl göremedi o yumurtayı çok enteresan yaa:44:
Gunaydin Herkese
hosbulduk guzel annehoşgeldiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnn
sen hamile ol kizzzz sen ver mujdeyiiiii
he valaa bide bi güzel açıklıyodun
kışın vücud kendini korur sıcaktır yazın aksine ateş düşer sıcaktan etkilenmez diye
bugün bende öyleyim kızzzzz sinirdennnnnn heraldee boyna gülesim var
iyiylik canim buugn topic cok pozitif ben de pozitif oldumsenden ne haber tatlım?
ooff sorma canım kız olursa BADE diyoruz
erkek olursa ben DAĞHAN eşim maalesef kayınpederimin ismi olan Mehmet diyorr.erkek olurss Mehmet DAĞHAN olacak ama eşim ben memt dicem diyooo
ya bu adam metal müzik dinleyen entel dantel bir tip yaaa
ne bu geleneksellik
o nedenle biraz stres yaşıyorum
ay canım benım bilmem mi biz çok sveriz birbirimizi
ben sevdiklerime naz yapıyorum zaten
çok sağol
bende badeyi çok istedim ama şarap içki kutsal aşk anlamlarına geliyor o yüzden vazgeçtik canım hayırlısı olsun bakalım ne olucak öpüyorum çokk
kızlar herkese merhaba..cuma gününün yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul olsun inşallah :)
everyyyy canım seni takip ediyordum ama son yazıları okuyamadım bebiş varmı canımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?