bebeğim olsun onla hiç ilgilenmiycem.
Bnmki bi ara neti kapatcam diyordu bende wireleess olan cafelere giderim dedim vazgeçtii
Bnmki bi ara neti kapatcam diyordu bende wireleess olan cafelere giderim dedim vazgeçtii
ay hepsimi aynı bunların yaa benimkide bi ara beni öyle tehdit etti.
bende anneme giderim hergün ordan girerim ruhunda duymaz dedim.
kendiside çok takıldığı için kapatamadı tabi
olii oruçmusun kızz
pohhaahah
bmkıde kapatmamı ıstıyo ne gerek var dıyo
bende yemek tarıflerı bakıyom dıyıp can evınden vuruyodun
hery ay soruyodu hala nıye kapatmadın dıye
artk pes ettıı sormuyo =)))))
bnmkide bi ara sürekli kapatcam diyodu bende kapatmazsan adam değilsin leen dedim...
sana kıyamıyorm evde çok sıkılırsın diye dedi..
valla beni bi daha bununla tehdit etme olmadı jeti takarım telefon hattımla ben gene girerim dedim ,
evet cnm oruçluyum ..
bnmkide artık denk gelmiyor gelmeden önce bni arıyorya o esnada kaptyom hmn tvnin karşına uzanıyorum..
bide kendi anahtarla açmıyor daha doğrusu açamıyorum kendi anahtarımı arkaya taıyorum yani o esnadada rahat rahat kapatyommm
bnmkide bi ara sürekli kapatcam diyodu bende kapatmazsan adam değilsin leen dedim...
sana kıyamıyorm evde çok sıkılırsın diye dedi..
valla beni bi daha bununla tehdit etme olmadı jeti takarım telefon hattımla ben gene girerim dedim ,
evet cnm oruçluyum ..
bnmkide artık denk gelmiyor gelmeden önce bni arıyorya o esnada kaptyom hmn tvnin karşına uzanıyorum..
bide kendi anahtarla açmıyor daha doğrusu açamıyorum kendi anahtarımı arkaya taıyorum yani o esnadada rahat rahat kapatyommm
kızlarr uçaklarımız belli olmuşş...
ama ne yazık ki 30 saate yakın vaktimiz istanbul havaalanında geçcek. biri bayram günü diğeri ramazan..
istanbulda hanginiz varsa yıkılabilirim o kadar yani
ama ne yazık ki 30 saate yakın vaktimiz istanbul havaalanında geçcek. biri bayram günü diğeri ramazan..
nereye gidiyosun bakayım nicedir halin?
hadi hayırlısı olsun..keşke olaydım da geleydin :13:kızlarr uçaklarımız belli olmuşş...
sanırsammm bu hatunlrdan korkulur...bende zaman kazanayım dıye kılıtı kapamıstım aksam
nıye kıtlıyon kapıyı sankı bu kdr dıyo
bızım hepımızın kafası aynı calısıyo sanırım
Allah iyliğini versin emi
laboratuarda benden gizli internete girmeye çalışan kızlarım gibisiniz
eşinle diyaloğuna çok güldüm.. sen kapatmazsan adam değilsin len diyon o sana kıyamıyorum diyor ben eşime öyle desem küser valla
zart diye geliyorsonra bana kızıyor bilgisayar başından kalkmıyorum diye.onu tınlamıyormuşum gibi geliyor.
bende kapının sesini duyunca hemen kapatıyorumbiraz yüzünüze gibi oluyor ama napalım.
evdeyken sorun olmaz o tv izler ben nette olurum.
motor düzeldimi kız .............
kızlaaaar selammm
yokh deryaa canım senden cok cok ozur dolerım
cunku dun gece pat dıye cıkıverdım sana bısı demeden
nedenını bılsen cok gulersın
esımden saklı gırıyodum nete onu uyutup nete gırmıstım odanın lambasını bıle yakmamıstım karanlıkta yazmaya calısıodum
esım bı anda ıcerden askıım dıe seslenınce gelıom canımmm sıcaktan uyuyamadım daaa buraya geldıydım derken alelacele kapatıp cıktım
ay cok komıktım yaaa
zart diye geliyorsonra bana kızıyor bilgisayar başından kalkmıyorum diye.onu tınlamıyormuşum gibi geliyor.
bende kapının sesini duyunca hemen kapatıyorumbiraz yüzünüze gibi oluyor ama napalım.
evdeyken sorun olmaz o tv izler ben nette olurum.
motor düzeldimi kız .............
ayyyyy bu kdr olur
aynı sahne bızım evde yasandı dun geceee
kapı sesı ve pc paaat dıye kapanıs
bıdı bıdı edıyo snra aynı senınkı gıbı
acıl cıkıs yaptım yanı olicım bahar gıbı
sonra geldım ama sız gıtmıstınızzz
selammm mılleeeett hayırlı guzel haftalarrrrr
aşk-ı memnu başladı ben gidiyorummmmm öpüldünüzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?