hoşgeldinvalla tablon güzel 2. yarıda da bi yükselme var inşallah bebiş vardır
umutmu oda nebiliyom halem biliyommmmmmm umut mumuttt yokkkkkkkk gerçekler acı da olsa
ztn bu ay başından beri öyleydideeee işşşteee napcan umut dünyası
hatırlamam mı canım benım çok sağol
sen ne kadar büyümüşsün yaa 22.hafta maşalah
kızın geliyor heralde
sağlıkla kucağımızda görelim
tüm isteyenlere inşallah
hoşbulduk canım. ne kadar sıcak kanlısınız böyleeinşallah bebiş vardır.
ee burası ateş ölçme topiği ya ondan sıcak kanlı olabiliriz
hele hatırladım seni bende pkoluyum cnm ..hadi hayırlısı olsun arada uğradığım topikler zaten okumak için giriyorum..canım ben de pco var eşimde sadece morfoloji sorunu var. sayısı ve hızı iyi çook şükür
ben genelde "hadi hanımlar hep beraber diyoruz:)) O BEBEK BURAYA GELECEK o kadar" isimli topiğe ve "haziranda bize güle oynaya bebişim gelsin diyorsanız hadi buraya" isimli topiğe takılıyorum. her gün gelip sizin yazdıklarınızı okuyorum. bazen size soru soruyorum
günaydın kızlarrr nasılsınızz ben çok mutluyummm
dün akşam işten gelirkenn şeytan beni dürttü servisten indim bir tane hastaneye girdim muayne olmak istiyorum dedim vee hastaneye girmeden sağ ve sol kasıklarımda ağrılar vardı özelliklede sol girdim muayne oldum doktora dururmu anlattım serophene kullandığı glukofen kullandığımı adetimin 12 günü olduğunuu söyledim doktor yatırdı bir güelce muayne etti dediki evet pkosun dedi sağ yumurtalıklarında yumurta var ama çok küçük 2-3 mm şekilleride var dedi aklıma diğer doktorun dediği küçük küçük var sözü geldi neysee bide sol yumurtalıga bakalım dedi solda bir tana çok güzel yumurtan var dedibende hemen heycanlandımgerçeken mi dedim evet dedi doktorr hatta boyutu 20 mm dedi çatlamaya hazır durumda dedi.sana iğne yazayım dedi ovilitl mi ne onu ayzdı yarın sabah hemen vurun dedi c.tesi ilişki olsun dedi sonra gün aşırı devam et salıda kontrole gel çatlamılmı bakalım dedi ayyy doktorun odasından nasıl çıktığımı anlamadım yaa doktora dururmu anlatırken hemşiresi bana ne kadar güzel bilgili bir hastasın aferin sana dedi bende teşekkür ettim doktorra daha önceki doktorum bana zayıfla dediğini ve ben 5 kılo verdiğimi ve son 4-5 aydır adetlerimin 28-22-23 günlerde olduğunu söyledim akşam eczaneler kapalıydı nöbetçi eczanelerdede yoktu getirtiyorlarmıs sabah ilk işim eczaneye gitmek oldu ama iğne yoktu sagolsunlar 20 dk depodan getirtiler ve iğnemi göbekden oldum iğneyi vurulduğum zaman çok az sinek ısırıgı gibi bir ağrı hissettim şuan sadece sağ kasığımd aağrı var d açok hafıff anlamadığım tek şey diğer doktorum niye o yumurtayı göremedi bana sadece küçğk küçük var demişti neyse tamda zamanında gitmişim dotora.2-3 gün bal tarçın çörekotu yedim 2-3 günde 2-3 tane kuru incir yedim iftar sonra falan bide serophene tabı artık neyin etkisi oldu anlamadım :). kızlarrrrrrrrrrrr bugun çok mutluyummmmmm benmde artık bir yumurtam var ve bende tavuklar gibi yumurtluyorum
günaydın kızlarrr nasılsınızz ben çok mutluyummm
dün akşam işten gelirkenn şeytan beni dürttü servisten indim bir tane hastaneye girdim muayne olmak istiyorum dedim vee hastaneye girmeden sağ ve sol kasıklarımda ağrılar vardı özelliklede sol girdim muayne oldum doktora dururmu anlattım serophene kullandığı glukofen kullandığımı adetimin 12 günü olduğunuu söyledim doktor yatırdı bir güelce muayne etti dediki evet pkosun dedi sağ yumurtalıklarında yumurta var ama çok küçük 2-3 mm şekilleride var dedi aklıma diğer doktorun dediği küçük küçük var sözü geldi neysee bide sol yumurtalıga bakalım dedi solda bir tana çok güzel yumurtan var dedibende hemen heycanlandımgerçeken mi dedim evet dedi doktorr hatta boyutu 20 mm dedi çatlamaya hazır durumda dedi.sana iğne yazayım dedi ovilitl mi ne onu ayzdı yarın sabah hemen vurun dedi c.tesi ilişki olsun dedi sonra gün aşırı devam et salıda kontrole gel çatlamılmı bakalım dedi ayyy doktorun odasından nasıl çıktığımı anlamadım yaa doktora dururmu anlatırken hemşiresi bana ne kadar güzel bilgili bir hastasın aferin sana dedi bende teşekkür ettim doktorra daha önceki doktorum bana zayıfla dediğini ve ben 5 kılo verdiğimi ve son 4-5 aydır adetlerimin 28-22-23 günlerde olduğunu söyledim akşam eczaneler kapalıydı nöbetçi eczanelerdede yoktu getirtiyorlarmıs sabah ilk işim eczaneye gitmek oldu ama iğne yoktu sagolsunlar 20 dk depodan getirtiler ve iğnemi göbekden oldum iğneyi vurulduğum zaman çok az sinek ısırıgı gibi bir ağrı hissettim şuan sadece sağ kasığımd aağrı var d açok hafıff anlamadığım tek şey diğer doktorum niye o yumurtayı göremedi bana sadece küçğk küçük var demişti neyse tamda zamanında gitmişim dotora.2-3 gün bal tarçın çörekotu yedim 2-3 günde 2-3 tane kuru incir yedim iftar sonra falan bide serophene tabı artık neyin etkisi oldu anlamadım :). kızlarrrrrrrrrrrr bugun çok mutluyummmmmm benmde artık bir yumurtam var ve bende tavuklar gibi yumurtluyorum
umutmu oda ne
bizki adet olsakta üstüne gördüğümüzü düşünürüz ..
canımız sağolsunnn
hele hatırladım seni bende pkoluyum cnm ..hadi hayırlısı olsun arada uğradığım topikler zaten okumak için giriyorum..
hele hatırladım seni bende pkoluyum cnm ..hadi hayırlısı olsun arada uğradığım topikler zaten okumak için giriyorum..
hadi gözün aydın cnm çok sevindim...
aman diyim ilişki sonrası bacaklar havaya belin altına yastık bacak bacak üstüne yarım saat yat aman diyim amannn..
yumurtlamak harika bişe yaaa biz pkolular için bende sanki gebeş mişim gibi seviniyorum yumurtladığımı görünce..ama metformin kullanman yumurtanıda sağlıklı yapacaktır hadi hayırlsı..
sormaaaa deryoşummm beni sinirlendirmekten çok hoşlanıyor..
hatun camı açayımmi sana karii sana diyorum kıs kıs gülüyo bu arada aç lan aççç bi an öncede dfol git diyorum..
aşkımmm akşam gelirken bişe istiyonmu b...k isityorum alırsın defolsana diyorum gülerek yine geliyor tabi ..daha elli tane şey bişey arıyr bulamıyor halbuki acil değil aşağıy indi camıda neden açtığı anlaşıldı giderken bide kornaya basmasıyla güne damgasını vurdu anlıycan sanki gelin konvoyu gidiyoröldürdü beni akşamda ben onu öldürcem haberi yokk
bu duygunun ne demek olduğunu çok iyi biliyorumgünaydın kızlarrr nasılsınızz ben çok mutluyummm
inşAllah canımmm saol evet kızım geliyor teyzesii
sen erkek mi hissediyorsun bakim çizelgen mavi
yokh nasılsın bitanemmmmm
bu duygunun ne demek olduğunu çok iyi biliyorum
inşalalh bebeğin gelir canım
valla canım ben bu çizelgeyi çok beğeniyorum erkek hissettiğimden değil
kız olursa bunu pembe yapabilirmiyim ki:26:
isim düşündünüz mü
sen sonun da gördün beni zaten
selam canım.burdamısın.
sagol cnaım allah razı olsun ben ilk defa yumurtladığımı gördüm ve şok oldumbildiğin yumurta yaaaa valla gebe kalamasamda bu ayy bu mutluluk bana yeter ben çok umutsuzdum çünkü beni anca iğneler paklar diyordum ama allahıma şükürler olsun gördüm yumurtladığımıı :))) içim biraz daha rahat şuan
vallahamıı lennnn
ele verir talkını kendi götürür salkımı hahahahaah
hiç gülecem yoktu desemde inanma hep var hep sanki içimi biri gıdıklıyooo sürekliii
Gunaydin Herkese
Ayyy ne keyiflendim sabah sabah ne guzel ya gorusmussunuz kaynatmissinizresmi arkadan cekmek de bomba olmus yaaa tam kk ya uygun yalniz ben de tanidim herkes gibi, tiyo vermisti funda daha once yuzlerinizi merak etsek de buyu bozulmadi boyle guzel olmus dediginiz gibi ama cok hos fikir gercekten bayildim ..
Ecrin ne guzel haber buuuuuuucoooook sevindim senin adina, insallah hamis kalirsin bu ay icine dogmus kiz ..
herkese guzel mutlu bir gun dilerim kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?