Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yokh yokh yokhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

anammmm ben gitmiişim sen gelmişin baharummmmmmmmm

vallaa yapılmazmış yaniiiiiiiiiii gitti şmdi uyku muyku
bende erkenciyim bgn temizlik var evde mecburennnnnnnnn
ohh süper ya ateşinnn halvete devammmm
inşşş bebişe dönsün yumoş..
kuzum sıcaklarla alakası yok onun ya vücud ısısı değişmiyo bak bende bu ay klimalı serin odada yatarken 36,8leri gördüm
fakat 2-3 gündür evde gram esmeyen odada su gibi terliyorum sbha kdr felaket sıcak
ama 36,5 ten öteye gitmiyo şmdi eli kulağında

yav bu ff gene yanılmıcak heralde
bana yarına gösteriyo adet gününü
bende öyle hissediyorum şmdi
bgn ateş fazla inmedi ama yarn düşüp gelecekkkkkk kırmızılarrrr
ya ztn bgn gelmesin diye dua ediyorum çnkü o zmn 3. günüm pazar oluyo ı ıhh olmaz o gün dr u nerde bulcam
mümkünse yarın adet olmak istiyom

383775 Ovulation charts on FertilityFriend.com

Son düzenleme:
Deryoşşş Fundaaaaa Nuradamlaaaaaaaaa

ve şmdi gördüm Haleeeeeeeee :)))

günaydın kızlarrrrrr

Son düzenleme:
günaydınnn kızlarrrr bende bugün erkenciyim evde çok iş varrr :18: dün akşam hemen hemen hepinizden bahsettik kocişlerde sanki kırk yıllık arkadaş gibi sohbete daldılar.. ben başta korktum şimdi kocaların yanında kk konularına giremeyiz e biz ne konuşcaz diye ama öyle olmadı küçücük masada kocişler ayrı biz ayrı sohbet ettik zaman zaman.. böylece herşeyi konuşabildik.. bizim kocişler kk kardeşliğinin farkındalar demekki bizi rahat bıraktılar sohbet edilim diye bence

Elbetteeeeee

hoşgeldin ateşine maşallah

hoş bulduuuk

ateşim bu ay beni de şaşırtıyor ama 4 saatlik uyku ile sahurda ölçüyorum:26: umarım doğru oluyodur. gün içi ateşime de hep bakardım. bu aralar o da yüksek 37.5-37.6. önceden 37.1-37.2 olurdu. inşallah hamiş kalırız. hepimiz çook istiyoruz.

günaydın kızlaar. acaba beni ve tablomu da aranıza listenize alır mısınız

3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com
ne demek sefa geldin hoşgeldin tablon güzel gidiyor ...çatlatma iğnesi kullanmışsın sanırım??

sorma cnm ya aynnde öyle oldu çok gıcık bi kocam varrr
tatlım aslında geçenlerde birine bunu kendim izah etmiştim sıcaklarla alakası yok fln diye ama insan kendine gelince böle düşünüyo işte..
tablona baktım umut varmı benc yok hani büyük konuşup tersine çıkması gibi totemler vardırya ya tutarsa gibisinden söylüyorum
hakkımızda hayırlısı olsun...

o kişi bendim

hoşbulduk canım evet bu ay klomen ve çatlatma iğnesi kullandım. inşallah tablom böyle güzel gider.

sonu hayır olsun..sorununuz varmı yani pko ..sperm sayısı azlığı fln gibi yoksa açıklanamayn infertelitemi..sanki ben seni başka bi topktn hatırlıyor gibiyimde??

oliiiiiiiimmmmmmmmm kocan çok şakacıymışş
diğer topikte yazdı tablon acevap sonu hayır yani bebek olsun

biliyom halem biliyommmmmmm umut mumuttt yokkkkkkkk gerçekler acı da olsa
ztn bu ay başından beri öyleydideeee işşşteee napcan umut dünyası

Deryoşşş Fundaaaaa Nuradamlaaaaaaaaa

ve şmdi gördüm Haleeeeeeeee :)))

günaydın kızlarrrrrr
günaydın canımm bugün ikimizinde temizlik günü desene :18:

günaydın kızlaar. acaba beni ve tablomu da aranıza listenize alır mısınız

3d1d67 Ovulation charts on FertilityFriend.com

hoşgeldin valla tablon güzel 2. yarıda da bi yükselme var inşallah bebiş vardır

şenay funda güzel bir akşam geçirmişsiniz ne güzell
benım de karnım acıktı ya gideyım de atıştıryaım bir şeyler

ye ye yemeğini bebişimize iyi bak annesi

çatladım kızlarrrrr,çatladım....çatladım da çatladım....
3d90ed Ovulation charts on FertilityFriend.com

gözün aydın canım değerlendirdinizmi bu günleri

canım merhaba nsılsın beni hatırladın mı hamilemisin çok ama çok sevindimmmmmmm Rabbim kucaklarımıza almayıda nasip etsin hayırlısıylaaa

darısı isteyen tüm kardeşlerimin başınaaaa

hatırlamam mı canım benım çok sağol
sen ne kadar büyümüşsün yaa 22.hafta maşalah
kızın geliyor heralde
sağlıkla kucağımızda görelim
tüm isteyenlere inşallah

sonu hayır olsun..sorununuz varmı yani pko ..sperm sayısı azlığı fln gibi yoksa açıklanamayn infertelitemi..sanki ben seni başka bi topktn hatırlıyor gibiyimde??

canım ben de pco var eşimde sadece morfoloji sorunu var. sayısı ve hızı iyi çook şükür
ben genelde "hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar" isimli topiğe ve "haziranda bize güle oynaya bebişim gelsin diyorsanız hadi buraya" isimli topiğe takılıyorum. her gün gelip sizin yazdıklarınızı okuyorum. bazen size soru soruyorum

oliiiiiiiimmmmmmmmm kocan çok şakacıymışş
diğer topikte yazdı tablon acevap sonu hayır yani bebek olsun

sormaaaa deryoşummm beni sinirlendirmekten çok hoşlanıyor..
hatun camı açayımmi sana karii sana diyorum kıs kıs gülüyo bu arada aç lan aççç bi an öncede dfol git diyorum..
aşkımmm akşam gelirken bişe istiyonmu b...k isityorum alırsın defolsana diyorum gülerek yine geliyor tabi ..daha elli tane şey bişey arıyr bulamıyor halbuki acil değil aşağıy indi camıda neden açtığı anlaşıldı giderken bide kornaya basmasıyla güne damgasını vurdu anlıycan sanki gelin konvoyu gidiyor öldürdü beni akşamda ben onu öldürcem haberi yokk

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…