Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ben de gitcem canım yarın doktora. sen neden gidiyosun?

ben de gitcem canım yarın doktora. sen neden gidiyosun?

bazı testler yaptırmştık cnm kromozom analizi ve pıhtılaşma için
onların sonuçlarını götürücem
ztn adetin 3 günü gel demişti yumoş takibi yaparız fln diye
öyle yani..

sende durum nedir

ben de prolaktine baktırcam canım sen ne kadardır bebiş istiyon?

ybalakin memnunm canim iyi doktorlartabiki ulkemin doktorlari gibi rahat hissedemiyorum yanlarinda. hosgeldin bu arada

ben dusumu aldim geldim, sicak su kesintimiz oldugu icn kaynatiyorum ve kovaya doldurup 3 turda btirdim dusu :) banyolar iskence oluyor ama yumurtlamaya kadar gelir sular :)))

yokh yarin buyuk bir neseyle gel bize guzel haberler ver olur mu? evet havuc suyu malesef sigarayla olmuyor icindeki madde ve sigara etkilesimde bulunuyor ve zararliymis, en iyisi bosvermek

ama folik sit cok iyi google a yaziyorum folik asit sperm bir suru guzel bilgiler cikiyor, sperm kalitesini yuzde 15 oraninda arttiriyor diyor, hareketlilik mi sayi mi bilmiyorum ama faydaliymis ve burda tum erkekler esleriyle birlikte bebek dusunurken kullaniyorlar, folik asit erkege de kadina oldugu kadar faydali diyor her yerde, ne bileyim guveniyorum burda dogurganlik onemli mevzu ve erken yasta doguruyorlar, ve kucuk ayrintilardan biri de bu.. zaten biri daha demisti amerikan hastanesinde de erkeklere de veriyorlar diye bu forumda... umarim faydasi oluyordur bakalim hemen ikna oldu icmeye basladi,2 ornek verdim arkadaslardan ve googledaki alt basliklari okudum icerigini acmadan hemen aldi hapi icti

birseyle ryapasim var
ne bileyim kur yapmaliymisim gibi hissediyorum
ama tarcin corekotu gecti
sogan da dusununce bilmiyorum ki ya gecen sene yaptim ertesi ay incir sonra hamile kaldim acaba yine olumlu sonuclanir mi ki diyorum, yan etkisi de yok herhalde..
kararsiz kaldim

hoşbulduk canım :)

amin peki düşük falan mı yaşadın da o yüzden mi bakılacak?

kimyasal gebelik yaşıyorum cnm ben döllenmeden snra tutunmuyo
2 defasında yakaladım işte sonrasında bu araştırmalara girdik
ve kan pıhtılaşmam varmış.. sonuçlar öyle diyor.
bakalım dr bundan snra nasıl bi yol izleyecek yrn görecegiz..

ohh hadi sıhhatler olsunnnn
bende alıcam inş yaa su olmaması çok zorrr
gerçi yazın şmdi çok sıcak su aranmaz ama buz gibide yıkaılmıyo yani..

bende mi dayasam kocama acaba
ama işte bize daha çok hareketliliğe yönelik bişşiler lazım ondada hep havuç çıkıyo karşım malesef
iyi içmiş valla kocan
benimkinin ilaçlara karşı bi antipatii var hayatta ilaç kullanmaz
hatta ben folic asit alıyorum diye bana bile ne gerek var hapla alıyosun
ona göre gıdalardan al bunu fln diyor :)
bide al iç desem acaba ne derrr
deniyim ama ne kaybederim :)

geçmiş olsun canım umarım en kısa sürede kavuşursun bebişine.bir arkadaş vardı onda da vardı bu pıhtılaşma sorunu ondan sordum.onun bir hafta önce bebişi oldu:)darısı başımıza

ayy dimi insan sanki hiçbişi yapmayınca kötü hisediyo kendini
bende de bi boşluk var bu ay 2 aydır bçt yapıyodum ya :)

amann ztn yeterince ilaç alıyorum alışamadım daha
önceden bitek folic asit içiyodum ne güzel şmdi yok tiroid hapı yok corapin derken
günde 3 hapı unutmadan yutacam diye akla karayı seçiyorum..sanırım daha da artacak bu hap sayıısı

soğan kürünün zararını hiç duymadım cnm belkide sana faydası olmuştur baksana dha önce de onun ardından olmuş
kuru incirde yemek çok iyimiş yumurtlar için ben sevmedigim için yiyemiyorum öyle kuru kuru
ha bide şey duymuştum
bi tane kuru inciri zeytin yagında bi gece bekletip sabah aç karna kocaya yediriyomuşun, her gün sanırım
buda bişeye iyi geliyodu ama neye oldugunu unuttum

geçmiş olsun canım umarım en kısa sürede kavuşursun bebişine.bir arkadaş vardı onda da vardı bu pıhtılaşma sorunu ondan sordum.onun bir hafta önce bebişi oldu:)darısı başımıza

sağol canım inşallah öyle olur
sağlıkla kavuşuruz bigün bebeklerimize..

saol cnim
yok sular buz gibi
ellerimi bile yikarken donuyorum malesef

benim taktigi uygulayabilirsin canim
cok ic acici bilgiler cikiyor nette
esime gosterdim ve kabul etti
yoksa aynen ilac hic sevmez ben de sahsen foligi briakmistim ne o iciyorum iciyorum bebek gelmiyor diyordum ama doktorlar icin 1 see once de alinsa faydali diyorlar
ne bileyim herhalde olumsuz etkisi olmaz esime de folik asidin sonucta erkek uretkenliginde cinko ve folik asit cok onemli, cinkoyu da kuruyemisler peynirden, kabak cekirdegi cok veriyorum mesela, onalrdan aliyordur diyorum

ama hareketlilik konusunda dedigin gibi havuc suyu var baska ben e bilmiyorum aa bir d eiliskiden once sert kahve..esim sigara cok icince benim de aklima geliyor hareket problemi bazen

saol cnim
yok sular buz gibi

yoksa aynen ilac hic sevmez ben de sahsen foligi briakmistim ne o iciyorum iciyorum bebek gelmiyor diyordum ama doktorlar icin 1 see once de alinsa faydali diyorlar
ne bileyim herhalde olumsuz etkisi olmaz esime de folik asidin sonucta erkek uretkenliginde cinko ve folik asit cok onemli, cinkoyu da kuruyemisler peynirden, kabak cekirdegi cok veriyorum mesela, onalrdan aliyordur diyorum

ama hareketlilik konusunda dedigin gibi havuc suyu var baska ben e bilmiyorum aa bir d eiliskiden once sert kahve..esim sigara cok icince benim de aklima geliyor hareket problemi bazen

saol cnim
yok sular buz gibi

saol cnim
yok sular buz gibi

kusura bakmayin kizlar yuz kere yollamisim

evet merve22 diyor onu da kuru inciri
benimki agzina surmez biliyorum normalde yemez ki bri de sabah asla yemez
ben zaten incir yiye yine sismeye basladim kilolarimin kaynagi o :) gunde 8 tane yiyordum bebek dusundugum ilk aylar belki daha cok neydi ya o

aa şmdi baktımda bu z.yagında bekletilen incir hareketliliği artırıyomuşşş
yaşasınn alternatif bişi buldum çok mutluyum
hatta kadında yiyomuş fln, ben yiyemem onu da.
eşime yedirmeyi denicem yrn doktrdan nra sağlam bi sömürü yapayım ben
bakalım belki yutar yrn gidip incir alayım ben

cok cok iyi o zaman
peki sabah mi olmasi lazim acaba illa
aksam ac karnina olsa :44:

esim 7de evden cikyor ve normalde hicbir sey yemez o saatte

ben de aradim direk kk ya yoneltti :)))

Son düzenleme:
cok cok iyi o zaman
peki sabah mi olmasi lazim acaba illa
aksam ac karnina olsa :44:

esim 7de evden cikyor ve normalde hicbir sey yemez o saatte

ben de aradim direk kk ya yoneltti :)))

evet ya iyimiş cnm
bende şmdi onu düşünüyorum ya
bence aç olması önemli olan sabah akşam sanırım farketmez günde bi tane yensin yeterki
tabi 7-8 saat beklemesi gerekiyor geceden sabaha tuttuklarına göre.
bide şmdi ramazan eşim oruçlu oluyo iftar öncesi heralde yemez yani
büyük ihtimalle ben gündüz bekletip inciri sahurda verebilirim yada kendi naıl isterse bakalım
evt bende kk da buldum gördünmü kızın kocasının hareketliliği nasıl 2 katına çıkmışşşşşşşş

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…