Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
daha adet olalı 10 .günüm 9 günden ölçmeye başladım bu yöntem işe yarıyormu normel sabah yataktan kalkmadan dereceyi kolumun altına koyuyorum doğru dime

canım dil altından hep aynı saatte sabah 6 ile 8 arası ölç bu yöntemle birsürü kişi hamiş kalmış darısı başımıza canım

daha adet olalı 10 .günüm 9 günden ölçmeye başladım bu yöntem işe yarıyormu normel sabah yataktan kalkmadan dereceyi kolumun altına koyuyorum doğru dime

yataktan kalmadan kısmı dogru, yanlız koltuk altı degil , dil altından ölcmelisin digital termometre ile, en sagliklisi böyle seker...

saol zeynocum iyiyim çok şükür canım benim...sen nasılsın şekercim..?

bende iyiyim canım bugün biraz keyifsiz kalktım ama geciyo yavas yavas.... seker anne(adayı)

canım herkesin bunyesi farklı oluyor bir ay duzenli olcum yaparsan sonrasi icin daha saglikli yorumlar yapabiliriz...

hg canım bende burda yeniyim ama kızlardan anladığım kadarıyla yumurtlamadan 7 gün sonra yerleşme düşüşü olurmuş seninkide ona benziyo hadi inş. bebişin gelir canım

e şimdi ateşimle hamiş olup oldugumu anlayamıcazmı belki hamişim

tamam cnm ölçüyoruzda ama sonuçlar nasıl olursa hamiş oldugumuzu anlıyoruz onunda bir belirtisi varmı yani?

canım onun belirtisi adet gunumuzun gecmesine ragmen atesin dusmeyip yuksek seyretmesi olabilir.. genelde adet olunacak gunun sabahı ates duser, ama bu kesin bir kural degil, bazı arkadaslar yüksek atesle de adet görebiliyor, onemli olan kendi bunyeni tanımam....

zelalim masallah zehir gibisin herbiseyleri hemen kaptın canım:86: :86:

zeynocum boşunamı bütün gün burda vakit geçiriyom

arkadaşlar bu yazıyı okursanız çok faydalı olacağına inanıyorum...çok açıklayıcı güzel bir yazı

bak tatlım onu tam bilmiyorum zeynoooooo tatlım birdenmi artar yavaş yavaşmı:26:

canım ya diyorum hep bunyeye göre; benim yumurta catladıktan sonra kademeli artıyor, diger bir suru insaninda öyle.. ama birden artan arkadaslar da oluyor....

2- adet gelmesine yakın gunlerde birden artar mı diye soruyorsaniz , cok buyuk bir artıs olmaz, önemli olan dusmemesi... mesela
adetten bir önceki gun ates 36, 5 ise ertesi gun adet geldiginde bu duser, yok adet gecip dusmuyorsa 36, 7 vb. gidiyorsa burada hamilelik ihtimali var demektir canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…