oyyy çok zor canım yaaaa senin durum.ay inşallah yumurtlamaya kadar sıcak suyunuzda gelir..
ayy türkiyede yok böle bişey allahtan.pis mis içiyoruz napalım.
dogalgazli ya hersey
boyle bakim yapiyorlar yoksa baya pis akar sicak sularimiz
eski yapilar sonucta
ama bu donem cok zor oluyor cidden, moskovadayken ilik akiyordu su yine oyle dus aliyordum yeni evlendigim zamanlardi bir de surekli soguk suyla dus
simdi buz giib akiyor haftaya gelir ama 5 gun bitti
ruslar zaten soğuk suyu severler canım kışın ortasında nasıl atlıyorlar denize.
ama türkleri düşünen yok tabi.neyseki geçici bi durum allah kolaylık versin sana
şenaya söle de bi arayıversin çabuk bitirsinler şu işi
bi içemedin yaaaa ben 3 taneyi birden yaktım duman aldı heryeri
bende normal hayata devam edenlerdenim canım öle aman aman bi ağrım sızım olmaz.
saolsun senay el atti duruma
soguk su geldi bir nefes aldim
ama hic uykum yok benim ya bu gece
karnim da geriliyorrrrr ya benim adetlerim cok agrili, kimisi normal hayatina devam eder ben cok cekiyorum ya,
yok anacım gitmedi oda çok şiştim ben ya midem yada miğdem taş gibi sigaradanda bişi anlamadım valla..
ne bıleyım yaamalesef şenaycım bende
yeşilaycı gibi mi görünüyorum kız ordan
yok anacım gitmedi oda çok şiştim ben ya midem yada miğdem taş gibi sigaradanda bişi anlamadım valla..
kızlar sımdı sıze bısı sorcam
bnm durumumu bılıosunuz. bızde erkek ınfertılıtesı var yanı sperm sonuclarımızda morfolojı %2 ve hareketlılık az. ama ben ates ve ovu testlerının gosterdıgı uzere yumurtlama sıkıntım yok ve hormonlarım gecen ay yapılan testler sonucu masallah oldukca guzel.
dr umuz da bıze bu durumda tedavıye baslıcamızı soledı. sperm sayısından dolayı dusuk olan sansımızdan oturu.
ve soledıgı ılk tedavı su:
yumurta takıbı ve catlatma ıgnesı sonucunda da saatlı ılıskı
ve bnm drum bu ıslem ıcın benden 400 tl alacak.
ben sımdı dusunuorum kı
ben zaten gayet her ay guzelce yumurtlayan bır ınsanım. ates yontemı gb yontemlerle gayet olması gereken zamanalrda ılıskılerım oldu aylardır. yanı ole haybeye gırmıoruz bız ılıskıye. 14 aydır ne 12.-17. gun takıbı ne gun asırı ılıskı denemelerı ne popo altına yastık koyması ne ates olcmesı ne ovulasyon testı bılmem ne kaldı. yanı bılınclı olarak olması gereken zamanlarda yasıoruz ılıskılerı. sımdı bu durumda bu drun bana uygulayacagı tedavının bana katacagı tek espırı saat vermesı mı olacak?
bnm zaten olusan yumurtam ıcın kımyasallarlamı yumurtlatcak benı catlatmak ıcınde?
yanı bnm yumurtlamam da bı sorun yokken ve 14 aydır gorunen sorunumuz spermlerın yumurtaya erısememesı yada dolleyecek spermlerın az olması ıken bu tedavıde yıne o spermelr aynı olacak yıne aynı yolu almak zorunda kalacaklar yanı aynı turde ılıskı olacak
yanı bunun artısı nedır ya?
bu tedavı seklı bnm ıcın uygunmu gercekten yaaa?
bana sankı bızım durumumuz ıcın uygun tedavının bu yumurtlama takıbı degıl de asılama gıbı gelıyor. sız ne dersınız ya?
kızlar sımdı sıze bısı sorcam
bnm durumumu bılıosunuz. bızde erkek ınfertılıtesı var yanı sperm sonuclarımızda morfolojı %2 ve hareketlılık az. ama ben ates ve ovu testlerının gosterdıgı uzere yumurtlama sıkıntım yok ve hormonlarım gecen ay yapılan testler sonucu masallah oldukca guzel.
dr umuz da bıze bu durumda tedavıye baslıcamızı soledı. sperm sayısından dolayı dusuk olan sansımızdan oturu.
ve soledıgı ılk tedavı su:
yumurta takıbı ve catlatma ıgnesı sonucunda da saatlı ılıskı
ve bnm drum bu ıslem ıcın benden 400 tl alacak.
ben sımdı dusunuorum kı
ben zaten gayet her ay guzelce yumurtlayan bır ınsanım. ates yontemı gb yontemlerle gayet olması gereken zamanalrda ılıskılerım oldu aylardır. yanı ole haybeye gırmıoruz bız ılıskıye. 14 aydır ne 12.-17. gun takıbı ne gun asırı ılıskı denemelerı ne popo altına yastık koyması ne ates olcmesı ne ovulasyon testı bılmem ne kaldı. yanı bılınclı olarak olması gereken zamanlarda yasıoruz ılıskılerı. sımdı bu durumda bu drun bana uygulayacagı tedavının bana katacagı tek espırı saat vermesı mı olacak?
bnm zaten olusan yumurtam ıcın kımyasallarlamı yumurtlatcak benı catlatmak ıcınde?
yanı bnm yumurtlamam da bı sorun yokken ve 14 aydır gorunen sorunumuz spermlerın yumurtaya erısememesı yada dolleyecek spermlerın az olması ıken bu tedavıde yıne o spermelr aynı olacak yıne aynı yolu almak zorunda kalacaklar yanı aynı turde ılıskı olacak
yanı bunun artısı nedır ya?
bu tedavı seklı bnm ıcın uygunmu gercekten yaaa?
bana sankı bızım durumumuz ıcın uygun tedavının bu yumurtlama takıbı degıl de asılama gıbı gelıyor. sız ne dersınız ya?
ne bıleyım yaa
klasık sey durumu ıste bu
ınsanları gozunde hayal ettıgın durumdan farklı cıktıgındakı saskınlıkıste
şimdi bebeğim benimde aynı şekilde her ay yumurtlama var adetler düzenli bende sorun yokeşiminde fena değil işte
ama bende 2 kez klomen kullandım iğne oldum bunun mantığı sadece saatle sınırlı değil.birden fazla yumurta olması hani birinden biri döllensin diye
bende bi işe yaramadı boşuna vücudum hormon aldı.üçüncü kez aşılama için kullandım onda da bi işe yaramadı.
ama sebepsiz olan ve yumurtlaması gayet iyi olanlarda da tutan çok olmuş.zaten doktorlar tedaviye önce bu şekilde başlıyorlar sorun ne olursa olsun
istersen bi kez dene her aşamayı yaşamak lazım atlamadan.
hehehe hadı yaaehehe o zaman sen beni gayet iyi aile kızı olarak hayal etmişsin saol canım
oysa bende her türlüsü varoli bilir
fikrin gayet mantıklı cnm ama bir kaç yumurtan olursa sadece o ay için ihtimallerini artırmak amaçlı ,bende senin yerinde olsam böyle düşünürdüm ..ve direk aşılamaya geçmek isterdim
spermlere artı olacak bi destek bu tedavide kesinlikle yok ...tabiki bu esnada spermler için hareket ve hız için ilaçlar kullanılmalı...
fazla yumurta olussun dıye yapılıo dıyosun yanı sen ole mı?
hmmm..ama ıste aklıma takılan sey
spermler zaten kotu oldugundan olmuo bızım bu bebek ya hanı
bırden fazla yumurtam olsa da ılıskı seklınde gelen spermlerın o yumurtalara ulasacagı saglıkta olmayacagı dusuncesı tedavının sonucsuz kalacagını dusundurtuyor bana
canım öyle düşünme sonuçta 1 tane hareketli sperm yetecek.
bakarsın yolunu bulur ulaşır yumoşlardan birine
ve belkide klomen vesile olur.dene derim ben
ayyyy umarimmm degismez bu akinti ve gelmez adetbir umit sabahki atesini bekliyoruz oyleyse sonucta yerlesme oldugunda da ates dusuyor ya
olur mu olur yarin sabah firlarkeskeeee[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?