Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bacılarım
bu sabah sıze yazdıktan hemen sonra gıttım wc ye kı bıde ne goreyım
kan govdeyı goturuyo
su an ıtıbarıylede hayatımın en yogun adetını yasıyorum
sımdıı bu durumda dr yalancı cıktı
ffde akıntı bılgılerımı ekledıgımde dogru cıktı
yıne yanılmadı mubarek yaa
tek bı degısıklık var surreklı 16 gun suren dpo bu sefer 14 surdu
ben hıc ıhtımal vermedıgım ıcın 14 gun surecegıne sabah bı sokla uyanmıs oldum
arkadas ben bundan sonra ff den baskasına ınanmam!!!!

ruh halıme gelınce...
pek saglam dııl ruhum acıkcası
cunkummm
sımdı bız cok cok cokkk ıyı calısmalar yapmıstık bugunku adet tarıhımden 14 gun once yanı ff ın cızgıyı cektıgı yere
yanı egerkı saglıklı spermlerımız olaydı muhtemelen tutabılırdı. amma velakın yıne bebıs yok kırmızı var
mAAAAleesef...

arkadas her yenı ay yenı umut olacagına bende ters etkı yapıyo yaa
napcas bız bu ısı boleee

nasıl olsn cnm bıraktıgın yerde duruyom
sen ne durumdasın adet gelmedı dımı
gelmedı de..

ah deryam aaaah
gelmezmı hıııc
gec kalmıs gıbı bıde erkenden cıktı geldı goruomusun

hayır yanarım yanarım neye yanarım bılıomusun
o kadar umut baglamsıtım su hgs nın otoban olayına
hgs cektırdım sımdı tupler kaymak gıbı kayıyo spermlere gecıs fazlasıyla serbest
saglıkllı sperm az da olsa sımdı otobanda 200 yapar bunlar dıyodum ama goruyoruz kı bu umudumuzda suda kulac atıo su andaa

offfff......................
kısmet cnm ya herşey her ay aynı da olmuyo ztn
dpo değişiyo yumurta değişiyo vs.
acaba 2 yumurtan oldugu içinmi daha yogun kanaman?
ama ff hakkaten bu ay kendini iyi kanıtladı
every sen ve ben 3 ümüzünde dr unu yalancı çıkardı.
hergün oldu da tutmaı lazımdı fln diye düşünme cnm
olmayınca olmuyo işte.
ben kimyasal yaşadığım ay 12. gün yumurtlamştım
ve biz kocamla 10. gün yaptık snra bi kavga kıyamet küstük 3-4 gün olmadı
bide 14. gün olmştu. ve o ay döllenmiş, ben inanamamıştım.
sonraki aylar yumoş gününde hergün denedik olmadı ama işte.
neye baglı bu nasıl bişey bilmiyorum ama sabır sabır sabııııııııırrrrrr başka dicek bişeyimiz yok
şu mübarek günün hatırna rabbim duysun inş...

ya ne dusuncemı sasırdım artık canım
ama sanırım ben artık ıyıce dogal yolla olmayacagına ınandırdım kendımı
tedavıyle olacak bu bebek belllı
cok ıtıcı gelıyordu bu durum bana
cunku zor bısey bu tedavı olayı
bınbır ezıyetı var yasatacagı psıkolojı cok cok zor bı psıkolojı kaldırmak bazen zor olabılıyor
maddı bı guc ıstıo falan derken tum bunların dusuncesıne alıstırmaya baslaıdım kendımı
bgn artık kendı kendıme hep dedım kı
bır adetın daha kaldı eylul adetını de goreceksın sonra kı adetınde tedavıye baslıcaksın dedım

ve sanırım bır an once artık ekım gelsınde su tedavı olsun bıtsın sonucuna gorede onumuzu goreklım dıe sabırsızlanıorum
cunku bılıosun gecenlerde solemıstım bu yum takıbı ve catlatma tedavısı bana hıc bı ıse yaramıcakmıs gb gelıo sebeplerınıde solemıstım sana
bence asılama lazım bıze
o yuzden ekım gelsın o ay yum takıbı tedavısını bı kere deneyelım
sonuc degısmıcekse de hemen asılamaya gecmek ıstıorum
tabı parası nasıldır ne kdr guc kuvvet gerektırıo bılmıoruz da
heralde kalakrız altından

canım öyle şartlandırma kendini
ne mucizeler okuduk burda
bizimkiler hiçbişey değil.
millet defalarca tüp deniyo tutmuyo
snra bakıyo kendiliginden hopp hamile.
ne bileyim günü saati belli yazılmış nasılsa biz böyle boşuna harab oluyoruz.
şu yumoş takibini bu ay yaptır bence.
iğnesiz fln dene.
yumoşunu göre göre birlikte olun dr sölüyo ztn.
nslsa yumurtlama yada çatlama sorunun yok.
olmaza dedigin gibi snra geçersin ilaç olaylarına.
bu ay bende öyle yaptırıcam. yrn gidicem işte dr a
eger derseki klomen fln şansı artıralım
başlıcam ben
anasını satayım yeter artık
ha şu ay ha bu ay geçsin derken kartladım artık

Gunaydin kizlar
Ben gittikten sonra sayfalar cok birikmemis hemen bitirdim okumayi. Kocaya darilanlar olmus, hep bu bebek gerginliginden ben buna inaniyorum artik; cunku ben de ye sunu desem ayni tepkiyi alicam. 'sonra yerim, simdi olmaz gibi' sonra da tabi kudurucam sinirden, gelse su inatci bebislerimiz de mutluluk katsa ya, onlara ihtiyacimiz var yaaaaa karanfilce dedigin gibi umutsuz zamanlar, benim de malesef yavas yavas hevesim geciyor gibi, sanki insan olmuyor olmayacak diyor. shnaay canim Allahin her gununu degerlendiriyorum yaaaa hem de deli gibi ama olmuyorrrr, oyle dusunme sonucta hic bir sorun olmasa da pat diye kalinmiyor uzun surede hamIle kalan var demek ki var birsey, gobegimizi de catlatsak o vakti bekliyoruz, aaaa hamile kaldigimiz ay sperm kimbilir 3 gun belki 4 gun yasayacak iliski yokken dogru durust ,hamile kalicaz..iste onu kimse bilemez tatlim ya, umidini kaybetme ne olurrr..

bahar ben iki gundur spora basladim ve size tarif edemem o mutlulugu..neden biraktim diye kendime kiziyorum cunku haytta en zevk aldigim seyelrden biriydi spor ve ne zaman bebis istedim engeller koydum ya hayatima..iste o engellerden biri de buydu kizlar. ve 2 gundur sporu yaparken ucup gidiyorum resmen, vucudum dinleniyor, arkadasindan dusumu alip yesil cayimi icerken hissettigim o duyguda aklimda bebek fikrinden eserrr yok, ruhum dinleniyor ve sporun dogurganlik uzerine olumlu etkisi oldugu kesin kizlar...bir sure uzaklasmak icin yapilabilir bence ama gelin gorun simdi deli gibi yapsam da 15.gunden sonra mecburen birakicam bu canimi sIkIyor cunku ya bebek varsa ya varsa ya varsaaaa.... basliycak ayni muhabbet..Sonra stresl bekleyis

alttan utrasona alistim ya cok normal karsiliyorum ben artik ama su cengelden nefreeet ediyorum ciddennnn, igrenc birsey hersey ortada.. esim gecen virus olayinda hayatinda ilk defa bir doktora acti ve ne stres cekti bilseniz anlatamam. utana sIkIla indiriyor pantolonu, ben yanindayim hadi yaaa cikar diyor kadin diyorum utana sIkIla yatti masaya o ara gozu cengel masaya takilmis hemen yaninda,' bu ne yaaa dogum masasi mi buu' diye sordu 'heee dogum masasi cildiyeci dogum yaptriyormus ' dedim, bilmiyor ki ben kac kere yattim o cengel masaya

oli kiz guldurdun beni sabah sabah kolan yok, muzun yok evde, ne bu yaaaa kahve de promosyon yabakalin dogru mu yazdim nicki hatirlamadim simdi umarim dogrudur balikesirli kiz senden daha uzun zamandir bekleyenler var canim merak etme, biri de ben! sen prolaktinine baktir bugun umarim iyi sonuclar yazarsin. yokh sen de doktordan guzel sonuclarla gel tatlim. sonra da prolaktin stres iliskisini unutma, cunku cok kolay degisebilen bir hormonmus bu

iyi gunler herkeseeeeee

herkese günaydın iyi hafta diliyorum bütün güzel anne adaylarına...
arkadaşlar perşembe ve cuma testlerim pozitif çıktı o günler dahil c.tesi pazarı da değerlendirdik ama dün sahura az kaldığından 20 dk da kalkmak zorunda kaldım umarım olumsuz olmaz şunu sormak istiyorum şimdi benim ateşim ne zaman yükselmeye başlayacak

cumartesi ay da pazar gunu yumurtlamissindir
bugun atesinin biraz daha yukselmesi lazim yumurtlama gerceklestiyse
degisiklik var mi?

20 dk iyi sure baya yatmissin yeterli olmustur zaten

cumartesi ay da pazar gunu yumurtlamissindir
bugun atesinin biraz daha yukselmesi lazim yumurtlama gerceklestiyse
degisiklik var mi?

20 dk iyi sure baya yatmissin yeterli olmustur zaten

öncelikle bilgilerini benimle ve gördüğüm kadarıyla çoğu üyeyle ilgiyle paylaştığın için sana çok teşekkür ediyorum canım bu sabah ölçtüm ateş 36,3 - 36,4 çıktı. dün biraz temizlik de yaptı ama kasığım bayağı ağrıyodu dedim kesin çatlıyorum çalışmalara devam ettik acaba bugün de devam etsek mi birde ilk yumurta hücresiyle spermin karşılaşma sürecinde yapılan bu temizlik işlerinin bi sakıncası olmaz umarım

herşeyin hayırlısı Rabbim kimsenin kucağını oş bırakmasın hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin ama çok heycanlıyımmmm

gun icindeki yaniltici olabilir
onemli olan bazal vucut isin sabah yataktan kalkmadan hareket etmeden olan

rica ederim ben de hersyei bu topicte ogrendim bildigim kadariyla yaziyorum iste

bilyorum ki ben bata kadar temizlige islere devam ediyorum tabi agir kaldirmiyorum ama onun haricinde de asiri yormadan yapiyorum isleri
birakmak gerekir mi zarari olur mu inan bilmiyorum
sirf bilmemezlikten spor yapamiyorum hizli yuruyusumde tereddut ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…