Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

he anladım kız ben 10 şubatta yumurtlama oldu 14 gün sonra adet olmak gereklıya 24 subatta adet olmak gerek o zaman ama yumurtlamadan 10-12 gün sonra kanda bellı oluyo ben salı günü yaptırıcam kan tahlılı inşallah hamıleyımdır aslına bakarsa ıcimde biryerde umutlanma olmadıgını bılıyorsun dıyor

slm kızlar benim ateş düştü kırmızılar geliyor
ff çizgiyi 9. güne çekti şimdi.peki direk çizgiyken nedennokta nokta şimdi anlayanlar yorumlayabilir mi

338ece Ovulation Charts

canım ff emin olamadı ogün yumurtlama olup olmadığına
normalde luteal faz döneminde ateş genel olarak yüksek seyreder
senin ateşin bu dönemde 3 kere düşüş göstermiş
onun için ff çizgileri kesik yapmıştır

nergis yarında yüksek devam ederse 25.günü çizgiyi çekicek ff
hayırlısı olssun

ronya süper gıdıyorsun maşallah

slm kızlar benim ateş düştü kırmızılar geliyor
ff çizgiyi 9. güne çekti şimdi.peki direk çizgiyken nedennokta nokta şimdi anlayanlar yorumlayabilir mi

338ece Ovulation Charts

inş yanlış ölçmüşsündür dicem cnm ama geçmişide kontrol ettım ve çoğunluğun hep yumurtlamadan 12 gün sonra ates düşmüş hamıle olmayanlarda bende bugün 9. gün 12. günü korkuyla beklıyorumm

eklıyorum ronyaa

http://www.fertilityfriend.com/home/33939a

Son düzenleme:

canım aslında o içimizdeki hayal kırıklığına uğrama korkusu bende o korku yüzünden 9 gün sonra gittim kan vermeye ama şimdi akıllandım o yüzden içinden gelen sese aldırma bak beni nasıl yanılttı inş. canım gidersin ve pozitifi alır gelirsin inan vakti sati geldiyse içteki sese falan bakmıyo inş. senin vaktin gelmiştir canıminş.

maalesef yanlış değil napalım bu ay kısmet deilmiş.inş senden güzel haber alırız..

sen 9. gün gitti kaç çıktı tahlıl sonucunn

sen şuanda hamılesın yanı cnm öle mıııııı

Son düzenleme:
Nergis yanlışla kopyaladığın tablo benim tablommuş..bu da bişey ben daha ff de başkalarının tablolarına bakamıyorum sen nerden buldun onu

herkese slm kızlar.tablomu yayınlayım dedim.5.günden itibaren soğan kürü yaptım.erken çatladım bu ay sanırım

1.gün=ölçmedim

2.gün=36.4

3.gün=ölçmedim

4.gün=36.2

5.gün=36.2

6.gün=36.2

7.gün=36.3

8.gün=36.3

9.gün=36.3

10.gün=36.2

11.gün=36.1

12.gün=36.4

13.gün=36.5

canım soğanı kaç gün içtin :26:ronyacım ben 11.gün yumurtlamış diyom nasıl doğrumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…