hahhahahah cok guldum yaaa
aynı zamanda aynı seylerı yasıyoruz artık yaaa..esler bıle empatı kuruyor artk aynı zamanda aynı seylerı yapıyorlar
şenaycımm canımmm yeni döngün hayırlı olsun canım
doğal olmuyorsa tabiki tedavi yoluna gidicez canım.hem tedavide olsa sonuçta sperm bizim yumurta bizim.
yani sadece dışardan müdahele olacak.itici gelmesin.
aslında ilk zamanlar bana da tedavi olayı çok uzak geliyordu ama aşama aşama gittikçe hepsine alışıyorsun umut bağlıyorsun.
dediğin gibi bi kez dene yumurtlama ilaçlarını olmazsa aşılama olursun.
ama aşılamaya da okadar umut bağlama çünkü normal ilişkiden pekte farkı yok.ben çok umutlanıştım
bizim sorunumuz yok bu şekilde olur demiştim ama olmadı malesef.
ben aşılamayı devlette yaptırdım canım ve sadece iğneye ilaca para ödedim.
özelde 1000lira dediler.gerek duymadım.çünkü çok başarı şansı yoktu.
iyiki de duymamışım yoksa çöpe giderdi o kadar para
birde ona üzülürdüm.neyse hakkında hayırlısı olsun inşallahhh
iyiyim çok şükür canımm nerelerdesinn
Allah izin verirse umreye gidiyorum. sen naptın ne durumdasın oksa hamiş misin
bahar ve deryacık 15 saat bekliycez malesef gidiş dönüş toplam 30 saate yakın çıkıyo.
karanfılcee
canım yaa ben kacırdım galıba.
senın kaynana ne yaptı sana?
dun ben o kaynanayı ne yapayım sımdı falan dıodun?
hepberaber
canım naber?yıgenımız nasıl kız
gobusun cıktımı?
bebegım afakanları kov ve kendınle basbasa kallghahahahaha
ayy bende cok guldum yaaa hepımz aynı durumdaymısız aksam
hazırlanıyorum ben cıkcam 2 ye dogruuu ayyy afakanlar basıyo
selam kızlarrrdikiliden cumbur cemaat geldik ama allahtan bizde kalınmıyor 12 kişi oluyoz çünkü toplamda ama yarın iftara çağırıcam bakalım altından kalkabilicekmiyim :18: bugün gidip diş filmimi çektirdim.. adet hala bitmedi.. benim bir önceki adetle hamile kalan yakında doğurucak ben daha bir arpa boyu yol alamadım
hayırlı olsun canım,
yok daha ilaç tedavim sürüyo canım çalışmalara başlayamadık ocak gibi tüpe başlıcam
amannn kadın değişik bişey yaa insanlara zulmetmek için ayarlanmış bi makine..
baktım sabah dır dır telefonda eşimin başının etini yiyor. anne bırak bana zulmediyorsun diyor.
oğlunu gönderiyorum benim suratımı görmüyo derdi ne anlamadım.
sonrasında eşimle biraz konuştuk ufak taktiklerle ağzını aradım.
meseleye bak:
günah işlemek istemiyoruz. annesine karşı gelsin istemiyoruz ama bu kadınla mümkün değil..
bebeeeem hos geldın
yarn kolay gelsın
ben adet oldumerkendeeen
vay arkadasss bu nasıl bı ınsanlık senle ne alıp bvermedıklerı var bunların ben hıc anlamadım
ama sana daha once muhtemelen soledım yıne soluorum
sen yat kalk o kocanı basının ustunde tası cacım
ne mutlu kı aynı taraftasınız. aynı dusuncelerdesınız
eger ogle olmasaydı kıymetlısı sen dıılde anasıgil olsaydı
sen asıl o zmn dertlenmelıydın
cok sukur cok sukur bu halınıze
tatlım insallah bebek düşüsüdür o. hayırlı olsun bekleme süren.
şenay tatlım yeni döngün hayırlı olsun.
kürleri eşine zorla içir tut burnunu mecbur ağzını açacak.
yokh canım hastaneye gidecektin. ne oldu.
merak ettim seni.
karanfilce ayy canım ne güzeldir umre hazırlığı.
bizleride unutma bol bol dua et. kaynanıda allaha havale et.
amannn kadın değişik bişey yaa insanlara zulmetmek için ayarlanmış bi makine..
baktım sabah dır dır telefonda eşimin başının etini yiyor. anne bırak bana zulmediyorsun diyor.
oğlunu gönderiyorum benim suratımı görmüyo derdi ne anlamadım.
sonrasında eşimle biraz konuştuk ufak taktiklerle ağzını aradım.
meseleye bak:
"oğlum karanfil benim tavuk sevmediğimi biliyordu ama yemekte tavuk yapmış. bana daha sizin kurban etinizi yemek nasip olmadı"(1 yıldır da evime gelmiyor haa)
oysaki benim köftelerimi çok sever ve her fırsatta bunu söylerdi telefonla köfte tarifimi bile almıştı benden. ben de seviyolar diye genelde geldiklerinde köfte yaparım arada tavuk da yapmışımdır ama hiç hatırlamıyorum inanın. bu mesele mi ne insanlar var nelerle uğraşıyorlar.
sonra eltim bana ne yaptığını biliyorsunuz. şimdi kaynanasına yaranmak için oturup oturup beni çekiştiriyolar sanırım.
makbule demiş ki biz onlarla birlikte erzuruma giderken onların çocuklarıyla hiç ilgilenmemişiz kendi başımıza çay içmişiz hazırladığım yolluktan ona vermemişim kaynanam karafnfil kötü insan işte bunlaı yapmış diye eşimin başının etini yiyor.
oysa ki yolculukta verilen molalarda hep çocuklar uyuyordu ve biz diyorduk ki hadi bi siz gidin bi biz gidelim çocukların başını bekleyelim. sırayla ihtiyaçlarımızı gidermiştik.
1 yıl oldu ama dün gibi hatırlıyorum tam 4 tane tost yapmıştım onlara da verdim alamadılar.
tam sahur vaktinde onlar çocukların başını beklerken hızlıca sahurumuzu yapmıştık. karı koca ikisi de oruç tutmadılar o zaman. sabah kahvaltısında da biz çocuk tuttuk onlar kahvaltı yapıp geldiler.
eşim diyor ki karanfil biz onlara yetemeyiz onların zulmetine yetebilmek için onlar gibi olmak lazım. Allahım sen kafi gel diye dua etti bitanem.
bu sıkıntıyla stresle adamın nasıl çocuğu olsun.
günah işlemek istemiyoruz. annesine karşı gelsin istemiyoruz ama bu kadınla mümkün değil..
ayy böyle şeyleri okuyunca sinir oluyorumöyle şeyler yapıyorlarki insan kendinden şüphe edip habire düşünüyor bak geçen seneki şeyleri düşünüp kafanı nelerle meşgul ediyosun..herkes kendi çocuğuna baksın sen düşünmek ilgilenmek zorundamısınki canım zaten bende de var böyle durumlarda anlatmak istemyorum pek düşüdükçe bana geliyor gelenler.. geçen sene anneler gününde kayınvalidemde benim için düşündükleri gün yüzüne çıkarttı.. neymiş efendim oğlu aramadığı için ben suçluymuşum funda yapıyodur ben biliyorum oğlum senin suçun yok mu demeler neler neler.. resmen şoka uğradım aldım başımı evden kaçtım ağlayarak.. allahtan eşim görüp peşimden geldi.. bende şok oldum dedi.. fundanın bi suçu yok diyorum inanmıyor dedi kabus gibiydi.. ee ne oldu şimdi ben hakkımı asla helal etmiyorum.. şimdi kendi kızını damat evden yolladı .. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste..
ayhh ne dıcemı bılemedımmm
asılamanın sansının cok dusuk oldugunu bılıorum
umut bagladıgımdan degıl ınan asılama dıye tutturmam
sadece ne bılıım ıste asılama oncesındekı o yum takıbı bana bzm durumuzuda sacma gelıo dıye vakıt kaybetmemek ıcın dırek ona gecmek mı lazım acaba dıe dusunuorum
ama su varkı dedıgın gıbı bende
devlette yaptırcam galıba. senın yasın yas canım? devlete para odememk ıcın bı yas sınırı vs varmı?
ya oyle yada dpom her zmn 16 gun surerken bu sefer 14 gun surduyeni döngün hayırlı olsun canım neden erken oldun ki :44:tahminin den daha mı erken yumurtladın acep :26:
canım eısmın kurlerı kullanmakla ılgılı bı sıkıntı yok. bısıler yıyıp ıcıo ısteşenay tatlım yeni döngün hayırlı olsun.
kürleri eşine zorla içir tut burnunu mecbur ağzını açacak.
aynen canım aynen bunu yapmalısın. bızler ıyı ınsanlarız. kotuler ıcın ıslah olmaları ıcın bıle dualarımızı eksık etmememız lazım.amin sağolasın canım Allah sizlere de nasip etsin..
orda kaynanam için de bol bol dua edicem eskiden banane ne hali varsa görsün eşim benle olduktan sonra diyordum ama şimdi ıslahı için bol bol dua etcem Allahım başta bizlere ve ona hidayet nasip etsin.
ayy böyle şeyleri okuyunca sinir oluyorumöyle şeyler yapıyorlarki insan kendinden şüphe edip habire düşünüyor bak geçen seneki şeyleri düşünüp kafanı nelerle meşgul ediyosun..herkes kendi çocuğuna baksın sen düşünmek ilgilenmek zorundamısınki canım zaten bende de var böyle durumlarda anlatmak istemyorum pek düşüdükçe bana geliyor gelenler.. geçen sene anneler gününde kayınvalidemde benim için düşündükleri gün yüzüne çıkarttı.. neymiş efendim oğlu aramadığı için ben suçluymuşum funda yapıyodur ben biliyorum oğlum senin suçun yok mu demeler neler neler.. resmen şoka uğradım aldım başımı evden kaçtım ağlayarak.. allahtan eşim görüp peşimden geldi.. bende şok oldum dedi.. fundanın bi suçu yok diyorum inanmıyor dedi kabus gibiydi.. ee ne oldu şimdi ben hakkımı asla helal etmiyorum.. şimdi kendi kızını damat evden yolladı .. Alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?