çocuk hemen düşünmediniz sanırım.ne zamandır uğraşıyosunuz.soruyorum ama cvp vermek zorunda değilsin cnm
geçmiş olsun cnmm o ay hamıle kalmamaya üzülürüm inşş kaybetmektense
canım 1 sene sonra istemeye başladık eşimin sperm sorunu varmış ssk da test yaptık ozaman iyi çıktı bizi yanılttı ben sürekli tedaviler gördüm bilinmeyen infertilit die bizi yıllarca boşuna uğraştırdılar sonradan bi daha eşime test yaptılar iki taraflı varikosel çıktı hareket sayısı sıfır çıktı bu sefer o uzun bi zaman tedavi gördü ameiyat oldu o iyi olsu şükür benim tek tüpüm tıkandı hipotroidim çıktı 3 aşılama 2 tüp denedik olmadı:97:
5.günden itibaren başladım hala içiyorum.
kısmet cnm hayırlısı olsun inşallah.yaşın kaç cnm bu ara da.ay ne .çok şey sordumben tablomu yeniden kopyalayım arkada kaldı da
1.gün=ölçmedim
2.gün=36.4
3.gün=ölçmedim
4.gün=36.2
5.gün=36.2
6.gün=36.2
7.gün=36.3
8.gün=36.3
9.gün=36.3
10.gün=36.2
11.gün=36.1
12.gün=36.4
13.gün=36.5
canım ben 34 yaşındayımtatlım bence 11.gün yumurtlamışsın sen ne diyon:26:
bence de 11.pek erken yumurtlamışım ama bu ay.3 aydır ölçüyorum ilk ay 16 da çatladı yumurtam 2. ay 15.soğandan sanırım erken oldu
ronyacım caranın ateşi birden çok düşmüş daha 22. günde birden bu kadar düşmesi normalmi:26:
zaten değişiyomuş çatlama zamanları soğanında faydası olmuştur tabibugünleri kaçırma canım gün aşırı çalışın
herkese slm kızlar.tablomu yayınlayım dedim.5.günden itibaren soğan kürü yaptım.erken çatladım bu ay sanırım
1.gün=ölçmedim
2.gün=36.4
3.gün=ölçmedim
4.gün=36.2
5.gün=36.2
6.gün=36.2
7.gün=36.3
8.gün=36.3
9.gün=36.3
10.gün=36.2
11.gün=36.1
12.gün=36.4
13.gün=36.5
canım soğanı kaç gün içtin :26:ronyacım ben 11.gün yumurtlamış diyom nasıl doğrumu
bence de 11.pek erken yumurtlamışım ama bu ay.3 aydır ölçüyorum ilk ay 16 da çatladı yumurtam 2. ay 15.soğandan sanırım erken oldu
c anım muhtemelen yükselecek
juliacımm hoşgeldinn en çıtır anne öpüyorum seni
hadi ateşime bir yorum yap belki uğurlu gelir yorumun
2e2c5d Ovulation Charts
hııı demekki şimdi yükselse bile adeti yakın ama düşmezde sabit gitseydi o zaman bebişten şüpelenebilirdik bu ateşin çok püf noktaları var canım
julia canım inş. fıstığını sağ salamet kucağına alırsın canım
canımm hiç belli olmuyor bazen çok düşük seyrediyor bir bakıyosun bebiş geliyor
bazen yüksek seyrediyor adet günü düşüyor belli olmuyo yani
ama genelde gebelik varsa ateş tablosu o ay farklı oluyor
canım insan zamanla vücudunu tanıyor
canım julia ateş yöntemiylemi hamiş kaldı:26:
kızzzz julia daha yeni ikizlerini kucağına aldııı
yinemi doğurtcaz juliayyı :26:
canım julia hamile kaldığı ay doktor takibindeydi klomen kullanmıştı
ayrıca ateşinide ölçüyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?