Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zelalca canım ben daha önce hayıtın suyunu içmeye çalıştım iğrenç birşey içemedim ki ben soğan suyunu bile lıkır lıkır afiyetle içen bir olarak
hayıt suyunun tadına dayanamadım kapsülünü kullanıyorum
ben ebaydan alıyorum burdada var ama baya pahalıya geliyor
eğer satın almak istersen sana linkini atarım
ben tam yazarken telefon çalmıştı,siz de bir sürü yazmışsınızmaşallah :)
benim hamile kaldığım ay ateşimden anlamıştım normalden 3 gün erken test yaptım ,o ay ateşim çok yüksekti.doktorum tek yumurtanın çatladığını diğer ikisinin kiste döndüğünü söylemişti ,ateşime bakarak onların da çatladığını sonradan anladım tabi :) böylece ikizler geldi işte :)
canım troid hormonunada iyimi acaba benim tsh hiç düzene girmiyo![]()
zelalca canım ben daha önce hayıtın suyunu içmeye çalıştım iğrenç birşey içemedim ki ben soğan suyunu bile lıkır lıkır afiyetle içen bir olarak
hayıt suyunun tadına dayanamadım kapsülünü kullanıyorum
ben ebaydan alıyorum burdada var ama baya pahalıya geliyor
eğer satın almak istersen sana linkini atarım
canım yok tiroid hormonuna etkili değil yani ben öyle biliyorum
okuduğum kadarıyla kadınlık hormonları
LH FSH PROLAKTİN ÖSTROJEN ve PROGESTERON bu hormonları dengeliyor
benim LH hormonum çok yüksekti çok şükür 3 yada düzene soktu
ay ronya ateşin çok güzel gidio inş hamişsindir
![]()
2ce44e Ovulation Charts
son iki tablom burda nasıl farklı olduğunu görebilirsiniz,çatlatma iğnesi olmadım sadece 4. günden itibaren günde 1 tane klomen almıştım ,progestana bile gerek kalmadı.oğlumda da ben klomen kullanmıştım o zaman tek yumurta gelişmişti bende artı progestan da kullanmıştım ve kullandığım ilk ay oğlum gelmişti.
bu sefer tek farklı olan bir ay öncesinde incir ve havuç kürü yapmıştım,günde bir tane havuç ve incir yemeye devam etmiştim ama keyfi yemiştim onları . incirden dolayı yumurta sayımın arttığını düşünüorum
zeynom hg canım nasılsın![]()
2ce44e Ovulation Charts
son iki tablom burda nasıl farklı olduğunu görebilirsiniz,çatlatma iğnesi olmadım sadece 4. günden itibaren günde 1 tane klomen almıştım ,progestana bile gerek kalmadı.oğlumda da ben klomen kullanmıştım o zaman tek yumurta gelişmişti bende artı progestan da kullanmıştım ve kullandığım ilk ay oğlum gelmişti.
bu sefer tek farklı olan bir ay öncesinde incir ve havuç kürü yapmıştım,günde bir tane havuç ve incir yemeye devam etmiştim ama keyfi yemiştim onları . incirden dolayı yumurta sayımın arttığını düşünüorum
deryacımmm çok sağol fıstığımm bu ay progesteron kullanıyım onunda etkisi olabilir
bakalım hayırlısı
sen nasılsın canım
minietek senin luteal fazın uzun sürüyor galiba,ateşin böyle sabit giderse inşallah oldu demektir,son iki gününe bak düşmüorsa test bile yapabilirsin :)
ronyacım progesteron ateşinle ilgili bişey yapmıor diye biliorum,ateşinin seyrini değiştirmez,tüm değerlerin artar belki ama seyir aynıdır,sen 12. ve 13. günkü ateşlerine bak ,düşmüorsa bence bu iş tamam,tabi ki Allahın izniyle inşallah
inş hamilesindir canım yaa bilmiorum ama seni yürekten istiorum hamiş olmanıbende napim be canım bugün kürtajdan sonra 39. gün hala regl olamadım normal diolar ama benden sonra kürtaj olanlar regl oldun buna keza taf ta 30. gününde olmuştu biraz ona canım sıkkın 40. güne kadar beklicem eğer olmassam ki olmıcam hiç belirti yok drumu arıcam hakkımızda hayırlısı bu arada teste yaptım negatif bu arada benim bugün doğum günün yaş oldu 30
daha bebiş yok
![]()