• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ateş Ölçme Yöntemi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
zelalca canım ben daha önce hayıtın suyunu içmeye çalıştım iğrenç birşey içemedim ki ben soğan suyunu bile lıkır lıkır afiyetle içen bir olarak :27:
hayıt suyunun tadına dayanamadım kapsülünü kullanıyorum
ben ebaydan alıyorum burdada var ama baya pahalıya geliyor
eğer satın almak istersen sana linkini atarım

canım troid hormonunada iyimi acaba benim tsh hiç düzene girmiyo:25:

ben tam yazarken telefon çalmıştı,siz de bir sürü yazmışsınızmaşallah :)
benim hamile kaldığım ay ateşimden anlamıştım normalden 3 gün erken test yaptım ,o ay ateşim çok yüksekti.doktorum tek yumurtanın çatladığını diğer ikisinin kiste döndüğünü söylemişti ,ateşime bakarak onların da çatladığını sonradan anladım tabi :) böylece ikizler geldi işte :)

JULIA MAŞALLAH SANA DA IKIZLERINE DE ATES TABLON VARMI ÖRNEK OLARAK BAKSAK bırde aılede ıkızler var mı catlatma iğnesı falan oldun mu

2ce44e Ovulation Charts

son iki tablom burda nasıl farklı olduğunu görebilirsiniz,çatlatma iğnesi olmadım sadece 4. günden itibaren günde 1 tane klomen almıştım ,progestana bile gerek kalmadı.oğlumda da ben klomen kullanmıştım o zaman tek yumurta gelişmişti bende artı progestan da kullanmıştım ve kullandığım ilk ay oğlum gelmişti.

bu sefer tek farklı olan bir ay öncesinde incir ve havuç kürü yapmıştım,günde bir tane havuç ve incir yemeye devam etmiştim ama keyfi yemiştim onları . incirden dolayı yumurta sayımın arttığını düşünüorum

canım troid hormonunada iyimi acaba benim tsh hiç düzene girmiyo:25:

canım yok tiroid hormonuna etkili değil yani ben öyle biliyorum
okuduğum kadarıyla kadınlık hormonları
LH FSH PROLAKTİN ÖSTROJEN ve PROGESTERON bu hormonları dengeliyor
benim LH hormonum çok yüksekti çok şükür 3 yada düzene soktu

zelalca canım ben daha önce hayıtın suyunu içmeye çalıştım iğrenç birşey içemedim ki ben soğan suyunu bile lıkır lıkır afiyetle içen bir olarak :27:
hayıt suyunun tadına dayanamadım kapsülünü kullanıyorum
ben ebaydan alıyorum burdada var ama baya pahalıya geliyor
eğer satın almak istersen sana linkini atarım

canım linki atarmsıın:93:

canım yok tiroid hormonuna etkili değil yani ben öyle biliyorum
okuduğum kadarıyla kadınlık hormonları
LH FSH PROLAKTİN ÖSTROJEN ve PROGESTERON bu hormonları dengeliyor
benim LH hormonum çok yüksekti çok şükür 3 yada düzene soktu

onlarda çok önemli tabi biraz vakit geçsin senden linki alırım canım bu ara çok ilaç kullandım biraz vücudum temizlensin:9::9::9:

2ce44e Ovulation Charts

son iki tablom burda nasıl farklı olduğunu görebilirsiniz,çatlatma iğnesi olmadım sadece 4. günden itibaren günde 1 tane klomen almıştım ,progestana bile gerek kalmadı.oğlumda da ben klomen kullanmıştım o zaman tek yumurta gelişmişti bende artı progestan da kullanmıştım ve kullandığım ilk ay oğlum gelmişti.

bu sefer tek farklı olan bir ay öncesinde incir ve havuç kürü yapmıştım,günde bir tane havuç ve incir yemeye devam etmiştim ama keyfi yemiştim onları . incirden dolayı yumurta sayımın arttığını düşünüorum

julıa atesın çok iyi ilerlemıs 11,12,13 aynı kalmış benım yarın 10. günüm bakalım ne olcak

ronyacım progesteron ateşinle ilgili bişey yapmıor diye biliorum,ateşinin seyrini değiştirmez,tüm değerlerin artar belki ama seyir aynıdır,sen 12. ve 13. günkü ateşlerine bak ,düşmüorsa bence bu iş tamam,tabi ki Allahın izniyle inşallah

2ce44e Ovulation Charts

julıa atesın çok iyi ilerlemıs 11,12,13 aynı kalmış benım yarın 10. günüm bakalım ne olcak eğer hamılelerde aynı dereceler görünüyorsa ben de bebiş yok demektir neyse hayırlısı olsun inşallah

minietek senin luteal fazın uzun sürüyor galiba,ateşin böyle sabit giderse inşallah oldu demektir,son iki gününe bak düşmüorsa test bile yapabilirsin :)

deryacımmm çok sağol fıstığımm bu ay progesteron kullanıyım onunda etkisi olabilir
bakalım hayırlısı
sen nasılsın canım

inş hamilesindir canım yaa bilmiorum ama seni yürekten istiorum hamiş olmanı :16: bende napim be canım bugün kürtajdan sonra 39. gün hala regl olamadım normal diolar ama benden sonra kürtaj olanlar regl oldun buna keza taf ta 30. gününde olmuştu biraz ona canım sıkkın 40. güne kadar beklicem eğer olmassam ki olmıcam hiç belirti yok drumu arıcam hakkımızda hayırlısı bu arada teste yaptım negatif bu arada benim bugün doğum günün yaş oldu 30 :37: daha bebiş yok :1:

minietek senin luteal fazın uzun sürüyor galiba,ateşin böyle sabit giderse inşallah oldu demektir,son iki gününe bak düşmüorsa test bile yapabilirsin :)

canım inşallah yanılırımda hamıleyımdır

evet luteal uzun sürüyor bende polıkıstık over var onun için

ronyacım progesteron ateşinle ilgili bişey yapmıor diye biliorum,ateşinin seyrini değiştirmez,tüm değerlerin artar belki ama seyir aynıdır,sen 12. ve 13. günkü ateşlerine bak ,düşmüorsa bence bu iş tamam,tabi ki Allahın izniyle inşallah

evet doğru söylüyorsun canım genel anlamada bir yükselme yapıyor
ama seyri aynı
canım bu ay sürekli adet olacakmış gibi kasık ağrım var ve batmalarım oluyor
gerçi ben geçen aylarda da psikolojik olarak bu belirtileri çok yaşadım
belki yine öyle bir şeydir :1:

inş hamilesindir canım yaa bilmiorum ama seni yürekten istiorum hamiş olmanı :16: bende napim be canım bugün kürtajdan sonra 39. gün hala regl olamadım normal diolar ama benden sonra kürtaj olanlar regl oldun buna keza taf ta 30. gününde olmuştu biraz ona canım sıkkın 40. güne kadar beklicem eğer olmassam ki olmıcam hiç belirti yok drumu arıcam hakkımızda hayırlısı bu arada teste yaptım negatif bu arada benim bugün doğum günün yaş oldu 30 :37: daha bebiş yok :1:

Dogum günün kutlu olsun canım, :71: :71::16:
moral bozmak yok, bak ben 34 yasindayim benim de hala yok.... seninki cok normal bir yas daha.. doktorlar 38'e kadar yolu var diyor...:87:

inş kızlar Rabbim en kısa zamanda gönlünüzdekini versin

bana çok müsade etti kızlarım ,elektrik süpürgesi sesi açtım onlara uyuyorla kapattığım anda uyanacakalr,biraz bişeyler yiyim bu fırsatta :)

Ronyacım inş bekliorum, pazartesi günü ateşine bakacam merakla :)

Back
X