Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
oyyy çok zor canım yaaaa senin durum.ay inşallah yumurtlamaya kadar sıcak suyunuzda gelir..
ayy türkiyede yok böle bişey allahtan.pis mis içiyoruz napalım.

dogalgazli ya hersey
boyle bakim yapiyorlar yoksa baya pis akar sicak sularimiz
eski yapilar sonucta
ama bu donem cok zor oluyor cidden, moskovadayken ilik akiyordu su yine oyle dus aliyordum yeni evlendigim zamanlardi bir de surekli soguk suyla dus
simdi buz giib akiyor haftaya gelir ama 5 gun bitti

ruslar zaten soğuk suyu severler canım kışın ortasında nasıl atlıyorlar denize.
ama türkleri düşünen yok tabi.neyseki geçici bi durum allah kolaylık versin sana
şenaya söle de bi arayıversin çabuk bitirsinler şu işi

saolsun senay el atti duruma
soguk su geldi bir nefes aldim
ama hic uykum yok benim ya bu gece
karnim da geriliyorrrrr ya benim adetlerim cok agrili, kimisi normal hayatina devam eder ben cok cekiyorum ya,

saolsun senay el atti duruma
soguk su geldi bir nefes aldim
ama hic uykum yok benim ya bu gece
karnim da geriliyorrrrr ya benim adetlerim cok agrili, kimisi normal hayatina devam eder ben cok cekiyorum ya,
bende normal hayata devam edenlerdenim canım öle aman aman bi ağrım sızım olmaz.
ama olmasıda iyiymiş yumurtalıklar çok çalıştığından olur diyorlar ağrıyı ve kaliteli yumoşlardan kaynaklandığını duydum ben

yok anacım gitmedi oda çok şiştim ben ya midem yada miğdem taş gibi sigaradanda bişi anlamadım valla..

gitmez anacım gitmezz.en iyisi meyve ye o biraz mideni yatıştırır.

Son düzenleme:
kızlar sımdı sıze bısı sorcam
bnm durumumu bılıosunuz. bızde erkek ınfertılıtesı var yanı sperm sonuclarımızda morfolojı %2 ve hareketlılık az. ama ben ates ve ovu testlerının gosterdıgı uzere yumurtlama sıkıntım yok ve hormonlarım gecen ay yapılan testler sonucu masallah oldukca guzel.
dr umuz da bıze bu durumda tedavıye baslıcamızı soledı. sperm sayısından dolayı dusuk olan sansımızdan oturu.
ve soledıgı ılk tedavı su:
yumurta takıbı ve catlatma ıgnesı sonucunda da saatlı ılıskı
ve bnm drum bu ıslem ıcın benden 400 tl alacak.

ben sımdı dusunuorum kı
ben zaten gayet her ay guzelce yumurtlayan bır ınsanım. ates yontemı gb yontemlerle gayet olması gereken zamanalrda ılıskılerım oldu aylardır. yanı ole haybeye gırmıoruz bız ılıskıye. 14 aydır ne 12.-17. gun takıbı ne gun asırı ılıskı denemelerı ne popo altına yastık koyması ne ates olcmesı ne ovulasyon testı bılmem ne kaldı. yanı bılınclı olarak olması gereken zamanlarda yasıoruz ılıskılerı. sımdı bu durumda bu drun bana uygulayacagı tedavının bana katacagı tek espırı saat vermesı mı olacak?
bnm zaten olusan yumurtam ıcın kımyasallarlamı yumurtlatcak benı catlatmak ıcınde?
yanı bnm yumurtlamam da bı sorun yokken ve 14 aydır gorunen sorunumuz spermlerın yumurtaya erısememesı yada dolleyecek spermlerın az olması ıken bu tedavıde yıne o spermelr aynı olacak yıne aynı yolu almak zorunda kalacaklar yanı aynı turde ılıskı olacak
yanı bunun artısı nedır ya?
bu tedavı seklı bnm ıcın uygunmu gercekten yaaa?

bana sankı bızım durumumuz ıcın uygun tedavının bu yumurtlama takıbı degıl de asılama gıbı gelıyor. sız ne dersınız ya?

malesef şenaycım bende
yeşilaycı gibi mi görünüyorum kız ordan
ne bıleyım yaa
klasık sey durumu ıste bu
ınsanları gozunde hayal ettıgın durumdan farklı cıktıgındakı saskınlıkıste
yok anacım gitmedi oda çok şiştim ben ya midem yada miğdem taş gibi sigaradanda bişi anlamadım valla..

canım sakız cıgne
10 dk ıcınde gecer mıdendekı sıkıntı
guven bana

şimdi bebeğim benimde aynı şekilde her ay yumurtlama var adetler düzenli bende sorun yok eşiminde fena değil işte
ama bende 2 kez klomen kullandım iğne oldum bunun mantığı sadece saatle sınırlı değil.birden fazla yumurta olması hani birinden biri döllensin diye
bende bi işe yaramadı boşuna vücudum hormon aldı.üçüncü kez aşılama için kullandım onda da bi işe yaramadı.
ama sebepsiz olan ve yumurtlaması gayet iyi olanlarda da tutan çok olmuş.zaten doktorlar tedaviye önce bu şekilde başlıyorlar sorun ne olursa olsun
istersen bi kez dene her aşamayı yaşamak lazım atlamadan.

fikrin gayet mantıklı cnm ama bir kaç yumurtan olursa sadece o ay için ihtimallerini artırmak amaçlı ,bende senin yerinde olsam böyle düşünürdüm ..ve direk aşılamaya geçmek isterdim
spermlere artı olacak bi destek bu tedavide kesinlikle yok ...tabiki bu esnada spermler için hareket ve hız için ilaçlar kullanılmalı...

fazla yumurta olussun dıye yapılıo dıyosun yanı sen ole mı?
hmmm..ama ıste aklıma takılan sey
spermler zaten kotu oldugundan olmuo bızım bu bebek ya hanı
bırden fazla yumurtam olsa da ılıskı seklınde gelen spermlerın o yumurtalara ulasacagı saglıkta olmayacagı dusuncesı tedavının sonucsuz kalacagını dusundurtuyor bana

ehehe o zaman sen beni gayet iyi aile kızı olarak hayal etmişsin saol canım
oysa bende her türlüsü varoli bilir
hehehe hadı yaa
sende bendensın yanı

valla dr hıııc bısı demedı spermler ıcın sunu kullan bunu kullan falan
bız kendımızce ıste macun ve caksır suyu kullanıoruz.
kecı boynuzunu bırakmak zorunda kaldık esıme ıyı gelmıyor o.
aslında o olaydı ıyıydı ama malesef kullanamıos ıste.
onun dısında bısı yapmıos malesef

canım öyle düşünme sonuçta 1 tane hareketli sperm yetecek.
bakarsın yolunu bulur ulaşır yumoşlardan birine
ve belkide klomen vesile olur.dene derim ben

ayyyy umarimmm degismez bu akinti ve gelmez adet bir umit sabahki atesini bekliyoruz oyleyse sonucta yerlesme oldugunda da ates dusuyor ya
olur mu olur yarin sabah firlarkeskeeee[/B
]

baya bı gelmeye basladı bnmkı kızlar
sancımda nasıl arttı belım hele kopuyo
neyse artık 4 gunu gıtcem pzt yapcak bısı yokkk

selam kızlar giremedim bugün.sonlara baktım biraz...

shnay canım son yazdığını okudum ve gayet mantıklı söylediğin eğer eşine bir tedavi uyguluyorsa yumurta takibi mantıklı ama eşinin sonuçlarının düzelmesi için bir ilaç verilmemişse sen neden boşuna kimyasal yüklüyosun vucüduna.sorun sende değil karşıda karşının tedavi olması gerekli bence ha şöyle bir durum var beklemek istemiyorsan aşılama gayet mantıklı eşinin hızlı spermleri seçilecek ve senin yumurtlama günün belirlenecek ve sana iğneyle beraber sperm enjekte edilecek.sonucu da iyi olur bence çünkü sende bir sorun yok yollar açık yumurta var sperm var daha ne olsun..ama yok bekleriz derseniz 2-3 ay eşini iyi besle ve aktarcıdan aldıklarınızı yesin 3 ay sonra tekrar test yapın bakın bakalım işe yarıyomu biz 2.5-3 ayda bir testi tekrarladık ,spermler 72 günde bir kendini yeniliyomuş canım,sonrasında baktınız düzelme var basit bi yumurta takibiyle kendiliğinden olur inşAllah

every canım ne oldu ya regil olmuşsun sanırım yeni döngün hayırlı olsun canım inşAllah bu bekleyiş biter bir gün ,eşinin test yaptırmaya ikna olmasına çok sevindim canıminşAllah bir sorun çıkmazda kafanız rahatlar ve sonraaaaa bebek gelir

yokh canım sen ne yaptın regil oldunmu inşAllah olmazsın canım ya :26:bu topiğe bu ay bi bebiş haberi gerek

22merve22 selam cnm bana ovu testini sormuşsun,canım ovu testi silikken pozitif demek değil mesela ben 4 gün önce başlamıştım test yapmaya ilk günler çooook silik varla yok arasıydı dünden önceki gün baya belli silikti dünde çift çizgiydi bugün de yaptım tekrar koyu silikti silikleşmeye başlamış yine .eğer çift çizigiyi görürsen şu demek hormon yükseldi 24-36saat içinde çatlayacak yumoş var demek.benm dün pozitifti bakalım bu ay neler olcak inşAllah %4 şansım tutar silik çizgilere takılma ama koyu silik çizgi yaklaştığını gösterir yumurtlamanın bence koyu çizgi gördüğün an başla çalışmalara çizft çizgiyi gördüğünde 3 gün üstüste yap sonra gün aşırı yap inşAllah tutar canım bebeişin

yokh canım geçmiş olsun görümcenin bebeği dış gebelikmiş Allahım esirgesin kimseye yaşatmasın böyle şeyler bende korkuyorum demek istemiyorum ,yoluma gelmesin diye ama benm uyuz dr bana da söledi bu risk yüksek diye bende aklıma getirmek istemiyorum eşimde çok korkuyo bide tek tüpüm var Allah korusun kızlar gerçekten duaya ihtiyacım var ne olur dua edin bana ya Rabbim sağlıkla göndersin evladımı..aminn

Allahım sen 2 yumurtalığımı 1 tüpümü ve rahmimi koru ,onlara bir zarar gelmesin ...aminnnnnnnnn

selam yokh ve shnayy canım nasılsınz
yokh canm yeni gördüm regil mi oldun neyse yeni döngün hayırlı olsun cnm inşAllah bu ay gelir bebişin...ilaçlarına başlarsın sende hem erken baktır yumurtana ne olur ne olmaz kaçırmazsın gününü...

Son düzenleme:
yokh
canım senın daha yenı basladıysa yogunlasmaya ılk gunun cumartesı sayılır yanı saat hesabı yaparsan zaten pazartesıı 3. gunu olacak. yanı tam vaktı olacak. o yuzden hıc takma kafana

efesude
canım valla esıme hıc bısı vermedı. bız bı urologa gıttık. esımın kadın dogumcunun sperm sonuclarını yanlıs yorumlayacagını dusunmesı uzerıne. urolog prooxeed plus vermıstı ama yardımcı olur demıstı ama almadık onu. onun yerıne macun ve caksır suyu kullanıoruz ıste. onalrda ne kdr faydalı olursa kı sahsen ben morfolojıye ve hıza etkı edecegını pek sanmıorum.
az once konustuk esımle sıze yazdıgım durumu anlattım ben bole dusunuorum dıe
ama arkadas hala dogal yolla asla olmaz demedıler o yuzden ben bı kac ay daha dogal yolla denıcem dıo.
yumos takıbı tedavısınıde bakarız zamanı gelınce dıo
ya bole havada kalıo ya muhabbet esıme acayıp kızıyorum yaa
dogal yolla bu zmna kdr nıe olmadı o zmn dedım olmamıstır allah bu dedı. dogal yolla olmaz demedıelr ama hepsı sansınız az dedı dıorum olsun ben yınede denıcem dıo
en son da ne dedım bılıomusunuz? bız sık sık bu aksam ılıskı olmalı dıye halvete gırmeye ugrasırsak beyımızın psıkolojısınden oturu halvete gırememe durumu yasadıgımız oldu. dedım kı bız bu sıkıntıyı yasıorz psıkolojık dıosun pekı yumurta catlatma ıgnesınden sonra dr bıze belkıde sabahın korunde bı saat vercek ılıskıye gırın dıe o zmn nası olcak psıkolojın saglam kalabılcekmı dıorum
bu seferde dalgaya vuruo vıagra mıagra alırmıs olurmus o zaman
al carp sımdı o adamı duvardan duvaraaa
ayyhh cok sınırlıyım su anda

Son düzenleme:
.....................................................

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…