cevabın için sağol canım, ağrının bebekle ilgili olduğunu sanmıyorum çünkü yumurtlama zamanı başladı ve o zamandan beri geçmedi. İçi boş yuvarlakları da anlamadım, aynı saatlerde olup içi boş olanlar da var. Akıntıları çıkarınca böyle bir şey çıktı. Benim işi düşük karıştırıyor sanırım. Döngüm olduğundan daha uzun çıkıyor böyle. Yumurtlama bittikten sonra ateşin alçalıp yükselmesi olağan bir şey mi acaba?
My Ovulation Chart
ayyyy sağol ya bakıyorum hemen şimdi, burdan bakayım dedim topiğin de maşallahı var ara ara bi chart bulamadım
benim de dusuk yaptigim ayki tablo duruyordu sonra sildim ben onu cunku adet olurken asiri yuksek atesim vardi ve birkac gun surdu sonra dusmeye normal haline gelmeye basladi
senin de onceki yuksek atesin dusukle alakali olabilir ve cizgi 17.gun olmasi gerekirken 19.gun oluyordur ortalaman dusunuldugunde
evet luteal fazin ilk yarisinda ateste oynamalar oluyor inisler cikislar, hatta bir de bircok tabloda yerleme dususu denilen bebegin yerlesmesinde ateste ani dusus ve yukselme gorulebiliyor
istersen ff de galleries bolumunde charts lara bakabilirsin ornek tablolar var orda
hamile tablolarna bakip ates hakkinda daha fazla bilgi edinebilirsin aklinda soru isareti kalmaz
ayyyy sağol ya bakıyorum hemen şimdi, burdan bakayım dedim topiğin de maşallahı var ara ara bi chart bulamadım
yok canim, bariz yumurtlamissinkızlarr ben korkmaya başladım yaa...
benim ateşte bir gariplik olduğunu düşünerek ölçmeye devam ettim ve yine zikzaklar çiziyor acaba yumurtam yok mu ki:18:
yoksa adetim çok erken gelir ve tüm planlarım alt üst olur.
3628ff Ovulation charts on FertilityFriend.com
kızlarr ben korkmaya başladım yaa...
benim ateşte bir gariplik olduğunu düşünerek ölçmeye devam ettim ve yine zikzaklar çiziyor acaba yumurtam yok mu ki:18:
karanfil yumurtan varya gzelim hemde barz bi şekilde var...
381982 Ovulation charts on FertilityFriend.com
günaydın kızlar...
bizim topicte her konu var tablolar bazen arka planda kaliyor
orda dusuk, hamilelik, hamilelik olmayan butun tablo ornekleri var
yok canim, bariz yumurtlamissin
gecen ay okkesanin da benim de tablomuzda zikzakalar oluyordu
ustelik bu zikkaklar ortalamanin baya ustunde
eger catladigin gunlere yakin desek neyse ama su anki goruntuyle bence kesinlikle yumurtan var canim
ama icin rahat etmiycekse doktora git
günaydın kızlar...
senin de dpolar baslamis hadi gozun aydin canim
sana da gunaydin
senin de dpolar baslamis hadi gozun aydin canim
saol tatlım bakalım hayrolsun ilk kez bu kadar yüksek ısıyla çatladım üstelik adet olma ısım aynıyken sonu hayrolsuun...
sana da gunaydin
cnm dediğim gibi yumurta bariz var fakat sen yumurtlama sonrası egwhıte girdiğin için çizgini kesik yapmış onu silsen kıpkırmızı çizgin olur :)sağolun kızlar içime su serptiniz.. gerçi 36,8 çıkan atşelerimin hepsinde sabah boğazımda acıma vardı. belki ondandır diye ümit etmek istiyorum..
alında progesteron testi yaptırsam kesin bilinir ama işte şu Ramazan da git de yaptır.
normal bi ay olsa inanın bu kadar stres yapmazdım. ömrümde ilk defa önümdeki olaylara müdahele edecek bi ilaç kullancam çok heycanlı ve korkuluyum doğal olarak..
Allahım inşallah bi aksilik çıkmaz ve ben ibadetimi sorunsuz yapabilirim oralarda..
evett
oli nerdeyse aynıyız senle..
bu ay normal bi ay olup senle heycan yapmak vardı
neyse ben sana orda bol bol dua ediyim de bi dahaki aya bebişile ol inşallah :))
My Ovulation Chart || Ovulation Chart
kızlar sok ıcındeyım cunku adetım gelıyor. hıc olmayacak zamanda. ff once 15. gune cekmıstı cızgıyı. ama akıntı bılgılerımı sıldıgımde bızım dusundugumuz gıbı 19. gune cekmıstı. eger 15. gun dogruysa bnm bugun dpom 14 olmalı
yada eger 19. gun dogruysa dpom 10 !!!!
ama benım dpom allahın emrı muhakkak 16 gun surer.
bu sımdı neyın nesı ya?ne dıosunuz kızlar
bu arada daha hıc gelmedı kırmızılar
bıldıgım o delı kasık agrısı var hanı su bana her ay majesık aldıran
bır de atesım yerlerde o yzuden emınım adet gelıyor
kızlarr ben korkmaya başladım yaa...
günaydın kızlar...
kızlar sok ıcındeyım cunku adetım gelıyor. hıc olmayacak zamanda. ff once 15. gune cekmıstı cızgıyı. ama akıntı bılgılerımı sıldıgımde bızım dusundugumuz gıbı 19. gune cekmıstı. eger 15. gun dogruysa bnm bugun dpom 14 olmalı
kızlar ben bu kaynanayı napsamm napsammm...
kızlar ben bu kaynanayı napsamm napsammm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?