Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
karanfılcee
canım yaa ben kacırdım galıba.
senın kaynana ne yaptı sana?
dun ben o kaynanayı ne yapayım sımdı falan dıodun?

hepberaber
canım naber?yıgenımız nasıl kız
gobusun cıktımı?

hahhahahah cok guldum yaaa
aynı zamanda aynı seylerı yasıyoruz artık yaaa..esler bıle empatı kuruyor artk aynı zamanda aynı seylerı yapıyorlar

ghahahahaha

ayy bende cok guldum yaaa hepımz aynı durumdaymısız aksam

hazırlanıyorum ben cıkcam 2 ye dogruuu ayyy afakanlar basıyo

selam kızlarrr dikiliden cumbur cemaat geldik ama allahtan bizde kalınmıyor 12 kişi oluyoz çünkü toplamda ama yarın iftara çağırıcam bakalım altından kalkabilicekmiyim :18: bugün gidip diş filmimi çektirdim.. adet hala bitmedi.. benim bir önceki adetle hamile kalan yakında doğurucak ben daha bir arpa boyu yol alamadım

ayhh ne dıcemı bılemedımmm
asılamanın sansının cok dusuk oldugunu bılıorum
umut bagladıgımdan degıl ınan asılama dıye tutturmam
sadece ne bılıım ıste asılama oncesındekı o yum takıbı bana bzm durumuzuda sacma gelıo dıye vakıt kaybetmemek ıcın dırek ona gecmek mı lazım acaba dıe dusunuorum
ama su varkı dedıgın gıbı bende
devlette yaptırcam galıba. senın yasın yas canım? devlete para odememk ıcın bı yas sınırı vs varmı?

hayırlı olsun canım,
yok daha ilaç tedavim sürüyo canım çalışmalara başlayamadık ocak gibi tüpe başlıcam

amannn kadın değişik bişey yaa insanlara zulmetmek için ayarlanmış bi makine..
baktım sabah dır dır telefonda eşimin başının etini yiyor. anne bırak bana zulmediyorsun diyor.
oğlunu gönderiyorum benim suratımı görmüyo derdi ne anlamadım.
sonrasında eşimle biraz konuştuk ufak taktiklerle ağzını aradım.
meseleye bak:
"oğlum karanfil benim tavuk sevmediğimi biliyordu ama yemekte tavuk yapmış. bana daha sizin kurban etinizi yemek nasip olmadı"(1 yıldır da evime gelmiyor haa)
oysaki benim köftelerimi çok sever ve her fırsatta bunu söylerdi telefonla köfte tarifimi bile almıştı benden. ben de seviyolar diye genelde geldiklerinde köfte yaparım arada tavuk da yapmışımdır ama hiç hatırlamıyorum inanın. bu mesele mi ne insanlar var nelerle uğraşıyorlar.
sonra eltim bana ne yaptığını biliyorsunuz. şimdi kaynanasına yaranmak için oturup oturup beni çekiştiriyolar sanırım.
makbule demiş ki biz onlarla birlikte erzuruma giderken onların çocuklarıyla hiç ilgilenmemişiz kendi başımıza çay içmişiz hazırladığım yolluktan ona vermemişim kaynanam karafnfil kötü insan işte bunlaı yapmış diye eşimin başının etini yiyor.
oysa ki yolculukta verilen molalarda hep çocuklar uyuyordu ve biz diyorduk ki hadi bi siz gidin bi biz gidelim çocukların başını bekleyelim. sırayla ihtiyaçlarımızı gidermiştik.
1 yıl oldu ama dün gibi hatırlıyorum tam 4 tane tost yapmıştım onlara da verdim alamadılar.
tam sahur vaktinde onlar çocukların başını beklerken hızlıca sahurumuzu yapmıştık. karı koca ikisi de oruç tutmadılar o zaman. sabah kahvaltısında da biz çocuk tuttuk onlar kahvaltı yapıp geldiler.
eşim diyor ki karanfil biz onlara yetemeyiz onların zulmetine yetebilmek için onlar gibi olmak lazım. Allahım sen kafi gel diye dua etti bitanem.
bu sıkıntıyla stresle adamın nasıl çocuğu olsun.
günah işlemek istemiyoruz. annesine karşı gelsin istemiyoruz ama bu kadınla mümkün değil..

ghahahahaha

ayy bende cok guldum yaaa hepımz aynı durumdaymısız aksam

hazırlanıyorum ben cıkcam 2 ye dogruuu ayyy afakanlar basıyo
bebegım afakanları kov ve kendınle basbasa kall
bısı olcagı yok kı sen nıe gerdın kendını?
guzel haberlerle gelcen ıns

ya yokh ben dıodum ya hanı yenı ayda bal corek oyu tarcın yapcam bende dıe
sen yaptın bı karısıklık oldu bole bu ay
ne dıosun tavsıye edıomusn? yapıım mı bende
bu arada bgn 2. gunum ve kocam seyahate gıttı cumartesıye kdr yok tam adetıme denk geldı gıdısı
cok guzel oldu
dondugunde calısma zamanım yaklasmıs olacak

bebeeeem hos geldın
yarn kolay gelsın
ben adet oldum erkendeeen

hayırlı olsun canım,
yok daha ilaç tedavim sürüyo canım çalışmalara başlayamadık ocak gibi tüpe başlıcam

ooo baya varmış canım geçmiş olsun..haziran gibi de ben düşünüyorum aslında biliyor musun.senden bi altı ay sonra filan.
hayırlısı olsun canım

vay arkadasss bu nasıl bı ınsanlık senle ne alıp bvermedıklerı var bunların ben hıc anlamadım
ama sana daha once muhtemelen soledım yıne soluorum
sen yat kalk o kocanı basının ustunde tası cacım
ne mutlu kı aynı taraftasınız. aynı dusuncelerdesınız
eger ogle olmasaydı kıymetlısı sen dıılde anasıgil olsaydı
sen asıl o zmn dertlenmelıydın
cok sukur cok sukur bu halınıze

evet çok şükür eşim herşeyin bilincinde ama bu kadar kin yüklü birisi de her kötülüğü yapabilir diye de korkmuyor değilim.
dertleri ne bilmiyorum benle ama ben biliyorum bizi kv nin derdi kimseyle değil sadece kendiyle eltim bana iftira attığında da bana onun için ahlaksız onun ailesi, hırsız benim evimden bi sürü şey götürüyo filan demişti. işine ne gelirse anında iyi kötü kavramları değişiyo kadının demek ki bunu anladım.
yanlış bi evlilik yapmış eşi dindar biri kendi açık olmayı gezmeyi tozmayı seven biri ailesi de hep öyle ve bu da öyle olmak istiyor ama yapamıyor. ve gerçek şu ki gerçekten zeki bi kadın kendini gerçekleştirememiş ona buna sataşıyor. madem havai bi hayat istiyordun neden yanlış kişiyle evlendin annesi başhemşire köylü cahil birileri de değil istediğiyle evlnebilirdi. işte kayınpederim öğretmen mesleği iyi diye evlenmiş sanırım sonra da kültür farkı bu halde.. hoş kişiliğinde de var çirkeflik. dün baktım eşimin teyzesi bende ekli face de bizim kv kardeşleriyle çatır çatır kavgada. ergen gibi yaa şaka gibi

Son düzenleme:

tatlım insallah bebek düşüsüdür o. hayırlı olsun bekleme süren.

şenay tatlım yeni döngün hayırlı olsun.
kürleri eşine zorla içir tut burnunu mecbur ağzını açacak.

yokh canım hastaneye gidecektin. ne oldu.
merak ettim seni.

karanfilce ayy canım ne güzeldir umre hazırlığı.
bizleride unutma bol bol dua et. kaynanıda allaha havale et.

amin sağolasın canım Allah sizlere de nasip etsin..
orda kaynanam için de bol bol dua edicem eskiden banane ne hali varsa görsün eşim benle olduktan sonra diyordum ama şimdi ıslahı için bol bol dua etcem Allahım başta bizlere ve ona hidayet nasip etsin.

senayım bct karısımı ıcın
benı baya bı erken yumurtlattı
zararı olmadı ama sanırım ekstra bı faydasıda olmadı
sen ztn ıyı yumurtluyosun ama dongun kısalsın ıstıyosan yap
gercı kıst vardı sende bı ara yıne aynı etkıyı yapmasın da.
Dr kontrolunde olman lazım yksa bnm gıbı kacırırsın yumosu

karanfılım allah kaynananı ıslah etsın ne dıyım

kızlarr ben cıkıyorum dr a gıdıcem
ıns guzel hbrlerle donerım

opuyorum sızı cıktıgım gıbı yazarım

ayy böyle şeyleri okuyunca sinir oluyorum öyle şeyler yapıyorlarki insan kendinden şüphe edip habire düşünüyor bak geçen seneki şeyleri düşünüp kafanı nelerle meşgul ediyosun..herkes kendi çocuğuna baksın sen düşünmek ilgilenmek zorundamısınki canım zaten bende de var böyle durumlarda anlatmak istemyorum pek düşüdükçe bana geliyor gelenler.. geçen sene anneler gününde kayınvalidemde benim için düşündükleri gün yüzüne çıkarttı.. neymiş efendim oğlu aramadığı için ben suçluymuşum funda yapıyodur ben biliyorum oğlum senin suçun yok mu demeler neler neler.. resmen şoka uğradım aldım başımı evden kaçtım ağlayarak.. allahtan eşim görüp peşimden geldi.. bende şok oldum dedi.. fundanın bi suçu yok diyorum inanmıyor dedi kabus gibiydi.. ee ne oldu şimdi ben hakkımı asla helal etmiyorum.. şimdi kendi kızını damat evden yolladı .. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste..

aynı durum eşim onlara gitse karanfil demese gelemzsin o git dedi değil mi gitmese karanfil göndermiyor değil mi..
Allahım ıslah etsin böylelerini Allah düşürmesin yarın elden ayaktan düşerlerse anlayacaklar ama iş işten geçecek.
şimdi kardeşimin kız arkadaşı var öyle ahdım var ki inşallah kafa dengi biri çıkar kendi kendime düşünüyorum ona karşı öyle iyi olmak istiyorum ki gelin görümce değil de abla kardeş gibi oluruz inşallah Allahım inşallah o kız iyi bi insandır..

ne kaynatmissiniz kizlar oyle yaaa sayfalar dolmus

alt tarafi disari ciktim yumurta kuyrugunda bekledim geldim
organik koy yumurtasi getirmis teyzem minibusle, oyle bir sira vardi ki teyzeler nineler, 1 saat beklemisim sirada.. aralarinda tek genc bendim ya, ama nefis oluyor koy yumurtalari beklemeye degecek..

benim yaş 27 ama yaş şartı yok doktor isterse yapıyor.ama sperm yıkama olayı özel lab da oluyor.orası biraz sıkıntı zaten
getir götür işleri falan.

yeni döngün hayırlı olsun canım neden erken oldun ki :44:tahminin den daha mı erken yumurtladın acep :26:
ya oyle yada dpom her zmn 16 gun surerken bu sefer 14 gun surdu
neyse gelen geldı olan oldu ne yapalım...
şenay tatlım yeni döngün hayırlı olsun.
kürleri eşine zorla içir tut burnunu mecbur ağzını açacak.
canım eısmın kurlerı kullanmakla ılgılı bı sıkıntı yok. bısıler yıyıp ıcıo ıste
bıraz fazla sabırlı sadece. dogal yolla olacak bu cocuk dıo baska bısı demıyo tedavıyı ertelıo ıste hep o kadar.
aynen canım aynen bunu yapmalısın. bızler ıyı ınsanlarız. kotuler ıcın ıslah olmaları ıcın bıle dualarımızı eksık etmememız lazım.
sen kocana ve rabbıne sıgın canım

anaaaam kıs sende mı kv zulmu cektın.
amannıın bız nasıl kayınvalıde olcas cok merak edıorum.
ben kız cocuk ıstıodum ve artık daha cok ıstıorum.
kızımı kayınvalıde zulmunden korumak ıcın

karanfilcecim Allah sabir versin..

gelecegim aklima geldi bak yine, benim de basima gelecek kaynana zulmu odan uzak yasamazsam eger
ve eismin aklini basina alip beni onlarin yaninda yasamaya itmemesi lazim
ayni sehir amannnn Allah korusun... kilometrelerce otede bazen canim sIkIlirken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…