Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

benim de dusuk yaptigim ayki tablo duruyordu sonra sildim ben onu cunku adet olurken asiri yuksek atesim vardi ve birkac gun surdu sonra dusmeye normal haline gelmeye basladi
senin de onceki yuksek atesin dusukle alakali olabilir ve cizgi 17.gun olmasi gerekirken 19.gun oluyordur ortalaman dusunuldugunde
evet luteal fazin ilk yarisinda ateste oynamalar oluyor inisler cikislar, hatta bir de bircok tabloda yerleme dususu denilen bebegin yerlesmesinde ateste ani dusus ve yukselme gorulebiliyor
istersen ff de galleries bolumunde charts lara bakabilirsin ornek tablolar var orda
hamile tablolarna bakip ates hakkinda daha fazla bilgi edinebilirsin aklinda soru isareti kalmaz

ayyyy sağol ya bakıyorum hemen şimdi, burdan bakayım dedim topiğin de maşallahı var ara ara bi chart bulamadım

ayyyy sağol ya bakıyorum hemen şimdi, burdan bakayım dedim topiğin de maşallahı var ara ara bi chart bulamadım
bizim topicte her konu var tablolar bazen arka planda kaliyor
orda dusuk, hamilelik, hamilelik olmayan butun tablo ornekleri var
yok canim, bariz yumurtlamissin
gecen ay okkesanin da benim de tablomuzda zikzakalar oluyordu
ustelik bu zikkaklar ortalamanin baya ustunde
eger catladigin gunlere yakin desek neyse ama su anki goruntuyle bence kesinlikle yumurtan var canim
ama icin rahat etmiycekse doktora git

karanfil yumurtan varya gzelim hemde barz bi şekilde var...

381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydın kızlar...

sağolun kızlar içime su serptiniz.. gerçi 36,8 çıkan atşelerimin hepsinde sabah boğazımda acıma vardı. belki ondandır diye ümit etmek istiyorum..
alında progesteron testi yaptırsam kesin bilinir ama işte şu Ramazan da git de yaptır.

normal bi ay olsa inanın bu kadar stres yapmazdım. ömrümde ilk defa önümdeki olaylara müdahele edecek bi ilaç kullancam çok heycanlı ve korkuluyum doğal olarak..
Allahım inşallah bi aksilik çıkmaz ve ben ibadetimi sorunsuz yapabilirim oralarda..

senin de dpolar baslamis hadi gozun aydin canim
saol tatlım bakalım hayrolsun ilk kez bu kadar yüksek ısıyla çatladım üstelik adet olma ısım aynıyken sonu hayrolsuun...
sana da gunaydin

cnm dediğim gibi yumurta bariz var fakat sen yumurtlama sonrası egwhıte girdiğin için çizgini kesik yapmış onu silsen kıpkırmızı çizgin olur :)
evett
oli nerdeyse aynıyız senle..
bu ay normal bi ay olup senle heycan yapmak vardı
neyse ben sana orda bol bol dua ediyim de bi dahaki aya bebişile ol inşallah :))

hemde ne güzel olurdu sen ben bahar

My Ovulation Chart || Ovulation Chart
kızlar sok ıcındeyım cunku adetım gelıyor. hıc olmayacak zamanda. ff once 15. gune cekmıstı cızgıyı. ama akıntı bılgılerımı sıldıgımde bızım dusundugumuz gıbı 19. gune cekmıstı. eger 15. gun dogruysa bnm bugun dpom 14 olmalı
yada eger 19. gun dogruysa dpom 10 !!!!
ama benım dpom allahın emrı muhakkak 16 gun surer.
bu sımdı neyın nesı ya?ne dıosunuz kızlar
bu arada daha hıc gelmedı kırmızılar
bıldıgım o delı kasık agrısı var hanı su bana her ay majesık aldıran
bır de atesım yerlerde o yzuden emınım adet gelıyor

shnaay 15.gun catlamissin o zaman canim
doktorun gordugu o zaman ikinci yumurtaydi ayni benim durumum ?
ya da adet gelmiycek belki daha sadece bir agri

Tatlim insallah bu yerlesme dususudur ve agrinda bebis agrisidir insallah
Ama sen 19 olursa iliski yokmu demistin karistirdim mi suan aklima geldi

selam kızlarrrrrrrrr
herkese iyi pazarlaaaaaaarrrrrrrr
herkes mikinlik yapıyo bgn heralde kimsecikler yok ortada :)
bende resmennnnnnn dana gibi uyumuşum ayıptır sölemesi

karamfilcim bencede çatlamışınnn zik zaklara bakma
ateşin yükselmiş sonuçta

karanfil yumurtan varya gzelim hemde barz bi şekilde var...

381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com

günaydın kızlar...

canım hadi hayırlısı beklemeye geçtinnn
alttaki tablonla karşılaştırdım da ateşin bu ay çok yükselmişşşşşş
maşşallah
memişlerde acıyo zaten hadi inşşşşşş bebiş geliyoo allahın izniyle

şenaycım dur bakim ya adet agrısı değildir ateşin düşmüş ama yerleşmedir belki
15 ten önce de pek çatlamış gözükmüyo yani
eger adet gelecekse de bu ay dpo 14 ürdü demekki
every gibi seninde 2 yumoşun vardı belki kuzum
hayırlıısı olsun

Son düzenleme:

tatlım 2. yumoş olabilir.bende ff hiç şaşmadı.
valla bu doktoran iyi biliyor.ne dim hayırlısı

merhaba kızlar,sizleri takip ediyordum ama yeni üye oldum.size bişey danışmak istiyorum.ben bir aşılama oldum,bu ayda 2.yi düşünüyorum ama ilaca rağmen rahmim ince 6-7 de kalıyor.soğan kürü de pko ma iyi geliyo yan etkisinde incelme yapar diye okudum bilgisi olan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…