Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
günaydın kızlarrr nasılsınızz ben çok mutluyummm

dün akşam işten gelirkenn şeytan beni dürttü servisten indim bir tane hastaneye girdim muayne olmak istiyorum dedim vee hastaneye girmeden sağ ve sol kasıklarımda ağrılar vardı özelliklede sol girdim muayne oldum doktora dururmu anlattım serophene kullandığı glukofen kullandığımı adetimin 12 günü olduğunuu söyledim doktor yatırdı bir güelce muayne etti dediki evet pkosun dedi sağ yumurtalıklarında yumurta var ama çok küçük 2-3 mm şekilleride var dedi aklıma diğer doktorun dediği küçük küçük var sözü geldi neysee bide sol yumurtalıga bakalım dedi solda bir tana çok güzel yumurtan var dedi bende hemen heycanlandımgerçeken mi dedim evet dedi doktorr hatta boyutu 20 mm dedi çatlamaya hazır durumda dedi.sana iğne yazayım dedi ovilitl mi ne onu ayzdı yarın sabah hemen vurun dedi c.tesi ilişki olsun dedi sonra gün aşırı devam et salıda kontrole gel çatlamılmı bakalım dedi ayyy doktorun odasından nasıl çıktığımı anlamadım yaa doktora dururmu anlatırken hemşiresi bana ne kadar güzel bilgili bir hastasın aferin sana dedi bende teşekkür ettim doktorra daha önceki doktorum bana zayıfla dediğini ve ben 5 kılo verdiğimi ve son 4-5 aydır adetlerimin 28-22-23 günlerde olduğunu söyledim akşam eczaneler kapalıydı nöbetçi eczanelerdede yoktu getirtiyorlarmıs sabah ilk işim eczaneye gitmek oldu ama iğne yoktu sagolsunlar 20 dk depodan getirtiler ve iğnemi göbekden oldum iğneyi vurulduğum zaman çok az sinek ısırıgı gibi bir ağrı hissettim şuan sadece sağ kasığımd aağrı var d açok hafıff anlamadığım tek şey diğer doktorum niye o yumurtayı göremedi bana sadece küçğk küçük var demişti neyse tamda zamanında gitmişim dotora.2-3 gün bal tarçın çörekotu yedim 2-3 günde 2-3 tane kuru incir yedim iftar sonra falan bide serophene tabı artık neyin etkisi oldu anlamadım :). kızlarrrrrrrrrrrr bugun çok mutluyummmmmm benmde artık bir yumurtam var ve bende tavuklar gibi yumurtluyorum

hatırlamam mı canım benım çok sağol
sen ne kadar büyümüşsün yaa 22.hafta maşalah
kızın geliyor heralde
sağlıkla kucağımızda görelim
tüm isteyenlere inşallah

inşAllah canımmm saol evet kızım geliyor teyzesii

sen erkek mi hissediyorsun bakim çizelgen mavi

yokh nasılsın bitanemmmmm

hele hatırladım seni bende pkoluyum cnm ..hadi hayırlısı olsun arada uğradığım topikler zaten okumak için giriyorum..

hadi gözün aydın cnm çok sevindim...
aman diyim ilişki sonrası bacaklar havaya belin altına yastık bacak bacak üstüne yarım saat yat aman diyim amannn..
yumurtlamak harika bişe yaaa biz pkolular için bende sanki gebeş mişim gibi seviniyorum yumurtladığımı görünce..ama metformin kullanman yumurtanıda sağlıklı yapacaktır hadi hayırlsı..

ayyy canımm çok sevindimmmm bende orvitelle olmuştum.. 36 saat sonra ilişki vermişti.. aman iyi değerlendirin

hele hatırladım seni bende pkoluyum cnm ..hadi hayırlısı olsun arada uğradığım topikler zaten okumak için giriyorum..

topiğimize sohbete de beklerim. haziran topiğini "hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar" topiğine taşıdık.

yaww nedir bu pcodan çektiğimiz. sen ne kadar zamandır bebiş istiyosun

sagol cnaım allah razı olsun ben ilk defa yumurtladığımı gördüm ve şok oldum bildiğin yumurta yaaaa valla gebe kalamasamda bu ayy bu mutluluk bana yeter ben çok umutsuzdum çünkü beni anca iğneler paklar diyordum ama allahıma şükürler olsun gördüm yumurtladığımıı :))) içim biraz daha rahat şuan

bu duygunun ne demek olduğunu çok iyi biliyorum
inşalalh bebeğin gelir canım

inşAllah canımmm saol evet kızım geliyor teyzesii

sen erkek mi hissediyorsun bakim çizelgen mavi

yokh nasılsın bitanemmmmm

valla canım ben bu çizelgeyi çok beğeniyorum erkek hissettiğimden değil
kız olursa bunu pembe yapabilirmiyim ki:26:
isim düşündünüz mü

isim babamız begenmiyor canım habire değiştiriyor isimsiz yatıyor yavrum 1 aya kadar isim konusunu çözmeyi dusunuyorum yoksa kvalide tarafları olaya karısacaklar sinirlerim bozulcak :44:

sizin var mı erkek olursa kız olursa diyee dusndugunuz

sen sonun da gördün beni zaten

amannnn da aman pek de alınganmışısız, herhalde hormonların etkisi kuzum....bence kızlar senin kadar vefalı hamiş arkadaşları oldukları için şanslılar,biz senle çok şey paylaşmadık ama kızlarla neler paylaşmışsınızdır...ben eminim,hiss ediyorum onlar seni çok seviyorlar...

o doktor nasıl göremedi o yumurtayı çok enteresan yaa:44:

Gunaydin Herkese

Ayyy ne keyiflendim sabah sabah ne guzel ya gorusmussunuz kaynatmissiniz resmi arkadan cekmek de bomba olmus yaaa tam kk ya uygun yalniz ben de tanidim herkes gibi, tiyo vermisti funda daha once yuzlerinizi merak etsek de buyu bozulmadi boyle guzel olmus dediginiz gibi ama cok hos fikir gercekten bayildim..
Ecrin ne guzel haber buuuuuuucoooook sevindim senin adina, insallah hamis kalirsin bu ay icine dogmus kiz..

herkese guzel mutlu bir gun dilerim kizlar

vallahamıı lennnn
ele verir talkını kendi götürür salkımı hahahahaah
hiç gülecem yoktu desemde inanma hep var hep sanki içimi biri gıdıklıyooo sürekliii

he valaa bide bi güzel açıklıyodun
kışın vücud kendini korur sıcaktır yazın aksine ateş düşer sıcaktan etkilenmez diye

bugün bende öyleyim kızzzzz sinirdennnnnn heraldee boyna gülesim var

senden ne haber tatlım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…