Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

deryoşum inşallah gelmez ve dediğimiz gibi yerleşme olsun bu leke.ne yapalım umut işte biz böyle düşünmeden yapamayız
bi gün gelir yanılmamış oluruz diğer deryoşta olduğu gibi.
ama eğer gelirsede bu akşam gelmiş oluyor yarın akşama 1 pazar akşama 2 pazartesi akşama 3 olur
o şekilde hesapla bence çünkü benimde genelde akşamları gelir ve ben o hesaba göre 4.gün giderim ama 4.gün sabahı gittiğim için hala 3.günüm sayarım.
sonuçta ne zaman başladığı önemli.yumurtlama saati nasıl önemliyse adet saatide ona göre olduğu için hesap böyle olmalı bence.
hem adetin 2. 3.4.günü verilmesi gerekiyor tahlilin.illa 3diye bi şart yok canımm.biraz karışık anlattım ama anlamışsındır umarım

katılıyorum bahara deryoş...
farzetki uykun geldi uyudun ve sabah kalktığında geldi o leke ...
bugün bnm sayışıma görede pazartesi 2.5 olurdu açıkcası

kabus gibi ya, kizlar rusyada her yaz sicak su kesintisi olur 2 hafta kadar
ve evde su isitip banyo yapariz
hangi sehirde olursanis olsun boru temisligi icin bu yapilir her yaz
su da buz gibi akar normalde, bulasik bile yikarken eli donar insanin
ve o gunlerin icindeyiz
ustune gece 12 gibi soguk sular da gitmis ve supriz oldu
sinirlerim cok bozuldu zaten regl donemim bir de evde sifir su, ben bu donemde dk basi wc kullanmak zorunda kaliyorum soylemesi ayip
ve klosette de su yok
kabus gibi
neyse evdeki icme suyu 5 lt kullanilmis bulunuyor ve terslik bu ki surekli wc ihtiyacim var karnim agriyor uyumam mumkun degl
su da cok icmedim ama kalkmam gerekiyor surekli
kalktip sut isttim ve sinirli sinirli oturuyorum umarim sabah kadar surmez ve gelir sularrrrrrr

gelince görüşürüzz canımmm sen hemenmi gidicektin annene :26:
canım ıyı yolculuklar sana. kayınvalıde de ne kdr eglenırsın bılmem ama ben sana ıyı eglenceler dılıyorum :)
esım pzrtesı gıdecek tura ben de salı aksam ustu fln gecerım heralde anneme. ole tahmın edıorum.

canım sen hıc kafanı yorma
cunku bgn baslamıs olsa bıle 2-3-4. gunlerde o tahlıl verılebılıo. artı lekelenmenın degıl yogun akıntının basladıgı gun ılk gun sayılır der hep bnm drum.o yuzden senınde yarın ılk gunun olacaktır...yadaaa hattaa muhtemelen hıc gelmeyecektır. hanı ustune gordun ya sekerım unuttun mu?
hee bunu da alıntılamısın ama uste soledım dı buna daır bısıler

amanınnn canımcım kotu olmus yaaa
butun gece wc ısını nasıl yapacaksn hakkaten
artık evdekı tum ıcme sularını bu gece kullancan sabah da erkenden gdp suyunu alcan
sahur fln yapcakmıydın?

amanınnn canımcım kotu olmus yaaa
butun gece wc ısını nasıl yapacaksn hakkaten
artık evdekı tum ıcme sularını bu gece kullancan sabah da erkenden gdp suyunu alcan
sahur fln yapcakmıydın?

yok adetliyim oruc tutmuyorum canim

evdeki icme suyu 5 ltydi zaten bitti (
bir de icme susuzum yani dusun ama sanki hafif hafif ses geliyor su doluyor gibi
damla damla gelmeye basladi
sanirim gelecek cok korkunctu gercekten susuz kalmak da ne zormus geliyor sanirim simdi ama hic gelmese bir de dusunup hic uyuyamam ben zaten

adetlı oldugunu bılıp nasıl oruc tutacagını dusundum bılemedım
ben konustum rus devlet su ısleryle sımdı
dedım everyım susuz kalmıs gonderın hemen suyu dıye
onlarda tamam dedıler rusca
onlar rusca ben turkce anlastık canım
sonuc olarak sen meraklanma gelıyor sular

oyyy çok zor canım yaaaa senin durum.ay inşallah yumurtlamaya kadar sıcak suyunuzda gelir..
ayy türkiyede yok böle bişey allahtan.pis mis içiyoruz napalım.

bi içemedin yaaaa ben 3 taneyi birden yaktım duman aldı heryeri

valla cok sukur ben boyle mevzularda hemen stres olurum
ay sonu para bitecek gibi oldugunda
evde sular elektrik gittiginde ..
cok zor durumdu ya sabaha karsi gelir diye dusundum bir de cunku genelde sicak su tamirati varsa gece 12de keserler 5te gelir de bu da oyle olur diye korktum ama gelmis gercekten

ya ben kk da konu aciyorum kimse sallamiyor hep boyle oluyor nickim mi itici geliyor acaba

bi içemedin yaaaa ben 3 taneyi birden yaktım duman aldı heryeri

valla cok sukur ben boyle mevzularda hemen stres olurum
ay sonu para bitecek gibi oldugunda
evde sular elektrik gittiginde ..
cok zor durumdu ya sabaha karsi gelir diye dusundum bir de cunku genelde sicak su tamirati varsa gece 12de keserler 5te gelir de bu da oyle olur diye korktum ama gelmis gercekten

ya ben kk da konu aciyorum kimse sallamiyor hep boyle oluyor nickim mi itici geliyor acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…