canımsın genetik sonuçlarımız temiz çıktı...birde hematolojiden bir sonuç bekliyoruz..bebeğin talasemili olup olmadığını belirleyen bir işlem...oda temiz çıkarsa ancak sevinebileceğim...çok korkuyorum...ateşini koyda yorumlayalım canım...günaydın duruuu:))
bende bir haftadır ateş topiğine geliyom ... bu ay ateşimi ölçüyorumdaaa:78:
sen nasılsın sonuçlarınız temiz çıkmış inşallah herşey güzel ilerler bundan sonrada
Pıhtı topiğine döndü kısss burasııııı
nergis60 tgbesr derya2807 limonlucay duruşah
iki kere yerleşme düşüşü olmuş demekki bize ikiz geliyorrrrr inşallahhhh
az çok anladıgıma göre bu ateş güzel güzel gidiyor demi umudumuz var yani2e2c5d Ovulation Charts
buda benim güzel ateşim :))
canım ateşin güzel sonunda vereceğin haberde güzel olur inşallah2e2c5d Ovulation Charts
buda benim güzel ateşim :))
13.gün yumurtlamış olabilirsin canım
13.gün yumurtlamış olabilirsin canım
2f9770 Ovulation Charts
bak bu benim tablomdu...benimkide kademeli yükselmişti...birden fırlamasını bekleme yani..böylede olabilir...
canım kimyasal gebelik geçiriyordum ben sürekli...yani ondada bebek vardı aslında...birde o sürekli yükseliş bebek olduğu anlamına gelmiyo biliyorsun değilmi...progesteron hormonunun varlığıyla ilgili bişey o yükselişDURUŞAHH
bi altytaki tablonda 11.13.2010 dakinde de ateşin sürekli yükselmiş o zaman neden yoktu bebek
canım o düşüş herkeste olmayabilir...olanlarda ise genelde 6-7-8 veya 9. günlerde oluyo...kızlar ben bu konuda cahilim merakımdan bişey sorucam.ateş ölçümlerine göre yerleşme düşüşü olmuş diyorsunuz ya,yumurtlamadan kaç gün sonraki ateşin düşüşü bunu gösteriyor?
15.gün=35.51.gün=36.2 (regli başladı)
2.gün=36.1
3.gün=36.0
4.gün=35.5
5.gün=35.6
6.gün=35.6 (regli bitti)
7.gün=36.1
8.gün=36.1
9.gün=36.2
10.gün=36.3
11.gün=36.4
12.gün=36.1
13.gün=36.3
14.gün=35.5(bir saat erken yataktan kalkmadan ölçtüm)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?