hayır canım dr lar adetine göre yorumluyo mesela benimki 5 haftalıkken onlar 1.5 aylık olduğunu ve geriden geldiğini söylüyolardı ben anlamakta geç kaldığım için progestanada geç başladım lekelenmelerimi hep adet olmaya yorumladım aslında progestana ihtiyacım varmış geç döllenmede belirti kendini daha sonradan gösteriyo tek belirti adet geçikmesi hemen kanda baktır günün geçince
tünaydın herkese
2e2c5d Ovulation Charts
slm kızlar benim ateş düştü kırmızılar geliyor
ff çizgiyi 9. güne çekti şimdi.peki direk çizgiyken nedennokta nokta şimdi anlayanlar yorumlayabilir mi
338ece Ovulation Charts
tünaydın herkese
2e2c5d Ovulation Charts
slm kızlar benim ateş düştü kırmızılar geliyor
ff çizgiyi 9. güne çekti şimdi.peki direk çizgiyken nedennokta nokta şimdi anlayanlar yorumlayabilir mi
338ece Ovulation Charts
he anladım kız ben 10 şubatta yumurtlama oldu 14 gün sonra adet olmak gereklıya 24 subatta adet olmak gerek o zaman ama yumurtlamadan 10-12 gün sonra kanda bellı oluyo ben salı günü yaptırıcam kan tahlılı inşallah hamıleyımdır aslına bakarsa ıcimde biryerde umutlanma olmadıgını bılıyorsun dıyor
ronya süper gıdıyorsun maşallah
inş yanlış ölçmüşsündür dicem cnm ama geçmişide kontrol ettım ve çoğunluğun hep yumurtlamadan 12 gün sonra ates düşmüş hamıle olmayanlarda bende bugün 9. gün 12. günü korkuyla beklıyorumm
eklıyorum ronyaa
33939a Ovulation Charts
tünaydın herkese
2e2c5d Ovulation Charts
canım aslında o içimizdeki hayal kırıklığına uğrama korkusu bende o korku yüzünden 9 gün sonra gittim kan vermeyeama şimdi akıllandım o yüzden içinden gelen sese aldırma bak beni nasıl yanılttı inş. canım gidersin ve pozitifi alır gelirsin inan vakti sati geldiyse içteki sese falan bakmıyo inş. senin vaktin gelmiştir canım inş.
tünaydın herkese
2e2c5d Ovulation Charts
sen 9. gün gitti kaç çıktı tahlıl sonucunn
sen şuanda hamılesın yanı cnm öle mıııııı
herkese slm kızlar.tablomu yayınlayım dedim.5.günden itibaren soğan kürü yaptım.erken çatladım bu ay sanırım
1.gün=ölçmedim
2.gün=36.4
3.gün=ölçmedim
4.gün=36.2
5.gün=36.2
6.gün=36.2
7.gün=36.3
8.gün=36.3
9.gün=36.3
10.gün=36.2
11.gün=36.1
12.gün=36.4
13.gün=36.5
malesef canım 6 haftalık olunca düştüilk gittiğimde 1169 ertesi gün 2050 olmuştu yinede düştü :97:
geçmiş olsun.inş en kısa zaman da yine olur bebeğin.takvimin de 12 yıllık evlimi yazıyo ben mi yanlış anladım.
sağol canım evet tam 12 yıl dile kolay
canım soğanı kaç gün içtin :26:ronyacım ben 11.gün yumurtlamış diyom nasıl doğrumu
malesef canım 6 haftalık olunca düştüilk gittiğimde 1169 ertesi gün 2050 olmuştu yinede düştü :97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?