Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yokh
canım senın daha yenı basladıysa yogunlasmaya ılk gunun cumartesı sayılır yanı saat hesabı yaparsan zaten pazartesıı 3. gunu olacak. yanı tam vaktı olacak. o yuzden hıc takma kafana

efesude
canım valla esıme hıc bısı vermedı. bız bı urologa gıttık. esımın kadın dogumcunun sperm sonuclarını yanlıs yorumlayacagını dusunmesı uzerıne. urolog prooxeed plus vermıstı ama yardımcı olur demıstı ama almadık onu. onun yerıne macun ve caksır suyu kullanıoruz ıste. onalrda ne kdr faydalı olursa kı sahsen ben morfolojıye ve hıza etkı edecegını pek sanmıorum.
az once konustuk esımle sıze yazdıgım durumu anlattım ben bole dusunuorum dıe
ama arkadas hala dogal yolla asla olmaz demedıler o yuzden ben bı kac ay daha dogal yolla denıcem dıo.
yumos takıbı tedavısınıde bakarız zamanı gelınce dıo
ya bole havada kalıo ya muhabbet esıme acayıp kızıyorum yaa
dogal yolla bu zmna kdr nıe olmadı o zmn dedım olmamıstır allah bu dedı. dogal yolla olmaz demedıelr ama hepsı sansınız az dedı dıorum olsun ben yınede denıcem dıo
en son da ne dedım bılıomusunuz? bız sık sık bu aksam ılıskı olmalı dıye halvete gırmeye ugrasırsak beyımızın psıkolojısınden oturu halvete gırememe durumu yasadıgımız oldu. dedım kı bız bu sıkıntıyı yasıorz psıkolojık dıosun pekı yumurta catlatma ıgnesınden sonra dr bıze belkıde sabahın korunde bı saat vercek ılıskıye gırın dıe o zmn nası olcak psıkolojın saglam kalabılcekmı dıorum
bu seferde dalgaya vuruo vıagra mıagra alırmıs olurmus o zaman
al carp sımdı o adamı duvardan duvaraaa
ayyhh cok sınırlıyım su anda

Son düzenleme:
efesudee

canım ya nette bı sıkıntı vardı yenı cozdum hatta cozene kdr ellı kere gondermısın mesajımı
kızlar kızacak bana
ben sahura kdr uyumuyorum ya
zor oluo yatıp tekrar sahura kalkmak o yuzden ayaktayım
bu arada dualarım senınle canım
burdakı tum arkadaslara sık sık kur'an okudugumda edıyorum zaten dua.
ınsallah hıc bıseycık olmucak tupune yumurtalıklarına ve rahmıne
sende ole cok dıllendırme artık masallah dıyelım nazar degmesın

canım senin eşin şimdilik kondurmuyo bırak 2 ay denesin baka bu ay olmazsa gelecek ay kendi sana çaktırmadan düşünmeye başlar bencce 2 ay sonra kendisi söyler hatta hadi dr diye.o yüzden sende tatlı canını üzme bak senin bişeyin yok stres yaparsan Allah korusun hasta olursun bu sefer de senle uğraşırsınız bence bırak akışına 2 ay falan gitsin böyle .ama eşinin moralini düşrme bak benm ki benden daha iyiydi dr bi %4 dedi adamın bütün ümidi gitti şimdi korkuyorum değerleri düşmez inşAllah bu işler psikolojiyle çok alakalı canım,

ya efesudee
ben aynı dılden konusmadıgımızı dusunuorum. yanı ne zmn konussak ben o konusma sonunda sınır kupu oluorum.
o konduramayısı varya delı edıo benı.
14 ay efesude yaa 14 aydır denıoruz olmuyor ıste olmuyor
nıye hala dogal yolla deneyelım dıebılıor
nasıl hala drlar olmaz demedı dıyebılıyor.
nasıl hala bana sabırsız oldugumu ıma edecek seyler soleyebılıyor.

anladım cnm nette bişeyler var kesin baya basmışsın yazını
Allah razı olsun canım valla bende ediyorum duayı herkese ,çok zormuş bu bebek işi ya ben sanırdım hemn hamile kalcam şimdi pehhh
neyi dillendirmym canım anlamadımama iyi bişey için söledin bence nazar değmesin diyemi
ama haklısın bi konuda annem hep derki bi şeyi çok dillendirirsen yada aklına çok getirisen yoluna gelir ,o yüzden bende getirmek istemiyoruminşAllah kötü şeyler olmuycak artık

ben hala uyuyamadim yaaa
ne oluyor ban ayatakta kivrandim sinir oldum geri kalktim
bu rus hatun bir bakti tam bakti ama kabus gibi coktu ustume :) onun baskisindan bu haldeyim herhalde:) ya uyuyamadim sinir oldum kalktim banane ceza olsun butun gun uyumiycam

Allah sabır versin canım dile kolay 14 ay sen onu ay deme canım az kalıyo eşine bidahaki sefer 1 yııııllll 2 ay de,gerçekten de böyle söyle ,belki yıl kelimesi fazlalık ifade eder.
senin bat ne zaman cnm bu ayda olmazsa tut kolundan götür dr a

aynen canım annenın dedıgını soluorum bende
tupume ona bu bısı olmasın nolur dıe dıllendırme kı basına gelmesın
rabbım yuzune bakacak onlara hıc bısı olmucak cunku sen zaten gereklı herseyı yapıosun
esının sonuclarındakı duzelme sayesındede ınsallah yumosların dollenecek canım
bunalrı laf olsun dıe solemıorumbılıomusun
cunku senı tanıdıgımdan berı bak onca sey soledın durumunu anlattın ama senın hakkında ben hıc umıtsızlıge dusmedım
garıp bı ıcgudu var sana karsı ıcımde
sen bı cogumuza umut olacaksın
bole hıssedıyorum

canım bu rus hatun kimki ne oldu neden uyuyamadın cnm kitap oku hemen uykun gelir canım

benim de 14 ay oldu (((
bizde de var sorun kesin erkek faktoru bizim de
bazen dsunuyorum nazlim var onun da 7.ayda ilki sonraki 7.ayda digeri geldi ve esinin spermelrinde hic sorun yok acaba benim de oyle midir diye, ama sanki bizde de sorun var gibi hissediyorum
Allah yardimcimiz olsun kizlar
gonlumuzdekine en tez zamanda ulasalim

canım bu rus hatun kimki ne oldu neden uyuyamadın cnm kitap oku hemen uykun gelir canım

ybugun gordum kus oldugum o kadini
nasil bir bakisti o nasil havaydi kucuk cocuklar gibi:) ustume coktu bakislar kotu kotu
ben uykusuzluk problemi hic cekmem hemen uykuya dalarim bugun yok uyumadim sabah oldu bile

gerçekten senin de bu sözlerin bana umut oldu canım,aynı annem gibi konuştun shnayy oda benm kalbim serin kızım diyo sen rahat ol diyo inşAllah canım hakkımıza hayırlı olsun artık bu ay zaten bana az çok ne olduğunu söyleyecek sonunda ...konuşman içimi serinletti canım ya duygulandım bak şimdi...

bu ay ben baya da geç yumurtladım sanırım ilaçlardan mıdır ameliyattan mıdır normalde siklusm en fazla 33 gündü şimdi baya uzuuycak hep 18.gün çift çizgiyi görürdüm bu ay 21. gün gördüm ovu testinde pozitifi .
geç olsunda güç olmasın dimi

uyuma canım gel katıl sende bızım sohbetımızee
mumkun dııl gıtmez bu ay. takmıs anacım kafasına bı kere ekıme kdr denıcekmıs. ekımde olmazsa gıdecekmısız ıste karar verdıgımız tedavıye
garıp bı huyu var esımın bı drun dedıklerı arasından ısıne gelenı secer gelmeyenı dolandırır. mesela sansınız az tedavı sart dedı ıtıraz ettı olur dogal yolla dedı dra ınanmadı ama aynı dr kafanız rahatlasın madem hemen baslamayalım ekıme kadar deneyın dedı bnm esımde sımdı bunu baz aolıor neymıs dr solemıs ekım dıe......
bu arada batımı mı sormustun? 31 temmuz ffe gore
ama tabloya bakıldıgında ffın dedıgınden 4 gun sonra catladım yanı en gec 4 agustos falan

benim de bebiş olmuyo kızlarsiz bebiş için doktora gittiniz mi?

ben bebek dusunmeden once hormon testlerini ve toksaplazma hepatit gibi testler yaptirip kontrol olmustum.
7.aymda hamile kalip dusuk yaptim yine dktor kontrolundeydim
sonra yine rahim ve yumurtaliklari kontrol ettirdim
cok sukur bir sorun yok
ama ben dunya kadar kontrol yaptriken esim sperm esti vermeyi hic dusunmedi
oysaki gunumuzde 5 erkekten birinde sperm sorunu oldugu soyleniyor
zaman akip gecti simdi esim de ikna oldu ayarliycaz onun degerlere bakicaz

az kalmis batina canim
hamile kalsan bu ay da hic dusunmene gerek kalmasa bunlari
esin de oldu iste dogal yolla dese sana

aynen ole canım bnm de genelde 17-18 gun de fln gelıo yumos. o yzuden bat uzun suruo. aynı gun adet oldugumuz bazı hatunlar bnm dongu tamamlanana kadr ıkıncı adetı bıtırmıs oluo nerdeyse.
gec gelsın ama yeterkı kocaman saglıklı bı yumos olsun ttalım
bu arada sız ınsallah bırakmadınız esının kullandıgı seylerı
nolur nolmaz dıye_

ah bacım ahh
gıtmezmıyız gıttık hemde
ne paralar doktuk o drlara
ne kdr dra actık kac kere oramızı buramızı

öyle kötü düşünme canım bence shnayında dediği gibi çok dillendirmeyelim kötü şeyleri bencede bende yapıyorum o hatayı yapma every bende yapmıyım hattainşAllah bişey yoktur canım

ybugun gordum kus oldugum o kadini
nasil bir bakisti o nasil havaydi kucuk cocuklar gibi:) ustume coktu bakislar kotu kotu
ben uykusuzluk problemi hic cekmem hemen uykuya dalarim bugun yok uyumadim sabah oldu bile
kem gözlere şişşşşşşcanım hasta olmasan nas felak okurdun ,ne diye öyle bakmışki sana kadının zoru ne öyle..

biliyorum canm sen hemen tedavi olsun bebiş gelsin istiyosun bende çok isityorum hemn bebiş gelsin yalnızlığım gitsin diye,ama sabretmen gerek eşin baya zor biriymiş dr konusunda sen ona 2 ay ver cnm kendi gelecek hatta tam tersini söyle bende önemsemyrm artık de ,sen serinsen ben senden daha da rahatım de tahrik et biraz erkekler fazla dayanamaz buna onaylanmıştırbilgin olsun ..ama hiç bahsinide etme gayet rahat gözük kocana o senn başta şaka yaptı sancak büyük ihtimal sonra farkedince kendide telaşlanır.baktın hale diretiyo gerçketende takma canım yazık sen hastalanırsın sakın yapma bunu

gitmezmiyiz cnm ahh ahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…